e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Νοίκιασε τον... γιατρό σου!

 Εικόνες πέρα από κάθε λογική εξελίσσονται από το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ομάδα ειδικευόμενων γιατρών του νοσοκομείου, κάνουν την «επανάστασή» τους και θα προσφέρονται προς... ενοικίαση, έναντι του ευτελούς ποσού των 3 ευρώ ανά ώρα.

Αναφερόμενη... η ΕΡΤ – στη Βουλή ο φάκελος με τις παραγωγές

Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης με ερώτησή του, στοιχεία που αποκαλύπτουν υπέρογκα κόστη σε εσωτερικές παραγωγές της ΕΡΤ.

Ελπιδοφόρο πειραματικό αντικαρκινικό φάρμακο


Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο αντικαρκινικό φάρμακο που συρρικνώνει ή ακόμα και εξαφανίζει στα ποντίκια όλα σχεδόν τα είδη ανθρώπινων όγκων (μαστού, ωοθηκών, εντέρου, ουροδόχου κύστης, ήπατος, προστάτη κ.α.) που έχουν μεταμοσχευθεί σε αυτά.

"Έφυγε" ο συγγραφέας Ν. Καλογερόπουλος


"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο φιλόλογος, συνδικαλιστής, συγγραφέας και αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα, Νίκος Καλογερόπουλος.

Χειρόφρενο αύριο σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ

Σε τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 θα προχωρήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς -μετρό, ΗΣΑΠ Τραμ- ζητώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Όπως καταγγέλλουν, η διοίκηση επιχειρεί να καταργήσει όλο το θεσμικό πλαίσιο που περιβάλλει τους εργαζόμενους στην Αστική Σταθερή Τροχιά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απαξιώσει και να υποβαθμίσει εκτός από τους υπαλλήλους και το παραγόμενο συγκοινωνιακό προϊόν.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη

Στις δηλώσεις της Ανγκελα Μέρκελ, η οποία τόνισε ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφή, έρχεται να συμφωνήσει και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας σε εκδήλωση στο Βερολίνο.

Κόκκινη λάσπη τέλος στον Κορινθιακό


Η λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα – αυτό της εναπόθεσης κόκκινης λάσπης στον Κορινθιακό κόλπο- είναι γεγονός μετά από 45 χρόνια.

Οικονομία Πάνω από 1 εκατ. το εμπορικό έλλειμμα τον Ιανουάριο

Τα μέτρα και η οικονομική πολιτική έχουν πλήξει τον εμπορικό κλάδο καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ στα 1.039,5 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς πετρελαιοειδή, τον Ιανουάριο του 2012, παρουσιάζοντας μείωση, σε ευρώ, 29,1% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Ρεν: Την Παρασκευή η τελική απόφαση για το ESM

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα μπορέσουν να καταλήξουν σε μία συμβιβαστική λύση ως προς το μέγεθος των μηχανισμών στήριξης κατά τη συνάντησή της αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ευρωπαίου Επιτρόπου, Όλι Ρεν.

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων

Σε προεκλογική περίοδο μπαίνει και επίσημα το ΠΑΣΟΚ, το Πολιτικό Συμβούλιο του οποίου συνεδριάζει από το πρωί της Τρίτης υπό την προεδρία του προέδρου του Κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΟΟΣΑ: Η κρίση στην ευρωζώνη δεν έχει τελειώσει


Η κρίση του δημόσιου χρέους στη ζώνη του ευρώ δεν έχει τελειώσει παρά το γεγονός ότι οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι πιο ήρεμες φέτος, ανακοίνωσε ο ΟΟΣΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι οι τράπεζες της ευρωζώνης παραμένουν αδύναμες, τα επίπεδα του χρέους εξακολουθούν να αυξάνονται και οι δημοσιονομικοί στόχοι απέχουν πολύ από το να έχουν εξασφαλιστεί.

Προσθέστε και εχθρούς στο facebook


Μέχρι σήμερα, στο facebook μπορούσε κανείς να κάνει like αλλά όχι και dislike, να έχει φίλους αλλά όχι και εχθρούς. Μία νέα εφαρμογή όμως, επιτρέπει πλέον στους χρήστες να προσθέτουν σε λίστες άλλους χρήστες που δεν συμπαθούν, "στιγματίζοντας" τους ως εχθρούς.

Τι είπαν Κοντομηνάς – Σκαρμούτσος;


Όσο την σνομπάρει την τηλεόραση τόσο αυτή του ανοίγει διάπλατα την πόρτα της. Ο λόγος για τον γνωστό σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Δένει κάβους το «Βιτσέντζος Κορνάρος» - Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

Πέντε μήνες απλήρωτοι είναι οι 55 εργαζόμενοι του πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος» , που πραγματοποιεί την διαδρομή στην «άγονη γραμμή» Πειραιά, Κύθηρα, Γύθειο, Καλαμάτα, Μονεμβασιά, Αντικύθηρα, Κίσσαμος (Καστέλλι).

Εργάζονται και δεν αμοίβονται

Αγορά σε καθεστώς διάλυσης καθώς αυτή την στιγμή 150.000 επιχειρήσεις καθυστερούν περισσότερο από τρεις μήνες να καταβάλουν τους μισθούς στους εργαζομένους. Οι εταιρείες που εξοφλούν με συνέπεια το ανθρώπινο δυναμικό τους αποτελούν μικρή μειοψηφία

Η Ferrari 458 του Eric Clapton!


Δύσκολα μπορείς να αγοράσεις ένα μοντέλο της Ferrari κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, όσα χρήματα κι’ αν έχεις. Εύκολα όμως όταν είσαι ο Eric Clapton!

Σε θετικό έδαφος το Χ.Α.

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χ.Α., όπως και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τις τράπεζες να βρίσκονται ωστόσο σε αρνητικό έδαφος ενόψει των αποφάσεων για τους όρους της ανακεφαλαιοποίησής τους.«Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να συνεχίσουν ανοδικά με το ενδιαφέρον των επενδυτών στα στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη. Αναμένουμε η εγχώρια αγορά να ξεκινήσει επιφυλακτικά ανοδικά», ανέφερε η Proton Bank [PRBr.AT] στο πρωινό της σχόλιο.

Επιστροφή ΦΠΑ στις επιχειρήσεις ετοιμάζει το ΥΠΟΙΚ


Επιστροφή ΦΠΑ στις επιχειρήσεις με αυτοματοποιημένη διαδικασία προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να εκδώσει και τη σχετική απόφαση στην οποία θα προβλέπεται ο νέος τρόπος άμεσης επιστροφής του ΦΠΑ προς τις επιχειρήσεις και τους επιτηδευματίες, με βάση την ημερομηνία της αίτησης αλλά και το αν είναι συνεπείς στις φορολογικές υποχρεώσεις τους.

Πολιτική Ο Μανώλης Γλέζος στο ΣΥΡΙΖΑ;

Συζητείται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία τα τελευταία 24ωρα η προσχώρηση του Μανώλη Γλέζου στο ΣΥΡΙΖΑ.

Πιθανών στις 6 Μαΐου οι εκλογές

Η 6η Μαΐου φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Πέρα από κάθε λογική οι αντικειμενικές αξίες τον Ιούνιο


Πριν καλά-καλά αυτή εκλεγεί αρχίζουν τα βάσανα της. Ο λόγος για την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές καθώς θα κληθεί να υιοθετήσει νέο σύστημα υπολογισμού των αντικειμενικών αξιών.