e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Παναθηναϊκός: 1809 μέρες και συνεχίζει…

1809 μέρες και συνεχίζει…

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη της ημιτελικής φάσης με τον Πανελλήνιο με κεκτημένη ταχύτητα και τη σιγουριά των τεσσάρων σερί sweep σε ημιτελικά. To gazzetta.gr θυμάται και αναλύει. Αύριο συμπληρώνονται 1809 μέρες από την 1η Ιουνίου 2005. Τι έγινε τότε;

Με τον Μπουρούση ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό

Με τον Γιάννη Μπορούση στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή κόντρα στο Μαρούσι, στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Eρτογάν: "Μέχρι το τέλος του χρόνου νομίζω ότι θα έχει λυθεί το κυπριακό"


Σίγουρα... Με τα τουρκικά μαχητικά να κόβουν βόλτες πάνω από το Αιγαίο!

Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι εγγυήτριες δυνάμεις στο θέμα του κυπριακού, ανέφερε ο Ερτογάν, ο οποίος υποστήριξε ότι θα κάνει τα πάντα για να λυθεί το κυπριακό, για το οποίο πιστεύει ότι θα έχει λυθεί έως το τέλος του χρόνου. Ο Τούρκος πρωθυπουργός ανέφερε για το Αιγαίο ότι...

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΒΑΘΑΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στο βαθύ κόκκινο βρέθηκαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μαζί με το ελληνικό, καθώς οι επενδυτές βλέπουν τώρα ότι τα έκτακτα δημοσιονομικά μέτρα, που παίρνουν κι άλλες χώρες της Ευρώπης θα επηρεάσουν την ανάπτυξη των οικονομιών τους και θα ρίξουν τα κέρδη των επιχειρήσεων. Ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών σημείωσε...

Γαλλοτουρκικών συμφερόντων το αεροδρόμιο της Πρίστινα


Το δικαίωμα εμπορικής εκμετάλλευσης του μοναδικού του αεροδρομίου παραχώρησε για τα επόμενα 20 χρόνια το Κόσσοβο στο γαλλοτουρκικό «κονσόρτσιουμ», Limak-Aeroport de Lyon.

Παντρεύεται σήμερα το "δεξί χέρι" της Ελένης Μενεγάκη

Γρηγόρης Γκουντάρας-Ναταλί Κάκαβα με τις ευχές της εκπομπής «Καφές με την Ελένη»

Γαμπρός ντύνεται σε λίγες ώρες ο γνωστός παρουσιαστής που βρίσκεται χρόνια τώρα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη». Η Ελένη, με την έναρξη της εκπομπής...

Την Δευτέρα η Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την Δευτέρα τελικώς αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση...

Ιδού η στιγμή της έκρηξης στο τοιχίο των φυλακών Κορυδαλλού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ο σταθμός ALTER πρόλαβε και έστειλε κάποιον κάμεραμαν να καταγράψει την στιγμή της έκρηξης στο τοιχίο των φυλακών Κορυδαλλού. 


Νέα μεγάλη «βουτιά» στο Χρηματιστήριο


Με μεγάλες απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω ιδιαίτερα αρνητικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές και σημαντικής πτώσης του ευρώ, με τα δημοσιονομικά προβλήματα στην περιφέρεια της ευρωζώνης να βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

''Χορηγοί'' βομβιστικών επιθέσεων οι εταιρείες Moodys και Goldman Sacks;...

http://www.agelioforos.gr/files/APortal/bomb-patisia.jpg
...Κρατικές Υπηρεσίες ξένων χωρών ή Έλληνες ανεγκέφαλοι που στόχο έχουν να πλήξουν την ελληνική οικονομία;

Προφανώς είναι άξια διερεύνησης τόσο η συχνότητα όσο και η ταχύτητα επικοινωνίας των βομβιστικών επιθέσεων και το μέγεθος της βλάβης της ελληνικής οικονομίας που προεκλήθη από αυτές.

Ελληνοτουρκική συνεργασία στην Οικονομία

Κοινή δήλωση με τον υπουργό Επικρατείας της Τουρκίας, αρμόδιο για το εξωτερικό εμπόριο, κ. Caglayan, για την προώθηση της οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας υπέγραψε σήμερα η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη.

Κατατέθηκε το ν/σ για τον Καλλικράτη

2.jpgΤριακόσιους εικοσιπέντε δήμους (325) και 13 περιφέρειες προβλέπει τελικά το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή για το Σχέδιο Καλλικράτης και τη διοικητική μεταρρύθμιση ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι αύριο θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό (19/5, 21:15), για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ, εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ένα τραγούδι για την Ευγενία Μανωλίδου

Ένα τραγούδι για την Ευγενία Μανωλίδου
Ένα τραγούδι στην Ευγενία Μανωλίδου θα αφιερώσουν απόψε στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" ο Ηλίας Ψινάκης και ο Βαγγέλης Περρής. Όπως αποκλάκυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town κάποιοι...

Το Κολοσσαίο κινδυνεύει

Μόλις την περασμένη εβδομάδα αποκολλήθηκε και έπεσε ένα τεράστιο κομμάτι από το (αρχικό) ασβεστοκονίαμα του Κολοσσαίου σε έναν από τους εσωτερικούς διαδρόμους της αρένας. Μπορεί αυτό να αποτελεί προειδοποιητικό σήμα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το διάσημο αρχαίο μνημείο της Αιώνιας Πόλης, η μεγαλύτερη αρένα της αρχαιότητας.

Διευκρινίσεις ΟΤΕ σχετικά με την έξοδο από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης


Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010
Σε συνέχεια της πρόσφατης Ανακοίνωσης της εταιρίας σχετικά με έξοδο από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ο ΟΤΕ διευκρινίζει τα εξής:

Αγωγή Σηφουνάκη κατά Βγενόπουλου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-GhqB4NVFR9EpMh26FdDRy-F1ibJoyTNrtwCYL-PBDQBABp0qufgQmsrZPZNbqYhv5x-HKfzTRceLZl1pY1ei61pN3bOQ1EUf7-rQqM9uiJ8PJcDDteYoXJfAKU48DwZj4RUZ0NvgkL5-/s400/%CE%92%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg

Στις αίθουσες των δικαστηρίων οδηγείται η κόντρα μεταξύ του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Νίκου Σηφουνάκη και του προέδρου της MIG κ. Αντρέα Βγενόπουλου, σχετικά με τη χορηγία του τελευταίου, ύψους 50 εκατομμυρίων δραχμών, για αποκατάσταση των πυρκαγιών στη Σάμο, πριν από περίπου μία δεκαετία.

Εκπτώσεις 50% σε ανέργους και πολύτεκνους στις λαϊκές

Σχετική πρωτοβουλία ετοιμάζουν από κοινού η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και οι παραγωγοί και πωλητές στις λαϊκές αγορές.
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος της ΝΕΘ Βασίλης Κανάκας και ο Πρόεδρος του Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών, Παραγωγών, Πωλητών Λαϊκών Αγορών Νομού Θεσσαλονίκης Λάζαρος Παυλίδης...

Προσωρινή διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Κωνσταντινούπολης


Λόγω κατολισθήσεων

Διακόπηκε προσωρινά η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κωνσταντινούπολης, λόγω κατολισθήσεων που σημειώθηκαν στο δίκτυο από την...

178.000 φοροφυγάδες μισθωτοί

Εκτός από τους μεγαλογιατρούς και οι μισθωτοί έπεσαν στην τσιμπίδα της Εφορίας. 178.000 μισθωτούς που δήλωναν στην Εφορία εισοδήματα λιγότερα από...

Κάτω από το 1,25 το ευρώ ! - Κάτω από τις 1.700 μονάδες ο Γενικός Δείκτης



Στο χαμηλότερο σημείο της από το Νοέμβριο του 2008 διαμορφώθηκε σήμερα η ισοτιμία του ευρώ διαμορφούμενη σε

Αναβολή δίχως συνέπειες...


Δεν πρόκειται να γίνει σήμερα η συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό και πήρε μετάθεση για Σάββατο ή Δευτέρα χωρίς, όμως, να υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Έκρυβαν εκατό κιλά κάνναβης



Τεράστια ποσότητα ινδικής κάνναβης έκρυβαν σε σπίτι στο Αιγάλεω τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα,

Ο Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα

Σε γεύμα εργασίας που παραθέτει ο Γ. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου παρακάθεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, ο οποίος κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκανε λόγο για «ιστορική επίσκεψη». «Πρέπει να είμαστε καλοί γείτονες και να ενισχύσουμε το κλίμα φιλίας και συνεργασίας» τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας.

Έκρηξη βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 13:26 εντός του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, με έναν ελαφρύ τραυματισμό και μεγάλες υλικές ζημιές.
Ένας δικαστικός επιμελητής,
 περίπου 60 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά από τα θραύσματα. Αρχικά μεταφέρθηκε με δικό του μέσο στο υποκατάστημα του ΙΚΑ «Πύλη Αξιού», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αγ.Δημητρίου.