e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Σαφής προειδοποίηση Διαμαντοπούλου προς τους πρυτάνεις

Σκληρά λόγια εναντίον των πρυτάνεων χρησιμοποίησε η υπουργός Παιδείας, αναφερόμενη στην εφαρμογή του νέου νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μικρή ανάσα για το ευρώ


Σταθεροποιητικά κινείται σήμερα το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, έχοντας υποχωρήσει νωρίτερα στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο μηνών έναντι του δολαρίου.

Ποδηλασία: Τα οφέλη από μία υγιή νέα μόδα


Η ποδηλασία είναι ένα από τα πιο φθηνά και ενδιαφέροντα αθλήματα. Για τους περισσότερους ήταν μια από τις πιο όμορφες δραστηριότητες όταν ήμασταν παιδιά. Μήπως όμως ήρθε ο καιρός να το ξαναθυμηθούμε;Τα τελευταία χρόνια, το ποδήλατο πόλης έχει γίνει της μόδας. Μπορεί η Αθήνα - αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας - να μην ενδείκνυται για ποδηλασία, ωστόσο πάντα υπάρχει μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε το ποδήλατο.

«Κατέρρευσαν» οι οικοδομικές άδειες

Κατακόρυφη πτώση της τάξεως του 14% παρουσίασε η οικοδομική δραστηριότητα τον Αύγουστο του 2011, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Αύξηση των ΣΜΝ στους εφήβους


Την ανάγκη ενημέρωσης των εφήβων, για την προστασία της σεξουαλικής τους υγείας τόνισαν οι ειδικοί επιστήμονες, στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.), με θέμα: "Σεξουαλική Υγεία και Πρόληψη".

Έξω από το ευρώ η Γαλλία; – Τι λένε τα σενάρια

Φουντώνουν τα σενάρια για πιθανή έξοδο μιας χώρας από τη ζώνη του ευρώ, καθώς και οι Γάλλοι εκφράζουν τις ανησυχίες τους για κατάρρευση της Ευρωζώνης, σε περίπτωση που επαληθευτούν τα σενάρια. Όπως επισημαίνει σε σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική Les Echos «η έξοδος από το ευρώ, μια εκδοχή που ποτέ μέχρι την κατάρρευση της Ελλάδας δεν παρουσιάστηκε στα σοβαρά από κανέναν, έχει εισέλθει πλέον στη σφαίρα του πιθανού».

Η δημοπρασία έβαλε 1,62 δισ. στα ταμεία

Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε το ελληνικό δημόσιο από την πώληση εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με το επιτόκιο να σημειώνει μικρή άνοδο στο 4,95% από 4,89% που ήταν στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία.

Ο πιο γλυκός τσιγκούνης όλων των εποχών!


Το εμπορικό κέντρο Golden Hall για πρώτη φορά θα προσφέρει στους μικρούς και τους μεγάλους του φίλους, μια μοναδική θεατρική παράσταση με τον Θείο Σκρουτζ του Καρόλου Ντίκενς, που ερμηνεύει ο Γιώργος Μεσσάλας και όλοι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν και θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία και την αλήθεια του ήρωα του Ντίκενς.

To album της Amy Νο1 στο UK Chart!

Το album με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Amy Winehouse, που επέλεξαν οι παραγωγοί Salaam Remi και Mark Ronson, βρέθηκε κατευθείαν στο Νο1 του UK Chart από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Η «ήττα» Λάτση στη Βουλιαγμένη και η αντεπίθεση στον Βορρά

Ο «Αστέρας» πλειοδότησε για τη μίσθωση της μαρίνας με 43 εκατ. και έβαλε φρένο στα σχέδια της Lamda

Υπόθεση για δύο ισχυρούς ήταν η «μονομαχία» για τη μαρίνα Βουλιαγμένης, η οποία έληξε υπέρ του «Αστέρα Βουλιαγμένης» (με μεγαλομέτοχο την Εθνική Τράπεζα) έναντι της Lamda Development του Σπύρου Λάτση.

Διπλασιάστηκε η αύξηση στις τιμές εισαγωγών στη βιομηχανία

Κατά 8,6% αυξήθηκε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία (ΓΔΤΕ) σε ετήσια βάση τον Οκτώβριο του 2011, έναντι αύξησης 4,0% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2010 προς το 2009.

«Σαλπάρουν» για τα ξένα οι Έλληνες εφοπλιστές


Σε λιμάνια ξένα ψάχνουν να «δέσουν» τα γραφεία τους οι Έλληνες εφοπλιστές λόγω του χάους που επικρατεί στην Ελλάδα στον τομέα της ναυτιλίας και της αβεβαιότητας που κυριαρχεί.

Στα 20,5 δισ. η «μαύρη τρύπα» του Προϋπολογισμού


Στη δημοσιότητα δίνει το Υπ. Οικονομικών τα προσωρινά στοιχεία, τα σχετικά με την εκτέλεση του Προϋπολογισμού του 2011, για το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου.

Αναγνωρίζεται ασφαλιστικά η 6μηνη άδεια μητρότητας

Αναγνωρίζεται ασφαλιστικά, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ, η ειδική 6άμηνη άδεια μητρότητας που χορηγεί το Ίδρυμα αναδρομικά από τις 3 Απριλίου 2008.

Μπρέιβικ: από μακελάρης... πολύφερνος γαμπρός!


Μπορεί να σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στη Νορβηγία και ο ίδιος να μην μετανιώνει μάλιστα για την αποτρόπαιη πράξη, αλλά στα μάτια ορισμένων γυναικών φαντάζει ακόμα... γοητευτικός!

Κόκκινο πανί η Kate Winslet για τον πρώην της!

Πικρόχολα είναι τα σχόλια του πρώην φίλου της Kate Winslet, Louis Dowler, μιλώντας για πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους. "Η συμπεριφορά της Kate απέναντί μου δεν ήταν σωστή και ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει", λέει το όμορφο αλλά 'άτυχο' μοντέλο στη Daily Mail.

Μπαρόζο: Επικίνδυνες οι αξιώσεις της Βρετανίας

Τον κίνδυνο που εμπεριέχουν οι αξιώσεις που προέβαλε η Βρετανία στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για ιδιαίτερη μεταχείριση του χρηματοοικονομικού κλάδου επισήμανε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ενώπιον του ευρωκοινοβουλίου.

Οι δεινόσαυροι του Λονδίνου στην Αθήνα!

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες εκθέσεις στην Ευρώπη, η έκθεση δεινοσαύρων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να μας προσφέρει ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο των εντυπωσιακών προϊστορικών αυτών ζώων.

Skype: Κενό ασφάλειας “προδίδει” την τοποθεσία


Οι χρήστες του δημοφιλούς παρόχου υπηρεσίας διαδικτυακής τηλεφωνίας Skype μπορεί να έχουν θέσει, παρά τη θέλησή τους, την τοποθεσία τους και άλλα προσωπικά δεδομένα σε κίνδυνο.

"Θα μάθουμε επιτέλους για τις καταθέσεις στην Ελβετία"


"Θέμα ημερών" είναι η υπογραφή της συμφωνίας αναφορικά με τις καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, προσθέτοντας ότι μόλις δοθεί άδεια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θα δημοσιοποιηθούν περιπτώσεις φοροδιαφυγής.

Φέτος τα Χριστούγεννα θα "ματώσει" η τσέπη

Ακριβότερα θα στοιχίσει φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, καθώς το καλάθι της νοικοκυράς θα είναι κατά 70 ευρώ ακριβότερο από ό,τι το 2010.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών μετά τις μεγάλες απώλειες της χθεσινής συνεδρίασης, με την προσοχή να είναι εστιασμένη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τους ιδιώτες για το PSI.

Πόρτα εξόδου σε 150.000 του Δημοσίου


Με την Τρόικα συναντήθηκε χθες ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, παρουσία των παρουσία των Υφυπουργών Ντίνου Ρόβλια και Παντελή Τζωρτζάκη, στους εκπροσώπους του Μηχανισμού Στήριξης Matthias Mors, Mark Flanagan και Bob Traa.

Αυξήσεις που "καίνε" ετοιμάζει η ΔΕΗ

Νέες αυξήσεις φωτιά που θα κυμαίνονται στο 15% ζητά η ΔΕΗ στα τιμολόγιά της από την 1η Ιανουαρίου 2012 προειδοποιώντας παράλληλα ότι αν αυτό δεν συμβεί, θα προχωρήσει σε στάση πληρωμών.

Χωρίς φαρμακεία αύριο όλη η χώρα

«Λουκέτο» αύριο, Τετάρτη, στα φαρμακεία, καθώς οι φαρμακοποιοί προχωρούν σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία «για την υποβάθμιση της φαρμακευτικής περίθαλψης» και την «οικονομική ασφυξία στην οποία έχουν περιέλθει τα φαρμακεία». Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, οι φαρμακοποιοί θα προχωρήσουν σε πανελλαδική αναστολή της πίστωσης προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία από την 1η Ιανουαρίου 2012 ή και νωρίτερα.