e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τρ. Πειραιώς: Θα προσδιοριστεί ο τρόπος άντλησης των κεφαλαίων για ΑΤΕ-TT

Σε κατάλληλο -ανάλογα και με την πρόοδο της διαδικασίας- χρόνο θα προσδιορίσει και θα ανακοινώσει η Τράπεζα Πειραιώς [BOPr.AT] στο επενδυτικό κοινό τον τρόπο άντλησης των...

Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: 80 εκατ. ευρώ σε 17 νομούς μέσω Leader

Τη διάθεση ποσού ύψους περίπου 80 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader για έργα περιφερειακής ανάπτυξης σε 17 νομούς της χώρας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Χ.Α.: Κέρδη με οδηγό τις τράπεζες

Σημαντική άνοδο κατέγραψε σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κλείνοντας πάνω από τις 1.600 μονάδες, στον απόηχο των θετικών για τις ελληνικές τράπεζες αποτελεσμάτων των τεστ αντοχής.

Υπ. Υγείας: Υπογραφή μνημονίου με το Χάρβαρντ για την αντικαπνιστική πολιτική

Μνημόνιο συνεργασίας με σκοπό τον συντονισμό δράσεων κατά του καπνίσματος υπογράφηκε σήμερα ανάμεσα στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard.

Η Βουλγαρία θα πληρώσει το χρέος της για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρόπουλη

Στο παρελθόν η «Τρανσνιέφτ» είχε επανειλημμένως εκφράσει παράπονα ότι η Βουλγαρία δεν χρηματοδοτεί το μέρος του σχεδίου του πετρελαιαγωγού.Η Βουλγαρία συμφώνησε και θα πληρώσει το χρέος της για το σχέδιο κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη ύψους 4,88 εκατ. ευρώ, δήλωσε σήμερα, στη Μόσχα, ο αντιπρόεδρος της «Τρανσνιέφτ», Μιχαήλ Μπάρκοφ.

Τι αλλάζει στο πρόστιμο για ΚΤΕΟ- Κάρτα θορύβου για μοτό

Βαθιές τομές στον τομέα της οδικής ασφάλειας, με σύσταση φορέων και ελεγκτικών μηχανισμών για τα ΚΤΕΟ, περιλαμβάνει το σχετικό νομοσχέδιο που προωθεί στη Βουλή το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αυξημένα κέρδη 5,7% για 198 φαρμακευτικές επιχειρήσεις το 2009

Κέρδη μέχρι και 9,8% κατέγραψαν ορισμένες εταιρίες φαρμάκων μετά από έλεγχο της STAT Bank

Στερεύει από διευθύνσεις το διαδίκτυο!

Τον κίνδυνο να «ξεμείνει» το Διαδίκτυο από διευθύνσεις IP και να προκληθεί «έμφραγμα» στον Παγκόσμιο Ιστό επισημαίνουν οι ειδικοί.Αυτό θα γίνει σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Η διεύθυνση IP (Internet Protocol address), είναι ...

Oρκωτοί ελεγκτές τοποθετούνται άμεσα σε όλα τα νοσοκομεία

Στο προσκήνιο και οι ελλειμματικές ΔΕΚΟ

Τα προγράμματα αναδιάρθρωσης των ελλειμματικών ΔΕΚΟ, τα οποία θα είναι...

Vodafone: Προς πώληση του 4,4% της Bharti Airtel;

Στην πώληση του 4,4% που κατέχει στην Bharti Airtel πιθανόν να προχωρήσει η Vodafone σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα Business Standard.


K. Mαρκόπουλος: O Σαμαράς έδιωξε τα πολιτικά ζόμπι από τη Ν.Δ.

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει απομακρύνει τα πολιτικά ζόμπι από τη ΝΔ και ας νιώθουν κάποιοι άβολα γι΄ αυτό. Το χτες τελείωσε. Η ΝΔ γυρίζει σελίδα στην πορεία της στο μέλλον», δήλωσε στο Κανάλι 1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Κ. Μαρκόπουλος.

«Σκοτσέζικο ντους» με πτώση έως 14 βαθμούς στο θερμόμετρο

«Σκοτσέζικο ντους» επιφυλάσσει για κατοίκους και τουρίστες ο καιρός, αφού, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μετά το κύμα καύσωνα που επικράτησε για δύο ημέρες ακολουθεί μεταβολή του σκηνικού, με πτώση της θερμοκρασίας και έντονα κατά τόπους φαινόμενα.

Τι προβλέπει το επίμαχο νομοσχέδιο για τις μεταφορές

Τάξη στην «αταξία» που υπάρχει στον τομέα των οδικών μεταφορών, επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με το νομοσχέδιο, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός της εβδομάδας και τον επόμενο μήνα να γίνει νόμος του κράτους, δήλωσε ο υπουργός Δ.Ρέππας.

Πέρασε το «τεστ αντοχής» η Ελληνική Τράπεζα

Με επιτυχία πέρασε η Ελληνική Τράπεζα την άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων, στην οποία υποβλήθηκε με δική της πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Άμεση επιστροφή του οφειλομένου ΦΠΑ ζητεί η Ντ. Μπακογιάννη

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την κοινοποίηση απάντησης του Υπουργού Οικονομικών, σε ερώτηση που κατέθεσε η ανεξάρτητη βουλευτής σχετικά με την απόδοση του ΦΠΑ

Ξενοδοχείο 5 αστέρων το Εκθεσιακό Κέντρο του Ο.Λ.Π.

Τη μετατροπή του Εκθεσιακού Κέντρου Ο.Λ.Π. Α.Ε. (Παγόδα) στον Άγιο Νικόλαο σε σύγχρονο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα 5 αστέρων και σταθμό επιβατών κρουαζιέρας, αποφάσισε οριστικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε., εγκρίνοντας την Εισήγηση για την Προκήρυξη Παραχώρησης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Λ.Π. Α.Ε. Γιώργου Ανωμερίτη.

Ζημιογόνες τρεις στις δέκα θεσσαλικές επιχειρήσεις

Με ζημιές έκλεισαν τη χρήση του 2009 τρεις στις δέκα θεσσαλικές επιχειρήσεις από τον κλάδο της μεταποίησης, σύμφωνα με τα στοιχεία ισολογισμών που επεξεργάστηκε στο πλαίσιο σχετικής έρευνας ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας.

Φεράρι: "Απλά δώσαμε μια πληροφορία στο Μάσα"

Η ιταλική ομάδα, διέψευσε ότι δόθηκε εντολή στον Μάσα να αφήσει τον Αλόνσο να τον περάσει και αρνείται κατηγορηματικά ότι υπάρχει 1ος και 2ος οδηγός.

Τετ - τετ Τρόϊκας - Παπακωνσταντίνου - Έρχονται νέα μέτρα από το φθινόπωρο


Oι εκπρόσωποι της τρόικας με επικεφαλής τον Δανό κ. Πόουλ Τόμσεν πέρασαν σήμερα το κατώφλι του υπουργείου Οικονομικών. Όχι για να μοιράσουν συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, αλλά ...

Προβληματισμός για τη δημοσιοποίηση απόρρητων αρχείων για το Αφγανιστάν

Αναταράξεις εξακολουθεί να προκαλεί η δημοσιοποίηση εμπιστευτικών εγγράφων για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και πιο συγκεκριμένα σχετικά με τους υποτιθέμενους δεσμούς ανάμεσα στις πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες και τους Αφγανούς αντάρτες.

Μειώθηκε 28,2% το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, το Μάιο

Μείωση 28,2% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας τον Μάιο εφέτος, με αποτέλεσμα στο διάστημα Ιανουαρίου- Μαΐου το εμπορικό έλλειμμα να εμφανίζεται μειωμένο κατά 23,9%. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της χώρας, τα οποία έχουν ως εξής:

Πειραιάς: Μειωμένη η επιβατική κίνηση σε σχέση με πέρυσι

Μειωμένη κατά 11% ήταν η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα (Παρασκευή 24 Ιουλίου και Σάββατο 25 Ιουλίου 2009).

Το Blackberry απειλεί την ασφάλεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!




Aπειλή για την ασφάλεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, συνιστά το κινητό τηλέφωνο Blackberry


Στα 79 δολάρια το πετρέλαιο εν μέσω προβλέψεων για αύξηση της ζήτησης

Πάνω από τα 79 δολάρια το βαρέλι, ενισχύεται τη Δευτέρα, για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, η τιμή του αργού πετρελαίου, εν μέσω εκτιμήσεων ότι η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας θα αυξήσει περαιτέρω τη ζήτηση για καύσιμα.

«Εχθρός» της άνοιας η μόρφωση

Οι άνθρωποι που έχουν υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο ή «επενδύουν» στη δια βίου μάθηση, εμφανίζουν μικρότερο κίνδυνο να πάθουν άνοια, καθώς η εκπαίδευση τους επιτρέπει να αντισταθμίσουν ευκολότερα τις αλλαγές που επιδέχεται ο εγκέφαλός τους με το πέρασμα των χρόνων.

ΠΝΟ: Αναληθείς οι δηλώσεις του Αντ. Αγαπητού

Την οργισμένη αντίδραση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προκάλεσε το περιεχόμενο της επιστολής του εκπροσώπου της Hellenic Seaways κ. Αντώνη Αγαπητού, με την οποία υπέβαλε την παραίτησή του από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).

Σε τροχιά ανόδου το ευρώ

Άνοδο σημειώνει το ευρώ [EUR=X] έναντι του δολαρίου, καθώς τα θετικά αποτελέσματα των τεστ αντοχής έχουν τονώσει τη διάθεση για ανάληψη ρίσκου.

Επικίνδυνες για την υγεία οι δημόσιες πισίνες, σύμφωνα με μελέτη

Ενδεχόμενες ακόμη και γενετικές βλάβες
 
Οι δημόσιες πισίνες μπορεί να είναι πιο επικίνδυνες από ό,τι νόμιζαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες. Νέα μελέτη επισημαίνει...

Δεν έχει ληφθεί «οριστική απόφαση» για την έξοδο του Τόνι Χάουαρντ, λέει η BP

Ο βρετανικός πετρελαϊκός όμιλος ΒΡ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι «καμία οριστική απόφαση» δεν έχει ληφθεί ακόμη σχετικά με ενδεχόμενη αλλαγή στη διεύθυνση του ομίλου, ύστερα από...

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση του χρέους, λέει στέλεχος της ΕΚΤ

Απομακρύνεται η στάση πληρωμών

Η Ελλάδα μπορεί να διαχειριστεί την κρίση χρέους, χωρίς να κηρύξει στάση πληρωμών, εκτιμά το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Λορένζο Μπίνι Σμάγκι.


Το στέλεχος της ΕΚΤ αναφέρθηκε στα...

Η καθιστική ζωή αφαιρεί χρόνια ζωής ιδίως από τις γυναίκες

Η καθημερινή άσκηση στο γυμναστήριο ίσως αποδειχθεί ανεπαρκής να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου, αν ένας άνθρωπος περνάει την υπόλοιπη ημέρα του στον καναπέ ή στην καρέκλα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία επιβεβαιώνει ότι ο χρόνος του καθισιού συνδέεται άμεσα με αυξημένο κίνδυνο θανάτου.

«Στεγνώνουν» τα βενζινάδικα, λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων

Ουρές στα πρατήρια, χάος στους δρόμους

Ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς καύσιμα, λόγω της επ' αόριστον απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, και εν όψει της αναχώρησής τους για τις διακοπές, πολλοί ιδιοκτήτες ΙΧ σπεύδουν για ανεφοδιασμό στα βενζινάδικα, με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να έχουν ήδη «στεγνώσει».