e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Madonna: "Η μητρότητα είναι σκληρή δουλειά"


Η Madonna παραδέχτηκε πως δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση να συνδυάζει κανείς τη μητρότητα με τη δύσκολη και αρκετά απαιτητική δουλειά της παγκοσμίου βεληνεκούς pop star!

Έως τον Απρίλιο θα διαρκέσει η γρίπη


Η νέα μορφή γρίπης, η οποία βρίσκεται σε έξαρση στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, θα διαρκέσει έως ότου ζεστάνει ο καιρός, εκτιμούν οι ειδικοί, σύμφωνα με τους οποίους η φετινή περίοδος γρίπης είναι ηπιότερη από ό,τι πέρυσι.

"Να δημοσιοποιούνται δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές"


Να αρθεί η απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων το δεκαπενθήμερο πριν από την εκλογική αναμέτρηση, ζήτησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) Σπ. Ζαβιτσάνος και ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Δημοσκοπήσεων Ηλ. Νικολακόπουλος, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τα θέματα της διασφάλισης της αξιοπιστίας και της διαφάνειας των δημοσκοπήσεων, που αφορούν πολιτικές διαδικασίες και ιδιαίτερα εκλογικές.

Κατσέλη και Καστανίδης ιδρύουν κόμμα


Την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο της "Αίγλης" στο Ζάππειο, η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης θα ανακοινώσουν την ίδρυση νέου κόμματος, που θα απαρτίζεται, αρχικά, από στελέχη και μέλη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

«Πιστή» έως το 2030 θέλει την Αθήνα η Τρόικα

Με τα... κιάλια θα εξακολουθήσει να βλέπει η Ελλάδα την επιστροφή της στις αγορές, όπως προκύπτει από την έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους που παρουσίασε η τρόικα στο Eurogroup.

Συσκευή για iPhone λύνει τα χέρια των διαβητικών


Στη διάθεση των Βρετανών βρίσκεται ήδη η συσκευή iBGStar, που επιτρέπει στους διαβητικούς να ελέγχουν την κατάστασή τους χρησιμοποιώντας iPhone ή iPod.

FT: Σε τριτοκοσμικό επίπεδο το ελληνικό ΑΕΠ


"Η ελληνική οικονομία συρρικνώνεται σε τριτοκοσμικό επίπεδο" είναι ο τίτλος άρθρου της γερμανικής έκδοσης των "Financial Times" που δημοσιεύεται την Τρίτη.

Αυξημένες κατά 8,7% οι τιμές εισαγωγών στη Βιομηχανία

Σημαντική αύξηση της τάξης του 8,7% κατέγραψαν οι τιμές εισαγωγών στη Βιομηχανία τον Ιανουάριο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Χαράτσι ακινησίας για τους... σκαφάτους


Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που τα είδαν σκούρα με την Οικονομική ύφεση και αποφάσισαν να δέσουν τα λαμπερά σκάφη τους για να αποφύγουν τα αυξημένα έως και 200% τεκμήρια διαβίωσης.

Χωρίς αποζημίωση οι ομολογιούχοι – Ετοιμάζουν αγωγές


Η αποζημίωση που δεν ήρθε για τους Έλληνες ομολογιούχους

Χαμένοι βγαίνουν οι χιλιάδες Έλληνες ομολογιούχοι από την ανταλλαγή των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου αφού το ενδεχόμενο να αποζημιωθούν έκανε φτερά.

Φέκτερ: Η ΕΕ εφαρμόζει "δύο μέτρα και δύο σταθμά"


Η Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόζει "δυο μέτρα και δυο σταθμά" στην αντιμετώπιση των χωρών που παραβιάζουν τους δημοσιονομικούς κανόνες, υποστήριξε η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ, η οποία συνέκρινε την επιείκεια απέναντι στην Ισπανία με τα απειλητικά για την Ουγγαρία μέτρα.

Ο άνθρωπος των 137 ρεκόρ Guinness


Έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να αποδεικνύει, πως οι ανθρώπινες δυνάμεις δεν έχουν όρια. Ο άνθρωπος που κατέχει 137 παγκόσμια ρεκόρ Guinness, στοχεύει ακόμα ψηλότερα, θέλοντας να καταρρίψει ακόμη ένα, που κατέχει ο ίδιος.

"Αλληλοκαρφώματα" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τις παρελάσεις


Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκη και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Δ. Στρατούλη για τις παρελάσεις, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ξεκινά η απογραφή των συνταξιούχων του Δημοσίου

Την ερχόμενη Πέμπτη ανοίγει η αυλαία για την απογραφή των συνταξιούχων του Δημοσίου, με υποχρεωτική φυσική παρουσία τους στις Τράπεζες από τις οποίες λαμβάνουν τη σύνταξή τους.

Μπαρόζο: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει


Τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να κάνει τις απαραίτητες και συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις για να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στο υπουργικό η σκυτάλη

Λίγες μόνο ώρες μετά το πράσινο φως που έλαβε η χώρα μας από τους υπουργούς οικονομικών της Ευρωζώνης, το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα, πιθανότατα στις 4 το απόγευμα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Συγκρατημένη άνοδος στο Χ.Α.

Ελαφρώς ανοδικά κινείται σήμερα το Χ.Α., μετά την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης από την ευρωζώνη. Το ενδιαφέρον της αγοράς στρέφεται στις ζημιές των τραπεζών από τη συμμετοχή τους στο PSI.«Πιστεύουμε ότι υπάρχει χώρος για περαιτέρω αδυναμία... ωστόσο, αργότερα στην εβδομάδα θα πρέπει να αναμένεται κάποια τεχνική ανάκαμψη», ανέφερε η Eurobank [EFGr.AT] EFG Equities στο πρωινό της σχόλιο.

Προσφυγή κατά της Ελλάδας από Γερμανούς δικηγόρους


Γερμανοί δικηγόροι ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν συλλογική προσφυγή κατά του ελληνικού κράτους και των τραπεζών εξ ονόματος ιδιωτών ομολογιούχων, που πλήττονται από την ενεργοποίηση των ρητών συλλογικής δράσης (CAC) από την Αθήνα.

Ρομπάι: Η Κομισιόν πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα

Στην ανάγκη τεχνικής υποστήριξης της Ελλάδας από την Κομισιόν αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (1-2 Μαρτίου 2012), στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ανάπτυξη στο "τραπέζι" Διαμαντοπούλου - Ράιχενμπαχ

Ζητήματα ανάπτυξης θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ στις 11 το πρωί.

Αντικειμενικά κριτήρια στην επιστροφή ΦΠΑ


Στοπ στην αυτόματη επιστροφή ΦΠΑ θέτει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, προκειμένου ν' αντιμετωπισθούν οι εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) περιπτώσεις απαταιώνων που χρόνια τώρα λυμαίνονται τα κρατικά Ταμεία.

«Κόκκινα» το 13% των στεγαστικών δανείων


«Σπάνε το φράγμα» των 2,5 δισ. οι ακάλυπτες επιταγές




H παντελής έλλειψη ρευστότητας από την αγορά σύντομα θα αποτυπωθεί και σε αριθμούς που θα προκαλέσουν ρίγη, όταν ανακοινωθούν επισήμως. Tα νούμερα που αφορούν σε «κόκκινα δάνεια», απλήρωτες συναλλαγματικές, ακάλυπτες επιταγές και όχι μόνο, περιγράφουν μια κατάσταση που λίγο απέχει από το να χαρακτηρισθεί εφιαλτική.