e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.




To «Top secret» σχέδιο για τα ομόλογα.
Με την απόφαση του Eurogroup και τις ευλογίες ΕΚΤ και Κομισιόν.
Οι λεπτομέρειες των αποφάσεων για την επαναγορά.
Ποιος θα βάλει τα χρήματα.
Το plan B, οι πιέσεις και το haircut κατά 50%.
Η λύση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και γιατί η Γερμανία καραδοκεί για να επωφεληθεί.
Τα «τοξικά» ελληνικά ομόλογα των 70 δις ευρώ και η απαραίτητη στήριξη των τραπεζών.


Η επιλεκτική χρεοκοπία και τα «παιχνίδια» πανικού.
Στο φως όλη η αλήθεια.
Εγγυημένες ως το 2015 οι καταθέσεις.

Ο Mr Creta Farm και το στοίχημα

 

Διαβάστε στην Deal news


 Κ και Μ Δομαζάκης: Οι περιπέτειες της Creta Farm και οι ανταγωνιστές.
Η μείωση μεριδίων, το ρίσκο στο εξωτερικό και ο πόλεμος με Υφαντή και Νίκα.
Η πορεία των δύο αδελφών στο επιχειρείν, οι σκόπελοι που πέρασαν και σχέδιά τους.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

«Νάνοι» οι Ευρωπαίοι ηγέτες


Διαβάστε στην Deal news


 Η Ευρώπη βουλιάζει-εκείνοι ακόμα παιζουν. «Νάνοι» επικίνδυνοι ή «βρώμικοι» οι ηγέτες. Οδηγούμαστε σε μια νέα Ευρωζώνη;
Κλόνισαν τις αγορές με τις καθυστερήσεις και τις αλλοπρόσαλες διαφωνίες τους.




Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Εξελίξεις σε Eurobank - Εμπορική

 

Διαβάστε στην Deal news


 Αποχώρηση βόμβα της Eurobank από την Τουρκία. Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Λάτση και για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Ο πανικός στην Credit Agncole μετά την τρικυμία στην Εμπορική Τράπεζα με τις απεργίες. Γιατί ο εκπρόσωπος των εργαζομένων μιλάει «λαγούς».


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Όχι στην πώληση του ΟΠΑΠ

 

Διαβάστε στην Deal news




Αλλαγή πλεύσης από Βενιζέλος στις αποκρατικοποιήσεις. Τιτλοποιήση και όχι πώληση για τον ΟΠΑΠ. Έγκλημα εάν «δοθεί» η επικερδής επιχείρηση. Στο φως όλα τα οικονομικά δεδομένα και οι αποτιμήσεις.
Τι σχεδιάζει τώρα ο Βενιζέλος




Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η λύση που δρομολογείται για την Ελλάδα

 

Διαβάστε στην Deal news


 Η deal αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. Το Top Secret σχέδιο για την επαναγορά των ομολόγων. Η απόφαση του Eurogroup με τις ευλογίες της ΕΚΤ και της Κομισιόν. Ποιος θα βάλει τα χρήματα για τα τοξικά ελληνικά ομόλογα των 70δις. Η λύση του ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Βυθίζεται η αγορά νέο χτύπημα από ΕΚΤ

 

Διαβάστε στην Deal news



 Η υποβάθμιση της Fitch, οδήγησε ήδη σε έκτακτα μέτρα της ΕΚΤ. Όλο και λιγότερο το ρευστό στην ελληνική οικονομία…
Νέα χαμηλά και αρνητικό ρεκόρ για το ΧΑ, νέο αρνητικό ρεκόρ για τα spreads σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στο στόχαστρο η Ιταλία, για να πιεσθούν οι Ευρωπαίοι. Η έκθεση του Citigroup και η πίεση για ευρωομόλογο και δημοσιονομική ένωση…


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Παιχνίδι στην Ευρώπη με τη Γερμανία να καραδοκεί

 
 
Διαβάστε στην Deal news
 


 
Πιέσεις για πολιτική λύση στα προβλήματα χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης. Η ΕΕ πιέζεται για να ενωθεί, κάτω από άγνωστους όρους. Αμερικανοί και Βρετανοί σιγοντάρουν, η Γερμανία καραδοκεί, για να επωφεληθεί.

Επαναγορά ομολόγων από το EFSF ή από την ΕΚΤ; ΟΙ Άγγλοι προβλέπουν, στο τέλος, ΕΚΤ… Σενάρια εκτύπωσης ευρώ από την ΕΚΤ και πληρθωρισμού στην Ευρωζώνη, ρίχνουν οι αγγλικοί οίκοι. Τι λέει η έκθεση της διεθνούς τράπεζας Royal bank Of Scotland

Deal και στην online εποχή  www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν


Πτώση 0,18% στο Χ.Α.

Μικρή πτώση 0,18% σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και έκλεισε στις 1.188,19 μονάδες, μετά τη νέα υποβάθμιση της Ελλάδας από την Fitch και ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να βρεθεί σύντομα κάποια λύση για το χρέος της χώρας.

Λύση το Σεπτέμβριο

Παραδομένη σε εκτιμήσεις αναλυτών και Οίκων αξιολόγησης είναι η ελληνική οικονομία με τελευταία την ανάλυση της Nomura που προβλέπει ότι «φως» θα δούμε από το Σεπτέμβριο δεδομένης της καθυστέρησης των συζητήσεων περί εμπλοκής του ιδιωτικού τομέα στο δεύτερο πακέτο διάσωσης.

Έκπτωση η Cosmote σε ανέργους και συνταξιούχος


Οι συνδρομητές της Cosmote που είναι άνεργοι και συνταξιούχοι έχουν έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ένα χρόνο.

Πέθανε ο Λέο Κιρχ, πρώην μεγιστάνας των ΜΜΕ

Ο Λέο Κιρχ, ο γερμανός πρώην μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, απεβίωσε στο Μόναχο σε ηλικία 84 ετών, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

Ανάγκη για πιο ποιοτικό τουρισμό έκανε λόγο Γιώργος Νικητιάδης

Ποιοτικότερο τουρισμό φαίνεται να αναζητά το υπουργείο πολιτισμού, ένα θέμα που επανήλθε στην ατζέντα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, έπειτα από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στη Ζάκυνθο.

Δίνει προθεσμία το Eurogroup για τη συμμετοχή ιδιωτών

Έως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας δίνουν προθεσμία στους εμπειρογνώμονες οι υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup, για να επεξεργαστούν διάφορα μοντέλα συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα τα οποία θα ενσωματωθούν στο πακέτο βοήθειας, σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times Deutschland. Εκτιμάται ότι η προτεινόμενη επαναγορά ομολόγων θα οδηγήσει στην ανάγκη διεύρυνσης του πακέτου βοήθειας.

Βενιζέλος: Κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας


Σαφή διαβεβαίωση προς τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας έδωσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, καλώντας τον να ακούει την κυβέρνηση "που τον ενημερώνει υπεύθυνα" και ζητώντας από τα κόμματα και ειδικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην γίνεται αυτή την κρίσιμη ώρα κανενός είδους παιχνίδι με τις λέξεις.Ταυτόχρονα ζήτησε από την Αντιπολίτευση εθνική ενότητα γιατί - όπως είπε - "μια απλή πράξη συναίνεσης μπορεί να μειώσει το βάρος των πολιτών".

Κόντρα Μαγκριώτη - Μαρκόπουλου για τα ταξί

«Το επάγγελμα θα ανοίξει αλλά με κανόνες», τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου με τον οποίο ήρθαν σε αντιπαράθεση για το θέμα του ανοίγματος του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών.

Αρχαιολογικός χώρος το νησί της Σύμης

Αρχαιολογικός χώρος κηρύχθηκε το νησί της Σύμης, μαζί με τις γύρω νησίδες Νίμο, Αγία Μαρίνα, Σεσκλί, Κουλουντρό, Αρτικονήσι, Τρούμπετο, Πήδημα και Μαρμαρά, σύμφωνα με γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Σε εποχή «digi-retail» μέσω ΕΣΠΑ οι ελληνικές επιχειρήσεις

Σε μια νέα εποχή επιχειρεί το υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας να, εντάξει τις επιχειρήσεις αφού προωθεί την ένταξη 264 επενδυτικών σχεδίων για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στον τομέα της λιανικής ("digi-retail") μέσω των χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ Πρόκειται για επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 11,8 εκατ. ευρώ.

"Πρώτα συμφωνία για την Ελλάδα, μετά Σύνοδος Κορυφής"

Την επιθυμία της Γερμανίας για άμεση αλλά και εφαρμόσιμη λύση στην ελληνική κρίση εξέφρασε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, τονίζοντας παράλληλα ότι η ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αποτελεί προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε έκτακτης συνόδου της ευρωζώνης για την Ελλάδα.

«Άλμα» τεσσάρων μονάδων για τη ΝΔ


Στις 4 μονάδες η ψαλίδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που έγινε από την VPRC για λογαριασμό του περιοδικού επίκαιρα.

Τα κινηματογραφικά σχέδια του Johnny Depp

Ο Johnny Depp προετοιμάζεται για δύο νέες ταινίες, στις οποίες θα συμμετέχει ως παραγωγός, ενώ πιθανότατα θα κρατήσει και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής του γνωστού ηθοποιού συνήψε συμφωνία με γνωστό στούντιο για την δημιουργία της ταινίας 'The Night Stalker' και ενός φιλμ σχετικά με τον θρύλο του Paul Revere. Το 'The Night Stalker' βασίζεται σε μια τηλεοπτική παραγωγή του 1972, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και αποτελώντας την έμπνευση για την δημιουργία της σειράς 'The X Files'. Επικεντρώνεται σε έναν δημοσιογράφο εφημερίδας που διερευνούσε περίεργους θανάτους, και συχνά έβρισκε ότι οι θάνατοι συνδέονταν με κάτι υπερφυσικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σεναριογράφος για την ταινία.

Αιχμές Κομισιόν κατά Fitch

Αιχμές Κομισιόν κατά Fitch Προτεινόμενο Επικριτική απέναντι στην απόφαση της Fitch να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας εμφανίστηκε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Προσπάθεια πρόβλεψης επιπτώσεων της «επιλεκτικής χρεοκοπίας»

Τις εξελίξεις γύρο από την «Δαμόκλειο σπάθη» που λέγεται οικονομία - οικονομική κρίση προσπαθεί να προλάβει οι κυβέρνηση και για το λόγο αυτό επιδίδεται σε ράλι συσκέψεων.Την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Ρ. Ράπανος και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος, Απ. Ταμβακάκης προκειμένου να έχουν μια ακόμη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ενώ παρόν στην έκτακτη αυτή σύσκεψη ήταν και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το μυστικό της μακροβιότητας των Ικαριωτών

Δεκαπλάσιο είναι το ποσοστό των ανθρώπων, που ζουν πάνω από τα 90 χρόνια στην Ικαρία, σε σχέση με το 0,1%, που ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το μυστικό βρίσκεται κατά κύριο λόγο στη διατροφή, σε συνδυασμό με την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, λένε τώρα οι επιστήμονες.

Γ. Μαγκριώτης: Για τη μη μείωση των διοδίων ευθύνονται οι τράπεζες

Τους λόγους για τους οποίους δεν είναι δυνατό να μειωθούν τα διόδια στα εθνικά οδικά δίκτυα εξέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης, αποδίδοντας την ευθύνη για την αρνητική αυτή εξέλιξη στις τράπεζες οι οποίες δεν επαναχρηματοδοτούν τα έργα μη θεωρώντας τα βιώσιμα, αλλά και στους παραχωρησιούχους των έργων που δεν τήρησαν την σχετική συμφωνία με την κυβέρνηση.

Άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων "by Fitch"

Σε νέα υψηλά επίπεδα αυξήθηκαν οι αποδόσεις των ομολόγων της περιφέρειας της Ευρωζώνης, μετά την υποβάθμιση του αξιόχρεου της Ελλάδας από τον οίκο Fitch κατά τρεις βαθμίδες στην κατηγορία CCC, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Barclays: Μόνη λύση η μείωση χρέους

Τη μείωση του χρέους δείχνει ως μονόδρομο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελλάδας η Barclays.

Παπανδρέου: Θα ανατεθεί σε ιδιώτες η είσπραξη φόρων

Ότι θα κινητοποιήσει ιδιωτικές εταιρείες, προκειμένου να ελέγξει τη μη καταβολή φόρων και τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, προαναγγέλλει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στην Financial Times Deutschland.

Βοήθεια με αντάλλαγμα να ωφεληθούν γερμανικές επιχειρήσεις

Η ελληνική, η μετάδοση της κρίσης στην Ιταλία αλλά και η ανάπτυξη των γερμανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που έθεσε επί τάπητος ο Γερμανός υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Τεχνολογίας, Φίλιπ Ρέσλερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post, που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη.Ο Ρέσλερ υπόσχεται γερμανική βοήθεια στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ενώ παράλληλα καλεί τους Γερμανούς πολίτες να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία την κρίση χρέους που πλήττει την ευρωζώνη.

Στο 3,1% ο πληθωρισμός τον Ιούνιο

Αμετάβλητος, στο επίπεδο του 3,1% παρέμεινε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο σε σχέση με το Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Στην ευρωζώνη ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο 2,7%, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 1,5%.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να χρεοκοπήσει»

Οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει να αναλάβουν γρήγορα δράση για την επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας ώστε να προληφθεί μία μετάδοση σε άλλες χώρες της, δηλώνει η υπουργός Οικονομικών Ελένα Σαλγάδο σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.Η Ισπανίδα υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι οι χώρες της ευρωζώνης θα πράξουν ό,τι χρειάζεται για να εγγυηθούν τη σταθερότητα του ευρώ, αλλά απαιτείται γρήγορη αντίδραση των πολιτικών ηγεσιών.

Mασκότ της Εθνικής Αγγλίας ο νεαρός που δολοφονήθηκε

Mασκότ της αγγλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ήταν ο 19χρονος Αγγλος που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο.

«Καμία κωλυσιεργία στην υπόθεση Γκιόλια»

«Η πολιτεία έχει ανοιχτό μέτωπο ενάντια στην τρομοκρατία» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στη Βουλή, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι «δεν έχει μπει χειρόφρενο» στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αλλάζει μορφή το Facebook σε κινητά

Το Facebook ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας έκδοσης της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, η οποία θα τρέχει σε όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, είτε ανήκουν στην κατηγορία των smartphones είτε όχι.Η βασική ιδέα αυτής της κίνησης έχει να κάνει τόσο με το να είναι η υπηρεσία εύκολα προσβάσιμη σε όλους, όσο και να ανέβουν ακόμη περισσότερο τα ποσοστά των χρηστών που συνδέονται από φορητές συσκευές.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Σύνοδος Κορυφής

Τελικά φαίνεται πως αρχίζουν να τα βρίσκουν οι ηγέτες των χωρών της Ευρωζώνης για το πότε θα συναντηθούν προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας αλλά και τη μορφή που θα λάβει η συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών.

Νέα πτώση στο Χ.Α.

Νέα πτώση σημειώνει σήμερα το Χ.Α. στον απόηχο της υποβάθμισης της Ελλάδας σε «CCC» από τη Fitch Ratings. Αρνητικό είναι το κλίμα και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εξαιτίας της προειδοποίησης από τον οίκο Moody's για υποβάθμιση των ΗΠΑ.«Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να κινηθούν χαμηλότερα, μετά την προειδοποίηση της Moody's στις ΗΠΑ για αναθεώρηση της αξιολόγησής τους. Εγχωρίως η αγορά αναμένεται να συνεχίσει χαμηλότερα», ανέφερε η Proton Bank [PRBr.AT] στο πρωινό της σχόλιο.

Νέο κόμμα με "μαέστρο" το Θεοδωράκη;

Ένα νέο κόμμα, με τη συμμετοχή του Μίκη Θεοδωράκη, βρίσκεται στα σκαριά και η δημιουργία του θα ανακοινωθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Το Ποντίκι σήμερα Πέμπτη, πρόκειται να γίνει η συνάντηση των 8 που θα πρωτοστατήσουν στην δημιουργία του νέου κομματικού φορέα.

Σίγουρη χρεοκοπία «βλέπει» το Bloomberg

Τα επιτόκια των ελληνικών ομολόγων αλλά και η χθεσινοβραδινή υποβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο Fitch αντικατοπτρίζουν τις διαθέσεις των αγορών και κάνουν ακόμα πιο εφικτό το σενάριο χρεοκοπίας της Ελλάδας σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

"Η Μέρκελ να πληρώσει δικαιώματα στους Ελληνες"

Κάθε φορά που η Ανγκελα Μέρκελ λέει στους Ελληνες "σας δανείσαμε όλα αυτά τα λεφτά, άρα πρέπει να μας τα επιστρέψετε με τόκο", θα πληρώνει πρώτα δικαιώματα». Ποιος λέει αυτό; Ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ, ο πατέρας της νουβέλ βαγκ.

Και επίσημα στο άρθρο 99 η Expert Ελλάς

Δεκτή έγινε η αίτηση της Expert Ελλάς ΑΕ για υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Ν.3588/2007 (διαδικασία συνδιαλλαγής), με την υπ' αριθ. 20528/2011 του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.Κατόπιν τούτου διατάχθηκε το άνοιγμα της διαδικασίας συνδιαλλαγής και ορίστηκε μεσολαβητής, όπως ορίζουν οι διατάξεις του Ν.3588/2007.

Νέα συνάντηση στη Ρώμη για το ελληνικό χρέος

Συνάντηση για το ελληνικό χρέος θα έχει σήμερα στη Ρώμη το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) με τις πιστώτριες τράπεζες και τον Βιτόριο Γκρίλι, πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.

Την Τρίτη τελικά τα στοιχεία για την ανεργία

Στις 19 Ιουλίου, αντί της 14 Ιουλίου που είχε προγραμματισθεί, θα ανακοινώσει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) τα στοιχεία για την ανεργία τον Απρίλιο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της.

Πρεμιέρα εκπτώσεων

Αύριο Παρασκευή αρχίζουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις με τους καταναλωτές να έχουν για 16 ημέρες τη δυνατότητα να αναζητήσουν χαμηλές τιμές και προσφορές. Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συνιστά στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέγουν προσεκτικά τα προϊόντα που θα αγοράσουν με κριτήριο την ποιότητα και την τελική τιμή έκπτωσης.