e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η «Εμμανουέλα»

Η Sylvia Kristel, γνωστή από τις κλασικές αισθησιακές ταινίες «Εμμανουέλα», νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Άμστερνταμ, καθώς υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μεγάλη διαγραφή χρέους με δικαστική απόφαση

Απόφαση με την οποία διαγράφεται χρέος 322.000 ευρώ εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Ρόδου ύστερα από προσφυγή 45χρονης Ροδίτισσας, με βάση το νέο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Παράταση για τις χειρόγραφες δηλώσεις φορολογίας

Παρατείνεται έως τις 10 Ιουλίου η υποβολή χειρόγραφων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Νέα παράταση για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων

 Νέα ευκαιρία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών δίνει στους οφειλέτες του Δημοσίου το υπουργείο Οικονομικών.

Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη

 Πυρετός συσκέψεων λαμβάνει χώρα στο κυβερνητικό επιτελείο ενόψει της έλευσης της τρόικα στην Αθήνα.

Ευρωζώνη: Σε νέο αρνητικό ρεκόρ η ανεργία τον Μάιο

Το ποσοστό της ανεργίας στη ζώνη του ευρώ έκανε το Μάιο νέο ρεκόρ, φτάνοντας στο 11,1% του ενεργού πληθυσμού, έναντι 11% τον Απρίλιο, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat.

Bloomberg: Αναμένεται μείωση του επιτοκίου της ΕΚΤ

Τη μείωση του επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) την ερχόμενη Πέμπτη κατά τουλάχιστον ένα τέταρτο της ποσοστιαίας μονάδας (25 μονάδες βάσης) στο 0,75% αναμένουν 57 οικονομολόγοι που ερωτήθηκαν από το πρακτορείο Bloomberg.

"Όχι" Βεστερβέλε στα ευρωομόλογα

Την προοπτική κεντρικής ανάληψης της ευθύνης του χρέους των κρατών - μελών της Ευρωζώνης μέσω ευρωομολόγων απέρριψε για μια ακόμη φορά ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD.

"Συμπεριφερθήκαμε καλά και έντιμα στην Ελλάδα"

Ο ευρωπαίος επίτροπος Γκίντερ Έτινγκερ απορρίπτει τους ισχυρισμούς που θέλουν την ΕΕ να αντιμετωπίζει την Ελλάδα σκληρότερα από την Ιταλία και την Ισπανία, και παραπέμπει στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Στερνό αντίο στον μεγάλο θεατράνθρωπο

Κηδεύεται τη Δευτέρα από το νεκροταφείο Παιανίας ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Θύμιος Καρακατσάνης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

"Μείωση εισοδήματος κατά 50% από το 2009"

Κατά 50% έχει μειωθεί το μέσο πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των μισθωτών (σ.σ.: αυτό που απομένει μετά τους φόρους και τις μειώσεις των μισθών) την τελευταία διετία, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Διυπουργική ενόψει έλευσης της τρόικα

 O συντονισμός των συναντήσεων με τους εκπροσώπους της τρόικας θα βρεθεί στο επίκεντρο της Διυπουργική σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, στο υπουργείο Οικονομικών. 

Στο μικροσκόπιο της Εsma οι οίκοι αξιολόγησης

Στο μικροσκόπιο της ευρωπαϊκής ρυθμιστικής αρχής των χρηματοπιστωτικών αγορών (Esma) μπαίνουν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από τους τρεις μεγάλους διεθνείς οίκους για την αξιολόγηση των τραπεζών.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Barclays

Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε στη Barclays το σκάνδαλο που εμπλέκει τη βρετανική τράπεζα στη χειραγώγηση των επιτοκίων Libor και Euribor στη διατραπεζική αγορά. Στον απόηχο του σκανδάλου, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Barclays υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του.

Στο νέο Επικουρικό Ταμείο 3,5 εκατ. ασφαλισμένοι

Υπό τη «σκέπη» του νέου φορέα επικουρικής ασφάλισης τίθενται από σήμερα 1 εκατομμύριο συνταξιούχοι και 2,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι.