e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

- Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.. Φέρνουμε στο φως τα ψηφοδέλτια των δύο κομμάτων σε όλη την Ελλάδα.

-Τα καινούργια πρόσωπα και οι καραμπόλες. Η προεκλογική στρατηγική Βενιζέλου-Σαμαρά και τα τέσσερα πεδία συγκρούσεων. Και μυστική συμφωνία συνεργασίας.

Πιέσεις για αναβολή των εκλογών!


Διαβάστε στην Press Time



13 Μαϊου ή και αργότερα; Οι τράπεζες το PSI, η Τρόικα. Αντιδρά ο Σαμαράς που απαιτεί επίσημη προκήρυξη αυτή την εβδομάδα.

«Με ποιους θα συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».


Διαβάστε στην Press Time



Συνέντευξη- φωτιά του Αλέξη Τσίπρα: Μιλά για Συνασπισμό εξουσίας και απεμπλοκής από το μνημόνιο. Σε ποιους ανοίγει την πόρτα της συνεργασίας. Πρόταση- έκπληξη.

Η μήνυση «φωτιά» κατά του Παπακωνσταντίνου:


Διαβάστε στην Press Time



Ο υπουργός υπέγραψε για καταπατημένη έκταση, παρότι ήξερε περί τίνος επρόκειτο. Πόσα έχασε το ελληνικό Δημόσιο. Όλα τα έγγραφα.

Αποκάλυψη φωτιά για τον Σαχινίδη

Διαβάστε στην Press Time



 Οι αποφάσεις του, με τις οποίες κάνει αυξήσεις στους υπαλλήλους των πολιτικών και επιχορηγεί με εκατομμύρια τους υπαλλήλους του υπουργείου του για… ψυχαγωγία.

Διορθώθηκε το "ρολόι" της Γης


Ορισμένα γεγονότα στην ιστορία της Γης τελικά συνέβησαν πιο πρόσφατα από ό,τι πίστευαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες, καθώς δύο νέες επιστημονικές έρευνες - μια βρετανο-αμερικανική και μία αμερικανο-ισραηλινή - έρχονται να διορθώσουν το «ρολόι» χρονολόγησης των πετρωμάτων, το οποίο, όπως φαίνεται, έπεφτε έξω από αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια έως μερικά εκατομμύρια χρόνια.

Οδηγίες για τη διαδικασία λήψης κλειδαρίθμου

Προς διευκόλυνση των φορολογούμενων, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΟΙΚ παρέχει με ανακοίνωσή της διευκρινίσεις και οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία λήψης του ειδικού κλειδαρίθμου για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης εισοδήματος.

Τα αντιβιοτικά... παχαίνουν μικρούς και μεγάλους


Η κατάχρηση των αντιβιοτικών έχει μία ακόμη πιθανή παρενέργεια, πέρα από το ότι ενισχύει την ανάπτυξη και αντοχή των παθογόνων μικροοργανισμών.

Rockwave Festival: Ξεκίνησε η προπώληση


Οι πιστοί ακόλουθοι του απόλυτου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού, του Rockwave Festival, έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την Πέμπτη 29 Μαρτίου, για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Οικονόμου: Οι μετανάστες εγκλωβίζονται στην Ελλάδα


"To 80 έως και 90% των αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα, ουσιαστικά έχει σκοπό να οδηγηθεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης" δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης Λ. Οικονόμου, σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό France 2.

Σε καιρούς κρίσης γεννιούνται... κορίτσια


Όταν πέφτει πείνα σε μία χώρα, τότε οι γυναίκες είναι πιθανότερο να γεννήσουν κορίτσι παρά αγόρι, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, που βασίστηκε σε δημογραφική ανάλυση του μεγάλου λιμού που είχε ενσκήψει στην μαοϊκή Κίνα κατά την περίοδο 1959-61 και είχε προκαλέσει τον θάνατο άνω των 30 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μικρόβια: Οι "κολλητοί" μας παντού...


Απλώς και μόνο με το να μπει κάποιος σε ένα κλειστό δωμάτιο, μπορεί να προσθέσει στον αέρα του μέχρι 37 εκατομμύρια βακτήρια την ώρα, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, που αναδεικνύει τη σημασία του σωστού αερισμού των χώρων, ώστε να μειώνεται η πιθανότητα μόλυνσης.

Γιατί εξαφανίζονται οι μέλισσες;

Ορισμένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα σε όλο τον κόσμο παρασιτοκτόνα και εντομοκτόνα καταστρέφουν τις μέλισσες, καθώς προκαλούν ζημιά στην ικανότητά τους να προσανατολίζονται, ενώ παράλληλα σκοτώνουν τις βασίλισσές τους, σύμφωνα με δύο επιστημονικές μελέτες, μία βρετανική και μία γαλλική, που επισημαίνουν την ανάγκη να βρεθούν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Ντέιβ Γκούλσον του πανεπιστημίου του Στέρλινγκ και τον Μικαέλ Ανρί του Εθνικού Ινστιτούτου Αγροτικών Ερευνών (INRA) της Αβινιόν, που δημοσίευσαν τις σχετικές μελέτες στο περιοδικό "Science", μελέτησαν τις επιπτώσεις μιας κατηγορίας χημικών ουσιών, των νεονικοτινοειδών, που από τη δεκαετία του ΄90 χρησιμοποιούνται σε πάνω από 100 χώρες τόσο στη γεωργία, όσο και στους κήπους.

"Ξέρω σε τί γλώσσσα να μιλήσω με τους πρυτάνεις"


"Διαφέρω με την κ. Διαμαντοπούλου στην τακτική της εφαρμογής του νόμου. Ο στόχος είναι ο ίδιος" δήλωσε σε εκπομπή του Mega το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης, σχολιάζοντας τη "διαμάχη" που φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει με την προκάτοχό του.

Στον βυθό οι κινητήρες του Apollo 11

Τους πέντε κινητήρες του Apollo 11 ανακοίνωσε πως εντόπισε ο ιδρυτής του Amazon, Τζεφ Μπέζος. Το μόνο που απομένει, είναι να τους ανασύρει, από βάθος 4.270 μέτρων από τα βάθη του Ατλαντικού.

Νέο ωράριο λειτουργίας για τα καταστήματα της ΔΕΗ


Από τις 7:30 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι θα λειτουργούν τα καταστήματα εμπορίας της ΔΕΗ (ταμεία- εξυπηρέτηση πελατών), από την Δευτέρα 2 Απριλίου.

"Από τα μέσα του 2013 θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης"


Την πρόβλεψη ότι από τα μέσα του επόμενου έτους, θα υπάρξει επάνοδος της οικονομίας σε τροχιά ανάπτυξης και ενίσχυση της απασχόλησης, με ευεργετικές επιπτώσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία, έκανε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

Πτωτικές τάσεις στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος κινείται σήμερα το Χ.Α. ελλείψει καταλυτών που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στην αγορά.

Στην Κοπεγχάγη η ανακεφαλαιοποίηση


Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία των τραπεζιτών ενόψει της λήψης αποφάσεων για τους όρους της ανακεφαλαιοποίησης των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Να επανέλθουν οι διατάξεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών

Την επανακατάθεση και ψήφιση των διατάξεων για τα υπερχρεωμένα νοικοκουριά από την παρούσα Βουλή ζητεί ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Δ. Σπυράκος, τονίζοντας ότι «είναι επιβεβλημένη για τη διαφύλαξη του κύρους όλων των θεσμών».

Ανάπτυξη με συμμετοχή του ελληνικού εφοπλισμού


Προς το παρόν αποτελεί ευσεβή πόθο, αλλά οι προοπτικές μιας συμμετοχής του εφοπλιστικού κεφαλαίου στα φιλόδοξα σχέδια της Άννας Διαμαντοπούλου εμφανίζονται θετικές

Νέα οικονομική ανάσα φιλοδοξεί να δώσει στην χώρα η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου. Η υπουργός επεξεργάζεται την ιδέα δημιουργίας ενός fund που θα επενδύσει σε λιμάνια, μαρίνες, άλλα έργα υποδομής και σε εμπορικά κέντρα, με τη συμμετοχή και του ελληνικού εφοπλισμού.

Παπαδήμος: Να αποφύγουμε μια νέα βοήθεια


Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποδέσμευση της πρώτης δόσης του δανείου που μετά κόπων και βασάνων έλαβε η Ελλάδα, ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, παρότι το απεύχεται, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας νέας οικονομικής βοήθειας.

Ζημίες 148,9 εκατ. ευρώ για τη ΔΕΗ


Καθαρές ζημίες της τάξης των 148,9 εκατ. ευρώ κατέγραψε ο όμιλος της ΔΕΗ το 2011.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, τα κέρδη προ τόκων φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 769,4 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 48,6% σε σχέση με πέρυσι, ενώ το περιθώριο EBITDA υποχώρησε σε 14% από 25,8% το 2010.