e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Αυτοί είναι οι βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν το μνημόνιο! «Πράσινοι» και «Γαλάζιοι» αντάρτες δηλώνουν: «Να μας κοπούν τα χέρια. Δεν δεχόμαστε
». Τα Διλήμματα. Όλα τα ονόματα εκείνων που θεωρούνται «ύποπτοι» από τις ηγεσίες των κομμάτων και το παιχνίδι που παίζεται στο παρασκήνιο.

«Η παραπομπή Παπανδρέου με δικαιώνει».



Διαβάστε στην Press Time



Γιώργος Νούλας. Ο άνθρωπος που πρώτος μίλησε στην Ευρώπη για χειραγώγηση χρέους και έκανε μηνύσεις, για την παραπομπή της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ:

Νέο χαράτσι



Διαβάστε στην Press Time


Παράνομη η αύξηση διοδίων; Τι απαντά στην “PRESS” ο υπουργός μεταφορών Μάκης Βορίδης.

Σάλος με τα μυστικά κονδύλια.



Διαβάστε στην Press Time 



Τι δηλώνουν στην “PRESS” Αλέξης Τσίπρας και Ελίζα Βόζεμπεργκ. Καταγγελία: «Έχουν υπάρξει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη από το πολιτικό κατεστημένο».

Αυτά είναι τα επικίνδυνα εμφιαλωμένα!.


Διαβάστε στην Press Time

 

Έρευνα σοκ.
Χίλιες φορές υψηλότερο από το όριο ασφαλείας το εξασθενές χρώμιο. Όλα τα ονόματα των εταιριών.

Η Διεθνής Αμνηστία τιμά τον Bob Dylan


Η Διεθνής Αμνηστία με αφορμή τα 50 χρόνια δράσης της κυκλοφόρησε μια 4πλή συλλογή με τραγούδια του Bob Dylan που ερμηνεύουν καλλιτέχνες, όπως οι Adele, My Morning Jacket, Miley Cyrus, Ke$ha και Pete Townshend.

Για ουσίες με αρνητικό προφίλ ασφαλείας


Προειδοποίηση για επικίνδυνη ουσία στα προϊόντα αδυνατίσματος Slimex και Green Coffee 800, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ΕΟΦ .

Ανοίγει διόδια το κίνημα "Δεν Πληρώνω"


Απάντηση στις αυξήσεις-φωτιά των διοδίων από το κίνημα «Δεν πληρώνω» του οποίου τα μέλη θα ανοίξουν και πάλι τα διόδια στις Αφίδνες την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι.

60 χρόνια στο θρόνο και όμως τόσο λαοφιλής...


Η βασίλισσα Ελισάβετ, "εθνικός θησαυρός" και "γιαγιά του λαού", όπως την αποκαλεί ο βρετανικός Τύπος, πέρασε αρκετές καταιγίδες πριν φθάσει γαλήνια στη χρονιά του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου. Η βασιλεία της Ελισάβετ άρχισε στις 6 Φεβρουαρίου 1952.

SOS για τον καρκίνο παγκοσμίως


Ο αριθμός των κρουσμάτων καρκίνου παγκοσμίως αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να ενισχύσουν τα εθνικά τους προγράμματα για την ενημέρωση και αφύπνιση των πολιτών και τον περιορισμό των κινδύνων και του πόνου εξαιτίας της νόσου, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Γιακουμάτος: Χε...κα αν ξαναβγώ βουλευτής


Κατά της μείωσης των μισθών και συντάξεων τάσσεται ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, τονίζοντας πως «δεν πρόκειται να ψηφίσω, δεν πάει να το πει και ο... γκράν Πάπας, αν υπάρχει μείωση συντάξεων και μισθών. Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς. Δεν πρόκειται να ψηφίσω πράγματα που είναι ενάντια της εθνικής κυριαρχίας. Θα τα δω και ανάλογα θα πράξω, ως βουλευτής που έχω την ευθύνη των πράξεών μου και που κατά συνείδηση θα ψηφίσω».

Διεθνής ανησυχία για τους θανάτους από ελονοσία


Η ελονοσία σκοτώνει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο στον κόσμο, πολύ περισσότερους από ό,τι θα πίστευε κανείς και ο αριθμός των νεκρών ανάμεσα στους ενήλικες είναι αυξημένος, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση The Lancet.

Τροπολογία - ανάσα για το χαράτσι στην ΔΕΗ

Υπό την πίεση της αδυναμίας είσπραξης του ειδικού τέλους ακινήτων, καθώς περισσότεροι από 500.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ παραμένουν ανεξόφλητοι, έχοντας μάλιστα εξαντλήσει την χαριστική διορία των 80 ημερών που προβλέπονταν από τον νόμο, το ΥΠΟΙΚ εξετάζει το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας πληρωμής από 80 σε 120 μέρες, ώστε και την εισπρακτική διαδικασία να εξυπηρετήσει και να αποφευχθεί η διακοπή στην παροχή ρεύματος τόσων χιλιάδων νοικοκυριών.

Τετ α τετ Βενιζέλου – Τρόικα για τα μέτρα


Με τους επικεφαλής της Τρόικα συναντάται αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, με βασικό θέμα τα νέα μέτρα που απαιτούνται για την νέα δανειακή σύμβαση.

50 δισ. ευρώ στα... σεντούκια των Ελλήνων


Στα στρώματα και στα σεντούκια φαίνεται πως μετακίνησαν οι Έλληνες τις καταθέσεις τους, ποσό που υπολογίζεται στα περίπου 50 δισ. ευρώ.

Υπέρ της Γερμανίας η Χάγη για το Δίστομο


Υπέρ της Γερμανίας στάθηκε το Διεθνές δικαστήριο της Χάγης σχετικά με την προσφυγή της πρώτης εναντίον της Ιταλίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις, αποζημιώσεις που περίμενε και το Δίστομο.

Το ντεκολτέ της εγγονής του Mick Jagger

Ο παππούς της είναι αστέρας της ροκ και η μαμά της είναι χαρακτηρίζεται ως “party animal”. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, επομένως, η 16χρονη Amba Jackson δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε καλόγρια ούτε λογίστρια (… χωρίς παρεξήγηση).

Νέα αναβολή του Eurogroup

Στην αναβολή του Eurogroup ίσως οδηγηθεί ο πρόεδρος, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναβολή η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το απόγευμα.

"Ελλάδα φύγε τώρα από το ευρώ"

 Να φύγει η χώρα μας από το ευρώ άμεσα συστήνει, με ανοιχτή του επιστολή στην ελληνική Κυβέρνηση ο John Taylor, ανώτατο στέλεχος της FX Concepts, ενός από τα μεγαλύτερα hegde funds που δραστηριοποιούνται στην αγορά συναλλάγματος παγκοσμίως.

Ένα τρισ. ο τζίρος του online τουρισμού


Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν για τον κλάδο του τουρισμού από τη χρήση του Διαδικτύου ανέδειξαν με τις παρεμβάσεις τους εμπειρογνώμονες του τουρισμού, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Google στην Ελλάδα.

Απειλεί να φύγει ο ντράμερ των Black Sabbath!

Ο νέος δίσκος που ετοιμάζουν και η περιοδεία τους βρίσκονται στον αέρα, καθώς ο κιθαρίστας Tony Iommi διαγνώστηκε με λευχαιμία. Τώρα οι Black Sabbath έχουν να αντιμετωπίσουν κι ένα άλλο εμπόδιο: την απειλή του ντράμερ τους να αποχωρήσει από το συγκρότημα!

Ο επιχειρηματίας Bono... επεκτείνεται


Λίγους μήνες μετά την 3ετή περιοδεία των U2, που τους απέφερε το ποσό-ρεκόρ των 736 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Bono κάνει τους υπολογισμούς του για τα κέρδη που θα του αποφέρει η μετοχή του στο Facebook, τώρα που θα μπει στο χρηματιστήριο. Πώς;

Ρέσλερ: "Κούρεμα" χωρίς συμμετοχή της ΕΚΤ


Δεν υπάρχει περίπτωση συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην διαδικασία απομείωσης του ελληνικού χρέους, τονίζει ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Wall Street Journal" της Γερμανίας.

Μικρά κέρδη στη "Λ. Αθηνών"


Με ήπια κέρδη άνοιξε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ οι τραπεζικές μετοχές βούλιαξαν από τις ρευστοποιήσεις τραπεζικών χαρτοφυλακίων τα οποία έχουν σημειώσει υπεραποδόσεις το τελευταίο διάστημα.

Επιστολή κοινωνικών εταίρων για τα εργασιακά


Κοινή επιστολή απέστειλαν οι κοινωνικοί εταίροι στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, στους αρχηγούς των κομμάτων του Κοινοβουλίου και στους θεσμικούς εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.