e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Εργασιακά και συντάξεις στη σύσκεψη Βενιζέλου-Κουτρουμάνη-Παπανδρέου


Τα "καυτά" ζητήματα των εργασιακών και των συντάξεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποίησαν στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Στα ύψη οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί το 2011


Στα ύψη εκτινάχθηκαν οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί, το 2011, όπως αποκάλυψε έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ). Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που αφορά όλους τους τύπους των οικογενειακών νοικοκυριών, για το 2011, προέκυψε αύξηση 3%, σε σχέση με το 2010.

Δραστική μείωση των ελλειμμάτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2011


Θετική φαίνεται πως είναι η πορεία των οικονομικών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, τον περασμένο Δεκέμβριο παρουσίασε μηδενικό έλλειμμα, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα σιδηροδρομικά χρονικά, δημιουργώντας παράλληλα προοπτικές βιωσιμότητας και περαιτέρω βελτίωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το 2012.

Ρητές δεσμεύσεις και εκκρεμείς περικοπές περιμένει η Κομισιόν

 Στάση αναμονής απέναντι στην Ελλάδα τηρεί Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία περιμένει από τη χώρα μας την εκπλήρωση των άλλων δύο όρων που έθεσε το Eurogroup, δηλαδή τις ρητές δεσμεύσεις των πολιτικών κομμάτων και την επίλυση του εκκρεμούς ζητήματος των 325 εκατ. ευρώ.

Το πόρισμα της Black Rock για τις τράπεζες, ζητούν 44 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Να ζητηθούν από τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος και να διαβιβαστούν προς την Βουλή τα αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου που πραγματοποίησε ο οίκος Black Rock στα χαρτοφυλάκια δανείων των ελληνικών τραπεζών, ζητούν με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον υπουργό Οικονομικών 44 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Η Ντόρα "διπλαρώνει" τους διαγραφέντες από τη ΝΔ


Επαφές με βουλευτές, οι οποίοι διαγράφηκαν από τη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφασή τους να καταψηφίσουν το νέο μνημόνιο, ανακοίνωσε ότι έχει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Κατόπιν εορτής ενημερώθηκε ο Άρειος Πάγος...

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας περιήλθαν ταχυδρομικά στην Εισαγγελία δύο έγγραφα του πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  

Καψής: Ανασχηματισμός μέχρι την Τετάρτη


Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης - μετά τις παραιτήσεις έξι υπουργών και υφυπουργών - είναι απόφαση του πρωθυπουργού και θα κλείσει έως την Τετάρτη, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.

Φέκτερ: Η Ελλάδα θα λάβει το νέο πακέτο βοήθειας

Η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας, Μαρία Φέκτερ εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι η Ελλάδα θα λάβει τελικά το πακέτο βοήθειας από την ΕΕ, μία ημέρα πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup που θα κρίνει και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ"βλέπει" ο Frieden

Δεν αποκλείει έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου Luc Frieden, επισημαίνοντας ότι μια ελληνική χρεοκοπία θα έδινε στη χώρα μια νέα αρχή. Σύμφωνα με τον κ. Frieden, εάν η Αθήνα αποτύχει να συμμορφωθεί πλήρως με τους όρους του προγράμματος διάσωσής της, θα αποκλείσει μόνη της τον εαυτό της από τη νομισματική ένωση.

Ανήσυχη η Ευρώπη για τις υποβαθμίσεις της Moody’s


Πάγωσαν τα χαμόγελα των ευρωπαίων για την ψήφιση των μέτρων στην Ελλάδα, μετά τις υποβαθμίσεις έξι ευρωπαϊκών χωρών από τον οίκο Moody's.

Διαμαρτυρία συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνταξιούχοι όλων των ταμείων στην πλατεία Κοτζιά, ενάντια στα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Διαδικασίες εξπρές για την εκλογή αρχηγού


Μετά την ολοκλήρωση του (PSI) αλλά και τη θετική κατάληξη της συνεδρίασης του Eurogroup της Τετάρτης, αναμένεται να αρχίσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.

Συνεδριάζει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο

Στις 3.00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς η υποβάθμιση έξι χωρών της ευρωζώνης από τη Moody's επιβαρύνει το επενδυτικό κλίμα.