e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Δύο σφαίρες για τον Σιδέρη από τον Κοσκωτά. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, η κατάθεση του τα περιστατικά και τι τον χωρίζει με τον πρώην κυρίαρχο επιχειρηματία. Ο πρώην μεγαλοτραπεζίτης διώκεται για απόπειρα δολοφονίας.


-O ταξιτζής πεθερός του υπουργού Ραγκούση. Κρατάει αποστάσεις από τον Γαμπρό του. Πόσο μετράνε οι αποφάσεις στην επιδείνωση των σχέσεων τους. Τεράστια πληγή για την Ελλάδα με το θέμα των ταξί.


-“H Λιάνη φταίει για το χρέος της Ελλάδας”. Το Paris Match βρήκε την αιτία… Γιατί γράφει για «το μοντέλο που έγινε Παναγία».


-Θα γίνουμε Ολλανδία; Διχάζει η αποποινικοποίηση του χασίς. Ινδικής κάνναβη στο μπαλκόνι μας. Ο Γιώργος το είχε όραμα, ο υπουργός του το εκπληρώνει.

Απώλειες 2,25% στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τις απώλειες να περιορίζονται πάντως μετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ. Ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 2,25% στις 1.062,00 μονάδες, έχοντας φτάσει να υποχωρεί ενδοσυνεδριακά έως και 4,4%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 87,89 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοπρασία εντόκων ύψους 625 εκατ. ευρώ


Σε νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων ύψους 625 εκατ. ευρώ, διάρκειας 26 εβδομάδων, προχωρά την Τρίτη, 9 Αυγούστου, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Εξεπλάγη ο blogger που αναφέρεται το όνομα του στο μανιφέστο του ο Μπρέιβικ

Συνέντευξη έδωσε σε νορβηγική εφημερίδα ένας ανώνυμος blogger, τον οποίο αναφέρει αρκετές φορές στο μανιφέστο του ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ (δράστης της διπλής επίθεσης της 22ας Ιουλίου στο Όσλο και το νησί Οτόγια).  

Προσεγγίζει Τουρκία ο Μπουτάρης


Στόχο την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας, αλλά και την αύξηση της προσέλευσης Τούρκων τουριστών στη Θεσσαλονίκη, έχει θέσει ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.  

Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης


Το κοινοβούλιο της Ταϊλάνδης ανέδειξε πρωθυπουργό την Γινγκλούκ Σιναουάτρα - την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό στην ιστορία της χώρας.  

"Μουσείο" στο σπίτι του είχε Ρεθυμνιώτης

Συνελήφθη, στο Ρέθυμνο, Έλληνας ηλικίας 77 ετών, για παραβάσεις που αφορούν σε αρχαία και λαθραίες ανασκαφές.  

Αγαπημένος προορισμός των τουριστών η Ρόδος


Ιδιαίτερα αυξημένος είναι ο αριθμός των τουριστών στο νησί της Ρόδου τον μήνα Ιούλιο, ενώ σε ανάλογα επίπεδα κινείται και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου. 

Μαραθώνια συνέλευση με ανατρεπτικά σενάρια

Έχει διανύσει τη δεύτερη ώρα η συζήτηση της Ομοσπονδίας Ταξί η οποία λαμβάνει χαρακτήρα μαραθωνίου χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αποτέλεσμα.Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί μόνο 4 από τους 21 προέδρους των σωματείων της χώρας οι οποίοι μάλιστα χαιρετίζουν τη συνέχιση τω απεργιακών τους κινητοποιήσεων.

Τίτλοι τέλους για τον "Ελεύθερο"

Αναστάτωση προκάλεσε η αιφνιδιαστική απόφαση αναστολής της έκδοσης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ». Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη και προκλητική απόφαση της εκδότριας Κατερίνας Μάστορα-Μπουλινάκη, καθώς οδηγεί στην ανεργία και την απόγνωση τους εργαζόμενους της εφημερίδας, η πλειοψηφία των οποίων για πολλά χρόνια εργάζονται με αυταπάρνηση προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη έκδοση του φύλλου.

"Το ευρώ είναι καταδικασμένο"

Την επιστροφή στον "χρυσό κανόνα" δείχνει ως λύση στην κρίση που μαστίζει την παγκόσμια οικονομία, η αρχηγός του γαλλικού λαϊκιστικού ακροδεξιού κόμματος του Εθνικού Μετώπου (FN) Μαρίν Λε Πεν, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η αναστάτωση στις αγορές δείχνει ότι το ευρώ είναι καταδικασμένο.  

Καταδικάστηκε ο Θωμάς Λαναράς

Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον επιχειρηματία Θωμά Λαναρά και 6 ετών στον χρηματιστή Γιώργο Περβανά, για υπόθεση εξαπάτησης μέλους της οικογένειας Λαναρά, από τον οποίο φέρονται να πήραν μεγάλα χρηματικά ποσά υποσχόμενοι επενδύσεις με μεγάλες αποδόσεις.  

Στα 39,3% η μείωση νέων αδειών κυκλοφορίας

Σημαντική μείωση της τάξης του 39,3% σημείωσαν οι νέες άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων. Κατά το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουλίου 2011 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά συνολικά 84.676 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού), σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Ο καφές της ομορφιάς

Μπορεί να τον πίνουμε κάθε μέρα, αλλά σίγουρα δεν τον χρησιμοποιούμε ως καλλυντικό. Κι όμως, ο καφές βοηθάει πολύ στο να φαίνεται και να είναι η επιδερμίδα μας πιο λαμπερή. O καφές τροφοδοτεί τον οργανισμό με κάλιο, μαγνήσιο αλλά και πολλές βιοενεργές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών αντιοξειδωτικών. Καθημερινά μπορείτε να καταναλώνετε μέχρι και 300mg, δηλαδή μέχρι και τρία ποτήρια καφέ.

Περιμένοντας την αναστολή της απεργίας

Στη λύση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αναμένεται να οδηγηθούν οι αυτοκινητιστές μετά την θετική έκβαση των χθεσινών συζητήσεων με τους Περιφερειάρχες. 

Γεγονός το 40ωρο στο Δημόσιο


Ξεκινά επίσημα το 40ωρο στο Δημόσιο με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, καθώς αυξάνεται το ωράριο από 37,5 σε 40 ώρες την εβδομάδα.  

Οι μετανάστες στέλνουν τα χρήματα στις πατρίδες τους

Στοιχεία για τις εκροές και μεταβιβάσεις χρηματικών ποσών από μετανάστες στις χώρες τους κατά τα τελευταία χρόνια, διαβιβάστηκαν στη Βουλή από την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) προς απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου.  

Αστρονομική διατροφή ζητά η Evangelista


Πριν από ένα μήνα αποκαλύφτηκε ότι ο πατέρας του τετράχρονου γιου της Linda Evangelista είναι ο σύζυγος της ηθοποιού Salma Hayek, Francois Henri-Pinault, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στη ζωή του ζευγαριού. Το supermodel τώρα ζητά μηνιαία διατροφή από τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο, ύψους 46.000 δολαρίων... 

Ο Μακάρτνει καταγγέλει ότι τον παρακολουθούσε η... Mirror

Ο Πολ Μακάρτνεϊ δήλωσε χθες Πέμπτη ότι έχει πέσει θύμα του σκανδάλου με τις τηλεφωνικές υποκλοπές από δημοσιογράφους εφημερίδας και ότι θα καταθέσει στην αστυνομία όταν ολοκληρώσει την περιοδεία του στις ΗΠΑ.

Επιστολή Παπανδρέου στον Μπαρόζο


Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο απέστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας τη ανάγκη άμεσης εφαρμογής των αποφάσεων της Ευρωζώνης σχετικά με την στήριξη της Ελλάδας.  

Αύξηση αβεβαιότητας για την παγκόσμια οικονομία


Αυξάνεται η αβεβαιότητα για την παγκόσμια οικονομία, επισημαίνει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Έρκι Λίκανεν.  

Μια περιουσία θα κοστίσει ο φράχτης του Έβρου

Στο ποσό των 5,4 εκατ. ευρώ θα φτάσει το κόστος κατασκευής του φράχτη στα σύνορα του Έβρου.

Το τμήμα που θα κατασκευαστεί ο φράκτης έχει συνολικό μήκος 10,3 χμ περίπου και βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Ελλάδος κατά μήκος των χερσαίων συνόρων μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας.