e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

''Γεννηθήτω Κράτος'' Άρθρο του Δικηγόρου Π. Σταυριανάκη στην Deal News

                   ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΚΡΑΤΟΣ

Είναι γνωστό ότι είχε εξαγγελθεί η 24ωρη απεργία των ναυτεργατικών ενώσεων μηχανικών (ΠΕΜΕΝ) και των κατωτέρων πληρωμάτων μηχανής « Ο Στέφενσον».
Κατ’ αυτής προσέφυγε στη δικαιοσύνη ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), και με απόφαση του Δικαστηρίου η απεργία αυτή, πριν ακόμα εκδηλωθεί, κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική.

πλήρωσαν τους δολοφόνους του Δημάρχου

Όπως θυμόμαστε δύο έγκλειστοι στις φυλακές κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον Δήμαρχο του Παγγαίου. Ο σημερινός Δήμαρχος Παγγαίου υποχρεώθηκε να πληρώσει τους κρατούμενους υπόδικους για την ανθρωποκτονία, με τις αποδοχές που είχαν όταν υπηρετούσαν στον Δήμο, διότι άλλως κινδύνευε να βρεθεί κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος!

Έδειρε τον Συμβολαιογράφο

Στην Λάρισα ένας κληρονόμος πήγε μαζί με άλλους συγγενείς στον Συμβολαιογράφο για να ανοίξει και να αναγνωστεί η διαθήκη της μητέρας του. Επειδή όμως δεν του άρεσε το περιεχόμενο της διαθήκης επιτέθηκε και  χτύπησε τον Συμβολαιογράφο και προσπάθησε να του αποσπάσει το κείμενο της διαθήκης για να το καταστρέψει, αλλά δεν τα κατάφερε!

Κυοφορεί το αδελφάκι του

Ένα ανεξήγητο γεγονός συνέβη στην Σαουδική Αραβία. Ένα βρέφος μόλις ενός έτους κυοφορεί το αδελφάκι του!!! Ήδη οι γιατροί προβληματίζονται για το πως θα γίνει η αφαίρεση του εμβρύου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Δεν ήθελαν να σκοτώσουν το Χρυσοχοϊδη. Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος των τρομοκρατών και γιατί οι έρευνες στρέφονται στη Θεσσαλονίκη. Τεράστιες ευθύνες για το κενό ασφαλείας στο Υπουργείο, αλλά ούτε μια παραίτηση. Τρόμος για νέο μεγάλο χτύπημα. Ποιοι είναι οι πιθανοί στόχοι.


-Και ενώ όλα τα φώτα έχουν πέσει στην άνανδρη δολοφονία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Μένει στην Super League ο Ηρακλής!

Επιασαν τόπο οι πιέσεις. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των μελών της διοίκησης αλλά και των οπαδών του Ηρακλή. Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε την Παρασκευή το απόγευμα γνωστό ότι ενέκρινε τον φάκελο της ομάδας και έτσι ο «γηραιός» αποκτά το δικαίωμα να μετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Πάει στη Βουλή το Ασφαλιστικό

ΣΤΟ 64% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ






Με τη λήξη της συνεδρίασης, κατατέθηκε στη Βουλή, το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, αφού πρώτα έδωσε το «πράσινο φως» ο Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Επόμενη κίνηση είναι το νομοσχέδιο να πάει την Τρίτη στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή...

«Ο Σημίτης και ο Καραμανλής με κατέστρεψαν»


Διαβάστε στην Press Time


Το βιβλίο- «φωτιά» της Κατερίνας Βελλίδη. Τι και ποιους καταγγέλλει η πάλαι ποτέ ισχυρή κυρία του βορρά, μοναδική κληρονόμος του συγκροτήματος «Μακεδονία».

Πορείες και διαδηλώσεις στην Ιταλία κόντρα στα μέτρα Μπερλουσκόνι

Στο «χορό» των κινητοποιήσεων κατά των μέτρων λιτότητας μπήκε και η Ιταλία. Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα διαδήλωσαν την Παρασκευή στη Ρώμη, το Μιλάνο και σε πολλές άλλες πόλεις, διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι.

Δεν πάει στη G20 ο Λούλα

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ






Ο Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, πρόεδρος της Βραζιλίας ακύρωσε το ταξίδι του στον Καναδά όπου και θα συμμετείχε στη σύνοδο της G20, ώστε για να εποπτεύσει τις επιχειρήσεις διάσωσης των θυμάτων από τις μεγάλες πλημμύρες στη Βραζιλία...

Χειροκροτούσε την «τουρκική μειονότητα»


Διαβάστε στην Press Time


Νέα πρόκληση από Έλληνα βουλευτή. Η στάση του στην εκδήλωση της ντροπής για την «κατάκτηση της Θράκης από τους Οθωμανούς».

Οριστική η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για το Γ. Τσουγκράνη

Επικυρώνει με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών τον περιοριστικο όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που επιβλήθηκε στον επιχειρηματία και κουμπάρο του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη, Γιώργο Τσουγκράνη.

«Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω»


Διαβάστε στην Press Time


Στον παλμό του Συνεδρίου της ΝΔ, «προσκείμενη» στη Ντόρα βουλευτές ανοίγουν τα χαρτιά τους στην PRESS και ξεκαθαρίζουν αν προτίθενται να φύγουν από το κόμμα.

«Εγώ, αυτό το νομοσχέδιο δεν το ψηφίζω»


Διαβάστε στην Press Time


Δήλωση βόμβα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πάνου Κουρουμπλή για το σχέδιο νόμου για την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης.

Νεότερα απο τις έρευνες για την επίθεση στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη


Μηχανισμός που για πρώτη φορά συναντάται στην Ελλάδα, ήταν το πακέτο βόμβας που εξερράγη χθες το βράδυ στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λίγα μόλις μέτρα από το γραφείο του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον υπασπιστή του, αστυνομικό υποδιευθυντή Γιώργο Βασιλάκη.

Στα νύχια των τοκογλύφων οι Έλληνες







Διαβάστε στην Press Time




Ανεξέλεγκτη η δράση των παρατραπεζικών κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται τα χρέη και το κλείσιμο της στρόφιγγας των δανείων από τις τράπεζες. Ο τζίρος τους, πώς δουλεύουν και τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες.

Το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,34%


Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,34% και διαμορφώνεται στα 1,2287 δολάρια. Το ευρώ...

Διαψεύδει η ΝΕΠ τις φήμες για διακοπή λειτουργίας της Espresso και του Flash

Από τα γραφεία διοικήσεως του Ομίλου ΝΕΠ εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

"Ο Όμιλος ΝΕΠ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σύνολο των εργαζομένων του και προκειμένου να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης της χώρας, προβαίνει σε αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση των...

Στόχος δεν ήταν ο Χρυσοχοϊδης







Διαβάστε στην Press Time


Γιατί οι τρομοκράτες δεν ήθελαν να σκοτώσουν το Χρυσοχοϊδη και γιατί οι έρευνες στρέφονται στη Θεσσαλονίκη. Όλοι θρηνούν για το νεκρό, αλλά κανείς δεν παραιτείται. Τρόμος για νέο μεγάλο χτύπημα. Ποιοι είναι οι στόχοι.

Κλαούντια, το παιδί είναι δεσμευμένο!

Καίνε καρδιές οι διεθνείς! Ο ωραίος, νέος και ταλαντούχος τερματοφύλακας της Εθνικής μας, Αλέξανδρος Τζόρβας, απέκτησε θαυμάστριες και εκτός συνόρων, καθώς είναι γνωστό πως στην Ελλάδα έχει πιστό γυναικείο fan club.

Μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της Βραζιλίας πρόσεξε τον έλληνα πορτιέρο στο Μουντιάλ και δήλωσε: «Αυτός είναι τερματοφύλακας; Νόμιζα πως ήταν μοντέλο των Dolce & Gabbana. Είναι πολύ όμορφος».
Ξέρει η κυρία ότι το παιδί είναι δεσμευμένο;   

Αποθέωση για τους Metallica

Κάποτε ήταν 18ρηδες οι Metallica στο ξεκίνημα τους, τα πρώτα χρόνια των '80s. Τρεις δεκαετίες αργότερα στα 45 τους πια, εξακολουθούν να αρέσουν. Την Πέμπτη στο Terra Vibe στη Μαλακάσα 25.000 θαυμαστές των Metallica έσπευσαν να απολαύσουν την αγαπημένη τους metal μπάντα.
Μπορεί οι ουρανοί να άνοιξαν, όμως κανένας από τους θεατές δεν έφυγε από τη Μαλακάσα και ακόμα και υπό βροχή τραγούδησε και χειροκρότησε το διάσημο συγκρότημα.

Να το πάρω, ή να μην το...πάρω;


Οταν το κράτος στέλνει τους φόρους στα ύψη, αυτό σημαίνει ότι η αγορά μπορεί να κινηθεί; Θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο 20.000 ευρώ αξίας π.χ., μα δεν μου φτάνουν πλέον τα λεφτά ούτε για...βενζίνη. Αν, όμως, από τα 20 χιλιάρικα που κάνει το αυτοκίνητο, τα 5 , 6 χιλιάρικα και βάλε στο καθένα είναι φόροι και δασμοί, το συμφέρει ή όχι το κράτος να μπορούμε να αγοράζουμε αυτοκίνητα;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΙΙΙ

"Πρασινίζει" ο...κόκκινος Ρόμενταλ!

Και ένα ωραίο προφίλ του διεθνή Δανού άσου Ρόμενταλ, που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού από το αθλητικό site Sportdog.
Ο Ντένις Ρόμενταλ δεν απασχολεί για πρώτη φορά τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου. Δεν πάει πολύς καιρός, συγκεκριμένα ήταν το καλοκαίρι του 2007, όταν ο «Ντένις ο τρομερός» είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Απάντηση Πεταλωτή στον Guardian!

"Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, απέστειλε σήμερα επιστολή – απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian», σχετικά με τη δήθεν πώληση νησιών από την Ελληνική Κυβέρνηση.
Aγαπητοί κύριοι/κυρίες
Επιθυμώ να δηλώσω την απογοήτευσή μου για το άρθρο σας με την υπογραφή της κ. Elena Moya, που δημοσιεύτηκε...
στη σημερινή έκδοση Guardian (25/06/2010).


Αρχικά, ο ισχυρισμός ότι η Ελληνική Κυβέρνηση εμπλέκεται στην πώληση οποιουδήποτε νησιού είναι πλήρως ανακριβής.

Εκανε θραύση η συνέντευξη Κομινάκη!

Η πρώτη συνέντευξη του εκ δεξιών του νέου αφεντικού του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, του Σωκράτη Κομινάκη στην DEAL έκανε θραύση στο διαδύκτιο.  Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός της νέας εποχής με ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα πετύχει: «Γιατί να μην πετύχουμε; Θα πετύχουμε, γιατί δεν μας λείπει τίποτα».

Το στοκ της οικοδομής και οι φόροι στα...αζήτητα

Κατέρρευσε και η αγορά των ακινήτων, με την κρίση πρώτα απ’ όλα, αλλά, και με την «βοήθεια» των φόρων. Έχουμε και λέμε: 400.000 σπίτια «στοκ», όπως λένε, με μέσο όρο τα 100 τετραγωνικά λέω και μέση αντικειμενική τιμή 1.500 ευρώ μας κάνει 150.000 ευρώ επί 400.000, σύνολο 60.000.000.000 αξία. Βάλτε κάτω πόσοι...φόροι μεταβίβασης «κάθονται» στα...αζήτητα. Από τα 60 δις. ευρώ οι φόροι πόσα να είναι;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό για την αδράνειά της

Με αφορμή τις δηλώσεις του Βούλγαρου Πρωθυπουργού σχετικά με την ακύρωση του ελληνοβουλγαρικού αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του ΕΚ, Καθηγητής Ιωάννης Α. Τσουκαλάς, δήλωσε σχετικά:

Τζίγγερ, Βγενό και...Βέλιτς!

Ποιος θα κάνει την κίνηση ματ; Ο Τζίγγερ ή ο Βγενόπουλος; Το...σκάκι των δυο μετόχων του πολυμετοχικού ΠΑΟ συνεχίζεται, παρά την δεδηλωμένη πρόθεση του μίστερ MIG να αποχωρήσει και να πουλήσει τις μετοχές του αντί...ενός ευρώ. Άλλαξε γνώμη και θέλει να αγοράσει αυτές του Βαρδινογιάννη. Αν εμφανίσει το απαραίτητο χρήμα μπορεί. Από την άλλη, ο Τζίγγερ πρέπει να πείσει με έργα τον κόσμο ότι η ομάδα δεν θα επιστρέψει στην προ πολυμετοχικότητας εποχή, στην εποχή...Βέλιτς! Γιατί, αν αρχίσει να πουλάει παίκτες χωρίς να φέρνει καλύτερους, ο Μαρινάκης δεν...αστειεύεται.

Θα νικήσει ο Ζιλμπέρτο τον Κριστιάνο;

Μεγάλο ματς στο Μουντιάλ σήμερα. Η Πορτογαλία παίζει με την Βραζιλία. Θα καταφλερει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με την παρέα του να νικήσουν αυτήν του...Κριστιάνο Ρονάλντο; Είναι και θέμα τιμής. Πρόκληση το παιχνίδι και στο στοίχημα. Μεγάλη μέρα σήμερα, γιατί και η Ισπανία απειλείται από την Χιλή!

Αν δεν υπάρχει χρήμα, από που θα εισπράξουν;


Συμφωνώ με τον προηγούμενο αναγνώστη της DEAL. Αλλά διαφωνώ και σε κάτι.: όχι έρημος
...σεληνιακό τοπίο είναι η ελληνική οικονομία πλέον. Μου «κάνει» πιο πολύ σαν εικόνα. Χωρίς χρήμα στην αγορά, δεν υπάρχουν...φόροι!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΙΙ

Τώρα όλοι θέλουν τον Σάντος!

Να και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που θεωρεί κατάλληλο τον Φερνάντο Σάντος για την εθνική Ελλάδας. Η παλιά φρουρά στηρίζει τον Πορτογάλο ασυζητητί και σιγά, σιγά ένας, ένας οι παίκτες θα βγαίνουν και θα του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Όχι για να εξασφαλίσουν ανάλογη μεταχείριση από αυτόν στο μέλλον, αλλά και γιατί το εννοούν. Μου αρέσει που κάποιοι από αυτούς...επαναστατούσαν και καλά όταν διάβαζαν ότι ο Ρεχάγκελ φεύγει!

Αν το ήθελε πολύ, ας έμενε στον ΠΑΟ!


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δηλώνει ότι θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Αν το...ήθελε τόσο πολύ, γιατί δεν καθόταν στον Παναθηναϊκό, που έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση σε όμιλο; Ο ΠΑΟΚ, αντίθετα, θα κληθεί να δώσει δυο πολύ δύσκολους προκριματικούς γύρους καλοκαιριάτικα. Ο Σάλπι «συνελήφθη», πάντως, ασυνεπής σε όσα έλεγε όλον τον χειμώνα. Είχε...φύγει από την Παιανία και δεν το...ήξερε. Δεν το ομολογούσε, δηλαδή. Γιατί η δήλωση «θα δω και θα αποφασίσω μετά από το Μουντιάλ», καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Από που θα εισπράττουν φόρους;

Έρημος η ελληνική οικονομία! Η ανάπτυξη μοιάζει σαν ένα...θάμνο στη μέση της Σαχάρας, σε αυτή τη χώρα.

- η αγορά του αυτοκινήτου κατέρρευσε και στερεί, λέει, έσοδα ύψους 1 δις. ευρώ από το κράτος, από την είσπραξη φόρων επί των πωλήσεων που πλέον...σταμάτησαν.
- από τις...μη πωλήσεις σπιτιών και λοιπών ακινήτων να δείτε πτώση εσόδων.
- μέχρι και από τα κινητά, λιγότερη είσπραξη φόρων. Όλοι μιλάμε...λιγότερο πια, δεν συμφωνείτε; Προσωπικά, μείωσα τους λογαριασμούς μου στο...1/2. Ούτε που το ακουμπάω, αν δεν χτυπήσει μόνο του.
- τα βενζινάδικα άρχισαν να βάζουν λουκέτα, εκεί που κάποτε πολλοί πρόσφεραν Γη και ύδωρ για να αποκτήσουν ένα. Η αύξηση στην τιμή των καυσίμων, κάνει την χρήση του ΙΧ ασύμφορη και πλέον όλοι «κόβουν» μαχαίρι τις πολλές βόλτες για να «βγουν» οικονομικά.
- τα ασφαλιστικά ταμεία, ακούω, σε λίγο δεν θα μπορούν να πληρώσουν τις συντάξεις, έστω τις...κομμένες, γιατί δεν θα υπάρχουν μικροεπιχειρήσεις και ασφαλισμένοι στις «μεγάλες» για να πληρώνουν τις εισφορές (κύριε Λοβέρδο).
-Ταβέρνες; Μην τσιμπάτε. Ούτε για...καφέ!
Από θα μπουν φόροι και ΦΠΑ στα ταμεία; Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!
ΥΓ. Βρείτε τρόπο κύριοι να «αναστηθεί» η οικονομία.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο θάνατος τον... πλούτισε




Από τα χρέη, στον πλουτισμό!

Εδωσε το σύνθηµα σε µουσική και χορό και έκανε εκατοµµύρια να τον ακολουθήσουν. Ο Μάικλ Τζακσον ίσως και να είναι το τελευταίο ποπ είδωλο, που ο θάνατός του έγραψε τέλος εποχής. Τα τραγούδια του κέρδισαν την αιωνιότητα Αν µε κάποιο θαύµα ο Μάικλ Τζάκσον επέστρεφε σήµερα στη ζωή, θα ήταν ένας πολύ πλούσιος, πάρα πολύ πλούσιος άνθρωπος. Μέσα σ’ έναν χρόνο που συµπληρώνεται σήµερα από τον θάνατό του, οι επιχειρήσεις Τζάκσον σηµείωσαν κέρδη....

Ανακαλύφθηκε ναυάγιο 112 ετών σε...λίμνη!

Ένα εντυπωσιακότατο εύρημα ανακάλυψαν τυχαία δύτες στην αμερικανική λίμνη του Μίτσιγκαν, ένα άριστα διατηρημένο ναυάγιο ξύλινου πλοίου, το οποίο υπολογίζεται ότι βυθίσθηκε πριν από 112 ολόκληρα χρόνια. Πιο παλιό, δηλαδή, ακόμα και από τον περίφημο Τιτανικό, που «χάθηκε» το 1912. Μιλάμε για ναυάγιο του 1898! Ξύλινο και διατηρείται τόσο καλά; Μα, τι έχουν τα νερά της λίμνης;

Μηχανική: Συνεχίζονται οι επενδύσεις σε Ρωσία, Ουκρανία, Βουλγαρία

Τη συνέχιση των επενδύσεων της Μηχανικής στη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Βουλγαρία ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Απεργία των δημοσιογράφων στις 29 Ιουνίου αποφάσισε η ΠΟΕΣΥ


Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Ιουνίου, η πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.«Απέναντι στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που επιχειρεί να επαναφέρει τον εργασιακό μεσαίωνα με την κατάργηση θεμελιωδών δικαιωμάτων, την αποδόμηση...

Ρίχνουν όλο το βάρος στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού


Με πυρίτιδα και αμμωνία ήταν κατασκευασμένος ο εκρηκτικός μηχανισμός. Κλειδί οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής θεωρούν τα υπολείμματα του μηχανισμού για να πλησιάσουν την τρομοκρατική οργάνωση. Μια πιθανή οργάνωση σύμφωνα με...

Οι πολύχρωμες τροφές που είναι και αντιοξειδωτικές - Δείτε το TOP 10

Ο Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, έχει δημοσιεύσει έναν κατάλογο με τις 10 σπουδαιότερες



αντιοξειδωτικές τροφές. Πρόκειται για τροφές που καταπολεμούν το οξειδωτικό στρες και τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται στο σώμα μας καθόλη τη διάρκεια της ζωής μας. Είναι ζωτικής σημασίας να εκμεταλλευόμαστε οτιδήποτε έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Συνεδριάζει τώρα το υπουργικό συμβούλιο - Το Ελεγκτικό Συνέδριο κρίνει αντισυνταγματικό το ασφαλιστικό;

Βασικές διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου για το συνταξιοδοτικό κρίνονται αντισυνταγματικές από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, λίγα 24ωρα πριν κατατεθεί στην Βουλή.

Αναστέλλεται ο αποκλεισμός στον ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ

Την αναστολή των κινητοποιήσεων που είχε αναγγείλει για σήμερα σχετικά με τον αποκλεισμό του ΟΛΠ , της COSCO και του ΣΕΜΠΟ, αποφάσισε ο Δήμος Περάματος...

Αποκαθηλώθηκε το άγαλμα του Στάλιν από τη γενέτειρά του


Το άγαλμα του Ιωσήφ Στάλιν αποκαθηλώθηκε χθες το βράδυ από την κεντρική πλατεία της γενέτειράς του, Γκόρι στη Γεωργία...

Στο σφυρί και η Μύκονος...λέει η Γκάρντιαν..


«Η Ελλάδα βγάζει στο σφυρί τα νησιά της σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει την οικονομία», γράφει σε πρωτοσέλιδο θέμα του ο βρετανικός Γκάρντιαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ελληνικό κράτος αναζητά αγοραστή πρόθυμο για την ανάπτυξη πολυτελούς ...