e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews




Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Το δίλημμα, οι προοπτικές και οι αποφάσεις για την Ελλάδα. Η Σύνοδος Κορυφής και ο καυτός Νοέμβριος. Το παζάρι με την τρόικα και στο φως όλοι οι διάλογοι της μεγάλης απειλής  για το σπάσιμο της δόσης των 31,5 δις. Ήθελαν να μας δώσουν τώρα μόλις 5 δις για να πληρώσουμε το ομόλογο του επόμενου μήνα.

Αποκάλυψη. Η Deutsche Bank μπαίνει στο σχήμα Εθνικής – Eurobank. Οι πρώτες συζητήσεις και το σχέδιο. Τι γίνεται με τη Citibank.
Ακόμα γιατί η Εθνική και η Eurobank χάνουν το πλεονέκτημα με τις μετοχές που κατείχαν στο Ταχυδρομικό. Στο φως όλες οι κινήσεις του Σάλλα. Πάμε για συνένωση ProbankAttikaProton. Ο κεραυνός του Προβόπουλου και το stop στις αναχρηματοδοτήσεις δανείων.

Το 15νθήμερο των αποκρατικοποιήσεων ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, Λαχεία. Όλες οι αποτιμήσεις των φιλέτων που βγάζει το κράτος στο σφυρί και οι τελευταίες ζυμώσεις για τα νέα σχήματα των διεκδικητών του ΟΠΑΠ. Έκλεισε συμφωνία ο Κόκκαλης. Με ποιους μιλάει ο Κοπελούζος. Πόσο φαβορί είναι ο Μελισσανίδης. Κατεβαίνει και ο τούρκος Dogan που ήλθε ξανά στην Αθήνα. Ποιους είδε.