e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Απώλειες 1,61% στο Χ.Α

Με απώλειες 1,61%, στις 767,11 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς παρατείνεται η αβεβαιότητα για το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία της νέας κυβέρνησης.

Πυρ και μανία οι γιατροί με Λοβέρδο

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος απ' ότι φαίνεται καθώς εν μέσω των θερμών πολιτικών εξελίξεων απέστειλε εγκύκλιο με την οποία ζητά την απελευθέρωση του ιατρικού επαγγέλματος. Άμεση ήταν και η αντίδραση των εκπροσώπων των Ιατρικών Συλλόγων οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους με την εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας κ. Α. Λοβέρδου.

Προθεσμία 36 μηνών για τα αυθαίρετα

Δεκτή την τροποποίηση του νόμου που αφορά την παράταση της εξόφλησης των προστίμων για τα αυθαίρετα, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης.

Περιορίζονται οι απώλειες στο Χ.Α.

Περιορίζονται οι απώλειες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εν μέσω αισιοδοξίας ότι θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας το νέο κυβερνητικό σχήμα. Όπως έγινε γνωστό, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 17:00.

Συνάντηση Χρ. Παπουτσή με πρυτάνεις εν όψει της 17ης/11

Συνάντηση εν όψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου είχε την Τετάρτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, με πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας, κατά την οποία κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλουν στη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την περιφρούρηση της πορείας και των εκδηλώσεων.

Στις 5 το απόγευμα το ραντεβού Παπανδρέου - Παπούλια


Έληξαν οι κρίσιμες διαβουλεύσεις για το σχηματισμό της νέας μεταβατικής κυβέρνησης ενότητας. Το ραντεβού του Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει προγραμματιστεί για τις πέντε το απόγευμα, οπότε και θα ανακοινωθεί το νέο σχήμα αλλά και ο πρωθυπουργός.

Οι Γερμανοί Σοφοί δεν αποκλείουν διάσπαση της Ευρωζώνης

Τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της Ευρωζώνης κρούει το οικονομικό συμβούλιο των Πέντε Σοφών της Γερμανίας, την ώρα που η κρίση χρέους εξαπλώνεται με απειλητικούς ρυθμούς.

Μέρκελ: Ο κόσμος δεν περιμένει την Ευρώπη

Για επείγουσα ανάγκη μεταρρυθμίσεων στην ΕΕ έκανε λόγο η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, υποστηρίζοντας ότι «ο κόσμος δεν περιμένει την Ευρώπη». Πρόσθεσε ότι δεν αρκούν οι αναγγελίες προθέσεων και ότι χρειάζονται πραγματικές μεταρρυθμίσεις που μπορούν να αξιολογηθούν, «γι’αυτό και χρειάζεται αλλαγή στις συνθήκες της ΕΕ».

Τι να προσέξετε στα τέλη κυκλοφορίας 2012

Μεταξύ 22 και 1.358 ευρώ κυμαίνονται τα τέλη κυκλοφορίας του 2012, για Ι.Χ. μικρού και μεσαίου κυβισμού, που πρέπει να πληρώσουμε μέχρι τις 31.12.2011. Η εκπρόθεσμη προμήθεια του σήματος, δηλαδή από 1.1.2012 και μετά, συνεπάγεται αυτοτελές πρόστιμο ισόποσο της αξίας του σήματος.

Χαλάει από αύριο το βράδυ ο καιρός

«Αγριεύει» από το βράδυ της Πέμπτης ο καιρός με βροχές κυρίως στην Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική ηπειρωτική χωρα, βαθμιαία επικράτηση βορειοανατολικών ανεμών 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση θερμοκρασίας στα βόρεια.

"Καμπανάκι" S&P για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα


Την ώρα που στο εσωτερικό της Ελλάδας επικρατεί αναβρασμός εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου κυβερνητικού σχηματισμού, ο χρηματοπιστωτικός κλάδος της χώρας δέχεται νέο χτύπημα από την Standard & Poor's.

Tο όνομα της Γιάννας Aγγελοπούλου «έπεσε» στο τραπέζι


«Eπτασφράγιστο» μυστικό για το όνομα του πρωθυπουργού. Yπάρχει κρυφή συμφωνία Παπανδρέου - Σαμαρά;

Εντείνονται οι πιέσεις στο Χ.Α.

Διευρύνονται οι απώλειες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς παρατείνεται η αβεβαιότητα για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης συνεργασίας και κυρίως για το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία της.«Η πολιτική αστάθεια δεν έχει τελειώσει ακόμη...τα πράγματα είναι ρευστά. Όσο δεν σχηματίζεται κυβέρνηση, τόσο μειώνονται οι ελπίδες ότι μπορεί να πετύχει στους λίγους μήνες που θα αναλάβει», σχολίασε στο Reuters ο Νίκος Χριστοδούλου, αναλυτής στη Merit Χρηματιστηριακή.

Κυβέρνηση εδώ και τώρα ζητά ο Προβόπουλος

Τον άμεσο σχηματισμό νέας κυβέρνησης ζητά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, καθώς τη θεωρεί «επιτακτική ανάγκη». Παράλληλα ζητά την δέσμευση της νέας μεταβατικής κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων που θα τη στηρίξουν, στη πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, καθώς και στα μέτρα που απορρέουν από τη συμφωνία.

Στο στόχαστρο της News of the World και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Συνεχίζονται οι μαρτυρίες για τις παράνομες δραστηριότητες της εφημερίδας News of the World, με έναν πρώην αστυνομικό και ιδιωτικό ερευνητή να παραδέχεται ότι παρακολουθούσε άτομα για λογαριασμό του ταμπλόιντ, με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τους γονείς του ηθοποιού Ντάνιελ Ράντκλιφ ("Χάρι Πότερ") να είναι ανάμεσα σε αυτά.Ο Ντέρεκ Γουεμπ, πρώην αστυνομικός, δήλωσε ότι πληρώθηκε για την παρακολούθηση 90 ατόμων, ξεκινώντας από το 2003, με το ξέσπασμα του σκανδάλου και το κλείσιμο της εφημερίδας τον Ιούλιο να δίνουν τέλος στις υπηρεσίες του.

Κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις - Εν αναμονή ανακοίνωσης του νέου Πρωθυπουργού

Με την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, αναμένεται να κορυφωθούν οι έντονες διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών για τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχηματισμού.

Υπόθεση Proton: Δεσμεύονται λογαριασμοί, μετοχές και θυρίδες του Λ. Λαυρεντιάδη

Εντολή για τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, μετοχών και θυρίδων που διαθέτουν ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Proton Bank [PRBr.AT] έδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, αποδεχόμενο την πρόταση του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, κ. Γιάννη Δραγάτση.

Αύξηση 65% στις εξαγωγές Σεπτεμβρίου

Στο ποσό των 1.921,8 εκατ. ευρώ ανήλθε η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών το Σεπτέμβριο 2011 έναντι 1.165,0 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2010, παρουσιάζοντας αύξηση 65,0%.Η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων διαμορφώθηκε στο ποσό των 3.211,5 εκατ. ευρώ έναντι 4.171,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2010.

Πτώση της βιομηχανικής παραγωγής κατά 1,7%

Πτώση 1,7% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής του μηνός Σεπτεμβρίου 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Σεπτεμβρίου 2010, έναντι μείωσης 10,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

Στο 3% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο

Στο 3% υποχώρησε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού τον Οκτώβριο, από 3,1% που ήταν το Σεπτέμβριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Ενημέρωσε Σαρκοζί ο Παπανδρέου

 Εν μέσω των πυρετωδών διαβουλεύσεων που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της χώρας για τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχηματισμού, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, είχε το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Σαρκοζί: Τρελός και καταθλιπτικός ο Παπανδρέου


Τα... γαλλικά του Νικολά Σαρκοζί στη συνομιλία του με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα δεν περιορίστικαν μόνο στον πρόεδρο του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον οποίο αποκάλεσε ψεύτη, αλλά επεκτάθηκαν και στον Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Σαρκοζί χαρακτήρισε «τρελό και καταθλιπτικό» τον Έλληνα πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη σύνοδο της G20 στις Κάννες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Le Parisien.

Θεοδωράκης: Ξεπουλιόμαστε!

Με την κυβέρνηση Τσολάκογλου παρομοίασε χθες ο Μίκης Θεοδωράκης τη νέα μεταβατική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Tα διεθνή ΜΜΕ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Το όνομα του πρωθυπουργού της νέας μεταβατικής κυβέρνησης αποτελεί κεντρικό θέμα στα ξένα ΜΜΕ και τα διεθνή πρακτορεία που δεν σταματούν να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα και να μιλούν για το παρασκήνιο των εξελίξεων και τις διαφωνίες.