e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

-Στο φως το ντοκουμέντο: Να γιατί δεν ενεργοποιήθηκαν τα CDS. Φέρνουμε στο φως τα 12.000 ελληνικά ασφάλιστρα κινδύνου. Οι δανειστές μας είχαν ποντάρει στη χρεοκοπία μας. Με ποιες τράπεζες και ΔΕΚΟ «τζόγαραν». Γιατί θα έχαναν μέχρι και 1 τρις Ευρώ. ΕΛΠΕ, ΟΣΕ, ΟΤΕ, Alpha, Εθνική, Eurobank, Πειραιώς. Ποιοι άλλοι είναι μέσα.

Η «σφήνα» Ραγκούση στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ



Διαβάστε στην Press Time 




Το παρασκήνιο με το ρόλο του alter ego του Παπανδρέου και ο ρόλος του Θ. Πάγκαλου.

Ροζ σκάνδαλο έφτασε στη Βουλή


Διαβάστε στην Press Time


Η φωτογραφική διάταξη για το διορισμό… φιλενάδας συνεργάτη υπουργού, που αποσύρθηκε. Ποιος υπουργός μπήκε στο στόχαστρο.

Συνέντευξη-φωτιά του Γιώργου Καρατζαφέρη.



Διαβάστε στην Press Time 



«Είχα δίπλα μου… Νενέκους και όχι ψυχωμένους», λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην “PRESS”. Χαρακτηρίζει λάθος του την τοποθέτηση των Βορίδη και Γεωργιάδη σε υπουργεία με εφοπλιστές και μεγαλοκατασκευαστές. Γιατί λέει ότι η Ευγενία Μανωλίδου «φταίει που άλλαξαν τα μυαλά του Άδωνι».

Αστυνομικοί προς… ενοικίαση!



Διαβάστε στην Press Time



Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Παροχή υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τρίτους με καταβολή ανταλλάγματος. Το αποκαλυπτικό έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών.

Να γιατί δεν ενεργοποιήθηκαν τα CDS.



Διαβάστε στην Press Time



Φέρνουμε στο φως τα 12.000 ελληνικά ασφάλιστρα κινδύνου. Οι δανειστές μας είχαν ποντάρει στη χρεοκοπία μας. Με ποιες τράπεζες και ΔΕΚΟ «τζόγαραν». Γιατί θα έχαναν μέχρι και 1 τρις Ευρώ. ΕΛΠΕ, ΟΣΕ, ΟΤΕ, Alpha, Εθνική, Eurobank, Πειραιώς. Ποιοι άλλοι είναι μέσα.

Το “επιχειρείν” στις ταινίες του '50 και του '60

Επιχειρήσεις σε κίνδυνο, “λουκέτα” καταστημάτων, πτωχεύσεις, χρεοκοπίες, τυχοδιωκτισμός, παραοικονομία. Η επιγραμματική αυτή απεικόνιση των παραμέτρων μιας έννοιας καθόλα επίκαιρης, της οικονομικής κρίσης, θα μπορούσε να αντανακλά κομμάτι της σημερινής πραγματικότητας.

Βγήκε από την κλινική η Demi Moore


Καλά τα νέα για την Demi Moore! Η ηθοποιός βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης Cirque Lodge στη Γιούτα, όπου νοσηλευόταν μετά την κατάρρευσή της στα τέλη Ιανουαρίου.

"Η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει το 2013"


Η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει το 2013, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Working Group Τόμας Βίζερ στο αυστριακό περιοδικό Format, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Economist: Πιο αντιδημοφιλείς από ποτέ οι Έλληνες πολιτικοί

Στο στόχαστρο του Economist βρίσκεται το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στην Ελλάδα, την ώρα που η κρίση γονατίζει τη χώρα και οι πολίτες παλεύουν να επιβιώσουν από τα δυσβάσταχτα μέτρα λιτότητας.

Στο "σφυρί" το κτίριο του Golden Hall

Το κτήριο του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC), όπου στεγάζεται το εμπορικό κέντρο Golden Hall, μπαίνει στη λίστα των υπό αξιοποίηση «φιλέτων» του Δημοσίου.

Χριστοφιλοπούλου: Κανονικά οι πανελλαδικές

Τέλος στα δημοσιεύματα που θέλουν τις πανελλαδικές να βρίσκονται στον «αέρα» βάζει η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου επισημαίνοντας ότι «οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά».

Προσοχή: Η νηστεία δεν βλάπτει τον οργανισμό!


Η νηστεία που ξεκινάει τυπικά με την Καθαρά Δευτέρα για κάτι περισσότερο από 40 μέρες, είναι μια συνήθεια που πλέον ακολουθείται από λίγους αν και θεωρείται μια καλή αποτοξίνωση για τον οργανισμό. Τι συμβαίνει διατροφικά με την νηστεία; Ενεργειακά δεν φαίνεται να έχουμε διαφορές με την φυσιολογική μας διατροφή.

Έκλεψαν laptop της NASA με τα μυστικά του ISS


Τους κωδικούς που χρησιμοποιεί η αμερικανική διαστημική εταιρεία για τις αποστολές εντολών στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό (ISS), έκλεψαν μαζί με ένα laptop από τη NASA.

Νέο κόμμα προανήγγειλε ο Χάρης Καστανίδης


Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος, στο οποίο θα συμμετέχουν διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κομίζει μια "ριζοσπαστική λύση που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση", ανακοίνωσε ο Χάρης Καστανίδης.

Επιμένει στο διορισμό Επιτρόπου ο Ρέσλερ


Ανένδοτος στην τοποθέτηση Ευρωπαίου Επιτρόπου επικεφαλής της οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ.

Μετέωρες οι πανελλαδικές λόγω… χαρτιού

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε μαθητές και γονείς η είδηση ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις του 2012 βρίσκονται στον «αέρα» μετά το φιάσκο με τα σχολικά βιβλία, καθώς η έλλειψη χαρτιού καθιστά δύσκολη την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο

Υπογράφηκε σήμερα το πρωί από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο, με το οποίο μπαίνουν αυστηροί κανόνες στα ελλείμματα και τα χρέη.

"Πράσινο" στο μισό πακέτο


Απόφαση-ανάσα που περιλαμβάνει την κατ' αρχήν έγκριση της νέας βοήθειας προς τη χώρα μας και την αποδέσμευση μέρους του πακέτου, συνολικού ποσού 58,5 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και για το PSI, έλαβε η χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Ικανοποιημένος από τις ενέργειες της Ελλάδας ο Ρομπάι

Ικανοποιημένος από τις ενέργειες της Ελλάδας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για τις μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι διεθνείς πιστωτές εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Σε θετικό έδαφος το ΧΑΑ


Σε ανοδική τροχιά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών ενόψει της Συνόδου Κορυφής αντιδρώντας θετικά στην απελευθέρωση του μισού πακέτου διάσωσης της Ελλάδας.