e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Αποκλειστικό.
Επιστολή – φωτιά στον Προβόπουλο.
Έντονη αντίδραση του εκπροσώπου του κράτους στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Οι διαφωνίες για τις αποφάσεις της Τράπεζας.
Ενημερώθηκε ο Βενιζέλος αλλά…
400.000 ευρώ για ψυχαγωγικούς σκοπούς στους συνταξιούχους.
45.000 ευρώ για τα παιδιά των υπαλλήλων που κλείνουν τα 27.
Γιώργος Καραμούκης: «Προνομιακές ρυθμίσεις την ώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις».

Στο μικροσκόπιο η συνένωση Alpha – Eurobank.

Τα σενάρια για το μέλλον της Ευρωζώνης


Διαβάστε στην Deal news



Μήνυμα του Κεντρικού Τραπεζίτη Ντράγκι της ΕΚΤ : Λύστε μου τα χέρια για να παρέμβω. Χρειαζόμαστε ενοποίηση και δημοσιονομική πειθαρχία.
Τα άμεσα σενάρια που εξετάζονται τώρα: Παρέμβαση της ΕΚΤ μέσω ΔΝΤ, παρέμβαση του ΔΝΤ μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Διασώσεων EFSF και αλλαγές στα πρωτόκολλα των συνθηκών, για να γλιτώσουν χρόνο, ενόψει ριζικών αλλαγών στις Ευρωπαϊκές Συνθήκες.
Πως φθάσαμε έως εδώ. Απειλήθηκε πτώση μεγάλης γαλλικής τράπεζας που θα προκαλούσε διεθνές τραπεζικό ντόμινο, άνευ προηγουμένου.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι καταγγελίες για τη Μήλο



Διαβάστε στην Deal news



Οδυσσέας Κυριακόπουλος: Γαϊτανάκι εκρήξεων στα S&B ορυκτά.
Οι καταγγελίες για τη μόλυνση του περιβάλλοντος στη Μήλο.
Η παρέμβαση του υπουργείου Υγείας και η στήριξη προς το πρόσωπο του επιχειρηματία από τους τοπικού φορείς.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

ΤτΕ: Ο εκπρόσωπος του Κράτους κατά Προβόπουλου



Διαβάστε στην Deal news



Έντονη αντίδραση του εκπρόσωπου του Κράτους στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος .
Γιατί κύριε Προβόπουλε;
Οι διαφωνίες για τις αποφάσεις της Τράπεζας και η επιστολή φωτιά που έφτασε στον Βενιζέλο από τον Γιώργο Καραμούκη, που κατέχει και τη θέση του γενικού διευθυντή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Είναι προκλητικές οι αποφάσεις, είναι προνομιακές οι ρυθμίσεις την ώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις ;
400.000 ευρώ για ψυχαγωγικούς σκοπούς, στο σύλλογο των συνταξιούχων.
45.000 ευρώ για τα παιδιά των υπαλλήλων που κλείνουν τα 27.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Νέο κόμμα στα σκαριά από ανθρώπους της αγοράς


Διαβάστε στην Deal news



Έρχεται το «κόμμα της αγοράς». Ποιοι το απαρτίζουν – ποια είναι η στάση των ισχυρών του χρήματος . Ποιοι πολιτικοί και ποια στελέχη βολιδοσκοπήθηκαν.
Τι αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας Στέλιος Σταυρίδης.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Με τον αραμπά οι αποκρατικοποιήσεις


Διαβάστε στην Deal news



Ποιες αποκρατικοποιήσεις ; Ποιο 2015; O στόχος για την είσπραξη των 50δις ευρώ πηγαίνει για το 2020. Όλο το νέο χρονοδιάγραμμα και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που «μπλοκάρουν» τα 35 ακίνητα του Δημοσίου.
Τι βγαίνει στο σφυρί στις αρχές του 2012.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η κρίση χτυπά την Ευρωζώνη


Διαβάστε στην Deal news



Δολάρια σωτηρίας από 5 τραπεζικούς κολοσσούς σε μία επιχείρηση βελτίωσης του κλίματος. Πόσο ανοικτό είναι το θέμα για τη διάσπαση της Ευρωζώνης. Οι εκτιμήσεις της Nomura και της Credit Swiss.
Tι σημαίνουν οι ασκήσεις ετοιμότητας και οι «πλατφόρμες» για την επιστροφή στη δραχμή και γενικά στα εθνικά νομίσματα.
Τι θα συμβεί με το PSI. Τι ζητούν οι τράπεζες. Ποιος ο κίνδυνος για αποτυχία;

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι πιο "διεφθαρμένες" χώρες Ελλάδα και Ιταλία

Στην κορυφή της λίστας με τις πιο διεφθαρμένες χώρες βρίσκεται η Ελλάδα και η Ιταλία σύμφωνα με έρευνα της Transparency International, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg.

Ο Ρεν αποκατέστησε το... Καστελόριζο

Την άμεση διόρθωση του λάθους της... απάλειψης του Καστελόριζου από χάρτη της Κομισιόν, ζήτησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλι Ρεν, μετά από παρέμβαση της Μ. Δαμανάκη.

Ν. Υόρκη: "Φωτίστηκε" το χριστουγεννιάτικο δέντρο


Σε μια φαντασμαγορική τελετή και υπό το βλέμμα δεκάδων χιλιάδων θεατών, το βράδυ της Τετάρτης ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης έδωσε το σύνθημα να ανάψουν τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο Ροκεφέλερ, εγκαινιάζοντας επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στα σπάργανα αποτεφρωτήριο στην Αθήνα

«Ο δήμος Αθηναίων εξετάζει λύσεις για τη δημιουργία Αποτεφρωτηρίου σε διαδημοτική συνεργασία με δήμους της Αττικής, οι οποίοι διαθέτουν ελεύθερους χώρους», αναφέρει σε έγγραφό του ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων Θεόδωρος Λιβάνιος, επισημαίνοντας ότι το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είχε εγκρίνει ομόφωνα τη δημιουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών και οστών στην περιοχή Σχιστού, σε χώρο παραχωρούμενο από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ζητούσε την επίσπευση της έκδοσης αντίστοιχης Κοινής Υπουργικής Απόφασης και του απαιτούμενου Προεδρικού Διατάγματος για τη χωροθέτηση του χώρου, λόγω ότι είναι χαρακτηρισμένος ως ζώνη Α΄ προστασίας πρασίνου.

Πως τα ζώα προβλέπουν τους σεισμούς;

Τα ζώα μπορεί να αντιλαμβάνονται τις χημικές αλλαγές που συμβαίνουν στα επιφανειακά ύδατα λίγο πριν από ένα σεισμό, γεγονός που εξηγεί τη συχνά ανήσυχη συμπεριφορά και την "μαντική" ικανότητά τους, που έχει παρατηρηθεί σε όλη τη Γη από πολύ παλιά.

Αρχιτεκτονική παρέμβαση για αναβάθμιση της πλατείας Βικτωρίας

"Ο δήμος Αθηναίων προτίθεται να αναβαθμίσει την πλατεία Βικτωρίας με αρχιτεκτονική παρέμβαση, η οποία θα ενθαρρύνει τη χρήση της, ως τόπο αναψυχής και ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων από τα παρακείμενα καταστήματα", αναφέρεται σε έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του δήμου Αθηναίων Θεόδωρου Λιβάνιου.

Πρωτοβουλία για την αντιστοίχιση μισθών-τιμών

Πρωτοβουλία για την αντιστοίχιση των μισθών με τις τιμές των βασικών ειδών διατροφής και τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ αναλαμβάνει ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου, επισημαίνοντας ότι τα κοινωνικά προβλήματα που παρατηρούνται και «αγγίζουν» τα όρια της εξαθλίωσης, δεν αντιμετωπίζονται μόνο με δημοτικά παντοπωλεία, με δίκτυα αλληλεγγύης, με οδηγούς επιβίωσης και με έρευνες τιμών από τους καταναλωτές.

Η Αθήνα εξακολουθεί να ικανοποιεί τους επισκέπτες της


"Η Αθήνα εξακολουθεί να ικανοποιεί τους επισκέπτες της, παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε το 2011". Αυτό είναι, μεταξύ άλλων, το κύριο συμπέρασμα της μελέτης της GBR Consulting «Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών Ξενοδοχείων Αττικής & Μελέτη Απόδοσης των Ξενοδοχείων» που παρουσιάστηκε στη γενική συνέλευση της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής.Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες που δήλωσαν ότι θα ξαναέρθουν στην Αθήνα ή θα την συστήσουν σε φίλους τους, ξεπέρασαν το 90% και παρέμειναν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι (σε ένα δείγμα 1.600 περίπου ερωτηματολογίων από πελάτες των ξενοδοχείων της Αττικής όλων των κατηγοριών).

Κρατικοποιήσεις ελληνικών τραπεζών "βλέπει" ο Moody's

Εκτεταμένες κρατικοποιήσεις των ελληνικών τραπεζών προβλέπει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's, λόγω των υψηλών αναγκών τους για ανακεφαλαιοποίηση μετά το "κούρεμα" των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου κατά 50%.

Υγρός τάφος για χιλιάδες μετανάστες η Μεσόγειος

Τους 1.971 έφθασε ο αριθμός των λαθρομεταναστών από την Βόρειο Αφρική που, κατά τη διάρκεια του 2011, επιχείρησαν να φθάσουν με βάρκες στις ακτές της Ευρώπης και πνίγηκαν αβοήθητοι στα νερά της Μεσογείου, αναφέρει σε έκθεση της η Επιτροπή Μετανάστευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Normura: Καταστροφικές οι συνέπειες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Η κυβέρνηση συνασπισμού και οι εντεινόμενες πιέσεις στην υπόλοιπη περιφέρεια, ακόμη και στον πυρήνα της ευρωζώνης, έχουν τραβήξει το βλέμμα των επενδυτών από την Ελλάδα, σύμφωνα με την ανάλυση της Nomura.

Απεβίωσε ο "Λόγιος των Αργοναυτών" του Νότου

Η ομογένεια της Μελβούρνης θρηνεί τον θάνατο του εκπαιδευτικού, συγγραφέα και ερευνητή Μάκη Κασαπίδη, που έχει χαρακτηριστεί ο κατ’ εξοχήν «Λόγιος των Αργοναυτών» του Νότου.

"Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να βοηθήσει την ευρωζώνη"

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έτοιμο να βοηθήσει την eυρωζώνη να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους της, διατηρώντας παράλληλα αρκετούς πόρους για να βοηθήσει χώρες εκτός αυτής της περιοχής, δήλωσε η Γενική Διευθύντριά του Κριστίν Λαγκάρντ.

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS σήμερα και το ΚΕΕΛΠΝΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η νόσος εξακολουθεί να έχει ανοδική πορεία. 803 κρούσματα προστέθηκαν στο πρώτο δεκάμηνο του 2011, ανεβάζοντας το σύνολο των φορέων στους 11.340. 34 εκατομμύρια οι φορείς σε παγκόσμιο επίπεδο, ανάμεσά τους 3,5 εκατομμύρια παιδιά, υποστηρίζει η Γιούνισεφ.

«Βουτιά» του τζίρου στο λιανικό εμπόριο το Σεπτέμβριο

Την κατηφόρα πήρε ο δείκτης του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο, χωρίς τα καύσιμα το Σεπτέμβριο 2011 σημειώνοντας πτώση 4,1%, σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο 2010, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Π.Καψής

Την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει με απόφαση του νέου πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Παντελής Καψής.

Δημοπρατήθηκε φόρεμα της Amy Winehouse


Στο σφυρί βγήκε το φόρεμα της Amy Winehouse, που φορούσε στο εξώφυλλο του άλμπουμ της "Back To Black" που κυκλοφόρησε το 2006, στην αίθουσα του La Galleria στο Λονδίνο, την Τετάρτη (29/11).

BBC: Το ομορφότερο νησί του κόσμου η Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη αισθάνεσαι όπως σε κανένα άλλο σημείο της γης. Στο σημείο αυτό, τα πάντα είναι πιο φωτεινά: Τα άσπρα σπίτια με τις καμάρες τους, η θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα στην καλντέρα, αναφέρει το BBC στην ιστοσελίδα του στην ενότητα ταξιδιών, κατατάσσοντας το φημισμένο κυκλαδίτικό νησί, πρώτο στον κατάλογο των πέντε ομορφότερων νησιών στον κόσμο.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά τα ισχυρά κέρδη της προηγούμενης συνεδρίασης.

Ελεύθερος προσωρινά ο Εφραίμ λόγο διαφωνίας

Ελεύθερος προσωρινά αφέθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ, μετά από διαφωνία της εφέτη ειδικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα για το αν θα καταστεί προσωρινά κρατούμενος ή όχι για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Το συμβούλιο εφετών θα λάβει εντός των ημερών την τελική απόφαση.

Σκληροί χαρακτηρισμοί Πάγκαλου κατά Αγανακτισμένων

Χειμαρρώδης συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, στη εκπομπή «Le monde en marche» του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού France 5, όπου μίλησε έριξε βολές και μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους Αγανακτισμένους.

Οι επιστολές άνοιξαν το δρόμο για την 6η δόση

Καταλυτικές ήταν οι επιστολές των Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αλλά και του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, στην απόφαση για την εκταμίευση της 6ης δόσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.