e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Φουλ για μετάλλιο ο Ηλιάδης, ήττα και αγωνία για τα κορίτσια του μπιτς βόλεϊ

Μεγάλη μέρα σήμερα για τα ελληνικά χρώματα στον απόηχο της σημαντικής ισοπαλίας της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητές Ιταλούς.

Κρούγκμαν: Εκτός ευρώ η Ελλάδα εντός του 2012


Μερικούς μήνες... ζωής εντός της ευρωζώνης δίνει στην Ελλάδα ο Πολ Κρούγκμαν. Ο νομπελίστας οικονομολόγος προβλέπει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός του 2012, ενώ παράλληλα ασκεί κριτική στην πολιτική της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ.

Ιός γρίπης μεταδίδεται από τα πουλιά στις φώκιες

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα ιό της γρίπης των πτηνών που μολύνει τις φώκιες με πνευμονία. Ο ιός θεωρείται δυνητική απειλή να μεταδοθεί τους ανθρώπους, οι οποίοι ποτέ πριν δεν έχουν εκτεθεί σε αυτόν.

Το κάρυ "ασπίδα" κατά του διαβήτη

Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν μια ουσία η οποία υπάρχει στο μπαχαρικό κάρυ μπορεί να βοηθούν στην πρόληψη του διαβήτη σε άτομα υψηλού κινδύνου, σύμφωνα με μελέτη από την Ταϊλάνδη.

Δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών προανήγγειλε ο Καμίνης

Τη δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Τσεκούρι» στη Lotus

Από τα μεγαλεπήβολα πλάνα 5ετίας, το 2010, η Lotus, εάν δεν πωληθεί, θα προχωρήσει σε δραστικές μειώσεις παραγωγής και συνεπώς, κάποια από τα προτεινόμενα μοντέλα, δεν θα τα δούμε ποτέ στην παραγωγή.

Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Εν μέσω έντονων αντιδράσεων, ξεκίνησε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για «ρυθμίσεις θεμάτων ΑΕΙ και άλλες διατάξεις» με τον οποίο τροποποιούνται διατάξεις του νόμου 4009/2011.

Μεταποίηση σε... κρίση


Ολοένα και βαθύτερη ύφεση γνωρίζει ο τομέας της ελληνικής μεταποίησης.

Σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση της Markit, οι συνθήκες στην ελληνική μεταποίηση παρουσίασαν τον Ιούλιο περαιτέρω επιδείνωση, με την παραγωγή, τις νέες παραγγελίες και την απασχόληση να εξακολουθούν να υποχωρούν με δριμείς ρυθμούς.

Ραμσάουερ:Φυσικά και η Ελλάδα μπορεί να βγει εκτός ευρώ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών Πέτερ Ραμσάουερ, παρότι παραδέχεται πως «δεν είναι αυτή η λύση όλων των προβλημάτων».

Εξηγήσεις για τη συμμετοχή του Ντράγκι σε λόμπι

Μια υπηρεσία ελέγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλε μια επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι έπειτα από την καταγγελία περί σύγκρουσης συμφερόντων που κατέθεσε μια μη κυβερνητική οργάνωση.

ΕΣΕΕ: Ζητά αναστολή μέτρων, για αποφυγή νέων "λουκέτων"


Αμνηστία για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, με αναστολή όλων των ποινικών ή αστικών μέτρων εναντίον τους ως το τέλος του χρόνου, ζητά η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με επιστολή που έστειλε στους αρχηγούς των κομμάτων και τους συναρμόδιους υπουργούς.

Η Madonna απαντά στα γαλλικά γιουχαρίσματα

Μετά τις αποδοκιμασίες για την ολιγόλεπτη συναυλία της Madonna στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα, η εκπρόσωπος της, καθώς και η ίδια η βασίλισσα της ποπ, υπερασπίστηκαν την σύντομη εμφάνισή της στη σκηνή του Olympia Theatre.

Συστάσεις Γκάιτνερ προς Ευρώπη

 Νέες συστάσεις προς την Ευρώπη απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμοθι Γκάιτνερ, μετά τις συναντήσεις του με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Βραδιά Jazz στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Το σχήμα Jazz Knot Quintet θα παρουσιάσει συνθέσεις του Θεοδόσιου Κοσμίδη, καθώς και γνωστά Jazz Standards σε προσωπικό στιλ και ύφος, σε μια μοναδική live βραδιά στις 2 Αυγούστου, στο café του κήπου του Νομισματικού Μουσείου.

Το φετινό "χαράτσι" στέλνει η ΔΕΗ

Στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που αποστέλλονται τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνεται η πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων, η εξόφληση του οποίου θα μπορεί να γίνει σε πέντε διμηνιαίες δόσεις.

ΟΠΑΠ και ΤΤ στον παλμό των αποκρατικοποιήσεων

Σε αγώνα δρόμου επιδίδεται η κυβέρνηση προκειμένου να επιταχύνει το... εκτροχιασμένο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, βάζοντας πλώρη για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Συγκρατημένη άνοδος στο ΧΑΑ

Με ήπια άνοδο ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ, αλλά και στις εξελίξεις στο μέτωπο των τραπεζών.