e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Απώλειες 2,08% στο Χ.Α.

Με απώλειες 2,08% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 661,77 μονάδες.

Jennifer Aniston: Η πιο σέξι γυναίκα ever!


Δεν είναι μυστικό ότι η Jennifer Aniston είναι μια σέξι γυναίκα. Σύμφωνα όμως με τη λίστα του αμερικανικού Men's Health είναι η πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών, παραμερίζοντας μορφές όπως η Marilyn Monroe, η Raquel Welch και η Ursula Andress!

Με άγριες διαθέσεις η τρόικα - περικοπές παντού


Ένα από τα πιο σκληρά πακέτα μέτρων θα είναι αυτό το οποίο θα εισηγηθεί η τρόικα των επικεφαλής ελεγκτών της χώρας, που φτάνει σήμερα στην Αθήνα και πιάνει αμέσως δουλειά.Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παλμαρέ τους, περιλαμβάνεται από νέα μείωση των μισθών και των συντάξεων, μέχρι περικοπή επιδομάτων (όσων έχουν απομείνει) και κάθε είδους παροχών, που εξακολουθούν να υφίστανται.

Κουτρουμάνης: Δεν κινδυνεύει ο 13ος και 14ος μισθός

Μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί θέμα κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, διευκρινίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Ο κ. Κουτρουμάνης πρόσθεσε ακόμη ότι δεν έχει τεθεί ούτε θέμα κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων που προβλέπουν μικρές αυξήσεις, αλλά η τρόικα θέτει θέμα κατώτατου μισθού στο πλαίσιο όμως της ρύθμισης για αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

«Δύσπιστο» το ευρώ με τους Ευρωπαίους


Πτώση σημειώνει σήμερα το ευρώ, καθώς οι ευρωπαίοι ηγέτες ναι μεν συμφώνησαν για την ανάγκη βαθύτερης οικονομικής ενοποίησης στην ΕΕ αλλά δεν παρουσίασαν ένα πειστικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους πράγμα το οποίο δείχνει να μην έπεισε το ευρώ το οποίο κινείται και σήμερα σε χαμηλά επίπεδα.Τα κράτη της ΕΕ - πλην της Βρετανίας - αποφάσισαν την περασμένη εβδομάδα να εφαρμόσουν αυστηρότερους δημοσιονομικούς κανόνες στην ευρωζώνη και να προσφέρουν διμερή δάνεια έως 200 δισ. ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ΔΝΤ για την αντιμετώπιση της κρίσης. Τα μέτρα δεν κατάφεραν πάντως να πείσουν τους επενδυτές.

Σαρκοζί: Μια άλλη Ευρώπη γεννιέται

Ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δήλωσε σε συνέντευξη του στην Le Monde πως η επεξεργασία των νομικών πλευρών της νέας συμφωνίας για την επίλυση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Ποδήλατα με την υπογραφή Gucci

Ο οίκος Gucci βλέπεις, συνεργάστηκε με την επί 126 χρόνια κορυφαία εταιρία στον χώρο της ποδηλατοποιίας, Bianchi για να δημιουργήσουν μια σειρά από... ποδήλατα.

«Καλπάζει» η ανάπτυξη στην Τουρκία


Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανάπτυξη της τουρκικής οικονομίας κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου και «έτρεξε» με ρυθμό 8,2%. Την ώρα που οι περισσότερες χώρες της Ευρωζώνης βυθίζονται στην ύφεση το τουρκικό ΑΕΠ σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 9,6%.

Παράνομη η συμφωνία των 17+9;


Η συμφωνία των 17 μελών της ευρωζώνης και των 9 μη μελών για την προώθηση μιας βαθύτερης δημοσιονομικής ενοποίησης,, προσκρούει σε ορισμένα θεσμικά και νομικά εμπόδια.

"Ιδανικά για φλερτ τα ελληνικά νησιά"

Τα ελληνικά νησιά είναι το ιδανικότερο μέρος του κόσμου για να φλερτάρει μια γυναίκα! Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι Αυστραλές, σύμφωνα με έρευνα που έκανε η ιστοσελίδα www.lastminute.com.au και στην οποία έλαβαν μέρος 8.000 άτομα.Από την ίδια έρευνα προκύπτει ακόμα ότι καλύτερος προορισμός:

Σφοδρό πλήγμα στους bloggers

Μία δικαστική υπόθεση, η οποία στέλνει μήνυμα προς όλους τους bloggers, είναι πραγματικότητα. Δικαστής στις ΗΠΑ επέβαλε πρόστιμο σε blogger, ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων, το οποίο πρέπει να πληρώσει σε εταιρεία, επειδή έγραψε άρθρα για αυτήν χωρίς να είναι δημοσιογράφος.

Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο... χωρίς χιόνι

Το κορυφαίο χιονοδρομικό κέντρο στη Βουλγαρία, το Παμπόροβο, έκανε ντεμπούτο στη χειμερινή σεζόν, το Σαββατοκύριακο.

Κυκλώματα "τρώνε" ιδιωτικά και δημόσια ακίνητα


Έρευνα έχει ξεκινήσει η Δικαιοσύνη για τα κυκλώματα, που μέσω Κτηματολογίου εντοπίζουν ακίνητα και με την επίκληση έκτακτης χρησικτησίας αποκτούν την κυριότητά τους.

"Γκάφα να πωλείται το βρεφικό γάλα στα σούπερ μάρκετ"

Νέο μέτωπο με τους φαρμακοποιούς φαίνεται ότι ανοίγει η κυβέρνηση, μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας να πωλούνται στο εξής το βρεφικό γάλα και από τα σούπερ μάρκετ. Ο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος μιλά για "γκάφα" του υπουργού Α. Λοβέρδου, τονίζοντας ότι αυτή η κίνηση είναι αντίθετη με την επιτροπή ανταγωνισμού.

Minaj: Φίλησα τη Madonna!

Η Nicki Minaj κατά την συνεργασία της με την Madonna για το νέο της single “Give Me All Your Love” θα έχει πολλά να θυμάται, ακόμα και ένα ρομαντικό φιλί! Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το video του “Give Me All Your Love” η Madonna στράφηκε προς την Nicki Minaj και της έδωσε ένα ρομαντικό φιλί στα χείλη.

Αντιδράσεις για τους νέους "Δίδυμους Πύργους"...


Ολλανδική αρχιτεκτονική εταιρία ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου για τα σχέδια δύο κτιρίων στο κέντρο της Σεούλ, τα οποία μοιάζουν με τους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη.

Ικανοποιημένη η Ξενογιαννακοπούλου από την Σύνοδο Κορυφής

Στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών την προηγούμενη εβδομάδα, για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν ήταν το επίκεντρο του προβλήματος, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κάνοντας έναν απολογισμό των αποτελεσμάτων της Συνόδου.

BBC: Η "γάγγραινα" της ανεργίας χτυπά την παγκόσμια κοινωνία

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει πλέον η ανεργία η οποία προβληματίζει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, όπως προκύπτει από γκάλοπ που διεξήχθη για λογαριασμό του BBC World Service, με την συμμετοχή 11000 ανθρώπων σε 23 χώρες.

Εν αναμονή των κινήσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρική καρέκλα και την επόμενη μέρα στο κόμμα, στελέχη και υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ με παρέμβασή τους ζητούν διακομματική πρωτοβουλία για την τροποποίηση του εκλογικού νόμου.

ΥΠΟΙΚ: Νέα ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες οφειλές


Μια νέα ευνοϊκότερη ρύθμιση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο μελετά το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την εξασφάλιση των δημοσίων εσόδων.

Σε ελεύθερη πτώση ο Γ.Δ μετά τις απειλές της Moody's


Η απόφαση της Συνόδου Κορυφής την 9η Δεκεμβρίου φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την προειδοποίηση της Moody's η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για νέες υποβαθμίσεις καθώς θεωρεί ότι η Σύνοδος «απέτυχε να καταλήξει σε αποφασιστικά μέτρα» για την αντιμετώπιση της κρίσης.