e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Στην κορυφή της Ευρώπης η Ίντερ

Inter... uber alles!
Πρωταθλήτρια Ευρώπης για τη σεζόν 2009-10 είναι η Ίντερ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε 2-0 της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης και επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 45 ολόκληρα χρόνια.

Trichet: «Το ευρώ δεν κινδυνεύει»

Την αντίθεσή του προς τα λεγόμενα της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Angela Merkel, ότι το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα κινδυνεύει, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Jean-Claude Trichet.

Βρέθηκε οπλοστάσιο των Ταλιμπάν στην Καμπούλ

Στα χέρια της Αφγανικής Αστυνομίας βρίσκεται πλέον μεγάλος αριθμός αντιαρματικών και εκρηκτικών ρουκετών, που ανακαλύφθηκε σήμερα στα περίχωρα της Καμπούλ, όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13

"Ποιός θα το περίμενε άραγε; Δύο χρόνια μετά την μεγαλύτερη εξέγερση - επανάσταση των οπαδών του Παναθηναϊκού και όλα είναι διαφορετικά πια. Κανείς δεν περίμενε τότε ότι μια ομάδα χωρίς παρόν και μέλλον, με ανύπαρκτη διοίκηση, χωρίς στόχους και χωρίς κόσμο στο πλευρό της, μετά ...

Σοκάρει το video με τον πιο παχύ άνθρωπο του κόσμου-ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΖΥΓΙΖΕΙ 360 ΚΙΛΑ

Ο Paul ζυγίζει 360 κιλά και ειναι ο πιο παχύς άνθρωπος του κόσμου. Οι γιατροί του δίνουν δυο χρόνια ζωής. Θα πρέπει να πάρει το ρίσκο να κάνει μια επέμβαση που είτε θα του κοστίσει τη ζωή του είτε θα τον σώσει. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ VIDEO - ΣΟΚ

Πόλο: Κυπελλούχος Ελλάδος ο Ολυμπιακός


Το 13ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του κατέκτησε ο Ολυμπιακός στο πόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 7-6 -στην παράταση- του Πανιώνιου, στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στη Σύρο, και επισφράγισαν την κυριαρχία τους στην Ελλάδα.

Oι 100 μεγαλύτερες εφευρέσεις

Δείτε ποιο είναι στο 8
Οι 100 μεγαλύτερες εφευρέσεις είναι
1.τροχός
2. Αεροπλάνο
3. Λάμπα
4. Διαδίκτυο
5. Η / Υ
6. Τηλέφωνο
7. Πενικιλλίνη...

Σπηλιωτόπουλος: "Κάποτε με είχαν πει και αδερφή"!!! VIDEO

Και όμως το είπε πάνω στην αγανάκτηση του. Πριν δέκα χρόνια τον είχαν πει αδελφή και τώρα κλέφτη! Θα ακούσετε τι λέει όμως εμείς αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι άσπρισαν τα μαλλιά του Άρη Σπηλιωτοπούλου και όχι επειδή τα βάφει. Ο πόλεμος που του έγινε μέσα σε 3 ημέρες ήταν στημένος. Όλοι ήξεραν τον τρόπο ζωής του και άλλωστε δεν είναι και υπέργηρος για να κλείνεται στο σπίτι του. Μην τους κράζουμε όλους με το ζόρι...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Με αίμα βάφτηκε η διαμαρτυρία για τον Καλλικράτη

Με αίμα βάφτηκε η διαμαρτυρία των Κολινδρινών για τον "Καλλικράτη" στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας, όπου εκατοντάδες κάτοικοι είχαν κλείσει την εθνική οδό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έδρα του δήμου Πύδνας που είχε αρχικά παραχωρηθεί στον Κολινδρό, αλλά αργότερα δόθηκε στο Αιγίνιο.

Κηδεύεται με 500 χρόνια καθυστέρηση ο... Κοπέρνικος

Με τιμές ήρωα θα κηδευτεί το Σάββατο στην Πολωνία ο θεμελιωτής της νεότερης αστρονομίας Νικόλαος Κοπέρνικος, αν και πέθανε πριν από 500 χρόνια. Όπως είναι γνωστό, ο αστρονόμος του 16ου αιώνα είχε... έρθει σε ρήξη με την καθολική εκκλησία επειδή υποστήριζε ότι η γη γυρίζει (γύρω από τον ήλιο), σε αντίθεση με την τότε επίσημη γεωκεντρική θεωρία, που ήθελε τη γη ακίνητη και κέντρο του κόσμου.

Στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα

Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο;
Η Βάνα Μπάρμπα, υπέβαλε μήνυση στον σύντροφό της, μετά από άγριο καυγά που είχαν στο σπίτι τους στην Γλυφάδα.

Κλειστά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Κλειστά είναι σήμερα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν οι πράκτορες, οι οποίοι ζητούν να μη διατηρούν βιβλία εσόδων-εξόδων και να αυξηθούν τα ποσοστά τους από 8 σε 12%.

23 οι νεκροί από τον τυφώνα Laila στην νοτιοανατολική Ινδία

http://mail.google.com/a/piraeuspress.gr/?ui=2&ik=c5b0407132&view=att&th=128bf6e4c58d028c&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_g9i9h8ya0&zw
Στους 23 έχει φτάσει ο αριθμός των θυμάτων από τον καταστροφικό τυφώνα Laila που χτύπησε την νοτιοανατολική Ινδία προκαλώντας πλημμύρες αλλά και κατολισθήσεις.

Πώς η Ελένη Μενεγάκη ερωτεύτηκε τον Ματέο Παντζόπουλο;

Πώς η Ελένη Μενεγάκη ερωτεύτηκε τον Ματέο Παντζόπουλο;
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματεό Παντζόπουλος είναι εδώ και δυο εβδομάδες θέμα συζήτησης. Πως όμως η παρουσιάστρια ερωτεύτηκε τον Ματέο και που πρωτοσυναντήθηκαν;

Την Τρίτη το πόρισμα για τις προσλήψεις στο Μουσείο Πέλλας

Προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης έχει το κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτισμού προκειμένου να καταθέσει το πόρισμα για τις προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, όπου υπάρχουν καταγγελίες ότι… προωθήθηκαν συγγενείς και συγχωριανοί της υφυπουργού Εσωτερικών, Θεοδώρας Τζάκρη.

Tα τρία μεγάλα ντιλ των Κινέζων στην Ελλάδα

«Θα ξαναγυρίσω σύντομα στην Ελλάδα αν υπάρξουν άλλες συμφωνίες στους τομείς ενδιαφέροντος της Cosco» είπε χθες σε συνέντευξη Τύπου και λίγο πριν από τη συνάντηση με τον έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο...

Ο Ελληνας πίσω από το νέο θαύμα της βιοϊατρικής


Ο Αρης Πατρινός είναι πρόεδρος της Synthetic Genomics, της 
εταιρείας που ίδρυσε ο Κρεγκ Βέντερ, με τον οποίο συνεργάστηκε στενά για
 την ιστορική αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και τη 
δημιουργία συνθετικής ζωής  στο εργαστήριο
Πέντε χρόνια νωρίτερα, ο κ. Αρης Πατρινός δεν είχε καμιά αμφιβολία ότι η χθεσινή ημέρα δεν θα αργήσει: «Πριν από το τέλος της δεκαετίας, οι επιστήμονες θα έχουν δημιουργήσει τεχνητή ζωή στο εργαστήριο. Θυμηθείτε τα λόγια μου. Κάνουμε επανάσταση», τόνιζε με βεβαιότητα τότε στα «ΝΕΑ» ο έλληνας επιστήμονας και στενός συνεργάτης του Κρεγκ Βέντερ.

Ένας 13χρονος στην κορυφή του κόσμου

Ένας 13χρονος Αμερικανός, ο Τζόρνταν Ρομέρο, είναι ο νεαρότερος άνθρωπος στον κόσμο που κατέκτησε σήμερα την κορυφή του Έβερεστ.
Ο Ρομέρο, αμέσως μόλις πάτησε στην κορυφή του βουνού, στα 8,850 μέτρα, τηλεφώνησε με το δορυφορικό του τηλέφωνο αμέσως στην μητέρα του, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press.

Μπάγερν VS Ίντερ, η κορυφή χωρά μόνο έναν!

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε. Μπάγερν εναντίον Ίντερ, Φαν Χάαλ εναντίον Μουρίνιο, Ρόμπεν εναντίον Σνάιντερ, Ετό εναντίον Όλιτς και Μίλερ εναντίον Μιλίτο σε μία “μάχη” που... θα καθηλώσει εκατομμύρια φιλάθλους στις τηλεοράσεις.

Έρευνα για τη συσχέτιση κινητών-καρκίνου

Η μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ σχετικά με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων και του καρκίνου του εγκεφάλου έδειξε πως υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για τους πολύ συχνούς χρήστες. Ωστόσο, το εάν η ακτινοβολία των κινητών φταίει για την πρόκληση του εν λόγω καρκίνου παραμένει ανοιχτό θέμα καθώς τα αποτελέσματα ήταν ασαφή.

Διόρισε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της

Μια λίστα με ονόματα συγγενών και συγχωριανών της υφυπουργού Εσωτερικών, Θεοδώρας Τζάκρη, δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα «Αποκαλύψεις». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα συγκεκριμένα άτομα προσλήφθηκαν με τη βοήθεια της υφυπουργού και με συνοπτικές διαδικασίες στην ΙΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών αρχαιοτήτων στην Πέλλα.

Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στη νότια Ινδία


Αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Ινδία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 162 άτομα, ενώ 7 επιβάτες διεσώθηκαν...

Η κόρη του Πρέλιεβιτς πάει… για Σταρ Ελλάς

Η κόρη του Πρέλιεβιτς πάει… για Σταρ Ελλάς
Η κόρη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλιεβιτς «κατεβαίνει» στην αρένα της ομορφιάς και πάει από ότι φαίνεται για... τρίποντο! H 20χρονη Άννα Πρέλιεβιτς είναι υποψήφια στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη των φετινών Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ.

Video : η κατάρρευση της πλατφόρμας πετρελαίου


ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

Το National Geographic έδωσε στη δημοσιότητα video που δείχνει την κατάρρευση της πλατφόρμας του πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού. Βλέποντας το καταλαβαινει κανείς για τι μεγέθη μιλάμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τριήμερη αποχή αποφάσισαν οι οδηγοί-μηχανικοί του Δήμου Πειραιά

Αποχή από την εργασία τους για το τριήμερο (22 και 23 Μαΐου και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος) αποφάσισαν οι οδηγοί, μηχανικοί και εργατοτεχνίτες του Δήμου Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.