e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Νέες μίζες για τα υποβρύχια. Οι Γερμανοί δεν αποκαλύπτουν μόνο τον Άκη. Πρωταγωνιστής στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Σάλος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για το μέλλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Φύλλο και φτερό τον έκανε το ΣΔΟΕ. Ζητούν τη διαγραφή του. Τρέμουν το πολιτικό κόστος


-Μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Δεν θα προδώσω τον Σαμαρά». Τι λέει για τον Καρατζαφέρη και τη Ντόρα, αλλά και τη δικαστική του περιπέτεια: «Είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω πολιτικά».

Press ελεύθερη φωνή

 

Διαβάστε στην Press Time


 

Γράφουν: Αλ. Βέλιος, Νικ. Νικολόπουλος, Χρ. Αράπογλου, Κυρ. Βελόπουλος, Αδ. Γεωργιάδης, Ε. Στυλιανίδης, Γ. Νούλας, Νικ. Κακλαμάνης, Αθ. Δρούγος, Γ. Τσούκαλης, Π. Σταυριανάκης,

3 εκατ. ευρώ στον αέρα στο «Αγλαΐα Κυριακού».

 

Διαβάστε στην Press Time




 

Στα σκουπίδια δωρεά για νοσοκομείο. Έκλεισαν και μονάδα- «κόσμημα» στο Αττικό Νοσοκομείο.

Έτσι έζησα το δράμα της Ιαπωνίας

 

Διαβάστε στην Press Time


 

Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας καταθέτει την εμπειρία του. Φωτογραφίες ντοκουμέντο. Γιατί η Ελλάδα είναι γυμνή απέναντι σε τσουνάμι.

Η σταύρωση μετά την Ανάσταση.

 

Διαβάστε στην Press Time


 Μετά το Πάσχα η ανακοίνωση των νέων σκληρών μέτρων. Ιδιώτες παντού για να μειωθεί το χρέος. Το εθνικό σχέδιο για την πορεία της χώρας που φέρει 23 δις ως το 2015

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

 

Διαβάστε στην Press Time


 «Δεν θα προδώσω τον Σαμαρά». Τι λέει για τον Καρατζαφέρη και τη Ντόρα, αλλά και τη δικαστική του περιπέτεια: «Είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω πολιτικά».

Νέες μίζες για τα υποβρύχια.

 

Διαβάστε στην Press Time


 Οι Γερμανοί δεν αποκαλύπτουν μόνο τον Άκη. Πρωταγωνιστής στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Σάλος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για το μέλλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Φύλλο και φτερό τον έκανε το ΣΔΟΕ. Ζητούν τη διαγραφή του. Τρέμουν το πολιτικό κόστος

Πτώση 1,26% στο Χ.Α.

Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε την εβδομάδα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την παρουσίαση του Οδικού Χάρτη για έξοδο από την κρίση από τον Πρωθυπουργό, αλλά και του σχεδίου αποκρατικοποιήσεων.

Μείωση συμμετοχής του Δημοσίου σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ στο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων


Οι κυβερνητικές αποφάσεις


Μείωση της συμμετοχής του Δημοσίου σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ, και πώληση της ΛΑΡΚΟ εντός του 2011, περιλαμβάνονται στο σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων, στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2012-2015.

Αποτελεσματικοί οι έλεγχοι του ΟΑΣΑ




Αποδίδει καρπούς η συστηματική εκστρατεία ελέγχων, με τη λειτουργία του νέου Σώματος Ελέγχου, κατά της λαθρεπιβίβασης και της εισιτηριοδιαφυγής που ξεκίνησε, από την πρώτη Απριλίου το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ, καθώς διαπιστώνεται σημαντική μείωση των επιβατών που δεν είχαν ακυρώσει το εισιτήριό τους, με ταυτόχρονη σημαντική αύξηση πωλήσεων εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών.

Παραιτήθηκε λόγω ...Μπέου ο Βεκρής

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την αντίθεσή του στην εκλογή του Αχιλλέα Μπέου, ως ενός εκ των τριών εκπροσώπων της Σούπερ Λίγκας στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Παρέμβαση του καθηγητή Σβολόπουλου και άλλων ακαδημαϊκών για το 1821

«Σύγχρονες τάσεις ισοπεδωτικής εξίσωσης»


Με αφορμή τηλεοπτικές συζητήσεις και δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με το 1821, ο ομότιμος καθηγητής της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας και ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος, έστειλε ανακοίνωση, με τη σύμφωνη γνώμη της επί τούτο συσταθείσης Επιτροπής εξ Ακαδημαϊκών.

Κλείνει η «ψαλίδα» των τιμών μεταξύ των ακριβότερων και των φθηνότερων πρατηρίων

Κλείνει η "ψαλίδα" των τιμών μεταξύ των ακριβότερων και των φθηνότερων πρατηρίων το τελευταίο διάστημα, γεγονός που αποδίδεται στην κρίση, τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και τον περιορισμό των περιθωρίων κέρδους στην εμπορία.

Χωρίς Δώρο Πάσχα τα ταξί

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) υπέβαλλε αίτημα στο υπουργείο Υποδομών για τη μη καταβολή του καθιερωμένου δώρου του Πάσχα στους αυτοκινητιστές από τους επιβάτες των ταξί, με αφορμή την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα.

Στη δικαιοσύνη οδηγεί το Κογκρέσο τους «υπαίτιους» της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008

Έκαναν τα «στραβά μάτια»


«Πληθώρα διαστρεβλώσεων και καταχρηστικών πρακτικών», «εξαπάτηση πελατών» και ευθύνες όχι μόνο των τραπεζών και των οίκων αξιολόγησης αλλά και των ομοσπονδιακών αρχών διαπιστώνει η αμερικανική Γερουσία στο πόρισμά της για τα αίτια της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008. Η αρμόδια επιτροπή που ερεύνησε το θέμα επί δύο χρόνια, στρέφεται κυρίως κατά της Goldman Sachs «η οποία παραπλάνησε τους πελάτες της αλλά και το Κογκρέσο». Αλλά όχι μόνο.

Στο 2,7% διαμορφώθηκε ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Μάρτιο

Έρχονται νέες αυξήσεις στα επιτόκια


Στο 2,7% αυξήθηκε ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Μάρτιο, έναντι 2,6% που έκανε λόγο η προκαταρκτική εκτίμηση της Eurostat, σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή..

Μετά το Πάσχα τα νέα μέτρα

Μετά το Πάσχα θα εξειδικεύσει τα μέτρα για την οικονομία ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου.

Μήνυση Λιάπη κατά ΜΜΕ

Για αθλιότητες και τερατολογίες έκανε λόγω ο πρώην υπουργός επι κυβερνήσεων της ΝΔ κ. Μιχάλης Λιάπης, σχετικά με δημοσιεύματα τα οποία τον ταύτιζαν με τον πρώην «γαλάζιο» υπουργό, ο οποίος φέρεται να έχει στην κατοχή του καταθέσεις ύψους 178 εκατ. ευρώ χωρίς να τα έχει δηλώσει στο «πόθεν έσχες» του.

Moody's: Υποβάθμισε την Ιρλανδία


Ο Οίκος Moody's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ιρλανδίας κατά δύο βαθμίδες από "Baa1" σε "Baa3", εξαιτίας της επιδείνωσης των οικονομικών προοπτικών της χώρας."Η υποβάθμιση βασίζεται στην άποψη του Moody's ότι η δημοσιονομική ισχύς της Ιρλανδίας μπορεί να υποχωρήσει περαιτέρω, αν η οικονομική ανάπτυξη είναι ασθενέστερη από ότι προβλέπεται και αν η δημοσιονομική προσαρμογή υστερήσει σε σχέση με το πρόγραμμα της Κυβέρνησης", αναφέρεται σε ανακοίνωση του οίκου.

Δεν θα ξαναγίνει περαίωση

Δεν θα ξαναγίνει περαίωση, ξεκαθάρισε το πρωί της Παρασκευής, ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, μιλώντας στον Flash 96.

7,8 δισ. δολάρια στα σκουπίδια!


Πάνω από 13,6 εκατομμύρια άτομα θα μπορούσαν να τραφούν ολόκληρο το χρόνο, από τις ποσότητες των φρέσκων τροφίμων που πετoύν οι Αυστραλοί στα σκουπίδια!Σύμφωνα με τους υπολογισμούς αρμόδιων φορέων, οι ποσότητες των φρέσκων τροφίμων που πετούν καθημερινά στα σκουπίδια σουπερμάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες, φαστφουντάδικα και λοιπά, ανέρχονται σε 7,5 εκατομμύρια τόνους το χρόνο!

Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή

Στάση αναμονής στην αγορά


Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με την αγορά να εστάζει την προσοχή της στις κυβερνητικές ανακοινώσεις για το «πακέτο» των 23 δισ. ευρώ ώς το 2015 και το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων.Όπως είπε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο την Παρασκευή, «αμέσως μετά το Πάσχα θα εξειδικευθούν και θα παρουσιαστούν αναλυτικά με χρονοδιαγράμματα οι μεταρρυθμίσεις».

"Ευνοεί τις κατασκευαστικές η μείωση διοδίων"

Θετική είναι η τριετής μείωση διοδίων για τις κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και για τις τράπεζες σύμφωνα με την Eurobank Securities.

Πακέτο τολμηρών αποκρατικοποιήσεων με έμφαση σε ΟΤΕ και ΔΕΗ

Στόχος έσοδα 15 δισ. ευρώ ώς το 2015


Πακέτο «τολμηρών» αποκρατικοποιήσεων, με έμφαση τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ, αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να στείλει το μήνυμα στις αγορές ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές.

«Κλείνουν κρεβάτια οι γιατροί» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο «Αλεξάνδρα» και το «Λαϊκό»

Προγραμματισμένες εισαγωγές στις εφημερίες


Σε καταγγελίες ότι γιατροί δεσμεύουν κλίνες τις ημέρες των εφημεριών για την εισαγωγή ασθενών, προχώρησαν οι πρόεδροι των σωματείων εργαζομένων στα νοσοκομεία «Αλεξάνδρα» και «Λαϊκό», με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με την εφημερία του «Αλεξάνδρα» στις 13 Απριλίου. «Τα κρεβάτια δεν ανήκουν σε κλινικάρχες, σε βιλαέτια» διαμήνυσε ο διοικητής της Α' Υγειονομικής Περιφέρειας Α.Μουσιώνης.

«Φασιστικό σχέδιο» του Αλ.Τσίπρα κατήγγειλε ο Θ.Πάγκαλος μετά την επίθεση και στον Ανδρέα Λοβέρδο

Στα ύψη η κόντρα


Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Θ.Πάγκαλος την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στους Αγίους Αναργύρους.

Το εθνικό σχέδιο για την οικονομία παρουσιάζει στο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός

Απαντήσεις στα σενάρια καταστροφολογίας


Εθνικό σχέδιο για την πορεία της χώρας έως τις εκλογές του 2013, αναµένεται να παρουσιάσει σε λίγη ώρα στο Υπουργικό Συµβούλιο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.