e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Deal ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ PORTAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ www.dealnews.gr

Το αυριανό πρωτοσέλιδο της DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news
Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

10 Ισχυροί του χρήματος σε απόγνωση.Δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση.




DEAL news Διαβάστε

Όλα στο φως με inside ενημέρωση. Οι 10 Έλληνες ισχυροί του χρήματος που νοιώθουν αδικημένοι και βρίσκονται σε απόγνωση ή είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση.
Ο πάντα πράσινος Μυτιληναίος και από κοντά ο Λιακουνάκος.
Οι γκρίνιες του Κόκκαλη, οι αιχμές Βγενόπουλου. Το παράπονο του Γερμανού, του Μαρούλη και του Περιστέρη. Η απομόνωση του Μπόμπολα, το «γιατί» του Τσάκου και η αδικία για τον Ταβουλάρη.
Ακόμα. Τι συμβαίνει με τον Σηφουνάκη. Τα μέτωπα που άνοιξε, οι αλληλοκατηγορίες και η ζωή του σοσιαλιστή μεγαλοαστού.

Κουτσολιούτσος vs Goldman Sachs Βεντούρης και Χατζηιωάννου


DEAL news Διαβάστε

Έρευνα που δείχνει ανάγλυφα ποιο είναι σήμερα το πρόβλημα στο εμπόριο.
Η αγωνία, οι κίνδυνοι και οι λύσεις.
Ακόμα. Γιατί η Goldman Sachs κήρυξε τον πόλεμο στη Follie-Follie και στο Κουτσολιούτσο. Τι αξιώνει τώρα ο Έλληνας επιχειρηματίας.
Διαβάστε. Η τρικυμιώδης διαδρομή του Mr. ΝΕΛ. Απόστολος Βεντούρης. Πως επιχειρεί την επανάκαμψη μετά το ναυάγιο.
Οικογένεια Χατζηιωάννου. Ο Πόλυς οι business του και γιατί κινείται αυτόνομα.

Νέα μεγάλη πτώση και νέο χαμηλό έτους στο ΧΑ


Σε νέα χαμηλά έτους έκλεισε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο της Αθήνας με τις τιμές των μετοχών να δέχονται ισχυρές πιέσεις, εν μέσω αρνητικού κλίματος και στις διεθνείς αγορές.

Η κρίση χτύπησε και το Μόντε Κάρλο





DEAL news Διαβάστε

“Είδος” προς εξαφάνιση οι Έλληνες επιχειρηματίες από το Γκραν-Πρι του Μονακό. Ποιοι έλαμψαν δια της απουσίας τους. Ποιοι έδωσαν το παρών και πως η οικονομική κρίση «χτύπηση» και το πριγκιπάτο.
Μοναδικό κέρδος; Ο Αλμπέρτο του Μονακό τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την Παρασκευή σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα. Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι πιό έντονα στην Ήπειρο την Κεντρική...

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη σύσταση εταιρειών

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, για την απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης προσωπικών και κεφαλαιουχικών εταιρειών.

Νέος γύρος στη διαμάχη ΣΕΒ – Πολιτικών


Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, Δημήτρη Δριβελέγκα, προκάλεσε η απόφαση του προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, να μην παραστεί στη συνεδρίαση της επιτροπής για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομίας, σχετικά με την απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης προσωπικών και κεφαλαιουχικών εταιρειών.

Δείτε το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου

Δείτε το νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου
''Ψάχνει την αλήθεια" η Έλενα Παπαρίζου και τελικά τη βρήκε… στο καινούριο της video clip, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο!


Επιμένει το ΔΝΤ ότι ΔΕΝ θέλει να κόψει τον 13ο και 14ο μισθό στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ...

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, μέσω της διευθύντριας Εξωτερικών Σχέσεων του ΔΝΤ, Καρολάιν Άτκινσον, σημείωσε πως δεν είναι μέρος του προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης και πως το ΔΝΤ ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την ελληνική κυβέρνηση ότι...

Το σχέδιο πάταξης των κερδοσκόπων.Τι θα κάνει ο Παπανδρέου.











DEAL news Διαβάστε

Το σχέδιο πάταξης των κερδοσκόπων. Πόσο κερδισμένη θα βγεί η Ελλάδα. Πως αλλάζει τώρα το σκηνικό στη διεθνή αγορά, ο κίνδυνος για το ευρώ, η Μέρκελ και τα funds.
Ακόμα. Τα χρήματα του δανείου τα πήραμε αλλά…
Ποιες θα είναι οι επόμενες πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για λήψη μέτρων και στον ιδιωτικό τομέα. Τι θα κάνει τώρα ο Παπανδρέου . Θα πεί ναι στις πιέσεις;
Τι προγραμματίζει η κυβέρνηση για θεσμικές αλλαγές και αποκρατικοποιήσεις

BNP Paribas: Επωφελής για τον ανταγωνισμό η υποβάθμιση του ευρώ έναντι του δολαρίου

Την εκτίμηση ότι η διολίσθηση του ευρώ έναντι του δολαρίου ευνοεί την ανταγωνιστικότητα της ευρωζώνης, εξέφρασε σήμερα ο επικεφαλής οικονομολόγος της τράπεζας BNP Paribas, Dominique Barbet, με δηλώσεις του προς το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Βούλιαξε η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη-Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων στην Απεργία (video)

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση και την πορεία προς τη Βουλή που οργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ το πρωί της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Η Τουρκική επέλαση των τραπεζών



Διαβάστε στην DEAL news

Ο Ερντογάν πέτυχε τον στόχο του.
Δεν μιλάμε για τις γρίζες προτάσεις του περί συνδιοίκησης στο Αιγαίο αλλά για το σχέδιο επέκτασης της Αγροτικής Τράπεζας της Άγκυρας.
Η ZIRAT Bank ανοίγει υποκαταστήματα σε Αθήνα.- Θεσσαλονίκη και Ξάνθη.
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους Έλληνες που έκλεισαν συμφωνία να επενδύσουν στην Τουρκία. Το πρώτο βήμα από τον Δασκαλαντωνάκη που τα προβλήματα στην Ελλάδα δεν τον εμποδίζουν να βλέπει Μικρά Ασία.

Μέτρα για δανειολήπτες από την Εθνική Τράπεζα

Δέσμη ευνοϊκών μέτρων, με στόχο τη διευκόλυνση των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων πελατών της τόσο για την αποπληρωμή των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων που έχουν λάβει από αυτήν, όσο και των οφειλών τους από πιστωτικές κάρτες της, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Τα ψιλά γράμματα



Διαβάστε στην DEAL news

Οι ιδιωτικές ΔΕΗ είναι εδώ. Διαφημίζονται και διεκδικούν πίτα από την παροχή ρεύματος σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τι πρέπει να προσέχετε.

Και η Roma ενδιαφέρεται για τον Σωτήρη Νίνη

Και η Roma ενδιαφέρεται για τον Σωτήρη Νίνη

Στη μεταγραφική λίστα της Roma βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Οι “giallorossi” έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιά και εκτός από τις ανανεώσεις συμβολαίων έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα ονόματα υποψήφιων στόχων.

Τo σχέδιο Δασκαλόπουλου




Διαβάστε στην DEAL news


Ποιο είναι το σχέδιο του Δασκαλόπουλου. Τι κρύβει η στρατηγική του Mr ΣΕΒ. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα της δημιουργίας κόμματος επιχειρηματιών. Οι πολιτικές του παρεμβάσεις όμως έχουν αιτία και αφορμή.

Δωρεά αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» από το Σύλλογο «Φλόγα»

Σε λίγες μέρες από σήμερα ο Σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική νόσο «Η Φλόγα» πρόκειται να μας εγκαταστήσει ένα σύγχρονο συγκρότημα πολυτομικής αξονικής τομογραφίας 16 τομών, με πρόγραμμα μειωμένης δόσης ακτινοβολίας, σε αντικατάσταση παλιού αξονικού τομογράφου, ηλικίας είκοσι ετών τουλάχιστον...

Προς ματαίωση ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξ/πολης


Η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να θέσει σε κίνηση τη διαδικασία των ενεργειακών αγωγών προκάλεσε ποικιλόμορφες αντιδράσεις από την πλευρά της Ουάσινγκτον.
Είναι γνωστές άλλωστε οι «πιέσεις» – υπέργειες και υπόγειες- που δέχθηκε τα προηγούμενα πέντε χρόνια.

Τρία κρουαζιερόπλοια με 7.280 επιβάτες άλλαξαν σήμερα ρότα λόγω απεργίας!


Τρία κρουαζιερόπλοια δεν έδεσαν σήμερα λόγω της απεργίας στο λιμάνι του Πειραιά.

Το ''φρόνιμα'' του λαού και…. οι πολιτικοί

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJU4maYPdVAMC8DqeRdf60wkTF6HkYdl3vKt8enTzU188ZOTUkXpc0FMz7B9qtoMNOnlS_ER5siY402QkJPM5XnH-K_EuyTCiTId6cjfByg52mtgUButqV2_Mx0yBatcP0oLVBGczK1U4/s320/zhshs-hellas-orthodoxy1.jpg

Με το κάτσε φρόνιμα... πλήξαμε το φρόνημα!
Πόσες αλήθεια παράμετροι διέφυγαν την  προσοχή μας και η εμφάνισή τους, σκληρή και απειλητική, ανατρέπει  κυριολεκτικά τους σχεδιασμούς και  αλλοιώνει δραματικά το πρόσωπο  των εξελίξεων. Κάποτε πιστεύαμε, πως  το μέλλον είναι μπροστά μας διαθέσιμο, χαρούμενο, νοικοκυρεμένο στις πιο μικρές του λεπτομέρειες. Νομίζαμε ότι από μας εξαρτάται, ότι το κρατάμε στα χέρια μας. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαφέρουν από τους άλλους Ευρωπαίους πολίτες.

«Σφάλμα»… παραδέχεται η Google


«Τα έκανε θάλασσα», δηλώνει ο συνιδρυτής της Google, Σεργκέι Μπριν, αναφερόμενος στην αποκάλυψη, ότι τα αυτοκίνητα του Street View που συνέλεγαν στοιχεία για τις υπηρεσίες γεω-εντοπισμού της Google παγκοσμίως συσσώρευαν «κατά λάθος» και προσωπικά δεδομένα που ανταλλάσσονταν μέσω ανοιχτών ασύρματων δικτύων.

Έκλεψαν πίνακες των Πικάσο και Ματίς


Πέντε πίνακες, ανάμεσά τους έργα των Πικάσο, Ματίς και Μοντιλιάνι, εκλάπησαν από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της πόλης του Παρισιού, όπως ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία...

Οι επτά... πληγές του Ολυμπιακού!

Οι επτά... πληγές του Ολυμπιακού!
Η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε  αποτυχημένη! Το gazzetta.gr γράφει για αυτά που έχασε φέτος ο άλλοτε κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ(15:00). Τι απώλεσε φέτος ο Ολυμπιακός

Οι Νικήτριες των Playmate (VIDEO)


Επιτέλους και μια φωτογραφία που οι διαγωνιζόμενες είναι ντυμένες.. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι γιατί στους κριτές δεν συμπεριλάβανε και τον Σειρηνάκη.. «Playmate 2010» αναδείχθηκε η...

Εγκατάσταση ταμειακών μηχανών σε περίπτερα και λαϊκές αγορές

Θετικά αποτιμούν οι περιπτερούχοι το μέτρο των ταμειακών μηχανών, καθώς θα υπάγονται πλέον στις επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ. Σε εγκατάσταση ταμειακών μηχανών για την έκδοση αποδείξεων υποχρεούνται οι περιπτερούχοι, οι ιδιοκτήτες καντίνας και οι πωλητές αγροτικών προϊόντων...

Πολύς ο κόσμος στο Σύνταγμα


Παιδιά έξω απο τη Βουλή γίνεται χαμός. Ο κόσμος είναι πολύς και φωνάζει συνεχώς συνθήματα ξεφτιλίζοντας όσους βρίσκονται...

ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!

Αυτήν την εξωφρενική δήλωση έκανε ο Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών!!!
Μιλάμε για την μέγιστη ξεφτίλα. Οι πλέον αρμόδιοι υπάλληλοι ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΆΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ... ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ!!!

Αύξηση 15% στον βιομηχανικό τζίρο


Αύξηση 15,7% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Μάρτιο του 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2009, έναντι μείωσης 21,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2009 προς το 2008.

Παγκόσμια ανταγωνιστικότητα: Η Ελλάδα στην 46η θέση


Στην 46η θέση της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας για το 2010 βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του Ινστιτούτου Μάνατζμεντ (ΙΜD) της Λωζάννης.

Το ροζ dvd της Ντούβλη επιμορφωτικό

Το ροζ dvd της Ντούβλη επιμορφωτικό
Το ροζ dvd Μαριάννας Ντούβλη που κυκλοφορεί και πωλείται στα περίπτερα πωλείται με μειωμένο συντελεστή 5,5%, γιατί έχει "βαφτιστεί" ως επιμορφωτικό υλικό σύμφωνα με ρεπορταζ του Alpha.

Κατεβασμένα τα «ρολά» σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Χιλιάδες εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΠΑ.ΜΕ, αντιδρώντας στις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, στην αύξηση των έμμεσων φόρων και στις αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Διαδηλώσεις και καταλήψεις γίνονται σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

ΚΟΒΟΥΝ 253 "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ" ΦΑΡΜΑΚΑ

Ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζουν από σήμερα ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι προκειμένου να προμηθευτούν «καθημερινά» φάρμακα, δηλαδή αναλγητικά, αντιπυρετικά, σιρόπια και αλοιφές. Η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην περικοπή τουλάχιστον 253 φαρμάκων και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων προκειμένου να εξοικονομήσει 300 εκατ. ευρώ, που φαίνεται ότι κατέβαλαν το 2009 τα ασφαλιστικά ταμεία για την κάλυψή τους. Πρόκειται για γνωστά φάρμακα όπως...

Νίκη για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις Φοιτητικές Εκλογές


dap.JPG
Μια πολύ σημαντική νίκη κατέγραψε,χθες, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές, καθώς κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, μέσα σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα, που ίσως να μην έχει υπάρξει ξανά στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, οι δύσκολες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει η "γαλάζια" φοιτητική νεολαία ήταν:

Γιώργος Χειμωνέτος: «Έχασα 100 εκατομμύρια μέσα σε μια νύχτα»


Όπως παραδέχεται και ο ίδιος, η οικονομική κρίση, για τον Γιώργο Χειμωνέτο δεν είναι τώρα αφού για εκείνον ήρθε πολύ νωρίτερα από ό,τι για ολόκληρη την Ελλάδα... «Έχασα 100 εκατομμύρια μέσα σε μια νύχτα. Έχασα τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη» παραδέχεται το πρώην μοντέλο...

Με άστατο καιρό η έξοδος για το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

Βροχερός θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι. Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων...

Κατάφεραν να ξεχωρίσουν σιαμαία


O Hassan και ο Hussein, θα μπορούν πλέον να αντιμετωπίζουν τη ζωή ξεχωριστά, καθώς μετά από επέμβαση 14 ωρών, οι γιατροί σε νοσοκομείο της Αγγλίας κατάφεραν...


...να τα διαχωρίσουν, κάνοντας τους γονείς ευτυχισμένους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Αγίου Πνεύματος


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπονται από την Τροχαία, ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.