e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

H πρώτη μεγάλη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

4-0 η Γερμανία νίκησε την Αυστραλία

Μετά απο επτά αγώνες που όλοι έληξαν με ...πενιχρό συντελεστή τερμάτων  η Εθνική γερμανία πέτυχε την πρώτη μεγάλη, σε έκταση σκόρ,νίκη στην Ν. Αφρική. Επεκράτησε της Αυστραλίας με 4-0 πετυχαίνοντας δύο γκόλ σε κάθε ημίχρονο και έχουν τέσσερις παίκτες ήδη στον πίνακα των σκόρερ.
Τα «τρομερά μωρά» της Γερμανίας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και

Διαγωνισμός για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες πρόκειται να προκηρυχθεί  δαγωνιστός γαι πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών που θα έχουν 5ετή θητεία.

Αλεξιπτωτιστής έχασε την ζωή του

Εικοσιοκτάχρονος άνδρας 28 ετών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής στην προσπάθεια του να κάνει άλμα  με αλεξίπτωτο στο Οροπέδιο των Σφακίων στα Χανιά της Κρήτης.
Προφανώς υπήρξε πρόβλημα στο αλεξίπτωτο του και μάλλον απέτυχε και η προσπάθεια του να χρησιμοποιήσει το εφεδρικό. Το τελευταίο συμπεραίνεται από το γεγονός ότι ο 28χρονος βρέθηκε μπρούμυτα στο έδαφος.

Νεαροί ληστές λήστεψαν ανηλίκους!

Με την απειλή αλλά και την χρήση βίας 6 ανήλικοι προσπάθησαν και κατάφεραν να αποσπάσουν από τέσσερις συνομηλίκους τους ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο! Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Κυψέλη, ενώ οι γονείς των παθόντων δεν έχου υποβάλλει ακόμα μηνύσεις.