e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ D€ALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Ναυάγιο για Eurobank – Alpha.
Λάτσης – Κωστόπουλος κάθισαν στο τραπέζι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
BNP Paribas – HSBC είπαν «όχι» για Ελλάδα.

Οι Νορβηγοί πιστεύουν στην Ελλάδα - Αγοράζουν ομόλογα!

Το νορβηγικό κρατικό fund διαχείρισης πλούτου (διαχειρίζεται 450 δισ. δολάρια) φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα τουBloomberg, να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα ελληνικά ομόλογα, αλλά και σε εκείνα της Ισπανίας,

Οι πιέσεις Χαραγκιώνη για το «δώρο» της ΧΡΩΠΕΙ



Διαβάστε στην DEAL news





Θρίλερ με τον Θόδωρο Χαραγκιώνη και το κτήριο της ΧΡΩΠΕΙ . Οι πιέσεις , ποιοι μιλούν για το σκάνδαλο και οι αντιδράσεις . Στο φως όλο το παρασκήνιο.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Προσέγγιση Μπόμπολα- Ιωάννου



Διαβάστε στην DEAL news

Η κρίση φέρνει αναγκαστικές συμφωνίες στην αγορά. Η προσέγγιση Μπόμπολα- Ιωάννου στις κατασκευές. Τι συμβαίνει στα γαλακτοκομικά, στις ιχθυοκαλλιέργειες αλλά και στη βιομηχανία.
Γιατί ο Γιώργος Δαυίδ δίνει το σύνθημα για αναδιαρθρώσεις. Οι περικοπές των 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Coca Cola και ποια είναι η τελευταία ελπίδα για την σωτηρία της Atticat του Παναγιώτη Πανούση.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Golpo grosso ή νέο χαστούκι για Γκλου;


Διαβάστε στην DEAL news


Ο Γκλου μπήκε σε νέες περιπέτειες ή έχτισε το μεγάλο κόλπο για να κρατήσει την Puma;Οι δύο νέες εταιρείες , ο πρώην διευθυντής πωλήσεων και τα οικονομικά προβλήματα. Το δάνειο με υποθήκη προσωπική περιουσία των δύο αδελφών και γιατί άναψαν τώρα τα σενάρια πώλησης του Ομίλου.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Ο ρόλος του Παμπούκη


Διαβάστε στην DEAL news


Ο κομβικός ρόλος του υπουργού επικρατείας Χάρη Παμπούκη στη Νέα Κυβέρνηση. Το ταξίδι του στις ΗΠΑ με τον Πρωθυπουργό και ποιων συσκέψεων θα ηγείται. Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του ανασχηματισμού και ποια είναι η τετράδα των ισχυρών του Μαξίμου με τις καθημερινές συσκέψεις.
Ακόμα: Με ποιον γενικό γραμματέα υπουργείου εξοργίστηκε ο Πρωθυπουργός. Ζητάει να μπει τέλος στις ενδοκυβερνητικές κόντρες.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Επενδύσεις κόντρα στην κρίση



Διαβάστε στην DEAL news

Το στοίχημα της ανάπτυξης και οι επενδύσεις κόντρα στην κρίση. Ορόσημο η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης για την πορεία της οικονομίας. Οι εξαγγελίες Παπανδρέου , οι θέσεις των παραγωγικών φορέων και πραγματικός καθρέφτης της οικονομίας στην Βόρεια Ελλάδα. Τα πρόσωπα πρωταγωνιστές. Τα έργα στη Θεσσαλονίκη, η Εγνατία , το αύριο της ΔΕΘ και τα κίνητρα που μπορούν να αλλάξουν το τοπίο.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Συνάντηση Σάλλα- Βγενόπουλου Σε κλίμα με προσδοκίες



Διαβάστε στην DEAL news


Τι έκρυβε η συνάντηση Σάλλα – Βγενόπουλου στο μέγαρο της MIG. Τα είπαν δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες. Γιατί προηγουμένως το «αφεντικό» της Πειραιώς , είδε τον Βαρδινογιάννη. «Τίποτα δεν αποκλείεται για το μέλλον». Ποιοι το λένε και πώς επηρεάζει η παράμετρος Παναθηναϊκός.
Ακόμα. Γιατί ο Μιχάλης Σάλλας αισιοδοξεί για την αίσια έκβαση της πρότασης που έχει καταθέσει για Ταχυδρομικό και Αγροτική.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Η εθνική αύξηση και το Ταχυδρομικό


Διαβάστε στην DEAL news




Τα μυστικά της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας και πώς μπορεί να αλλάξει το κλίμα στις διεθνείς αγορές. Το μέτωπο της Τουρκίας και ο κυβερνητικός σχεδιασμός ύστερα από την απόφαση Παπανδρέου. Δεν υπάρχει θέμα Πειραιώς , ανοίγει ο δρόμος για την συνένωση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Ακόμα. Τι θα φέρει η κίνηση της Εθνικής στο Χρηματιστήριο.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Χάλασε ο γάμος Eurobank- Alpha Όλο το παρασκήνιο.



Διαβάστε στην DEAL news




Νέα αλλαγή δεδομένων. Σε ναυάγιο ο «γάμος» Eurobank –Alpha. BNP Paribas και HSBC λένε «Όχι για Ελλάδα». Η λύση του μοντέλου συνύπαρξης αλά ΕΛΠΕ και πώς «πνίγηκε» στις αμφιβολίες. Όλο το δραματικό παρασκήνιο. Τα πρόσωπα κλειδιά που καθόρισαν τις εξελίξεις και ο ρόλος του Χριστοδούλου.Γιατί ήλθε στην Αθήνα το δεξί χέρι του Λάτση και ποιοι ήταν οι φόβοι στην τράπεζα των συζητήσεων μεταξύ του αφεντικού της Eurobank με τον Κωστόπουλο.
Η επιβεβαίωση από τη χρηματιστηριακή της ALPHA και πώς καθορίζονται οι εξελίξεις.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

«Στο σφυρί» το ακριβότερο βιβλίο του κόσμου

Το ακριβότερο βιβλίο του κόσμου βγάζει εκ νέου σε δημοπρασία ο οίκος Sotheby's. Πρόκειται για το «Birds of America» (Πουλιά της Αμερικής) του Τζον Τζέιμς Όντουμπον, το οποίο είχε πωληθεί, πριν από μία δεκαετία, στην τιμή-ρεκόρ των 8,8 εκατ. δολαρίων!

Έφοδος της γαλλικής αστυνομίας στα γραφεία του κόμματος του Ν.Σαρκοζί

Έρευνες για την υπόθεση L'Oreal

H υπόθεση της παράνομης ή μη χρηματοδότησης του κόμματος του Νικολά Σαρκοζί από την κληρονόμο της L'Oreal, Λιλιάν Μπετανκούρ, εξακολουθεί να απασχολεί τις γαλλικές Αρχές.

25 δισ. ευρώ πλήρωσε η Ιαπωνία την κατάθλιψη και τις αυτοκτονίες

Οι περιπτώσεις κατάθλιψης και οι αυτοκτονίες στοίχισαν 25 δισεκατομμύρια ευρώ την περασμένη χρονιά στην ιαπωνική οικονομία, σύμφωνα με κυβερνητική έκθεση.

Εναλλακτική εργασία και όχι αποβολές σε μαθητές ζητά ο Συνήγορος του πολίτη

Να επανεξεταστεί το πειθαρχικό μέτρο βάσει του οποίου μαθητές να καλούνται να αλλάξουν σχολείο για σειρά παραπτωμάτων ζητά ο Συνήγορος του Πολίτη με επιστολή του Πέμπτη (09/09) και εν΄ όψει της νέας σχολικής χρονιάς, στον Ειδικό Γραμματέα του υπ. Παιδείας Μ. Κοντογιάννη.

Τέλος η θητεία σε Πολεμική Αεροπορία και Ναυτικό - 9 μήνες όλοι στον Στρατό Ξηράς

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μειωθεί ή να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία και θα παραμείνει στους 9 μήνες...Θητεία τέλος σε ναυτικό και αεροπορία,μέσα στην επόμενη διετία. Όλοι οι στρατεύσιμοι θα καλούνται και θα εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς.

Μετανάστευσε στην Τουρκία ο ιός του Δυτ. Νείλου

Ενώ ο ιός του Δυτικού Νείλου εξακολουθεί να προσβάλλει υπερήλικες και άλλα άτομα στη Βόρεια Ελλάδα -χθες ανακοινώθηκε ο θάνατος ακόμη ενός ασθενούς που νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Κεντρικής Μακεδονίας- τα πρώτα τρία θανατηφόρα κρούσματα καταγράφηκαν στην Τουρκία.

Στο νοσοκομείο η Αντα Παπανδρέου

Στο Αττικόν Νοσοκομείο νοσηλεύεται από χθες το βράδυ η σύζυγος του πρωθυπουργού, Αντα Παπανδρέου. Στο νοσοκομείο «Αττικόν» και συγκεκριμένα στην πνευμονολογική κλινική, η κυρία Παπανδρέου εισήχθη με ήπια συμπτώματα στο αναπνευστικό (όπως έντονο βήχα και «επίμονο» πυρετό).

Λουκέτο στα μισά περίπτερα προβλέπει η ΓΣΕΒΕΕ

Επιστολή, στην οποία εκφράζει την ανησυχία της για το μέλλον των περιπτέρων στην Ελλάδα απέστειλε η ΓΣΕΒΕΕ στον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Κέντρο προειδοποίησης για τσουνάμι αποκτά η Ελλάδα

Αχρείαστο να 'ναι...



Τη σύσταση Εθνικού Κέντρου προειδοποίησης για παλιρροϊκά κύματα προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη Διά Βίου Μάθηση, το οποίο συζητείται στη Βουλή.

Παρέμβαση Ομπάμα για το σχεδιαζόμενο κάψιμο του κορανίου

Καταδικάζει και ο Μπαράκ Ομπάμα το σχεδιαζόμενο κάψιμο του κορανίου από εκκλησία της Φλόριντα, προειδοποιώντας ότι μια τέτοια ενέργεια μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για νέα χτυπήματα της αλ Κάιντα.

Ο... θρόνος πέρασε στο Κέιμπριτζ

Πρώτο στον κατάλογο των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου βρίσκεται από χθες το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, εκτοπίζοντας το αμερικανικό Χάρβαρντ το οποίο απολάμβανε τα κλέη της κορυφής αδιαλείπτως τα τελευταία επτά χρόνια.

Γκόλντεν μπόι στην ουρά για επίδομα ανεργίας

Πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζει ο ΟΑΕΔ εξαιτίας της αύξησης των απολύσεων και της διείσδυσης της ανεργίας σε νέες επαγγελματικές ομάδες.

Απόσυρση Ι.Χ. στα σκαριά

Κίνητρα για την απόσυρση παλαιών Ι.Χ. και την αγορά καινούργιων με δραστική μείωση των τελών ταξινόμησης μελετά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ανακόψει το κύμα κάθετης πτώσης των πωλήσεων, έκρηξης λουκέτων και απολύσεων και δραστικής συρρίκνωσης των εσόδων του προϋπολογισμού.

Είμαστε λιγότερο ανταγωνιστικοί και από την Ρουάντα!

- Μας έχουν ξεπεράσει η ΠΓΔΜ και η Μποτσουάνα



- Πέσαμε στην 83η θέση


- 'Ηττα και για τις ΗΠΑ - Τέταρτοι στον κόσμο

Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης ο Αλαβάνος

- Σε εξέλιξη η συνέντευξη Αλαβάνου - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



- Του ζητήθηκε να μην κατέβει αλλά αγνόησε τις εκκλήσεις


- Ο ΣΥΝ επιμένει να στηρίζει Αλ. Μητρόπουλο