e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-Στα άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ! Για πρώτη φορά, απαντούμε όλα τα ερωτήματα: Πόσες και ποιες είναι οι συνιστώσες, οι 11+1 «φυλές», τα πρόσωπα, οι άνθρωποι του προέδρου. Οι στόχοι και η στρατηγική του ηγέτη, Αλέξη Τσίπρα.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη μετενέργεια.


Διαβάστε στην Press Time

 Ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Στάθης Ανέστης, αναλύει τα νέα δεδομένα.

Η αλήθεια για την έξοδο από το ευρώ:


Διαβάστε στην Press Time



Ποιος χάνει περισσότερα, εμείς, ή η Ευρώπη; Αναλυτικά, όλες οι επιπτώσεις για τον καθένα μας και τους Ευρωπαίους

Ποιους «καίει» το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου.


Διαβάστε στην Press Time



Επιχειρηματίες τεράστιου βεληνεκούς, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι στα «τεφτέρια» του Άκη.

Ρεπορτάζ- σοκ για τον εφιάλτη της εγκληματικότητας:


Διαβάστε στην Press Time


   
Πόσες κλοπές, ληστείες, διαρρήξεις γίνονται καθημερινή. Γιατί η Ελληνική Αστυνομία είναι η μοναδική στον πλανήτη που διαθέτει το ένα τρίτο της δύναμής της στους… λαθρομετανάστες.

Στα άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ!


Διαβάστε στην Press Time


 Για πρώτη φορά, απαντούμε όλα τα ερωτήματα: Πόσες και ποιες είναι οι συνιστώσες, οι 11+1 «φυλές», τα πρόσωπα, οι άνθρωποι του προέδρου. Οι στόχοι και η στρατηγική του ηγέτη, Αλέξη Τσίπρα.

Όλοι οι στίχοι των Queen σε ένα βιβλίο!


Οι Queen, ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πρωτοποριακά συγκροτήματα που με τη μουσική τους έχουν καθορίσει την πορεία την ροκ, θα κυκλοφορήσουν ένα επετειακό βιβλίο, που θα περιέχει τους στίχους όλων των τραγουδιών τους!

Τα καλλυντικά επιβαρύνουν τον καρκίνο λόγω καδμίου


Τα προϊόντα γυναικείου μακιγιάζ ενισχύουν την ανάπτυξη της επιθετικότητας και του καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας.

Τόνωση εσόδων με φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας


Ο εκτροχιασμός των δημοσίων εσόδων που, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες του Υπουργείου Οικονομικών, παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση, δημιουργεί πανικό στα στελέχη του εν λόγω υπουργείου, ώστε συντονίζουν τώρα τις προσπάθειες να τονώσουν τις εισροές στα κρατικά ταμεία μέσω της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας.

Αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα Μέρκελ στον Παπούλια


Με φανερή την επιρροή των πολιτικών εξελίξεων της Ελλάδας στην υπόλοιπη Ευρώπη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ.

Ο Βύρων Πολύδωρας στην προεδρία της Βουλής

 Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο πρόεδρος της πλέον βραχύβιας Βουλής στην μεταπολεμική Ελλάδα, που συγκλήθηκε σήμερα το πρωί σε Σώμα. Ο κ. Πολύδωρας έλαβε 170 ψήφους, από τους συνολικά 293 βουλευτές που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κοινοβουλίου. Εκατόν δώδεκα από αυτούς ψήφισαν λευκό και δύο άκυρο.

Σηκώνει τα μανίκια το υπηρεσιακό ΥΠΟΙΚ


Την απόφαση να στείλει χωρίς άλλη καθυστέρηση τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των φόρων που θα πρέπει να έχουν ήδη καταβληθεί πήρε σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Γαλλία: "Η Ευρώπη καθυστέρησε να βοηθήσει την Ελλάδα"


Οι ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας καθυστέρησαν υπερβολικά να βοηθήσουν τη χώρα και ο στόχος πρέπει να είναι τώρα η οικονομική ανάπτυξη σε συνδυασμό με τον περιορισμό του χρέους της Ελλάδας, δήλωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό.

Ετοιμάζονται για περιοδεία οι Rolling Stones;


Οι θαυμαστές των Rolling Stones ανυπομονούν να ακούσουν την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος για μια παγκόσμια περιοδεία και ο κιθαρίστας Ronnie Wood δεν τους χάλασε το όνειρο. «Σε λίγους μήνες θα ξεκαθαρίσουν όλα», δήλωσε στα Sony Radio Awards.

Το τολμηρό "σχέδιο Τρισέ" για τη διάσωση του ευρώ


Η Ευρώπη θα μπορούσε να ενισχύσει τη νομισματική ένωσή της δίνοντας στους ευρωπαίους πολιτικούς την εξουσία να κηρύσσουν σε χρεοκοπία ένα κράτος και να αναλαμβάνουν τη δημοσιονομική πολιτική του, δήλωσε την Πέμπτη ο πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν-Κλοντ Τρισέ παρουσιάζοντας μια τολμηρή πρόταση για τη σωτηρία του ευρώ.

Απόπειρα ανάκαμψης στο Χ.Α.


Ελαφρώς ανοδικά κινείται ο γενικός δείκτης τιμών στο Χ.Α., επιχειρώντας να ανακάμψει μετά τις απώλειες 3,4% της χθεσινής συνεδρίασης.