e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Αποκλειστικό
Εθνική – ΤΤ η νέα μεγάλη τράπεζα.

Η κρίση δεν έχει μόνο λουκέτα


Διαβάστε στην Deal news

Άλλοι κλαίνε, άλλοι γελάνε εν μέσω οικονομικής κρίσης.


Ράδιο Κορασίδης σε τεντωμένο σχοινί. Γιατί απέτυχε η προσπάθεια του Ευαγγελάτου.


Σε προβλήματα και ο Όμιλος Γλού, ενώ αντίθετα τα Super Market θησαυρίζουν. Οι επενδύσεις του Σκλαβενίτη και πως ετοιμάζεται να αγοράσει, μετά το νέο κατάστημα στην Καλλιθέα και τα Atlantic.


Χρυσή εποχή για τους Τσάκο και Οικονόμου. Σε νέα εξαγορά προχωράει και ο Βγενόπουλος.

Αποχωρεί από το ΔΝΤ ο εκπρόσωπος της Ελλάδας


ΑΠΟΧΩΡΕΙ τον Αύγουστο από το ΔΝΤ ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, αφού προηγουμένως βοήθησε στο να στηθεί το κολοσσιαίο πρόγραμμα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.

ο νέος νόμος Κατσέλη


Διαβάστε στην Deal news


Ο νέος αναπτυξιακός νόμος και οι ευκαιρίες που δίνει η Κατσέλη για τους επιχειρηματίες και την αγορά. Θα αποδώσουν τα μέτρα; Τι πρέπει να γνωρίζετε και πως σας συμφέρει να κινηθείτε.

Συμβολική κατάληψη του Οργανισμού Εργατικής Εστίας από μέλη της ΚΝΕ


Συμβολική κατάληψη των γραφείων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), στο Βόλο, πραγματοποίησαν μέλη της ΚΝΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού...
... «Oι διακοπές είναι δικαίωμα, δεν είναι πολυτέλεια» ανέφερε το μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μαγνησίας της ΚΝΕ, Θεόδωρος Συμεωνίδης.

Αυτός είναι ο Μιχάλης Σάλλας


Διαβάστε στην Deal news


Η ιστορία, τα λάθη και οι επιτυχίες του Μιχάλη Σάλλα. Ποιος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι της Τράπεζας Πειραιώς. Οι φίλοι και οι αντίπαλοί του. Γιατί θεωρείται προνομιακός συνομιλητής του Παπακωνσταντίνου. Πότε ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ και τι έκανε την εποχή που συμβούλευε για οικονομικά θέματα τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι ιοί απειλούν ακόμη και το καλοκαίρι

Με τη ραγδαία εξάπλωση των κοινωνικών δικτύων και των πολυάριθμων εφαρμογών που χρησιμοποιούνται για την ανταλλαγή πληροφοριών, τα PandaLabs, συμβουλεύουν τους χρήστες να πάρουν πρόσθετα μέτρα προκειμένου να μην πέσουν θύματα κακόβουλων ενεργειών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Πέραν των μέτρων ασφάλειας που λαμβάνονται συνήθως,...

Πάνος Δάβαρης. Από τον Συγγελίδη στην Hyundai και στον Παναθηναϊκό



Διαβάστε στην Deal news


Η διαδρομή του Mr Hyundai Πάνου Δάβαρη. Πως ο γαμπρός του Συγγελίδη έγινε ανταγωνιστικός μετά τα αρχικά προβλήματα. Η είσοδός του στον Παναθηναϊκό, η πρόταση για να γίνει πρόεδρος και η συμμαχία με Βγενόπουλο και Πατέρα. Γιατί τώρα άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με τον Βαρδινογιάννη.

Καυτή άνοδος στο Χ.Α



Διαβάστε στην Deal news


Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο χρηματιστήριο. Οι εκτιμήσεις των ειδικών για τα καύσιμα ανόδου. Κομβικής σημασίας τα τεστ στις Τράπεζες και τα επερχόμενα deal. Το σκαρφάλωμα στις 1.600 μονάδες και η επιστροφή των ξένων. Ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν και γιατί το Χρηματιστήριο της Αθήνας πάει κόντρα στο ρεύμα των υπολοίπων σε Ευρώπη και Αμερική.
Ακόμα οι ΑΧΕ διεκδικούν ρόλο στις αποκρατικοποιήσεις.
Υπεύθυνες αναλύσεις για το συνάλλαγμα, το χρήμα, τις μετοχές.

Ειδήσεις ›Πολιτικά ›Ελλάδα ›Σε ετοιμότητα οι αρχές στο λιμάνι για την κορύφωση της διακίνησης επιβατών

Σε ετοιμότητα είναι οι αρχές στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ανταποκριθούν στην αύξηση της μετακίνησης των επιβατών, που τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να κορυφώνεται.

Η Εθνική, η Τουρκία, ο Λάτσης και η Αγροτική


Διαβάστε στην Deal news


Η Εθνική Τράπεζα πουλάει μέρος των μετοχών της στην Τουρκία. Οι λόγοι που την ωθούν εκτός fines bank μετά το σκόπελο της Millennium και τον κίνδυνο να πέσει στο χρηματιστήριο.
Γιατί ο Ράπανος λέει «ναι» για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η Εθνική Ασφαλιστική και τα σχέδια που επεξεργάζεται.
Ακόμα. Το σχέδιο του Λάτση για την Eurobank. Η ντιρεκτίβα που έδωσε στο management για τις περαιτέρω κινήσεις.
Αγροτική Τράπεζα. Νοιώθει προδομένος ο Παντελάκης. Το διπλό σχέδιο που έχει ο διοικητής για τη σωτηρία της Τράπεζας. Πως κινούνται οι Τραπεζίτες στον πυρετό των διαβουλεύσεων.

Αυστραλία: Σεξ και ομοφυλόφυλοι στην προεκλογική εκστρατεία

Σεξ και οι ομοφυλόφιλοι έγιναν μέρος της προεκλογικής εκστρατείας στην Αυστραλία. Η αρχή έγινε με τον υπερσυντηρητικό αρχηγό της αντιπολίτευσης, Τόνι Άμποτ, που εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, ως κριτής, μαζί με την βασίλισσα της ποπ, Κάιλι Μινόγκ.

Αποκλειστικό: Αυτή θα είναι η νέα μεγάλη τράπεζα


Διαβάστε στην Deal news


Η μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου και η πρόταση Παπανδρέου.
Εθνική –Τ.Τ η νέα μεγάλη τράπεζα.
Αυτή θα είναι η «απάντηση» της κυβέρνησης στον Σάλλα.
Αποκαλύπτουμε : Συμφωνούν Ράπανος (ΕΤΕ), Παπαδόπουλος (Ταχυδρομικό).
Η απόφαση ελήφθη χωρίς τη συμμετοχή του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Συστάθηκαν δύο ανεξάρτητες επιτροπές, για αξιολόγηση όλων των Τραπεζών.
Η μία (με συμμετοχή και ξένων οίκων) δίνει απ΄ευθείας αναφορά στον πρωθυπουργό.
Άλλες δύο συσκέψεις για τράπεζες – αποκρατικοποιήσεις σε Οικονομίας και Εσωτερικών. Τι ειπώθηκε.
Νέα πρόταση ετοίμαζε η Πειραιώς.

Επαγγελμα "περιμένω στην ουρά"


4 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ



Μια πολύ καλή επιχειρηματική ιδέα είχε ο Andrei Matishewitz απο την Ουκρανία και πάει πραγματικά πολύ καλά. Ολα ξεκίνησαν οταν ο Andrei...

Ο Νάνος και οι σχέσεις του με το Μαξίμου






 Διαβάστε στην Deal news

Ήταν ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη. Πολλές φορές βρέθηκε στο στόχαστρο για πολλά. Σήμερα εκτός των άλλων δραστηριοποιείται και στον Ιππόδρομο.


Θεόδωρος Νάνος. Ο επιχειρηματίας άτυπος σύμβουλος της κυβέρνησης. Η σχέση του με το Μαξίμου. Αποφασίζει, εισηγείται, μετέχει στις αποφάσεις του κυβερνητικού επιτελείου;







Ο Enrique Iglesias έρχεται στην Ελλάδα!

O Ισπανός super star έρχεται στην χώρα μας για μία μοναδική εμφάνιση.Εκτός από την Anastacia, που έμαθες πρώτα από το TL!fe ότι θα έρθει στην Ελλάδα, ο μουσικός διαγωνισμός Eurovoice φέρνει στην χώρα μας και τον Λατίνο τραγουδιστή.


Να γιατί έφυγαν τα ALDI από την Ελλάδα Ποιος ενδιαφέρεται να τα αποκτήσει και ποιο θα είναι το αύριο των Super Market Atlantic



Διαβάστε στην Deal news


Η αλήθεια που μας κρύβουν οι Γερμανοί για την απόφαση να φύγουν τα ALDI από την Ελλάδα. Ποια επιχειρηματικά λάθη έγιναν και οι εσωτερικές συγκρούσεις. Ποιοι ενδιαφέρονται τώρα να πάρουν τα καταστήματα της αλυσίδας τροφίμων που δεν εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες. Πρόκειται για ευκαιρία ή για παγίδα.
Ακόμα. Τι θα συμβεί με τα Super Market Atlantic. Τα φέσια, η πτώχευση και οι άλλοι σουπερμαρκετάδες που διεκδικούν την προίκα για την εξάπλωσή τους.

Η μεγάλη επιστροφή και η απάντηση του Θόδωρου Αγγέλοπουλου



Διαβάστε στην Deal news


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος δίνει ισχυρό παρόν στη ναυτιλία και διαψεύδει για άλλη μία φορά τους καλοθελητές που αρέσκονται να γράφουν εναντίον του.
Το γερμανικό deal με τα 180 εκατ. δολάρια και τα πλοία που αγόρασε από γερμανό μεγιστάνα.
Πως ο Έλληνας επιχειρηματίας μέσα σε μια 5ετία πούλησε 56 πλοία, κέρδισε 3,5 δις δολάρια και κατέχει τον τίτλο του μάγου στις αγοραπωλησίες καραβιών.

Συνάντηση θα έχει ο Παπανδρέου με την οικογένεια του Γκιλάντ Σαλίτ


ΤΟΥ ΑΠΑΧΘΕΝΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

Στις 6 το απόγευμα θα ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος της επίσημης επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη. Ο Παπανδρέου θα συναντηθεί με την οικογένεια του απαχθέντος Ισραηλινού στρατιώτη Γκιλάντ Σαλίτ, ενώ αμέσως μετά...

Το άλλο πρόσωπο του Πατέρα


Διαβάστε στην Deal news

Το άλλο πρόσωπο του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού Νίκου Πατέρα.



Η ιστορία, το γενεαλογικό του κέντρο και η δράση του μέσα από το Ίδρυμα Πατέρα. Η κοινωνική του προσφορά στον άνθρωπο και στην Άθήνα. Ο κήπος Ριζάρη, ο Ευαγγελισμός και οι άλλες δωρεές.






Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος την Παρασκευή 23.7.2010


Αίθριος καιρός προβλέπεται για την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες θα σχηματιστούν λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα ορεινά της Θράκης θα αυξηθούν και θα...

Δυτικές φαρμακοβιομηχανίες χρησιμοποίησαν Ανατολικογερμανούς ως πειραματόζωα

ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΩΣ ΤΟ 1989



Δυτικοί φαρμακευτικοί όμιλοι πλήρωναν και χρησιμοποίησαν Ανατολικογερμανούς ως πειραματόζωα, σύμφωνα με γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Δοκιμές φαρμάκων έγιναν σε 2.000 ασθενείς από το 1985 έως την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, το 1989...

Αντιμέτωποι στο Αιγαίο.Δύο Έλληνες εφοπλιστές




Διαβάστε στην Deal news


Τσάκος και Οικονόμου βρίσκονται αντιμέτωποι, αλλά ετοιμάζονται για το μεγάλο κόλπο. Η «απόβαση» στη Νορβηγία, τα γεωτρύπανα και γιατί περιμένουν το πράσινο φως για την αναζήτηση και εκμετάλλευση πετρελαίου στο Αιγαίο.
Οι αποκαλύψεις μιας νορβηγικής εφημερίδας για τα σχέδια των δύο Ελλήνων επιχειρηματιών.

Oι κυρίαρχοι στο «μέτωπο» του πετρελαίου


Διαβάστε στην Deal news

Το πετρέλαιο και την βενζίνη την πληρώνουμε ακριβά, αλλά ποιοι είναι εκείνοι που κυριαρχούν στο χώρο αγοράς των καυσίμων.


Η Deal δημοσιεύει ολόκληρη τη μεγάλη έρευνα της Stat Bank. Η κυριαρχία Βαρδή και Λάτση. Motor oil και ΕΛΠΕ άγγιξαν κέρδη 350 εκατ.ευρώ. ακολούθησαν Shell, Jet oil και Aegean. Η κατάταξη των εταιριών και τα μερίδια αγοράς.

Μάλλον περνάει από την ιταλική Βουλή το σχέδιο νόμου, περί εισαγγελικών τηλεφωνικών παρακολουθήσεων

Μάλλον περνά από το ιταλικό Κοινοβούλιο, το σχέδιο νόμου, περί περιορισμού των εισαγγελικών τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, που προωθεί η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι. Το αρχικό κείμενο του σχεδίου νόμου απαγόρευε τη δημοσίευση, από τον Τύπο, των τηλεφωνικών συνομιλιών, που ηχογραφούνται με...

Στην Βουλή η υπόθεση των παραποιημένων στοιχείων που στάλθηκαν στη Eurostat


ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Στην Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα παραποιημένα στοιχεία σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας και εστάλησαν στη Eurostat. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες, διαβίβασε την δικογραφία στην Βουλή βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς...

Νόμιμη η ανεξαρτησία του Κοσόβου

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο κρίθηκε η μονομερής απόσχιση του Κοσόβου από τη Σερβία το 2008, από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Η απόφαση αναμένεται να οδηγήσει και άλλα αποσχιστικά κινήματα να διεκδικήσουν ανεξαρτησία σε διάφορα μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο...

Μια κόντρα, μα...ποια κόντρα;

Σε ερώτηση αν όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, για τις σχέσεις της Λ. Κατσέλη του υπουργίου Οικονομίας με τον Γ. Παπακωνσταντίνου του υπουργείου Οικονομικών, η υπουργός ανέφερε πως: "Ούτε καπνός υπάρχει ούτε φωτιά υπάρχει.

Τι κάνει ο Παπανδρέου στο Ισραήλ

Στις 6 το απόγευμα θα ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος της επίσημης επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη. Ο Παπανδρέου θα συναντηθεί με την οικογένεια του απαχθέντος Ισραηλινού στρατιώτη Γκιλάντ Σαλίτ, ενώ αμέσως μετά

θα πάει στη Ραμάλα για να συναντηθεί με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής.


Ο Γκόμεθ φίλησε τον...Φάμπρεγας (...ρε τι γίνεται...)!

Την αρχή έκανε ο Ικερ Κασίγιας με την Σάρα Καρμπονέρο. Ακολούθησε ο Ντιέγο Φορλάν με την Σάιρα Νάρα. Η μόδα συνεχίστηκε και σειρά είχε ο Τσεσκ Φάμπρεγας με... τον Ραούλ Γκόμεθ! 

Στις 1.613,79 μονάδες το Χ.Α

ΆΝΟΔΟ 2,75%

Σε θετικό κλίμα οι συναλλαγές στη χρηματιστηριακή αγορά, με το γενικό δείκτη τιμών στις 16:30, να διαμορφώνεται στις 1.613,79 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 2,75%.


Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 80,964 εκατ. ευρώ...

Τελειώνει του "SOFO" στον ΠΑΟ


To gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ωστόσο, ο “Ζοτς” θέλει έναν σέντερ που να μην αποτελεί “στοίχημα” και κοιτάει Μάριτς και Ν’Ντονγκ!

Πήρε Ιωαννίδη ο ΠΑΟ!


Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Ιωαννίδης. Ο νεαρός άσος που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει. Τα πάντα είναι τακτοποιημένα στο θέμα της απόκτησής του από το «τριφύλλι». Ο παίκτης αναμένεται να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου εξερχόμενος από τα γραφεία της ομάδας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να φύγει εντός της ημέρες για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Αύριο στην Αρχαία Ολυμπία η τελετή Αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ "ΣΥΓΚΑΠΟΥΡΗ 2010"

Τελείωσε στην Αρχαία Ολυμπία η επίσημη πρόβα της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων "Σιγκαπούρη 2010", ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Την πρόβα παρακολουθήσουν περίπου 1500 Έλληνες και ξένοι τουρίστες...

Ο Γκοβού πιέζει τον Κρις για ΠΑΟ!


Ο Σίντνεϊ Γκοβού αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να ανεβάσει επίπεδο τους «πράσινους», αλλά ο Γάλλος σούπερσταρ ενδέχεται να καταφέρει να κάνει τη διαφορά πριν καν αρχίσει η αγωνιστική σεζόν. Πώς θα το καταφέρει αυτό; Πείθοντας τον Κρις να πει το «ναι» στους νταμπλούχους Ελλάδος, κάτι που αναφέρει με δημοσίευμα της η γαλλική «Parisien».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι «πράσινοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον 33χρονο Βραζιλιάνο, αλλά ταυτόχρονα έχει αρχίσει το «ψηστήρι» και ο 31χρονος δεξιός χαφ στον πρώην συμπαίκτη του στη Λυών . Όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι, οι δύο παίκτες επικοινωνούν καθημερινά με τον Γκοβού να προσπαθεί να πείσει τον Κρις να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ακέφαλη η Super League

Το σχόλιο μας: ακέφαλη παρέμεινε η Super League για άλλη μια φορά. Οι ομάδες απέτυχαν να εκλέξουν τον διάδοχο του Νικόλα Πατέρα και αιτία ο...διχασμός. Στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενί...-ζουνε; Το δεύτερο, το πιθανότερο...
Το ρεπορτάζ: Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας, αφού ούτε από τη δεύτερη ψηφοφορία αναδείχθηκε νικητής, με τους υποψήφιους Γιώργο Σπανό και Θανάση Κανελλόπουλο να λαμβάνουν από επτά ψήφους. Πλέον, πηγαίνουμε σε νέα εκλογική διαδικασία για τον προεδρικό θώκο της Λίγκας, η οποία -πιθανότατα- θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο βασιλιάς...Αλμπέρτ του Πειραιά!


Ε-ε-έρχεται! Με το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να φτάσει στις επτά το απόγευμα στην Αθήνα ο Άλμπερτ Ριέρα. Στον Ισπανό άσο που αποτελεί την ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του Ολυμπιακού οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή. Οχι τίποτα άλλο, αλλά ξένα media μιλούσαν για εμπλοκή λόγω "σφήνας" από Γιουβέντους και άλλες ομάδες.