e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ D€ALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Ντοκουμέντο. Δεν πληρώνουμε τους κατόχους ομολόγων διεθνούς δικαίου που δεν μπήκαν στο κούρεμα. Το έγγραφο του υπουργείου που στάλθηκε στους ομολογιούχους μετά το νέο ναυάγιο της Τετάρτης. Το σχέδιο των fund αλά Αργεντινή και ο δρόμος για το δικαστήριο.

Διαβάστε στην Deal news 

 
Ακόμα οι νέες πιέσεις της τρόικα για επιβολή νέων σκληρών μέτρων, η συμφωνία σύμπλευσης Σαμαρά-Βενιζέλου για τη «λήξη» του «φαινομενου Παπαδήμος» και πολιτικά παρασκήνια που συζητούνται.
Όλα όσα συμβαίνουν στον Επιχειρηματικό κόσμο. Οι πιέσεις τριών εργολάβων για ένα έργο, το όνειρο του Μπουτάρη για το Τατόι, οι αποφάσεις του Κυριακόπουλου και τα μεγάλα προβλήματα Θεοδωρίδη και Δαυίδ.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Υπουργός δέσμιος των πιέσεων από τους καπνοβιομηχάνους. Οι καθυστερήσεις για το σύστημα ηλεκτρονικής σήμανσης και ο χορός λαθρεμπορίου και φοροδιαφυγής.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Σφαγή για τη ΔΕΠΑ


Διαβάστε στην Deal news

 Ο Μυτιληναίος συμμαχεί με τον Βαρδινογιάννη. Οι ισχυροί τους αντίπαλοι και που θα παιχτεί το παιχνίδι.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Οι σύμβουλοι του ελληνικού δημοσίου, οι αμοιβές τους και τα μυστήρια. Ζητείται διαφάνεια. Η φυγή της αμερικανικής Houlihan Lokey από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων και το παρασκήνιο.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Εφοπλιστές. Τι αγοράζουν και γιατί.


Διαβάστε στην Deal news


 Η περιπέτεια ενός ισχυρού που κατηγορείται για λάδωμα στις ΗΠΑ και το δικαστικό θρίλερ για την περιουσία ενός άλλου παντοκράτορα της θάλασσας για την περιουσία του ύστερα από τη διαμάχη με τη γυναίκα του.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Σε εξέλιξη το PSI για τα ομόλογα ξένου Δικαίου


Λήγει στις 4 Απριλίου η προθεσμία συμμετοχής, μετά την παράταση που έδωσε η ελληνική Κυβέρνηση

Δύο από τις δώδεκα συνελεύσεις ιδιωτών κατόχων ελληνικών ομολόγων, που υπάγονται σε ξένο δίκαιο και έγιναν προχθές, ψήφισαν υπέρ της υποχρεωτικής ανταλλαγής των τίτλων αυτών (PSI), αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Στη «φάκα» ο Παζαρόπουλος για χρέη στο Δημόσιο


Στα χέρια της Οικονομικής Αστυνομίας έπεσε ο γνωστός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων, Σπύρος Παζαρόπουλος.

Τροπολογία Λοβέρδου για τα επιδόματα «μαϊμού»


Θα εξεταστούν μία προς μία όλες οι ανέλεγκτες περιπτώσεις

Μαχαίρι στα επιδόματα - μαϊμού ετοιμάζεται να βάλει, με ειδική τροπολογία που θα καταθέσει εντός της ημέρας στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, απαιτώντας ταυτόχρονα την επιστροφή των παρανόμως εισπραχθέντων.

Ενδείξεις για υπόγειο ωκεανό στον Εγκέλαδο


Το σκάφος «Κασίνι» έκανε ένα νέο κοντινό πέρασμα από το νότιο πόλο του Εγκέλαδου, του δορυφόρου του Κρόνου, ενισχύοντας την πεποίθηση των επιστημόνων ότι διαθέτει ένα υπόγειο ωκεανό υγρού νερού.

Ο Βαν Γκογκ... στη NASA


Η τέχνη μιμείται την φύση ή το αντίστροφο;

Τον διάσημο πίνακα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ "Έναστρη Νύχτα" του 1889, θυμίζει η οπτικοποίηση των κυκλικών ρευμάτων των ωκεανών της Γης, όπως τα κατέγραψε η NASA.

Επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιούνται συλλήψεις παράνομων μεταναστών.

S&P: Μπορεί να υπάρξει και άλλη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Η Ελλάδα θα χρειαστεί πιθανόν να προχωρήσει και πάλι σε αναδιάρθρωση του χρέους της, ενδεχομένως με τη συμμετοχή και των δημόσιων πιστωτών της, όπως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, δήλωσε ο επικεφαλής πιστοληπτικών αξιολογήσεων χωρών του οίκου Standard & Poor's, Μόριτς Κρέμερ, στο πλαίσιο συνεδρίου στο Λονδίνο.

Προσφυγή ΓΣΕΕ στο ΣτΕ κατά του Μνημονίου


Αίτηση ακύρωσης της Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου της 28ης Φεβρουαρίου, που υλοποιεί μέτρα του δεύτερου Μνημονίου, κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος.

Σταυροφορία κατά της λαθρομετανάστευσης κήρυξε ο Σαμαράς

«Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας», δήλωσε σε έντονο ύφος ο Αντώνης Σαμαράς, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στην σταυροφορία κατά της λαθρομετανάστευσης, προσπαθώντας προφανώς να κερδίσει τις εντυπώσεις λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Ισραήλ και ΗΠΑ ψάχνουν... φλέβα στο Αιγαίο


Επέκταση στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο, με σκοπό τις έρευνες υδρογονανθράκων, επιχειρούν οι η ισραηλινή εταιρεία Dellek Drilling και η αμερικανική Noble Energy.

Πόρισμα κόλαφος για το έλλειμμα


Πόρισμα καταπέλτης ρίχνει και το γαλάζιο στρατόπεδο στον κυκλώνα της Εξεταστικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση για το φουσκωμένο έλλειμμα του 2009.Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως αποδίδονται πολιτικές –και όχι ποινικές- ευθύνες στη ΝΔ η οποία ήταν Κυβέρνηση την επίμαχη περίοδο και ειδικότερα στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Παπαθανασίου.

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Σταύρος Δήμας


Χωρίς τον Σταύρο Δήμα θα κατέλθει στις εκλογές η ΝΔ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος του κόμματος δεν θα είναι υποψήφιος.

Αποφυλακίζεται ο Εφραίμ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφήνεται ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.