e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Συνεχίζει ανοδικά το πετρέλαιο

Κέρδη συνεχίζουν να καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου, μετά τη δέσμευση της Fed για διατήρηση των επιτοκίων κοντά στο μηδέν για άλλα δύο χρόνια.  

Υστέρηση στα έσοδα επταμήνου


Μειωμένα έσοδα παρουσιάζει ο κρατικός προϋπολογισμός για το διάστημα Ιανουάριου-Ιουλίου 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.  

Πενήντα χρόνια από την ανέγερση του Τείχους

Πενήντα χρόνια μετά την ανέγερσή του, το Τείχος του Βερολίνου, που γκρεμίστηκε το 1989, εξακολουθεί να ρίχνει τη σκιά του στη Γερμανία, όπου συνεχίζει να σημαδεύει νοοτροπίες διατηρώντας τον χωρισμό ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή. 

Ο Banderas έριξε χυλόπιτα στη Madonna!

Για την γνωριμία του με τη Madonna και τις φήμες που ήθελαν την pop σταρ να είναι ερωτευμένη μαζί του, μίλησε ο Antonio Banderas στο περιοδικό Harper's Bazaar. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω του διάσημου σκηνοθέτη Pedro Almodovar πριν από πολλά χρόνια και η βασίλισσα της pop εκδήλωσε αμέσως ενδιαφέρον για εκείνον... 

Τι σημαίνει η κοινωνική έκρηξη στη Βρετανία


Η κοινωνική έκρηξη στη Βρετανία δείχνει την αποτυχία του ακραίου φιλελευθερισμού και σημαίνει συναγερμό για όλες τις χώρες στις οποίες το χάσμα ανάμεσα στους πλουσιότερους και στους φτωχότερους διευρύνεται συνεχώς, σχολιάζει ο γαλλικός Τύπος.  

Ιταλία: Έρευνα σε βάρος αναλυτών των S&P και Moody's

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, η εισαγγελία της πόλης Τράνι, στην περιφέρεια Απουλία της νότιας Ιταλίας, διεξάγει έρευνες σε βάρος τριών κορυφαίων αναλυτών του οίκου αξιολόγησης Standard & Poor's, ενός του οίκου Moody's και των νομικών αντιπροσώπων των δυο εταιριών, στην Ιταλία. 

Καλύτερα στην υγεία του ο Κ. Βουτσάς

Καλύτερα φαίνεται πως είναι στην υγεία του ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος νοσηλεύεται αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από μια αδιαθεσία που είχε αισθανθεί λίγα μόλις λεπτά πριν βγει στη σκηνή για την παράσταση "Λυσιστράτη" στο αρχαίο θέατρο του Διός."Είχα μια ψιλοπεριπέτεια με την υγεία μου. Ήταν ένα ελαφρύ αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Το παλέψαμε και είμαι καλά. Βγαίνω αύριο, μεθαύριο από το νοσοκομείο”, δήλωσε ο ηθοποιός στο “Summer Live” και ευχαρίστησε του δυο νευροχειρούργους που τον έχουν αναλάβει, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "έχει ωραίες κοπέλες, γι' αυτό δεν φεύγω από το νοσοκομείο”!

Αγνώριστη η Sinead O'Connor

Τίποτα δεν συγκρίνεται με... την Sinead O'Connor. Η τραγουδίστρια από την Ιρλανδία που μεσουρανούσε στην μουσική βιομηχανία στις αρχές του '90 με ένα τουλάχιστον τραγούδι στο ενεργητικό της που θα μείνει στην ιστορία, ήταν αγνώριστη σε συναυλία του Natty Wailer, όπου έκανε backing vocals...Η 44χρονη τραγουδίστρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν έμοιαζε σε τίποτα με το είδωλο της δεκαετίας του '90. Ντυμένη στα μαύρα με μια μπλούζα με δίχτυ που αποκάλυπτε την κοιλιά της, με παραπανίσια κιλά και έναν τεράστιο χρυσό σταυρό, η O'Connor έμοιαζε περισσότερο με μέλος ακραίας χριστιανικής οργάνωσης, παρά με τραγουδίστρια.

Οι σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Αφρική

Πάνω από 150 διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Lady Gaga, Eminem, Justin Bieber, Rihanna, Jennifer Lopez, Shakira, Sting, Kanye West, Britney Spears, Beyonce, David Beckham και η Madonna, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο φιλανθρωπικής καμπάνιας για την επισιτιστική κρίση στην Αφρική. 

Τουρκία: Μεταμόσχευση μήτρας σε νεαρή ασθενή

Τούρκοι χειρουργοί πραγματοποίησαν την πρώτη μεταμόσχευση μήτρας στον κόσμο, στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Άκντενιζ στην επαρχία της Αττάλειας. 

Μείωση 8,6% των επισκεπτών των μουσείων

Μείωση των επισκεπτών των μουσείων σε ποσοστό 8,6% σημειώθηκε τον μήνα Απρίλιο 2011 καθώς επίσης και μείωση των εισπράξεων κατά 3,1% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010. 

Αυξήθηκαν οι μαθητές μειώθηκαν τα σχολεία

Σημαντική αύξηση της τάξεως του 1,2% σημειώθηκε στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ παράλληλα μειώθηκε ο αριθμός τους κατά 0,5% στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2010/11 σε σύγκριση με το 2009/10. 

Νέα υποχώρηση στα spread της ευρωπεριφέρειας


Συνεχίζεται η αποκλιμάκωση στα spread των ομολόγων της περιφέρειας της Ευρωζώνης.

Rollover έως το 2024;

Αλλάζει τα δεδομένα η πρόταση περί επέκτασης του προγράμματος ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων από το 2020 έως το 2024, που εξετάζουν οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), για την οποία κάνει λόγο το Reuters.

"Λουκέτο θα βάλει 1 στα 3 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας"

Τη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 1 στα 3 καταστήματα του κέντρου της Αθήνας θα έχει "κατεβάσει ρολά" έκανε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης.

Υπ' ατμόν η Γαλλία για τις οικονομικές εξελίξεις

Στον απόηχο της φήμης που διέσπειρε ο οίκος S&P ότι μεσοπρόθεσμα κινδυνεύει η διαβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γαλλίας, αν δεν προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συγκαλεί την Τετάρτη στο Μέγαρο των Ηλυσίων διευρυμένη σύσκεψη για την οικονομία. 

Νέα παράταση για τους ημιυπαίθριους

Έως το τέλος Δεκεμβρίου θα παραταθεί η προθεσμία για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων με ρύθμιση που θα περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα.

«Απαντούν» με στάση πληρωμών στην αύξηση ΦΠΑ

Σε στάση πληρωμών προς το ελληνικό Δημόσιο προσανατολίζονται οι διευθυντές καταστημάτων εστίασης, αντιδρώντας στην αύξηση του ΦΠΑ κατά 10% από την 1η Σεπτεμβρίου. 

Είδαν «φώς» στο ΧΑΑ – Η FED άλλαξε τη διάθεση

Την εμφάνισή τους άρχισαν να κάνουν τα χαμόγελα στην Οδό Αθηνών αφού το Χρηματιστήριο αντιδρά θετικά στον απόηχο της χθεσινής παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας και της FED.

Στη θάλασσα το πρώτο κινεζικό αεροπλανοφόρο

Το πρώτο αεροπλανοφόρο της Κίνας απέπλευσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το ναυπηγείο του στη βορειοανατολική επαρχία Λιαονίνγκ για να αρχίσει τις πρώτες δοκιμές του στη θάλασσα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. 

Από καύσωνα...χαλάζι

Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Νέα γενιά αστέγων στην Αθήνα

Δραματική αύξηση της τάξεως του 25% παρατηρείται στους αστέγους της πρωτεύουσας. Πρόκειται για μια νέα γενιά αστέγων οι οποίοι είναι άνθρωποι που μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαν επαρκές βιοτικό επίπεδο. 

Αναμονή 22 μηνών για εφάπαξ στο Δημόσιο

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι προκειμένου να πάρουν το εφάπαξ τους από το Ταμείο Πρόνοιας, με την αναμονή να ξεπερνά τους 22 μήνες, σύμφωνα με το Έθνος, καθώς ο ασφαλιστικός φορέας έχει ξεμείνει από ρευστό.  

"Συντηρητική" δυσαρέσκεια για τη διάσωση χωρών της Ευρωζώνης


Σφίγγει ο κλοιός για τη γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ, καθώς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, σχεδόν δύο στα τρία μέλη του συντηρητικού κόμματός της, είναι δυσαρεστημένα με την πολιτική της και η πλειοψηφία τους αντιτίθεται στο πρόσφατο σχέδιο διάσωσης χωρών-μελών της ευρωζώνης.  

Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 9 ευρώ


Ξεκινά μέσω διαδικτύου από την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα διάθεσης φθηνών εισιτηρίων στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, με την ισχύ του εισιτηρίου από την 21η Αυγούστου και μετά, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο κ. Ζηλιασκόπουλος.