e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Αντώνης Σαμαράς: ''Η Ντόρα θα χρεωθεί το ναι"

Η Ντόρα θα χρεωθεί ως το τέλος το «ναι» στα μέτρα, δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας... «Η εκ μέρους της κ. Μπακογιάννη υπερψήφιση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ ασφαλώς ενόχλησε τους νεοδημοκράτες. Αλλά κι όσους απαιτούν να υπάρξει ουσιαστική αντιπολίτευση. Αν...

Η Ζυγούλη ντύνεται νύφη!

Η Ζυγούλη ντύνεται νύφη!

Μπορεί να έχουν ακουστεί για τον γάμο της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά, όμως για εκείνη ήρθε η ώρα να ντυθεί νύφη! Η εκρηκτική Κάτια Ζυγούλη η οποία και είναι από τις λίγες Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να διαγράψουν μία πολύ καλή πορεία στο εξωτερικό, στο χώρο του μόντελινγκ, ποζάρει στο εξώφυλλο περιοδικού του εξωτερικού ως νύφη.


Ελληνική και ευρωπαϊκή κρίση επηρεάζει και το δολάριο Αυστραλίας

Στην κρίση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και της ευρωζώνης, επιρρίπτει τις ευθύνες για την καθίζηση του δολαρίου της Αυστραλίας ο πρωθυπουργός, Κέβιν Ραντ.

Εμπορικές συνομιλίες Κίνας - ΗΠΑ

Μιλώντας στη Σαγκάη, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, υποστήριξε ότι οι αμερικανικές εταιρείες δικαιούνται «δίκαιη πρόσβαση στην κινεζική αγορά και διαφανή νομοθεσία», προσπαθώντας έτσι να εξασφαλίσει μεγαλύτερη διείσδυση για τις αμερικανικές εταιρείες στην κινεζική αγορά.

Η τρισέλιδη συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στην El País...

“Να μας δώσουν χρόνο για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε”

Τρεις ολόκληρες σελίδες
(2,3,και 4), με ισάριθμες μεγάλες φωτογραφίες και προαναγγελία στην πρώτη σελίδα, δεν είναι και λίγο με γνωστή την εμβέλεια του κύρους της ισπανικής εφημερίδας “El Pais”. Η φωτογραφία που βλέπετε, είναι από την συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στον διευθυντή της, τον Javier Moreno, την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μαδρίτης. Ο βασικός τίτλος της είναι...

Στο στόχαστρο όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής




Στην ...πυρά ρίχνει όλους τους τραγουδιστές το ΣΔΟΕ και ήδη στο στόχαστρο βρίσκονται η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, η Πέγκυ Ζήνα, Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, ο Νότης Σφακιανάκης, οι ΟΝΙRAMA, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Βασίλης Καρράς και αρκετοί άλλοι.

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ";

Παρά την αναταραχή που προκάλεσε στην κυβέρνηση η παραίτηση της κυρίας Αντζελας Γκερέκου ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πρωθυπουργό να αποδείξει ότι προς το παρόν δεν μελετά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού. Στη θέση της παραιτηθείσης υφυπουργού τοποθετήθηκε αμέσως ο κ. Γ. Νικητιάδης , αλλά ορισμένοι στην κυβέρνηση επιμένουν ότι για τον ανασχηματισμό δεν ήταν απλώς η ώρα του και ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά τον...

Μπακογιάννη: Δεν αποκλείει τη σύσταση νέου κόμματος

Ανοικτό άφησε και πάλι το ενδεχόμενο για τη σύσταση νέου κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου.
«Εγώ στη φάση αυτή θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να στηρίξω τον τόπο μου και όλη την προσπάθεια που πρέπει να γίνει. Και θα το κάνω αυτό από τη θέση της αντιπολίτευσης, που με έχει τάξει ο λαός. Να κάνω δημιουργική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση επί των ερειπίων. Δεν θέλω να δω τα αποκαΐδια της χώρας μου, για να πάει μπροστά ένας πολιτικός μου στόχος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

25άρηδες χωρίς μισθό και δίχως αύριο...

Η 
απορύθμιση της αγοράς εργασίας δεσμεύει το μέλλον των νέων εργαζομένων 
και προετοιμάζει το έδαφος για βίαιες κοινωνικές εκρήξεις.Η νέα γενιά στο... απόσπασμα. Το μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αλλά και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή, μετατρέπουν σε σύγχρονο ελληνικό δράμα τη ζωή του σημερινού 25άρη.
Η απορύθμιση της αγοράς εργασίας δεσμεύει το μέλλον των νέων εργαζομένων και προετοιμάζει το έδαφος για βίαιες κοινωνικές εκρήξεις.

Δημοσιοποιείται το πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ για φορολογικές-ασφαλιστικές εισφορές

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ που αφορά τη διευκόλυνση των επιχειρηματιών για την εξόφληση φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καλώδια του ΟΣΕ

Στη σύλληψη 12 ατόμων, Πακιστανών και Ελλήνων, οι οποίοι έκοβαν τα ηλεκτροφόρα καλώδια του ΟΣΕ, στην περιοχή της Βοιωτίας, πουλώντας στη συνέχεια τα υλικά κατασκευής τους –χαλκός και αλουμίνιο- προχώρησε η Ασφάλεια Λιβαδειάς.