e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Τα κρυφά «δωράκια» των τροϊκανών - επί ποδός στο Οικονομικών

Τέλος Αυγούστου αναμένεται τελικώς στην Αθήνα η τρόικα των επικεφαλής των ελεγκτών, προκειμένου να κάνει τον τακτικό τριμηνιαίο έλεγχο της. Και στο υπουργείο Οικονομικών προετοιμάζονται από τώρα, για την ...ψυχρολουσία. Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα το οποίο θα μας φέρουν θα είναι ιδιαιτέρως σκληρό και αδιαπραγμάτευτο. Συγκεκριμένα, θα υποστηρίζει ότι από εδώ και στο εξής, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει τους υπολογισμούς της χωρίς να συνυπολογίζει τα λεφτά από τη δόση του δανείου. 

Λήστεψαν το σπίτι της Amy Winehouse!

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της Amy Winehouse, οι οποίοι ανακάλυψαν πως έλειπαν προσωπικά αντικείμενα από το σπίτι της κόρης τους στο Λονδίνο. Μάλιστα ο πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας είναι εξοργισμένος με το συμβάν και πιστεύει πως ο δράστης ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειας... 

Σε θετικό έδαφος το Χ.Α.

Ανοδικά κινείται σήμερα ο γενικός δείκτης του Χ.Α., με τους επενδυτές να παραμένουν πάντως διστακτικοί για ακόμα μία συνεδρίαση.«Θα μπορούσαμε να δούμε την αγορά να ολοκληρώνει την εβδομάδα σε θετικό έδαφος σήμερα αν και η αυξημένη μεταβλητότητα συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό ζήτημα», ανέφερε η Πειραιώς Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή η μαζική έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου. Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία, η οποία έχει λάβει έκτακτα μέτρα στις εθνικές οδούς προκειμένου να διευκολύνει τους εκδρομείς. Καλός προβλέπεται ο καιρός για το τριήμερο. 

"Τα δημόσια έσοδα θα εισπραχθούν κανονικά"

Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών βάζουν "πλάτη" στην εθνική προσπάθεια και δεν πρόκειται να προβούν σε "λευκή απεργία" και σε άρνηση είσπραξης δημοσίων εσόδων, τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εφοριακών Γιάννης Γρίβας. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, το πρωί στο MEGA, ο κ. Γρίβας εξέφρασε την αντίθεσή του σε τέτοιες αντιλήψεις και στην άποψη που έχει εκφράσει ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπ. Παπασπύρος, επισημαίνοντας ότι άλλο θέμα είναι να διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι στις εφορίες τις εισοδηματικές απώλειες που έχουν υποστεί, που ανέρχονται στο 30%, και άλλο να τηρήσουν μια τέτοια στάση.