e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ολέθριες γυναικείες μορφές...


Νεράιδες, γοργόνες, λάμιες, ξωτικά, στρίγγλες, γελούδες και άλλες περιπλανώμενες εξωκοσμικές μορφές ζουν αιώνια κάπου στη φύση, μακριά από τον πολιτισμό και την οργανωμένη κοινωνία- συνήθως σε μέρη επικίνδυνα- έχουν υπερφυσικές ιδιότητες και δυνάμεις, σπάνια και παράξενη ομορφιά ή ασχήμια, ενώ τις περισσότερες φορές είναι εχθρικές προς τους ανθρώπους.

PSI: Πού και πόσο επηρεάζει τις τράπεζες


Κλιμακούμενο επιτόκιο, που ξεκινά από το 2% για το ομόλογα λήξης το 2015, 3% για το 2020 και 4,3% στο εφεξής προβλέπεται στη συμφωνία για το PSI, στην οποία κατέληξαν στο χθεσινό Eurogroup.

Yπουργικό για τη συμφωνία και το κατεπείγον νομοσχέδιο


Για τις 7 το βράδυ προγραμματίζεται η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, για να συζητηθούν οι τελευταίες αποφάσεις του Eurogroup και να εγκριθεί το βασικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή ως κατεπείγον και θα περιέχει "την κεντρική δέσμη των προαπαιτούμενων ενεργειών" εφαρμογής του νέου οικονομικού προγράμματος, όπως έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα να ολοκληρωθούν νομοθετικά πριν από τις 29 Φεβρουαρίου.

Επιφυλακτικός για τη συμφωνία ο Ολλανδός ΥΠΟΙΚ


Εμμένει στη σκληρή του στάση απέναντι στην Ελλάδα ο Ολλανδός υπουργός οικονομικών Γιαν Κέες ντε Γιάγκερ. Μετά τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup, Ολλανδός ΥΠΟΙΚ εμφανίζεται επιφυλακτικός. εκτιμώντας ότι η επιτυχία του προγράμματος εξαρτάται από την επιτυχή εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων από την Αθήνα.

Η ελληνική ναυτιλία κρατάει ψηλά το σκήπτρα παγκοσμίως


Στην κορυφή της διεθνούς ναυτιλιακής πυραμίδας εξακολουθεί να παραμένει η ελληνική ναυτιλία, παρά τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση.

"Άγριες περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικού κράτους"

Τυράκι» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, τις αισιόδοξες προβλέψεις της συμφωνίας του Eurogroup για την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι «κρύβεται η φάκα». «Η φάκα είναι νέες άγριες περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικού κράτους, που θα βαστήξουν τουλάχιστον 10 χρόνια και θα πλήξουν εκατομμύρια Έλληνες, τους πιο φτωχούς κυρίως», σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στε τηλεοπτικό σταθμό.

Σαμαράς: Η απόφαση ανοίγει το δρόμο για εκλογές

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του Eurogroup εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, από την Κύπρο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

"Αντί για λαμπρές παρελάσεις, ας δώσουμε χρήματα στην Ελλάδα"

«Οι επικείμενες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της Παλιγγενεσίας μας, αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, αν αναλογιστούμε ότι οι ελληνοαμερικανικές παρελάσεις από τον περασμένο αιώνα, διαχρονικά, αποτέλεσαν εφαλτήριο για την προβολή της εθνικής μας ταυτότητας και της Ελλάδας».

Το τελειότερο τρανζίστορ με ένα μόνο άτομο


Αυστραλοί και Αμερικανοί φυσικοί κατασκεύασαν το μικρότερο λειτουργικό τρανζίστορ στον κόσμο, που αποτελείται από ένα μόνο άτομο φωσφόρου ενσωματωμένο σε ένα κρύσταλλο πυριτίου.

Στροφή 180 μοιρών για το χαράτσι στην ΔΕΗ


Την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή προκάλεσε νέα απάντηση του Γερμανού Επιτρόπου, αρμόδιου για θέματα Ενέργειας, Γκίντερ Έτινγκερ, για το θέμα της είσπραξης του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Επέκταση ή μετανάστευση για τον Chanel;


Η κρίση κρίση αλλά και η μόδα μόδα! Σύμφωνα με την εφημερίδα Evening Standard ο οίκος Chanel επίκειται να ανοίξει μία από τις μεγαλύτερες ομώνυμες του boutique στην Bond Street στο Λονδίνο.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις το Σ/Κ στην Αθήνα


Σε αποκριάτικους ρυθμούς εισέρχεται η Αθήνα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, 25 και 26 Φεβρουαρίου, και στα στενά της Πλάκας, θα αναβιώσει το πατροπαράδοτο καρναβάλι.

Παγκύπριος έρανος για τους άπορους μαθητές στην Ελλάδα

Παγκύπριος έρανoς σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Κύπρου για ενίσχυση των άπορων μαθητών της Ελλάδας, πραγματοποιείται την Τρίτη.

Πτωτικές τάσεις στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος κινείται σήμερα το Χ.Α., ακολουθώντας τις πτωτικές τάσεις που επικρατούν στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, παρά την έγκριση του νέου πακέτου διάσωσης από το Eurogroup.«Τα αποτελέσματα του Eurogroup δεν ήταν εκτός των προσδοκιών άρα η ψυχολογία των επενδυτών θα παραμείνει ανοδική. Σε ένα δεύτερο όμως στάδιο αναμένουμε οι επενδυτές να επικεντρώσουν στα θέματα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών», ανέφερε η Eurobank [EFGr.AT] EFG Equities στο πρωινό της σχόλιο.

Αγορές Εκτοξεύτηκε το ευρώ μετά τη συμφωνία

Εντυπωσιακή άνοδο κατέγραψε το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης για το νέο δάνειο προς την Ελλάδα.

Σε τρεις δόσεις η εισφορά αλληλεγγύης


Νέο «χτύπημα» για όλους τους φορολογούμενους επιφυλάσσει ο εφαρμοστικός νόμος με τα μέτρα του μνημονίου που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν αύριο στις 4 το απόγευμα στο Σύνταγμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενόψει της ψήφισης, στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, του νομοθετικού πλαισίου για τις μειώσεις στις συντάξεις και την παρέμβαση στις συμβάσεις εργασίας.

Μάρτιο αποφασίζει για τη συμμετοχή του το ΔΝΤ


Περί τα μέσα Μαρτίου αναμένεται να αποφασίσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το ποσοστό συμμετοχής του στο δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της επικεφαλής του, Κριστίν Λαγκάρντ.

Από 1η Ιουλίου το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης


Στη Βουλή κατατέθηκε χθες η νομοθετική ρύθμιση για τη δημιουργία Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), βάσει των προβλέψεων του μνημονίου ΙΙ.

Σόιμπλε: Η γερμανική Βουλή θα εγκρίνει τη συμφωνία

Την εκτίμηση ότι η πλειοψηφία της γερμανικής βουλής θα εγκρίνει τη συμφωνία που επετεύχθη για την Ελλάδα εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Είμαι πολύ αισιόδοξος», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε στην γερμανική Κρατική Ραδιοφωνία (Deutschlandfunk).