e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πτώση 0,75% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ήπια διορθωτική υποχώρηση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, καθώς οι επενδυτές πήραν μέρος από τα κέρδη, μετά την χθεσινή έντονη ανοδική κίνηση της αγοράς.O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.491,76 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,75%.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει η Βουλή για την ψήφιση του Ασφαλιστικού

Τελικά στην κρισιμότερη ημέρα για το ασφαλιστικό, όπου θα ψηφιζόταν, η Βουλή θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.



Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέπεια της απεργίας που εξήγγειλαν για την Πέμπτη και οι υπάλληλοι της Βουλής για πρώτη φορά στην ιστορία.

Δεν θα κινηθεί τελικά αύριο το Μετρό


Δεν θα κινηθεί τελικά αύριο το Μετρό, καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ των σωματείων των εργαζομένων στο συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς, για τη στάση που θα τηρήσουν στην αυριανή απεργία.

Συγκεκριμένα, ενώ ...

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και ψήφιση του χρηματοπιστωτικού νομοσχεδίου


Ολοκληρώθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η συζήτηση για την Ίδρυση Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής και επί των άρθρων του, κατά πλειοψηφία με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενώ το καταψήφισαν ΚΚΕ ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ...

Περιορισμοί στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ



Περιορισμούς επιβάλλει με απόφασή της η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων που καταχωρούνται στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων. Σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής, «ως αναγκαία και πρόσφορα δεν μπορούν...

Στον Εισαγγελέα εκδήλωση-φάντασμα 14 εκατ. ευρώ

Στον Εισαγγελέα στέλνει ο Υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, εκδήλωση-φάντασμα επί...

Εκρηξη της ανεργίας προβλέπει ο ΟΟΣΑ

Αύξηση της ανεργίας στην Ελλάδα στο 12,1% εφέτος και στο 14,3% το 2011 από 9,5% το 2009 προβλέπει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στην ετήσια έκθεσή του για την απασχόληση, την οποία παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού, Άνχελ Γκουρία, στο Παρίσι.

ΔΕΗ: Προτάσεις για τη λειτουργία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στα νησιά

Τις προτάσεις της για τη λειτουργία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργεια στα νησιά που δεν είναι διασυνδεδεμένα με το ηπειρωτικό ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας υπέβαλε η ΔΕΗ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για γνωμοδότηση, προκειμένου να εκδοθεί στη συνέχεια με Υπουργική Απόφαση ο Κώδικας Διαχείρισης Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών.


Ακίνητα: Δείτε τις περιοχές με την μεγαλύτερη πτώση

- Πρωταθλήτρια η Λάρισα το 2010 με 14,1%

- Στροφή στα παλαιά διαμερίσματα
- Σε ποιές περιοχές εκτινάχθηκαν οι τιμές
- Κενά ένα στα 5 καταστήματα
Πτώση στις τιμές των ακινήτων τιμών κατά 7,7% καταγράφει ο δείκτης PropIndex το πρώτο 4μηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο 4μηνο του 2009.

Περιορισμοί στα μπόνους των golden boys

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε για πρώτη φορά ένα κείμενο που θέτει περιορισμούς στα μπόνους που λαμβάνουν οι χρηματιστές και οι τραπεζίτες στην Ευρώπη, που προκάλεσαν σάλο κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

ΝΑΙ από Ντόρα και Κιλτίδη στο Ασφαλιστικό

Για ακόμα μια φορά διαφοροποιεί την θέση της από την συντηρητική παράταξη η ανεξάρτητη σήμερα βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Ανάλογη στάση δήλωσε οτι θα κρατήσει ο επίσης ανεξάρτητος Κ.Κιλτίδης.



'Οπως δήλωσε στη Βουλή θα ψηφίσει ναι επι της αρχής στο Ασφαλιστικό.

Ο κ.Μαρινάκης συγκίνησε αλλά και προσγείωσε

Όσοι περίμεναν εκτός από συγκινημένοι να φύγουν από τη συνέντευξη Τύπου «φορτωμένοι» και με μεταγραφές έκαναν λάθος. Οι κκ Κόκκαλης - Μαρινάκης έκαναν μια τελετή παράδοσης - παραλαβής που έχει το προηγούμενο της στο ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Από το 2011 επιστρέφουμε στις αγορές ομολόγων

Η ύφεση θα υποχωρήσει έστω και ελαφρά και η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές ομολόγων το 2011



σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Τελικά αύριο θα έχει μετρό 10’00 με 16’00


Το μετρό τελικά θα λειτουργήσει αύριο από τις 10 το πρωί έως τις 16’00 το μεσημέρι προκειμένου ν διευκολυνθούν οι απεργοί...

Νέοι αντιπρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων

Επελέγησαν οι νέοι αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας Αγγελική Θεοφιλοπούλου και Αικατερίνη Συγγούνα ενώ του  Αρείου Πάγου οι  Ελισσάβετ Μπρίλλη, Ρένα Ασημακοπούλου, Μιχάλης Θεοχαρίδης και Χαράλαμπος Ζώης. Δεν προήχθησαν οι Ζερβομπεάκος και Κουτρουμάνος προφανώς διότι καταψήψισαν την πρόταση του Υπουργού της Δικαιοσύνης για την παραπομπή του Ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού.

Επίθεση Λοβέρδου σε ΝΔ και Αριστερά


Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία αλλά και την Αριστερά εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια.


Μεταξύ άλλων, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι με την ασφαλιστική...

Ιδού το ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΟ που υπέγραψε ο Χατζηγάκης για να γίνουν οι διορισμοί



     ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Με αυτό το έγγραφο προχώρησαν οι προκηρύξεις του διαγωνισμού των 269 ρουσφετιών της "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.".

Με 8 ψήφους , αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ την συμμετοχή των δημοσιογράφων στη 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ


Ζητεί την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αλλά ταυτόχρονα τη ασφάλιση των εργαζομένων στο διαδίκτυο, με βάση την γνωστή τροπολογία, στο ίδιο ν/σ .Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων και στη συνεδρίαση αυτή,πριν...

Εγκρίθηκε η ανέγερση του καθεδρικού στη Λευκωσία

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας ενέκρινε κατά πλειοψηφία με 16 ψήφους υπέρ, 10 κατά και μία αποχή, την αίτηση της Αρχιεπισκοπής για ανέγερση Καθεδρικού Ναού στην εντός των τειχών Λευκωσία. Εν τω μεταξύ, εκδήλωση κατά της ανέγερσης του σχεδιαζόμενου από την Αρχιεπισκοπή Καθεδρικού Ναού στην....

Βρετανικό Γκραν Πρι Formula 1 στον ALPHA

Tο Βρετανικό GP θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουλίου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθότι γύρω από την πίστα του Σίλβερστον βρίσκεται η έδρα των περισσότερων ομάδων.


Η πίστα έχει αλλάξει χάραξη στο τελευταίο της κομμάτι στη στροφή ...

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 1.495,33 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,51%


Ηπιες πτωτικές τάσεις συνεχίζουν να καταγράφουν οι τιμές των μετοχών, μετά τη χθεσινή ισχυρή ανοδική κίνηση...

Διαβάστε, ποιά ψάρια....μιλάνε !

Kι όμως τα ψάρια ...μιλάνε !

Ο βυθός της θάλασσας ΔΕΝ είναι ο “παράδεισος” της ησυχίας...

Κατασχέσεις εξπρές σε καταθέσεις - στο σφυρί ακίνητα για όσους χρωστούν στο Δημόσιο

- Αφορά εκατοντάδες χιλιάδες που είπαν όχι στις ευνοϊκές ρυθμίσεις

- Ανοιγμα των λογαριασμών τους ζητεί το ΣΔΟΕ - Θα δεσμεύονται άμεσα οι καταθέσεις
- Από τις κατασχέσεις εξαιρείται μόνο η Α' κατοικία

Η ανάγκη για ρευστό οδηγεί το υπουργείο Οικονομικών να ζητήσει άμεσα και με οποιονδήποτε τρόπο τα χρήματα που του χρωστούν.

Και χειρόγραφες αποδείξεις θα μπορούν να κόβουν οι οδηγοί ταξί

Περιθώριο χρόνου στους οδηγούς ταξί δίνει με απόφασή του το υπουργείο Οικονομικών για να...

Ωμή παραβίαση του Συντάγματος χαρακτηρίζει το Ασφαλιστικό ο Αλέξης Τσίπρας


Με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Γιώργο-Σταύρο Κούρτη, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενημερώθηκε για την απόφαση της ολομέλειας του Συνεδρίου...

Ζητήστε αποζημίωση για καθυστερήσεις στα πλοία


Ακόμη και για ένα δρομολόγιο που διαρκεί ως και τέσσερις ώρες και καθυστερεί για μια ώρα ή περισσότερο ο επιβάτης δικαιούται αποζημίωση ίση με το 25% του εισιτηρίου Το ίδιο ισχύει και για ταξίδια που διαρκούν από 4 ως 8 ώρες και καθυστερούν από....

Ο πρόεδρος της ΒP στο Αμπού Ντάμπι για να αναζητήσει επενδυτές

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου British Petroleum Τόνι Χέιγουορντ που φαίνεται πως αναζητεί επενδυτές προκειμένου να προστατεύσει τον όμιλο από μια ενδεχόμενη επιθετική εξαγορά, βρίσκεται σήμερα στο Αμπού Ντάμπι, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπoς τoυ ομίλου.

Παναγόπουλος: Ο αγώνας θα έχει συνέχεια και διάρκεια

«Ο αγώνας δεν θα σταματήσει. Θα έχει συνέχεια και διάρκεια», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος σε δηλώσεις του για την αυριανή γενική απεργία, καταγγέλλοντας τόσο το ασφαλιστικό νομοσχέδιο...

Εννέα μέρες κρασί και ταυρομαχίες στην Παμπλόνα


Δεκάδες χιλιάδες Ισπανοί και τουρίστες συγκεντρώθηκαν την Τρίτη στην πλατεία της ιστορικής Παμπλόνα για να διασκεδάσουν στο φετινό Φεστιβάλ Σαν Φεμίν. Οι πιο...

Άρθρο του δικηγόρου Π.Σταυριανάκη στην DEAL NEWS

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Και αυτή την Εβδομάδα που πέρασε είχαμε μπαράζ κινητοποιήσεων και διαμαρτυριών για το Ασφαλιστικό των εργαζομένων, του οποίου επίκειται η ψήφιση.

Οι συνδικαλιστές έσυραν και πάλι τον κόσμο στους δρόμους να διαδηλώσει και να αξιώσει να πάρει εκείνα που δεν υπάρχουν, εν γνώσει τους βέβαια ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα διαφοροποιηθεί τίποτα απ’ όσα έχουν

Στο 5,2 % ο πληθωρισμός τον Ιούνιο

Στο 5,2% ανήλθε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού τον Ιούνιο, από 0,5% που είχε διαμορφωθεί ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)...

Νέα παρτίδα εκκαθαριστικών σημειωμάτων απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών

Το 22% των φορολογουμένων έχει εκκρεμότητες


Στην αποστολή 2.640.837 εκκαθαριστικών σημειωμάτων έχει προχωρήσει η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Από αυτά τα 2.059.507, δηλαδή ποσοστό 77,99% επέχουν θέση φορολογικής ενημερότητας.

Τα 10 φθηνότερα κάμπριο

Η ηλιοθεραπεία μέσα στο αυτοκίνητο δεν κοστίζει ακριβά. Αρκεί να στραφείτε στις πιο οικονομικές προτάσεις της αγοράς των μικρών κάμπριο μοντέλων.

Απόπειρα ληστείας στην Ζάκυνθο

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Καταστάρι Ζακύνθου. Δύο άγνωστοι με κουκούλες μπήκαν στο υποκατάστημα και με την απειλή περιστρόφου ζήτησαν από την ταμία τα χρήματα του χρηματοκιβωτίου.
Η καθυστέρηση που σημειώθηκε στο άνοιγμα του μηχανισμού του χρηματοκιβωτίου προκάλεσε πανικό στους δράστες με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή δίχως να πάρουν χρήματα.

Απαλλάσσεται από το ...αμαρτωλό παρελθόν της «Αλληλεγγύης» ο Ιερώνυμος

Μια νέα αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, την «Αποστολή», η οποία και θα παρουσιαστεί σήμερα, Τετάρτη, σε εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή, παρουσία του πρωθυπουργού, ίδρυσε η Αρχιεπισκοπή, αποφασίζοντας να απαλλαγεί πλέον από το αμαρτωλό παρελθόν της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη».

Ρώσσος πιανίστας κατηγορείται για παιδεραστία

O Ρώσσος Μιχαήλ Πλέτνεφ που είναι διάσημος διευθυντής ορχήστρας και πιανίστας κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου στην Ταϊλάνδη και ήδη συνελήφθη και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Οι μισθοί και η ανταγωνιστικότητα

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει μόνο δημοσιονομικό πρόβλημα, όπως λανθασμένα επαναλαμβάνεται. Εχει και πρόβλημα ανταγωνιστικότητας. Τα «Made in Greece» προϊόντα, είναι ακριβά και αναξιόπιστα. Ούτε οι Ελληνες δεν τα προτιμούν. Απόδειξη το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, που είναι μεγαλύτερο και.....

Alpha Bank: Δεν θα πτωχεύσει η χώρα

Την εκτίμηση ότι η χώρα δεν θα πτωχεύσει και ότι η δημοσιονομική προσαρμογή και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα γίνει ταχύτερα από ότι προβλέπεται, διατύπωσε ο ανώτερος διευθυντής οικονομικών μελετών της Alpha Bank, Μιχάλης Μασουράκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη.

Πως η κρίση επηρεάζει ακόμα και την πατάτα

Η περίοδος γενικευμένης οικονομικής ανασφάλειας, που διανύουμε δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το τομέα της κατανάλωσης τροφίμων.



Για τις επιχειρήσεις που ανήκουν στο συγκεκριμένο κλάδο, τα δύσκολα δεν έχουν περάσει ενώ οι προβλέψεις για το επόμενο διάστημα, παρά την σταθεροποίηση που διαφαίνεται μετά το καλοκαίρι, παραμένουν σε μεγάλο βαθμό δυσμενείς.

Ο δεκάλογος του Μηχανογραφικού

1 Ο υποψήφιος μπορεί να δηλώνει στο Μηχανογραφικό όσες σχολές επιθυμεί, ακόμη και όλες όσες περιλαμβάνονται σε ένα ή δύο το πολύ από τα πέντε Επιστημονικά Πεδία.


2 Μπορεί να δηλώνει με όποια σειρά επιθυμεί τις σχολές, ανεξάρτητα από το Επιστημονικό...

Συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης

Τη συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΒΕΕ για το Ασφαλιστικό την Πέμπτη εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων-Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), επισημαίνοντας ότι «οι ρυθμίσεις αυξάνουν τις ανισότητες, ανατρέπουν κεκτημένα δικαιώματα δεκαετιών και δημιουργούν πρόβλημα επιβίωσης για χιλιάδες πολίτες».

"Ποιος είναι ο καλύτερος υπουργός που πέρασε από το Υπουργείο Παιδείας;"


"Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενεργεί η Εκπαιδευτική Πύλη www.pde.gr για την ανάδειξη του καλύτερου


Υπουργού Παιδείας της 15ετίας. Πρώτος και με διαφορά αναδεικνύεται ο...

Η "Αλέξις" της Δυναστείας στην Ελλάδα

Η σιδηρά κυρία της γνωστής σαπουνόπερας της δεκαετίας του '80 "Δυναστεία", Joan Collins βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα incognito. Η διάσημη ηθοποιός αγαπά τον ήλιο, τη θάλασσα και τα νησιά μας. Έχει επισκεφθεί στο παρεπλθόν πολλές φορές τη χώρα μας και έχει αρκετές φιλίες εδώ. Από το Σαββατοκύριακο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ...

Η κίνηση των βάσεων ανά πεδίο

Στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο (Νομικές, Φιλοσοφικές, Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικά). Στα τμήματα αυτά η πτώση των βάσεων εκτιμάται από 150 έως 300 μόρια. Φέτος στα αρχαία...

Στο -0.6 το χρηματιστήριο


Ο γενικός δείκτης τιμών αυτή την ώρα (10:47) υποχωρεί κατά 0,6%, στις 1.494,03 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 6,93 εκατομμύρια ευρώ...

Επιταχύνονται οι διαδικασίες αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου


Ενεργοποιούνται σταδιακά οι διαδικασίες αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, συνολικής αξίας περίπου 300 δισ. ευρώ. Εντός των ημερών θα υπάρξει ακρόαση στη Βουλή του προτεινόμενου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου για την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), ενώ μέχρι....

Προβλήματα αύριο στις μεταφορές

Δεμένα στα λιμάνια από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης θα μείνουν τα πλοία στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία, ενώ θα απεργήσουν και οι λιμενεργάτες...

Προς τα... κάτω τo spread του δεκαετούς


Σταθερά πτωτικά κινείται το spread του 10ετους ομολόγου που κυμαίνεται απο το πρωί μεταξύ 757 και 776 μονάδων, ενώ...