e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή
Η Press Time αποκαλύπτει




-Στη «φάκα» ο υπουργός με τα 178 εκατομμύρια ευρώ. Πλούτισε σε βάρος του λαού-προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Κι όμως! Ένας βουλευτής, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τόλμησε να ζητήσει την τιμωρία του για «ανοίκειο έγκλημα». Ο εισαγγελέας του Άρειου Πάγου έχει τώρα το λόγο.


- Δραματικό SOS απ τους Γιατρούς του Κόσμου. «Εκατοντάδες πολίτες ζητούν καθημερινά τη βοήθειά μας. Ξεμείναμε από φάρμακα».

-Press ελεύθερη φωνή:

 

Διαβάστε στην Press Time


 

Γράφουν: Ευρ. Στυλιανίδης, Αρ. Σπηλιωτόπουλος, Στ, Παπαθεμελής, Π. Ψωμιάδης, Π. Σγουρίδης, Χρ. Αράπογλου, Ν. Νικολόπουλος,
Β. Παπαγεωργόπουλος, Κ. Βελόπουλος, Α. Γεωργιάδης, Β. Κορκίδης, Γ. Ρωμανιάς,
Δ. Πεππές, Χαγκ. Φλάισερ, Αλ. Βέλιος, Αθ. Δρούγος.



-«Ο Πάγκαλος έστειλε τα ΜΑΤ»

 

Διαβάστε στην Press Time



 Οι καταγγελίες φωτιά του τέως δημάρχου και το πολιτικό παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ. Γιατί τον κρατάει ο Γιώργος

Θωρηκτό Αβέρωφ. Από το πάρτυ της ντροπής στο ντοκιμαντέρ των Γερμανών!

 

Διαβάστε στην Press Time




 Η ταινία που γυρίζεται στο κατάστρωμα του θρυλικού πλοίου.

Αδιάβαστος ο Βενιζέλος για τον Καντάφι

 

Διαβάστε στην Press Time





 Δεν ξέρει και τον ενημέρωσαν για όπλα μεγάλου βεληνεκούς της Λιβύης. Ανάλυση. Ποιους βαλλιστικούς πυραύλους διαθέτει η Τρίπολη.

Δραματικό SOS απ τους Γιατρούς του Κόσμου.

 


Διαβάστε στην Press Time




 



«Εκατοντάδες πολίτες ζητούν καθημερινά τη βοήθειά μας. Ξεμείναμε από φάρμακα».

Στη «φάκα» ο υπουργός με τα 178 εκατομμύρια ευρώ.

 


Διαβάστε στην Press Time






 

Πλούτισε σε βάρος του λαού-προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Κι όμως! Ένας βουλευτής, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τόλμησε να ζητήσει την τιμωρία του για «ανοίκειο έγκλημα». Ο εισαγγελέας του Άρειου Πάγου έχει τώρα το λόγο.

Κέρδη 2,13% στο Χ.Α.

Με θετικό πρόσημο και πάνω από τις 1.600 έκλεισε την εβδομάδα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.Πιο συγκεκριμένα, τερμάτισε στις 1.622,15 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη της τάξης του 2,13%. Σε εβδομαδιαία βάση ο δείκτης ενισχύθηκε κατά 1,78%.

"Το ευρώ μπορεί να καταρρεύσει"

Υπό υπερβολική πίεση το ευρώ είναι δυνατόν να καταρρεύσει παρά τα «τεράστια, πανίσχυρα» συμφέροντα που θέλουν να αποτρέψουν μια τέτοια προοπτική, δήλωσε ο πρόεδρος της Berkshire Hathaway, Warren Buffett.

Στον Τζον Μίλνορ το «Νόμπελ Μαθηματικών»

Ο αμερικανός μαθηματικός Τζον Μίλνορ βραβεύεται για το 2011 με το Βραβείο Άμπελ, το αποκαλούμενο και «Νόμπελ Μαθηματικών», όπως ανακοίνωσε η Νορβηγική Ακαδημία Επιστημών, σύμφωνα με την οποία ο 80χρονος σήμερα επιστήμων βραβεύεται για «τις πρωτοποριακές ανακαλύψεις του στην τοπολογία, την γεωμετρία και την άλγεβρα», δηλαδή σε όλο το φάσμα των μαθηματικών, ένα ασυνήθιστο επίτευγμα.

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του


Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, ο «μαυρομάτης», επί το ελληνικότερον Καραγκιόζης και η συντροφιά του, έχουν τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου, την... τιμητική τους. Η παγκόσμια ημέρα Θεάτρου Σκιών γιορτάζεται φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το φιλανθρωπικό έργο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο και δράση ανέπτυξε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ από τα μεσα της δεκαετίας του '80. Αιτία για την κινητοποιήση της ήταν το σοκ που έπαθε όταν το 1985 πληροφορήθηκε πως ο συμπρωταγωνιστής της στο κοινωνικό μελόδραμα «Ο γίγας» (του 1956) Ροκ Χάτσον είχε AIDS (υπήρξε το πρώτο «διάσημο» θύμα του ΑΙDS, αλλά και ο πρώτος σταρ που παραδέχθηκε δημόσια ότι πάσχει από την ασθένεια). Αμέσως διοργάνωσε την εκδήλωση «A Commitment to Life" προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις έρευνες κατα του AIDS. Στο φιλανθρωπικό γκαλά στο οποίο παραβρέθηκαν η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μπέτι Φόρντ, ο Μπάρτ Λάνκαστερ, η Σίρλει Μακ Λέην, ο Σάμι Ντέιβις τζούνιορ, ο Μπάρτ Ρέινολντς και άλλοι πολλοί διάσημοι συγκεντρώθηκε τελικά πάνω από 1,3 εκατ, δολάρια (σημερινά 919.000 ευρώ).

Διαπραγματεύσεις Alter με Argo Capital

Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων βρίσκεται η Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ (Alter) με την Argo Capital Management Ltd, για λογαριασμό fund υπό την διαχείρισή της, για τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

"Μετά το 2012 η οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα"

Από το 2012 και μετά ενδέχεται να ενδυναμωθεί η οικονομική ανάκαμψη και η δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας, όπως αναφέρει στην τριμηνιαία οικονομική ανάλυσή της η Alpha Bank.

Τα 10 πλέον επικίνδυνα σημεία του Εθνικού Οδικού Δικτύου

Οδηγοί, προσοχή


Σε 10 τουλάχιστον σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, τα οποία χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνα με βάση τον αριθμό των τροχαίων δυστυχημάτων και σοβαρών ατυχημάτων του 2010, θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους οι οδηγοί, που θα ταξιδέψουν για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.Σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τα σημεία αυτά είναι:

Χάκερ στα συστήματα της Ευρωπακής Επιτροπής

Επίθεση στους υπολογιστές δέχθηκαν οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Εξωτερικής Δράσης, προχτές, δυο μέρες πριν από τη σύνοδο Κορυφής.

Φωνάζει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος για το βρεφικό γάλα

Με σκληρή ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αμφισβητεί την σκοπιμότητα της απόφασης για την διάθεση των βρεφικού γάλακτος από τα σούπερ μάρκετ, υποστηρίζοντας ότι το ισχύον καθεστώς υφίσταται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

O πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Θ. Αμπατζόγλου σε δήλωση του αναφέρει ότι μια τέτοια ενέργεια αντίκειται στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 141/2006 , αλλά και στην Υπουργική Απόφαση για την εναρμόνιση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας ( Υ(1) ΓΠ47815/2008


Πέραν αυτού όμως ο κ. Αμπατζόγλου τονίζει, πως μια τέτοια ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων μεθοδεύσεων που σκοπό έχουν να πλήξουν το φαρμακείο. «Ήδη λόγω των χρεών των ασφαλιστικών ταμείων τα φαρμακεία αδυνατούν πλέον να λειτουργήσουν και από υγιείς επιχειρηματικές μονάδες μεταλλάσσονται σε προβληματικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά
 περισσότερα... http://www.dealnews.gr/





Κατά 6,5% μειώθηκε το κόστος εργασίας στην Ελλάδα

«Πρωταθλήτρια» στην ΕΕ


Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Ελλάδα στην περιστολή του κόστους εργασίας, καθώς και στη μείωση των δαπανών που αφορούν τις αποδοχές των εργαζoμένων σε δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.

Επαναξιολογούνται οι φοροαπαλλαγές

Σε άμεση επαναξιολόγηση των φοροαπαλλαγών θα προχωρήσει τη κυβέρνηση όπως προκύπτει από δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, κ. Ηλίας Πλασκοβίτης.

Φ.Α.Π. σε εκτός σχεδίου οικόπεδα και αγροτεμάχια

Εισήγηση για την ένταξη στο Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και των εκτός σχεδίου εκτάσεων μεγάλης επιφάνειας κάνουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, καθώς τα έσοδα δεν είναι τα επιθυμητά για την κάλυψη των αναγκών. Σύμφωνα με πληροφορίες παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών έχουν υποβάλει πρόταση στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για ένταξη στο Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και των εκτός σχεδίου εκτάσεων μεγάλης επιφάνειας αιτιολογώντας το πως πολλοί ιδιοκτήτες εκτάσεων μεγάλης επιφάνειας σε εκτός σχεδίου περιοχές δεν πληρώνουν καθόλου Φόρο Ακίνητης Περιουσίας ενώ οι ιδιοκτήτες μικρότερων κατά πολύ οικοπέδων υποχρεούνται στην καταβολή φόρων καθώς τα ακίνητα τους είναι εντός σχεδίου.

Χημικές ουσίες στα πλαστικά και πρόωρη εμμηνόπαυση

Επικίνδυνα είναι τα πλαστικά και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για τις γυναίκες σύμφωνα με νέα αμερικάνικη επιστημονική έρευνα. Συγκεκριμένα, ορισμένες διαδεδομένες χημικές ουσίες, οι υπερφθοριωμένοι υδρογονάνθρακες (PFCs), που υπάρχουν σε μία ποικιλία προϊόντων, από τις πλαστικές συσκευασίες των τροφίμων μέχρι τα ρούχα, τα έπιπλα, τα χρώματα και τα χαλιά, μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη εμμηνόπαυση στις γυναίκες.

5 εκ. downloads για τον Firefox 4

H Mozilla ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση του Firefox, ο Firefox 4, κατάφερε να φτάσει τα 5 εκατομμύρια downloads μέσα στις πρώτες 24 ώρες διάθεσής του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εφαρμογής. Παρόλα αυτά, έμεινε 3 εκατομμύρια downloads πίσω από το ρεκόρ που έχει η τρίτη έκδοση του προγράμματος, που έφτασε τα 8 εκατομμύρια κατεβάσματα σε μία ημέρα.Σύμφωνα μάλιστα με τον StatCounter, ο Firefox 4 έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει το 1.95% της αγοράς, ποσοστό αρκετά υψηλό και διπλάσιο σε σχέση με τον Internet Explorer 9.

Ελληνική φρεγάτα για νηοψίες

Ετοιµη και µε επιπλέον δύναµη 12 πάνοπλων ΟΥΚΆΔΩΝ για αποστολές νηοψίας βρίσκεται στη Σούδα η φρεγάτα «Λήµνος», που θα συµµετάσχει στην αρµάδα του ΝΑΤΟ για το εµπάργκο όπλων. Η ελληνική συνδροµή περιλαµβάνει επίσης ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης, ενώ είναι πιθανό να συµµετάσχει «ιπτάµενο ραντάρ» από την Ελευσίνα και να οριστεί λιµένας αναφοράς και η Σούδα.

Ιαπωνία: Το τσουνάμι είχε ύψος 23,6 μέτρα

Μετασεισμός 4,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα γύρω από το Τόκιο


Ο σεισμός της 11ης Μαρτίου προκάλεσε τσουνάμι 23,6 μέτρων σε περιοχές της βορειο-ανατολικής Ιαπωνίας, ανακοίνωσαν οι ιαπωνικές αρχές.

Ριζικές αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προτείνει το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας

Τι περιλαμβάνει το πόρισμα


Εισαγωγή σε σχολές αντί σε τμήματα, μείωση των εξεταστικών περιόδων, περιορισμό του αριθμού μεταφερόμενων μαθημάτων και δυνατότητα σπουδών με βραδύτερους ρυθμούς για φοιτητές που εργάζονται είναι ορισμένες από τις προτάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας για τις αλλαγές στα πανεπιστήμια.

Moody's: Υποβάθμισε 30 ισπανικές τράπεζες


Ο οίκος αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε σήμερα τριάντα ισπανικές τράπεζες. Ο οίκος διατηρεί «αρνητική» την αξιολόγηση των τραπεζών σε ό,τι αφορά τις προοπτικές του χρέους τους και των αποθεματικών τους. Από το σύνολο των τραπεζών, οι 15 υποβαθμίστηκαν κατά 2 βαθμίδες, ενώ πέντε κατά 3 ή 4 βαθμίδες.

Επεισόδια στη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

Καθηγητές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς


Κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, επικράτησε ένταση κι έγιναν μικροεπεισόδια. Καθηγητές, που διαμαρτύρονταν για τις συγχωνεύσεις σχολείων, συγκρούστηκαν με αστυνομικούς.Μετά τα επεισόδια η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές.

Σε ισχύ η θερινή ώρα από τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής

Μπροστά τα ρολόγια


Μία ώρα μπροστά θα πρέπει να μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής, 27 Μαρτίου καθώς τίθεται σε ισχύ η θερινή ώρα.



Έτσι, στις 3 τα ξημερώματα οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν και να δείχνουν 4 το πρωί.


Η Τουρκία στέλνει 15 πλοία κι ένα υποβρύχιο στη Λιβύη

«Να παραιτηθεί ο Καντάφι»
Η Τουρκία αποφάσισε να ενισχύσει τη ναυτική αποστολή του ΝΑΤΟ στη νότια γεωγραφική λεκάνη της Μεσογείου με επιπλέον τέσσερις φρεγάτες και ένα βοηθητικό πλοίο συνοδείας, προκειμένου να εφαρμοστεί το εμπάργκο όπλων κατά της Λιβύης.

Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο με το βλέμμα στη Σύνοδο Κορυφής

Νευρικότητα στις αγορές


Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που ξεκινά στις Βρυξέλλες, η οποία επισκιάζεται από την πορτογαλική κρίση.Ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Ζοζέ Σόκρατες παραιτήθηκε αργά την Τετάρτη μετά την απόρριψη από το κοινοβούλιο νέου πακέτου λιτότητας, που σκοπό είχε να αποφευχθεί η προσφυγή στο ταμείο διάσωσης της Ευρωζώνης.