e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής στο Θησείο


Σύγχρονη μουσική και τζαζ μελωδίες, όπως και αφιερώματα στον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και τραγούδια παλιά και αγαπημένα από τον κινηματογράφο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα του Athenaeum για την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής.

"Φιλί ζωής" 100 εκατ. για ΔΕΠΑ


Ανάσα πήρε σήμερα η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) καθώς ο λογαριασμός της πιστώθηκε με 100 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της δανειοδότησης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Διαψεύδει επικειμένους γάμους η Alpha Bank


Διαψεύδει η Alpha Bank με επίσημη ανακοίνωση, δημοσίευμα που αναφέρει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Εμπορική ή άλλη τράπεζα.

Στηρίζει αλλά δεν συμμετέχει ο Κουβέλης

Κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης με τα δεδομένα, ωστόσο, να αλλάζουν συνεχώς μέχρι να κλειδώσει οριστικά το σχήμα.

Αναταραχές στο ΠΑΣΟΚ από την απόφαση Βενιζέλου

Ολοκληρλωθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στο εσωτερικό του κόμματος σχετικά με την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη συμμετοχή ή μη κορυφαίων στελεχών του Κινήματος στη νέα κυβέρνηση.

Lit C-1: Το μέλλον της μετακίνησης;

Η Lit Motors παρουσίασε ένα όχημα που υποστηρίζει πως θα αποτελέσει το μέλλον της μετακίνησης. Το όνομά του είναι C-1 και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου.

"Δεν έχουμε ανάγκη διάσωσης" λένε Ισπανία και Ιταλία


Η Ισπανία "δεν έχει ανάγκη διάσωσης", δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Προϋπολογισμού Κριστόμπαλ Μοντόρο, διαβεβαιώνοντας ότι η χώρα, η οποία θα επωφεληθεί από μια ευρωπαϊκή βοήθεια για τις τράπεζές της, έχει την υποστήριξη των εταίρων της στην ΕΕ και στη G20.

Μοσκοβισί αντί Σόιμπλε προωθεί το Παρίσι για την προεδρία του Eurogroup


Η Γαλλία επιδιώκει να προωθήσει την υποψηφιότητα του υπουργού Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί για τη θέση του επικεφαλής του Eurogroup και ο Φρανσουά Ολάντ θα βολιδοσκοπήσει τους κύριους ευρωπαίους εταίρους για το θέμα στο τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Handelsblatt.

Μίνι σύνοδος κορυφής στη Ρώμη για την κρίση στην ευρωζώνη


Οι ηγέτες των τεσσάρων μεγαλύτερων οικονομιών της ευρωζώνης (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία) συναντώνται την Παρασκευή στην Ρώμη σε μία προσπάθεια εξεύρεσης κοινού τόπου πριν από την ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών στις 28 και 29 Ιουνίου με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους που πλέον απειλεί ευθέως τη Μαδρίτη και τη Ρώμη.

Fitch: Ανθεκτικές σε ελληνική έξοδο οι ευρωπαϊκές ασφαλιστικές

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο ευρωπαϊκός ασφαλιστικός κλάδος για ενδεχόμενη ελληνικό έξοδο από το ευρώ, με την προϋπόθεση η έξοδος αυτή να είναι οργανωμένη, εκτιμά ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings.

Ποινική δίωξη κατά του Ιφικράτη Αμυρά

 O εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Ιφικράτη Αμυρά για το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων, σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις του περί αντάρτικου πόλεως σε βίντεο που είχε έρθει στο προσκήνιο κατά την προεκλογική περίοδο από τη ΝΔ.

Το ακριβότερο κολάρο δια χειρός Karl Lagerfeld

Απρόβλεπτος και εκκεντρικός, ο "Κάιζερ της μόδας", Karl Lagerfeld όταν αποφασίζει να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, το κάνει δίχως να λογαριάζει τη σπανιότητα και άρα κοστολόγηση των πρώτων υλών.

Ασφαλής η Γη από αστεροειδή που θα την χτυπούσε το 2040

Οι επιστήμονες της NASA με μεγάλη βεβαιότητα ανακοίνωσαν, ότι ο αστεροειδής 2011 AG5, που αναμένεται να πλησιάσει τον πλανήτη μας σε 28 χρόνια από σήμερα, θα περάσει δίπλα από τη Γη, χωρίς να ακουμπήσει.

Φωτιές σε Ναύπλιο και Βοιωτία

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν στον Καραθώνα Ναυπλίου και στη θέση Προσήλιο Βοιωτίας.

Λαγκάρντ: Περισσότερες γυναίκες στο ΔΝΤ

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ είπε σε συνέντευξή της ότι επιθυμεί η αναλογία των γυναικών εργαζομένων στο ΔΝΤ από το 20% του συνόλου, σήμερα, να ανέλθει σύντομα στο 30%.

Eurogroup: Παράθυρο επαναδιαπραγμάτευσης


Το ενδεχόμενο ενός χρονικού συμβιβασμού στη δημοσιονομική προσαρμογή είναι πλέον πολύ πιθανό. Αξιωματούχος του Eurogroup δεν αποκλείει ακόμα και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Νέα άνοδος στο Χ.Α.

Ανοδικά κινείται και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, εν αναμονή της επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των αρχηγών των τριών κομμάτων για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.

«Ναι» από ΣτΕ στις προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων


Η Αρμόδια Επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) δέχθηκε τα αιτήματα των εποχικών υπαλλήλων για προσλήψεις, καθώς έκρινε ότι συντρέχουν νόμιμες προϋποθέσεις για την κατ' εξαίρεση πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Κλειδώνει σήμερα η κυβέρνηση συνεργασίας

Ολοκληρώνονται ο κρίσιμες διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης με τα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες, καθώς όπως όλα δείχνουν τα βασικά σημεία έχουν συμφωνηθεί και μένουν κάποιες μικρές εκρεμμότητες, που θα οριστικοποιηθούν έως το μεσημέρι.

Επιμένουν οι ισχυροί άνεμοι

Βοριάδες εντάσεως 7 και τοπικά 8 μποφόρ θα συνεχίσουν να πνέουν και σήμερα στο Αιγαίο. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 20 έως 35 βαθμούς.