e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Βαριά και... ασήκωτα πρόστιμα 5 δισ. από το ΣΔΟΕ

Σε χρονιά του... ΣΔΟΕ τείνει να αναδειχθεί το 2011, με τους της «ράμπο» της εφορίας να έχουν «πέσει» για τα καλά στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, επιβάλλοντας πρόστιμα που αγγίζουν τα 5 δισ. ευρώ.

«Μάχη» Κροίσων για τα ξενοδοχεία του Λονδίνου


ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΑ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΣΘΕΝΑΡΑ

Παρασκευή βράδυ, στο Claridge's Hotel στο κεντρικό Λονδίνο, το μπαρ είναι ασφυκτικά γεμάτο, έστω και εάν ένα mojito εκεί κοστίζει 16 στερλίνες. Όπως συνωστίζονται οι πελάτες του Claridge's, συνωστίζονται και οι υποψήφιοι επενδυτές στα πολυτελή ξενοδοχεία που μπορούν να χρεώνουν τόσο υψηλές τιμές, παρά την οικονομική επιβράδυνση.

Κίνημα «Δεν πληρώνω» και τους οίκους δημοπρασιών


Οι συλλέκτες αγοράζουν σπάνια ασιατικά έργα, μα δεν τα εξοφλούν

«Ένα κινέζικο βάζο έσπασε το ρεκόρ του ακριβότερου έργου τέχνης, όταν πουλήθηκε αντί 51,6 εκατ. στερλίνες. Και όμως, δεν έχει πληρωθεί ακόμα».Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ένα πορσελάνινο βάζο έσπασε το ρεκόρ του ακριβότερου κινέζικου έργου τέχνης σε δημοπρασία, όταν πουλήθηκε αντί 51,6 εκατ. στερλίνες. Και όμως, το βάζο δεν έχει πληρωθεί ακόμα.

Η επιστολή της Ιεράς Κοινότητας προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον Εφραίμ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να ασκήσει το δικαίωμα που του παρέχει ο νόμος για την αναίρεση του βουλεύματος τού Συμβουλίου Εφετών με το οποίο αποφασίστηκε η προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ, ζητάει η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Ορους.

Ο καιρός χαλάει συχνότερα τις εργάσιμες μέρες


Ο καιρός χαλάει πολύ πιο συχνά κατά τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας, παρά τα Σαββατοκύριακα και τις άλλες αργίες του χρόνου, σύμφωνα με αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία για πρώτη φορά διαπιστώνει μια τέτοιου είδους συσχέτιση ανάμεσα στις ανθρώπινες δραστηριότητες και τον καιρό.

Δώρον άδωρον για την υγεία οι πολλές βιταμίνες


Η λήψη βιταμινών και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα μπορεί να είναι καθημερινή συνήθεια για εκατομμύρια ανθρώπους, ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα δεν αποδίδουν όσο πιστεύαμε μέχρι τώρα.

H DKNY ντύνει και αθλητές

Κάτι διαφορετικό από την DKNY που αποφάσισε να ντύσει με στιλ Υψηλής Ραπτικής τους παίκτες μιας χόκεϊ ομάδας.

Ο ζεστότερος χειμώνας των τελευταίων 113 ετών στη Ρωσία

Η θερμοκρασία στη Μόσχα ανήλθε στους 4,1 βαθμούς Κελσίου την Τρίτη, σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ ζέστης για Δεκέμβριο μήνα των τελευταίων 113 ετών, ανακοίνωσε το Μετεωρολογικό Κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Αναδίπλωση Γιλμάζ για τους εμπρησμούς ελληνικών δασών

Παίρνει πίσω τα όσα είπε σε συνέντευξή του σχετικά με τους εμπρησμούς σε ελληνικά δάση από Τούρκους πράκτορες, ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ. Ισχυριζόμενος ότι έγινε διαστρέβλωση των δηλώσεών του, ο κ. Γιλμάζ επισημαίνει πλέον ότι μιλούσε για εμπρησμούς δασών στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.

Γιούνκερ: Δεν υπάρχει κρίση του ευρώ αλλά ορισμένων κρατών-μελών

Οι προβληματικές χώρες της ευρωζώνης χρειάζονται αυστηρότερη δημοσιονομική ενοποίηση για να ξεπεράσουν την κρίση, επεσήμανε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Δεν είναι αρκετό να συμφωνήσουμε σε νέους κανόνες, δεν είναι αρκετό να συμφωνήσουμε σε νέες συνθήκες», δήλωσε στο ραδιόφωνο rbb info σε συνέντευξή του.

Μαχαίρι σε μισθούς και συντάξεις με το «καλημέρα» του νέου έτους

Νέες απώλειες θα υποστούν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, καθώς από την πρώτη Ιανουαρίου αυξάνεται η μηνιαία παρακράτηση φόρου, λόγω της μείωσης του αφορολογήτου στα 5000 ευρώ και της εισφοράς αλληλεγγύης.

Κάποιοι απλά δεν είναι γεννημένοι οδηγοί


Σχεδόν 300 επίδοξοι μοτοσικλετιστές έδωσαν για 10 φορά μέσα σε έναν χρόνο εξετάσεις οδήγησης στη Βρετανία. Μόνο οι 88 από αυτούς τα κατάφεραν.

"Χριστουγεννιάτικο στεφάνι" στο Διάστημα


Μία άκρως χριστουγεννιάτικη εικόνα που έρχεται από 1.000 έτη φωτός μακριά έδωσε στη δημοσιότητα η NASA. Πρόκειται για ένα νεφέλωμα σε χρώματα πράσινα και κόκκινα, που η NASA το ονόμασε "χριστουγεννιάτικο στεφάνι".

Αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από 1η Ιανουαρίου

Αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από την 1η Ιανουαρίου 2012, όπως προβλέπεται από το νόμο 3863/2010.

Μετατρέψτε την κάμερα του pc σε κάμερα ασφαλείας

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του υπολογιστή σας για να παρακολουθείτε το χώρο σας; Αν όχι πάρτε μια ιδέα για το τι δυνατότητες έχετε.

Οι τράπεζες «βυθίζουν» τη ναυτιλία

Θανάσιμο συνδυασμό φαίνεται πως αποτελεί για τη ναυτιλία η κρίση χρέους στην ευρωζώνη –η οποία βαθαίνει συνεχώς- και οι συνεχιζόμενες πιέσεις που δέχονται οι ναύλοι.

Διακυμάνσεις στο Χ.Α.Α.


Ισχνός είναι ο τζίρος στη Λ. Αθηνών λόγω το εορτών με το γενικό δείκτη τιμών αυτή την ώρα να υποχωρεί.

Στο ναδίρ οι πωλήσεις ακόμα και τις γιορτές

Ούτε και φέτος κατάφεραν οι καταστηματάρχες να αυξήσουν το τζίρο τους και να πάρουν μια οικονομική ανάσα, καθώς η κίνηση ήταν μειωμένη κατά 15% έως 20% στην αγορά των τροφίμων την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ στα εμπορικά καταστήματα οι πωλήσεις ήταν μειωμένες ακόμα και κατά 30% σε σχέση με πέρυσι.

Συναγερμός στην Ιπποκράτους- Τριτο στην Αθήνα το ΠΑΣΟΚ

 Κοιτάνε και ξανά κοιτάνε την τελευταία δημοσκόπηση της MRB στην Ιπποκράτους και δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, καθώς σύμφωνα με αυτή το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα κατατάσσεται τρίτο και καταϊδρωμένο.

Μείωση 29,6% στο εμπορικό έλλειμμα του Οκτωβρίου

Υποχώρησε κατά 29,6% το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς πετρελαιοειδή, κατά το μήνα Οκτώβριο 2011 διαμορφούμενο σε 1.113,6 εκατ. ευρώ (1.510,9 εκατ. δολάρια) έναντι 1.582,4 εκατ. ευρώ (2.180,3 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2010. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία), η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατά τον μήνα Οκτώβριο 2011 ανήλθε στο ποσό των 2.429,8 εκατ. ευρώ (3.320,3 εκατ. δολάρια) έναντι 3.045,5 εκατ. ευρώ (4.220,1 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2010 παρουσιάζοντας μείωση, σε ευρώ, 20,2%.

Διευκόλυνση ληξιπρόθεσμων από το υπουργείο Οικονομικών

Το νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών λόγων της οικονομικής δυσμένειας προβλέπει την τμηματική καταβολή των ληξιπρόθεσμων χρεών οφειλετών του Δημοσίου προς διευκόλυνσή τους.