e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πέρασαν κολυμπώντας από το Ρίο στο Αντίριο

Μια ομάδα από πρώην τοξικομανείς που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα απεξάρτησης, κατάφεραν σήμερα, να περάσουν κολυμπώντας από το Ρίο στο Αντίρριο.Η εκδήλωση αυτή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με διαφορετικά βέβαια πρόσωπα κάθε φορά.

H Oυρουγουάη στους 8

Η Ουρουγουάη προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ, καθώς σε αγώνα για την φάση των «16», που έγινε στο Πορτ Ελίζαμπεθ, επικράτησε με ...

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ

Από χθες το βράδυ έχει ανασταλεί η παράταση λειτουργίας των μεταμεσονύκτιων δρομολογίων των συρμών, τα οποία ίσχυαν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ σήμερα και αύριο, 27 Ιουνίου, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Άνω Πατήσια- Νερατζιώτισσα.

Πόσες τρομοκρατικές οργανώσεις χωράνε σε ένα κράτος 10 εκ που με άνεση δολοφονούν; Μήπως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω;

Η πρώτη φορά που δεν είχαμε προειδοποίηση για βόμβα και δεν ενδιέφερε τους τρομοκράτες αν θα έχουμε νεκρούς ήταν αυτή με τον Γιώργο Βασιλάκη. Δεν έχει σχέση η συγκεκριμένη υπόθεση με αυτή του 15χρονου Αφγανού που απλά οι εκεί τρομοκράτες δεν πρόλαβαν να πάρουν τηλέφωνο.


Εδώ συμβαίνουν περίεργα πράγματα και μπορούμε να υποπτευτούμε (με κίνδυνο να μας πείτε συνομωσιολόγους) ότι τα...



Απίστευτη κομπίνα με τραπεζικό που έβαλε στην τσέπη 1 εκατ. ευρώ

Απίστευτη κομπίνα είχε στήσει υπάλληλος υποκαταστήματος τράπεζας στην Κοζάνη, έχοντας υπεξαιρέσει σύμφωνα με εκτιμήσεις ποσό που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο επιτήδειος έπαιρνε δάνεια για λογαριασμό δεκάδων πελατών, οι οποίοι δεν γνώριζαν το παραμικρό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος των υπεξερεθέντων χρημάτων το ξόδευε στα καζίνο, τόσο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της FYROM.

Oprah Winfrey: Πέρυσι δώρο κρουαζιέρα στην Ελλάδα. Φέτος;

Oprah Winfrey: Πέρυσι δώρο κρουαζιέρα στην Ελλάδα. Φέτος;

Φέτος, η Oprah Winfrey είπε να είναι το ίδιο γενναιόδωρη με πέρυσι στους υφισταμένους της. Πέρυσι τους έφερε κρουαζιέρα στην Ελλάδα. Φέτος, σκέφτηκε έναν επίσης πρωτότυπο και πολυδάπανο τρόπο για να ευχαριστήσει τους εργαζομένους της. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η Oprah Winfrey ...

Μεγάλη Δημοσκόπηση από το Newsit: Μπακογιάννη 9,1% και Κουβέλης 5,9% - Aλλάζει το πολιτικό σκηνικό


Αδύνατη η αυτοδυναμία
- Δυσθεώρητα ποσοστά για δυο κόμματα που δεν έχουν ακόμα δημιουργηθεί
- Αναγκαία αλλά άδικα τα μέτρα για το ασφαλιστικό
- Καταδίκη στους αποκλεισμούς λιμανιών
Οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές που γίνονται στην χώρα κάνουν τους πολίτες να αναζητούν κάτι καινούριο από το οποίο θα μπορέσουν να κρατηθούν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Χωρίζουν ο David και η Victoria Becham;

Τον χωρισμό του διάσημου ποδοσφαιριστή David Becham και της αγαπημένης του Victoria ανακοίνωσε κάποιος μέσω twitter, προκαλώντας τις αντιδράσεις του ζευγαριού που έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες.

Οι φήμες ήθελαν το διάσημο ζευγάρι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ξένης showbiz να βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού και να αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση τους.

Σε απολογία για το Βατοπέδι και ο Γιάννης Αγγέλου

Σε απολογία για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου καλείται από την ανακρίτρια και το «νούμερο δύο» του Μεγάρου Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Γιάννης Αγγέλου.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Στις 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί η εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα «Χρέος μας η Ζωή» στο κλειστό γήπεδο του Μετς, με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν:

Εκτακτα μέτρα για υπουργούς - βουλευτές

Οσοι αστυνομικοί υπηρετούν δίπλα σε υπουργούς και βουλευτές ενημερώθηκαν από την υπηρεσία τους ότι σύντομα θα κληθούν για έλεγχο των ικανοτήτων τους
Νέες εντολές και απόρρητες οδηγίες στους αστυνομικούς που συνοδεύουν πολιτικούς έχει δώσει η διεύθυνση ασφαλείας υψηλών προσώπων. Ανησυχία προκαλούν το μπαράζ απειλών μέσω Διαδικτύου, τα ανώνυμα sms και τα συνθήματα στους τοίχους
      
Φόβος για χτύπημα σε βουλευτή την ημέρα ...

Mε συνταγή ΙRA-ΕΤΑ η βόμβα

Ο υπασπιστής μαζί με τον Μ. Χρυσοχοΐδη και τον πρώην αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου κ. Κουζέλη.
Στο ταχυδρομικό κατάστημα, από το οποίο ταχυδρομήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο παγιδευμένος με εκρηκτικά φάκελος, αναζητούν τώρα οι διωκτικές αρχές την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων.

Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού πρόσφεραν κρίσιμες πληροφορίες, βάσει των οποίων οι διωκτικές αρχές επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν την επίθεση, ενώ στο τρομοκρατικό χτύπημα φαίνεται να υπάρχει και έντονος συμβολισμός για την υπόθεση Siemens, μια και ο παγιδευμένος φάκελος είχε στη θέση του αποστολέα το όνομα «Καραβέλας» (σ.σ.: ένας από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου, ο οποίος διέφυγε με τον γνωστό τρόπο, παρά τα τηλεγραφήματα προειδοποίησης που είχαν φτάσει στην Αθήνα από την ελληνική πρεσβεία της Ουρουγουάης).

Σαράντα χρόνια δουλειάς για πλήρη σύνταξη


Κόβονται οριστικά η 13η και η 14η σύνταξη - Δυνατότητα αναγνώρισης επτά πλασματικών ετών ασφάλισης


Πλήρης ανατροπή του ασφαλιστικού συστήματος, τόσο στα όρια συνταξιοδότησης όσο και στο ύψος των συντάξεων, επέρχεται με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο και κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση. Τα όρια ηλικίας οδεύουν σταδιακά προς το...