e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ιδού οι σύμμαχοι των Ράμπο του ΣΔΟΕ

Μετά από τους Ράμπο του ΣΔΟΕ έρχονται και αστυνομικοί που θα πατάξουν το οικονομικό έγκλημα.

Η ΕΛ.ΑΣ διαθέτει από σήμερα Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και αφορά υποθέσεις φορολογικών παραβάσεων, παράνομων ενεργειών κρατικών λειτουργών αλλά και υποθέσεις διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. 

Αλλαγές σε ΑΠΕ και ΕΡΤ χωρίς απολύσεις

Ανεξάρτητοι φορείς θα αξιολογήσουν το προσωπικό της ΕΡΤ στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης της δημόσιας τηλεόρασης, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. 

Σε ετοιμότητα για φορολογικές αλλαγές

Την προθυμία της κυβέρνησης να συζητήσει φορολογικές αλλαγές οι οποίες όμως δεν θα πρέπει να επιβαρύνουν τα φορολογικά έσοδα επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του κατά την έναρξη του διαλόγου για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος. 

Αυξήθηκαν εν μέσω κρίσης οι ναυτιλιακές εταιρίες

Χαμόγελά στο υπουργείο Ναυτιλίας καθώς η ναυτιλία παρουσίασε –οριακά μεν αλλά- θετικό πρόσημο ανάπτυξης.  

Καμία λύση, ΜΑΤ και αφαιρέσεις αδειών

Αδιέξοδο ανάμεσα σε Κυβέρνηση και οδηγούς ταξί καθώς όχι μόνο δεν βρίσκονται κοινά σημεία επαφής σε επίπεδο διαλόγου αλλά και οι δύο πλευρές σκληραίνουν την στάση τους. 

Σε υψηλό έξι εβδομάδων η τιμή του Brent


Σε υψηλό έξι εβδομάδων εκτινάχθηκε η τιμή του Brent, ξεπερνώντας προς στιγμήν τα 120 δολάρια το βαρέλι, καθώς η συμφωνία που επετεύχθη την τελευταία στιγμή για το αμερικανικό χρέος ανακούφισε τους επενδυτές. 

Tο σχέδιο για να μείνει κρατικός ο OΠAΠ

H τιτλοποίηση εσόδων είναι η πλέον συμφέρουσα λύση

«Aλλαγή πλεύσης από τον Bενιζέλο. Tιτλοποίηση και όχι πώληση για τον OΠAΠ». H αποκάλυψη της «DEAL» πριν από δυο εβδομάδες επιβεβαιώθηκε χθες σε απόλυτο βαθμό από τον υπουργό Oικονομικών κατά τη συνεδρίαση της Eπιτροπής Oικονομικών της Bουλής. 

Απολογισμός Τρισέ για την ελληνική διάσωση


Την ώρα που οι αγορές έχουν δείξει ήδη το πως υποδέχτηκαν τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας έστω και στο πάρα πέντε, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναλαμβάνει δράση και βρίσκει την ευκαιρία να κάνει τον δικό του απολογισμό, στη συνέντευξη τύπου που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΕΚΤ για τα επιτόκια, την προχεσή Πέμπτη. 

Οι ξενοδόχοι μηνύουν τους ταξιτζήδες

Βλέποντας τον κλάδο τους να πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλον από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις και καταλήψεις των ιδιοκτητών ταξί, οι ξενοδόχοι αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση και να προχωρήσουν σε μηνύσεις. 

Ποσότητες - μαμούθ λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν το 2010

Μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν το 2010, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.

Επιστρέφουν οι 'Άγγελοι του Τσάρλι'


Μία από τις πιο αγαπητές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, οι 'Άγγελοι του Τσάρλι', επιστρέφουν. Τη θέση των 'Αγγέλων' της πρώτης τηλεοπτικής σειράς -Kate Jackson, Farrah Fawcett και Jaclyn Smith-, τις οποίες αργότερα κάλυψε στις ταινίες το αχτύπητο τρίδυμο Cameron Diaz, Drew Barrymore και Lucy Liu, παίρνουν τώρα τρία δροσερά κορίτσια της νέας γενιάς του Χόλιγουντ. 

Σταθερή η ανεργία την ευρωζώνη

Αν και η ανεργία στην ευρωζώνη συνεχίζει να παραμένει σε αρκετά υψηλά ποσοστά, θετικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι κινείται σταθεροποιητικά παραμένοντας στο 9,9% για τον μήνα Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε η Eurostat.

Ράλι ανόδου στις τουρκικές εξαγωγές

Η θετική πορεία της τουρκικής οικονομίας απεικονίζεται και στον τομέα των εξαγωγών ο οποίος εμφανίζεται ενισχυμένος κατά 23,02% στα 11,54 ευρώ για τον μήνα Ιούλιο. 

Τους «ξεγλίστρησε» ο Παλαιοκώστας ξανά;

Σκηνές γούεστερν εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή Μαριολάτα Φωκίδας, όταν αστυνομικοί αντάλλαξαν πυρά με τρεις άνδρες.  

«Καταρρέει» η ελληνική μεταποίηση


Ένας ακόμη τομέας που φέρει βαριές πληγές από την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας είναι ο μεταποιητικός η κατάσταση του οποίου επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και το σκηνικό που επικρατεί είναι η συρρίκνωση παραγγελιών, και η μείωση τιμών με αποτέλεσμα να χάνουν τις θέσεις εργασίας τους ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι. 

Αισιόδοξη για την Ελλάδα η Λαγκάρντ

Η «νηνεμία» που επικρατεί στην Ευρώπη μετά την απόφαση των Βρυξελλών φαίνεται πως φέρνει και την αισιοδοξία τα τη διάσωση της Ελλάδας.