e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Υποχώρησαν οι εισαγωγές των Απρίλιο

Σημαντική πτώση της τάξης του 8,5% παρουσίασε τον Απρίλιο του 2012 η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, καθώς διαμορφώθηκε στα 2.315,9 εκατ. ευρώ έναντι 2.531,9 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2011.

Μια τσάντα, μια περιουσία

Γενικώς είναι αποδεκτό ένα fashion item να είναι υπερβολικά ακριβό και μάλιστα συχνά η αλμυρή τιμή δίνει μεγαλύτερη αίγλη και κίνητρο σε κάποιους προκειμένου να το αποκτήσουν.

Η Lindsay Lohan φωτογραφίζεται ως Liz Taylor


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Lindsay Lohan ήταν το ιδανικό άτομο για να ενσαρκώσει την Elizabeth Taylor στην τηλεταινία “Liz & Dick”, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνισή της…

Κασιδιάρης μηνύει Κανέλλη, Δούρου, Δελατόλα και ΑΝΤ1


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προσήλθε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας συνοδεία μελών της Χρυσής Αυγής, , ο υποψήφιος βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Εμφύλιος στην... ΕΕ για τα σωσίβια σωτηρίας

Σε έναν ιδιότυπο ευρωπαϊκό «εμφύλιο» εξελίσσεται η προσπάθεια της ΕΕ να συνδράμει οικονομικά στην Ισπανία.

Μειώνουν τα τιμολόγιά τους οι ασφαλιστικές

 

Που κρύβονται οι ευκαιρίες και τι ισχύει για την Αγορά αυτοκινήτου
 
Στην αναπροσαρμογή των τιμολογίων τους έχουν προχωρήσει οι ασφαλιστικές εταιρείες από τις αρχές του έτους, με πρωταγωνιστές τους πολυεθνικούς και τραπεζικούς ασφαλιστικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

"Οι πλούσιοι Έλληνες λιάζονται στις παραλίες"


Η εφημερίδα Bild στην εναγώνια αναζήτησή της να βρει σημάδια πείνας και εξαθλίωσης στην Ελλάδα πέφτει περιέργως πάνω σε πάμπλουτους Έλληνες που λιάζονται σε ονειρικές παραλίες, πληρώνουν τη μπύρα τους 8 ευρώ και κάνουν πάρτι με πλούσιο μπουφέ.

Γερμανία: Ζητούν στρατηγική ευρω-εξόδου της Ελλάδας



Την προετοιμασία στρατηγικής εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, κατά τρόπο ο οποίος θα περιορίζει τις συνέπειες για τους υπόλοιπους, ζητεί από την γερμανική κυβέρνηση το Συμβούλιο Οικονομικών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU).

Και οι Ιρλανδοί θέλουν επαναδιαπραγμάτευση

Την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής της σύμβασης επιθυμεί η Ιρλανδία, μετά τη συμφωνία που πέτυχε η Ισπανία, η οποία είχε σχετικά παρόμοιο πρόβλημα με αυτό της Ιρλανδίας, δηλαδή αιχμή της κρίσης ήταν οι τράπεζες.

Υποβάθμισε τον ΟΤΕ σε Caa1 η Moody's

Ακολουθώντας τα «χνάρια» της Standard and Poor's, η Moody's προχώρησε σήμερα στην υποβάθμιση της αξιολόγησης του ΟΤΕ σε Caa1 από B3, με αρνητική προοπτική.

Θύμα των αγορών η Φόρμουλα 1

Θύμα του εχθρικού κλίματος που επικρατεί στα χρηματιστήρια απέναντι στις δημόσιες εγγραφές φαίνεται ότι έπεσε η Formula One Group. Το σχέδιο της εταιρείας για μία δημόσια εγγραφή ύψους 3 δισ. δολαρίων στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης, φαίνεται ότι μπαίνει στον πάγο, καθώς άλλα τρία IPOs στην Ασία αναβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη


Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της υπόθεσης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Η Ισπανία στο δρόμο της Ελλάδας;

Χωρίς μνημόνιο α λα ελληνικά, αλλά με βοήθεια από τους μηχανισμούς στήριξης η ενίσχυση της Ισπανίας από την ΕΕ. Ο Τύπος επισημαίνει ασάφειες, θέτει ερωτήματα και δίνει απαντήσεις.

Το άγχος εξασθενεί το γυναικείο εγκέφαλο


Ο εγκέφαλος των γυναικών που είναι αγχώδεις, χτυπάει υπερωρίες ακόμα και όταν διεκπεραιώνουν την πιο εύκολη δραστηριότητα, όπως αποκαλύπτει νέα μελέτη που έκαναν ερευνητές του Μίτσιγκαν.

Απογοητευτικά τα μηνύματα για τον τουρισμό


50.000 κρατήσεις τη μέρα ακυρώνονται

H μείωση της τάξης του 6%, που καταγράφηκε στις αφίξεις αλλοδαπών τουριστών στο αεροδρόμιο της Pόδου το Mάιο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011, δίνει μία ανάγλυφη εικόνα της εικόνας που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ελληνικό τουρισμό.

ΣΥΡΙΖΑ: Το επικίνδυνο παραλήρημα συνεχίζεται


Κορυφώνεται η κόντρα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λίγες μόνο ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σε δημοπρασία ο πρώτος υπολογιστής Apple

Ένας από τους πρώτους υπολογιστές Apple, που κατασκευάστηκαν από τον ίδιο τον Στιβ Ουόζνιακ στο γκαράζ του πατρικού του Στιβ Τζομπς, ετοιμάζεται να βγει σύντομα σε δημοπρασία και η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 180.000 δολάρια.

"Κομβικό σημείο του διεθνούς εμπορίου η Ελλάδα;"


Σε κομβικό σημείο εμπορίου έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί η Ελλάδα χάρη στη στρατηγική τοποθεσία της, αλλά χρειάζεται να επιταχύνει τα σχέδια ανάπτυξής της, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης της εταιρείας υπηρεσιών για την ακίνητη περιουσία Colliers International.

Τελευταία ευκαιρία για τα ληξιπρόθεσμα


Αντιμέτωποι με το κίνδυνο των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, μεταξύ των οποίων κατασχέσεις μισθών και περιουσιακών στοιχείων, θα βρεθούν από αύριο, Τρίτη, όσοι δεν αξιοποιήσουν τη δυνατότητα υπαγωγής στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, η προθεσμία της οποίας εκπνέει σήμερα.

Ισχυρή άνοδος στο Χ.Α.


Θετικό είναι το κλίμα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά τη συμφωνία για τη στήριξη των ισπανικών τραπεζών με κεφάλαια έως 100 δισ. ευρώ.