e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-«Ο Παπανδρέου δεν με άκουσε για την οικονομία». Ο Μίμης Ανδρουλάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, τα λέει όλα για την τρόικα, το βιβλίο του, την πολιτική.


-Φτωχός ένας στους πέντε Έλληνες. Έρευνα σοκ: Η κρίση και η ανεργία «σκοτώνει» τα νοικοκυριά. Η μάχη των τιμών που έχασε ο Χρυσοχοϊδης και οι νέες επιχειρησιακές συμβάσεις.

Έγγραφα- «φωτιά» κατά της Ελλάδας.

 

Διαβάστε στην Press Time

 Το Wikileaks αποκαλύπτει ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν εισβολή στην Ελλάδα. Η αποκάλυψη για τα σχέδια των Γερμανών και η απόρρητη αλληλογραφία του πρωθυπουργού με τον Ερντογάν.

Μυστικά δείπνα στο ΠΑΣΟΚ.

 

Διαβάστε στην Press Time




 Ποιοι βουλευτές που μετείχαν οργανώνουν «εσωτερική αντιπολίτευση». Η θέση του Γιώργου.

Θα μας βλέπουν παντού με νέες κάμερες.

 

Διαβάστε στην Press Time


Ανοίγει παράθυρο με το νέο νόμο. Πόσες υπάρχουν, πόσες λειτουργούν, πού προβλέπεται να τοποθετηθούν και καινούριες.

Πετάμε στα σκουπίδια ένα εκατομμύριο εμβόλια για τον Η1Ν1.

 

Διαβάστε στην Press Time



 Οι παρτίδες για τον Η1Ν1 που πληρώσαμε χρυσάφι και τα εγκληματικά λάθη των υπευθύνων.

Φτωχός ένας στους πέντε Έλληνες. Έρευνα σοκ:

 

Διαβάστε στην Press Time


Η κρίση και η ανεργία «σκοτώνει» τα νοικοκυριά. Η μάχη των τιμών που έχασε ο Χρυσοχοϊδης και οι νέες επιχειρησιακές συμβάσεις.

«Ο Παπανδρέου δεν με άκουσε για την οικονομία».

 

Διαβάστε στην Press Time


Ο Μίμης Ανδρουλάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, τα λέει όλα για την τρόικα, το βιβλίο του, την πολιτική.

Στο «σφυρί» το φέρετρο του Όσβαλντ

Το φέρετρο που είχε ενταφιαστεί ο Lee Harvey Oswald, ο άνδρας που κατηγορήθηκε πως σκότωσε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ John F Kennedy, θα δημοπρατηθεί σύντομα στο Λος Άντζελες. Η δημοπρασία που ξεκινά στις 16 Δεκέμβρη θα έχει τιμή εκκίνησης 1.000 δολαρίων και αναμένεται να εκτοξευθεί, καθώς το φέρετρο προσελκύει το ενδιαφέρον μουσείων αλλά και μεμονωμένων συλλεκτών. Μάλιστα, έχει υποστεί αρκετές ζημιές από την υγρασία.

«Καλλικράτης» στα λιμάνια της χώρας ανακοινώνεται εντός του Δεκεμβρίου

Παραμένει ο δημόσιος χαρακτήρας


Τη διαβεβαίωση πως «ό,τι και να γίνει, τα λιμάνια της Ελλάδας θα διατηρήσουν το δημόσιο χαρακτήρα τους και το 51% θα παραμείνει στο δημόσιο», έδωσε εκ νέου, από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), Γιώργος Ανωμερίτης.Προανήγγειλε δε, ανακοινώσεις εντός του Δεκεμβρίου για το νέο, ενιαίο λιμενικό σχήμα/σύστημα, υπό την «ομπρέλα» του οποίου θα τεθούν τα ελληνικά λιμάνια («λιμενικός 'Καλλικράτης'), καθώς, όπως γνωστοποίησε, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι σχετικές μελέτες.

Η σύζυγος του Π.Παναγόπουλου κατέθεσε στη δίκη για την απαγωγή του εφοπλιστή

Μίλησε για τις ώρες αγωνίας


«Θύματα μίας αρρωστημένης κοινωνίας» χαρακτήρισε η Κατερίνα Παναγοπούλου, τους απαγωγείς του συζύγου της, εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, κατά την κατάθεσή της στη δίκη για το αποκαλούμενο «νέο συνδικάτο του εγκλήματος».Η μάρτυρας καταθέτει όσα βίωσε, από την στιγμή που απήγαγαν τον άντρα της μέχρι να καταφέρει να τους παραδώσει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για τον δει ξανά στο σπίτι τους, ενώ ευχαρίστησε τους κατηγορούμενους, που δεν πείραξαν τον σύζυγο της.

Χειρόφρενο σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τετάρτη


Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τετάρτη, μετά την κήρυξη 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν τα συνδικάτα εργαζομένων.Δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, του τραμ, του προαστιακού και του ΟΣΕ, ενώ στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Υποχώρησε το Νοέμβριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Απαισιοδοξία σε επιχειρήσεις, καταναλωτές


Μικρή υποχώρηση σημείωσε το Νοέμβριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος και διαμορφώθηκε στις 67 μονάδες (από 67,3 τον προηγούμενο μήνα), σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας οικονομικής συγκυρίας του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.Από τους επιμέρους τομείς της οικονομίας, η μεγαλύτερη πτώση σημειώνεται στις υπηρεσίες, ενώ και στη βιομηχανία σημειώνεται επιδείνωση.

Κρίσιμες επαφές Παπανδρέου την ερχόμενη εβδομάδα για την οικονομία

Συναντήσεις με κοινοτικούς και ΔΝΤ


Σειρά επαφών με κοινοτικούς παράγοντες, καθώς και με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εν όψει της Συνόδου Κορυφής της 17ης Δεκεμβρίου, η οποία θα λάβει αποφάσεις για το μόνιμο μηχανισμό στήριξης, αλλά και του κρίσιμου προσεχούς τριμήνου για την ελληνική οικονομία.Τη Δευτέρα ο Γ.Παπανδρέου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Η συνάντηση των δύο ανδρών εκκρεμούσε εδώ και καιρό και θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Τρισέ: «αξιόπιστο νόμισμα το ευρώ»

Νέα ψήφο εμπιστοσύνης στο ευρώ έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζα (ΕΚΤ). Ο Ζάν Κλοντ Τρισέ είπε πως «το ευρώ είναι αξιόπιστο νόμισμα. Θα θεωρείται τόσο αξιόπιστο για τα επόμενα 10 χρόνια, όσο αξιόπιστο θεωρείτο και τα τελευταία 12 χρόνια». Επίσης ζήτησε από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να κάνουν το «τεράστιο βήμα» της εξυγίανσης των προϋπολογισμών τους, αφού «δεν είναι καιρός για αδράνεια».

Στις κυβερνήσεις ρίχνει το βάρος των ευθυνών η ΕΚΤ για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους

Πιέζει για επιτάχυνση μεταρρυθμίσεων


Ενώ οι περισσότεροι περίμεναν - ή τουλάχιστον ελπίζανε- από την ΕΚΤ την Πέμπτη να ανακοινώσει μία «γενναία» αύξηση του προγράμματος αγοράς κρατικών ομολόγων, ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ διέψευσε τις προσδοκίες, καθώς...

«Καμπανάκι» για νέα υποβάθμιση από τη Standard & Poor's


Σε νέα μείωση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, από ΒΒ+ σήμερα απείλησε ότι θα προχωρήσει ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's. Η πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από τους νέους κανονισμούς, τονίζει στην ανακοίνωσή του ο διεθνής οίκος αξιολόγησης, ο οποίος έθεσε την αξιολόγηση «BB+» σε καθεστώς CreditWatch Negative.