e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Στη Σπιναλόγκα Βέλγοι τουριστικοί πράκτορες

Βέλγοι τουριστικοί πράκτορες, οι οποίοι περιοδεύουν στην Κρήτη, περιηγήθηκαν στη Σπιναλόγκα και ξεναγήθηκαν, μαθαίνοντας την ιστορία του τόπου.

Black out με τις εταιρίες ηλεκτρισμού


11 χρόνια μετά την απελεύθερωση της αγοράς του ρεύματος, 21 επιχειρήσεις αποχώρησαν


H μία μετά την άλλη, οι εταιρίες που δραστηριοποιούνταν στην ηλεκτρική ενέργεια, εγκαταλείπουν τις δραστηριότητές τους που έχουν σχέση με τη λιανική. Έντεκα χρόνια μετά την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, το τοπίο παραμένει θολό. Κανείς από τους συμμετέχοντες σε αυτή δεν είναι ευχαριστημένος, ενώ οι στρεβλώσεις σε όλη την αλυσίδα, από την παραγωγή ηλεκτρικού έως την πώληση στον τελικό καταναλωτή, όχι μόνο παραμένουν, αλλά δυστυχώς βαθαίνουν.

Ένα εκατ. ευρώ χρωστάνε τα κόμματα στη ΔΕΗ

Στου Κασίδη την κεφαλή φαίνεται πως ασκούν πολιτική τα κόμματα καθώς μπορεί να επιβάλανε το χαράτσι στη ΔΕΗ αλλά αυτά ούτε σεντ δεν έχουν καταβάλει για τους λογαριασμούς ρεύματος.Μάλιστα αυτή τη στιγμή 1 εκατομμύριο ευρώ χρωστάνε τα κόμματα στην ΔΕΗ. Την ίδια ώρα οι ιθύνοντες της επιχείρησης έχουν προβληματιστεί έντονα καθώς οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί σε όλη την επικράτεια ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ

Δυσοίωνες οι προβλέψεις του ΙΟΒΕ για το 2012

Συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 5% το έτος 2012 και παραμονή της ανεργίας σε ανοδική τροχιά, με ηπιότερο ρυθμό απ' ότι πέρυσι, στην περιοχή του 20% «βλέπει» το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙOBE) στην τριμηνιαία έκθεσή του.

To νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ


Ένας νέος έρωτας έρχεται να ταράξει τα ήρεμα(;) νερά του Χόλιγουντ, με ένα νέο ειδύλλιο να λαμβάνει χώρα ανάμεσα σε δύο διάσημους ηθοποιούς.

Τι άλλο μας επιφυλάσσει η Madonna το '12;


Είναι μόλις Μάρτιος και ήδη η Madonna έχει κυκλοφορήσει το καινούριο της 12ο στούντιο άλμπουμ “MDNA”, που μέχρι στιγμής έλαβε πολύ καλές κριτικές.

Συνεχίζει την ανηφόρα η ανεργία στην Ευρωζώνη

Νέα αύξηση 10,8% σημείωσε το Φεβρουάριο η ανεργία στην Ευρωζώνη, έναντι του 10,7% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Δευτέρα η Eurostat.

Ερώτηση Λαφαζάνη για τις αποζημιώσεις

«Ψευδή, ιταμή, εξοργιστική και περιφρονητική» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απάντηση του Βερολίνου αναφορικά με το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων.

Άνοιγμα Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ


Ανοιχτό παράθυρο για μετεκλογική συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει ο επικεφαλής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνος Καμμένος, κλείνοντας παράλληλα την πόρτα σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.

Ο τοκετός σήμερα διαρκεί περισσότερο


Οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερες ώρες για να γεννήσουν στην εποχή μας από ό,τι πριν 50 χρόνια, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, η οποία διαπίστωσε ότι στο πρώτο στάδιο του τοκετού, οι πόνοι της γέννας έχουν αυξηθεί κατά 2,6 ώρες κατά μέσο για τις γυναίκες που γεννάνε για πρώτη φορά και κατά δύο ώρες για όσες έχουν ξαναγεννήσει.

Πόσα χρήματα άφησε στους γονείς της η Amy;


Πόσα ήταν τελικά τα χρήματα που άφησε στους γονείς της η Amy Winehouse; Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η περιουσία της αδικοχαμένης τραγουδίστριας ανέρχονταν στα 6,7 εκατομμύρια δολάρια.

Έλληνες... οι πρώτοι κάτοικοι της Ν. Ζηλανδίας!


Οι Έλληνες κατοίκησαν πρώτοι τη Νέα Ζηλανδία, πριν ακόμα και από τους Μαορί! Τον μάλλον εξωφρενικό αυτό ισχυρισμό διατυπώνουν τρεις ερευνητές σε βιβλίο τους που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες και παραθέτουν στοιχεία που «αποδεικνύουν» ότι δεν ήταν οι Μαορί, αλλά οι Έλληνες, οι Ισπανοί και οι Αιγύπτιοι που εγκαταστάθηκαν πρώτοι στη Νέα Ζηλανδία!

Ιερώνυμος: H κρίση είναι και μια ευκαιρία για να μετανοήσουμε

"Πρέπει να μπει ένας φραγμός σε ό, τι ζητούν οι ξένοι. Δεν θα γίνουμε αποικία" δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, σε συνέντευξή του στο Mega, που προβλήθηκε τη Δευτέρα, εστιάζοντας το πρόβλημα στη διαφορά ορθοδοξίας - προτεσταντισμού.

Ευρωπαϊκή βοήθεια για τη λαθρομετανάστευση ζητά ο Χρυσοχοΐδης

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπου θα έχει έκτακτη συνάντηση με την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ, προκειμένου να ζητήσει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση και διεύρυνση των μέτρων που ελήφθησαν πρόσφατα, προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Μεταποίηση σε... κρίση

Απογοητευτική συνεχίζει να είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο τομέας της ελληνικής μεταποίησης.

Για ακόμη μια φορά, το Μάρτιο, ο κύριος Δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών (PMI) έκλεισε κάτω από το σημείο μηδενικής μεταβολής των 50,0 μονάδων. Παρότι κατέγραψε μικρή βελτίωση σε σύγκριση με τη χαμηλή τιμή-ρεκόρ των 37,7 μονάδων το Φεβρουάριο, η τιμή των 41,3 μονάδων που κατέγραψε ο ΡΜΙ το Μάρτιο ήταν ενδεικτική της αδυναμίας που βιώνει ο μεταποιητικός τομέας.Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα της Markit, η ροή των νέων παραγγελιών στα εργοστάσια των Ελλήνων κατασκευαστών μειώθηκε για τριακοστό πρώτο συνεχή μήνα το Μάρτιο.

Επιστρέφουν στα... θρανία οι δημόσιοι υπάλληλοι


Στα «θρανία» θα κληθούν να επιστρέψουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, προκειμένου να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο ελληνικό Δημόσιο. Στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης, η οποία ξεκινά τον Ιούνιο, οι σπουδές, οι ξένες γλώσσες, η επιμόρφωση, οι ικανότητες και δεξιότητες αλλά και η πείρα των δημοσίων υπαλλήλων αναμένεται να βαθμολογηθούν μέσω γραπτού τεστ. Το τεστ θα αποτελείται από 80 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, εκ των οποίων οι 40 θα αφορούν ερωτήσεις γενικών διοικητικών θεμάτων και οι άλλες 40 θα είναι ερωτήσεις εξειδικευμένες κατά κλάδο υπαλλήλων.

Bloomberg: Τα ελληνικά νοσοκομεία είναι οι πιο διεφθαρμένοι χώροι

Ο κλάδος της Υγείας και η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο φιλοξενεί εκτενέστατο ρεπορτάζ ««όπου καταγράφεται και η μεγαλύτερη διαφθορά του ελληνικού Δημοσίου».

Πρεμιέρα σήμερα για τα γενόσημα


Πρώτη ημέρα σήμερα για την εφαρμογή των γενόσημων φαρμάκων, τα οποία εισβάλουν δυναμικά στην αγορά.

Έτσι οι φαρμακοποιοί σταματούν να συνταγογραφούν δέκα δημοφιλή φάρμακα, όπως αντιβιωτικά, αντιισταμιμινικά κα.

Υπεγράφη η προκήρυξη του «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ»

Την προκήρυξη του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού 107 εκατ. ευρώ, για τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας που υλοποιούνται από τους Δήμους, υπέγραψε ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Μόνο μέσω διαδικτύου οι δηλώσεις ΦΜΥ

Υποχρεωτικά μέσω διαδικτύου θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30 Απριλίου τόσο οι αρχικές οριστικές εμπρόθεσμες δηλώσεις απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών οικονομικού έτους 2012, ανεξάρτητα αν προκύπτει ή όχι ποσό φόρου για απόδοση, όσο και οι αρχικές οριστικές εκπρόθεσμες δηλώσεις ΦΜΥ στις οποίες υπάρχει ποσό φόρου προς απόδοση.

Πολιτική Καψής: Τη Μεγάλη Εβδομάδα η ακριβής ημερομηνία των εκλογών

Η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει πριν και μετά τις εκλογές επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ενώ τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για χαλάρωση, αλλά ούτε και για υπερβολές.

Πτωτικές τάσεις στο Χ.Α.

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χ.Α., με την προσοχή να παραμένει στραμμένη στις τράπεζες καθώς η αγορά περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την ανακεφαλαιοποίησή τους.