e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Δεκτή η παραίτηση της Άντζελας Γκερέκου


Μετά από αρκετές ώρες συζητήσεων και εκτιμήσεων, τελικά ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, από τη Μαδρίτη όπου βρίσκεται, έκανε δεκτή την παραίτηση της Άντζελας Γκερέκου.

Στο Μουντιάλ ο Σισέ

56Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ραϊμόντ Ντομενέκ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

«Καμπάνα» 700.000 ευρώ στην ΕΡΓΑ ΟΣΕ


Πρόστιμο, συνολικού ύψους 700.000 ευρώ, επέβαλε η αρμόδια Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχίας Αθηνών στην εταιρεία ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ για τον προαστιακό σταθμό της Μεταμόρφωσης.

Αθωώθηκαν για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου...


Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην πρόεδρος και πέντε πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Δημόσιας Επιχείρησης Κινητών Αξιών (ΔΕΚΑ) για την κατηγορία της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου.
Η κατηγορία αφορούσε το διάστημα 9 Μαρτίου με 10 Απριλίου 2000 κατά το οποίο σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προέβησαν σε μαζικές αγορές μετοχών με σκοπό την άνοδο του Γενικού Δείκτη του ΧΑΑ εν όψει επικείμενων βουλευτικών εκλογών, που είχαν ως αποτέλεσμα ζημία του Δημοσίου.

Ο κόσμος στάθηκε τυχερός με τον Η1Ν1


Αυτή τη συγκλονιστική δήλωση έκανε σήμερα η επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Margaret Chan, στο πλαίσιο ομιλίας της στη Γενική Συνέλευση του ΠΟΥ στη Γενεύη.

Στις 1.634,61 μονάδες ο Γενικός Δείκτης τιμών


ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 1,43%

Με πώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών με το Γενικό Δείκτη Τιμών να κλείνει στις 1.634,61 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 1,43%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 155,109 εκατ. ευρώ...

Επέστρεψε στην κερδοφορία η General Motors


Κέρδη συνολικού ύψους 865 εκατ. δολαρίων κατέγραψε το α’ τρίμηνο του 2010 η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία General Motors, η οποία επέστρεψε στην κερδοφορία για πρώτη φορά μετά το 2007.

Πού να βάλετε και πού... να μη βάλετε βενζίνη...



Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα Πρατήρια Βενζίνης στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το μήνυμα που ακούγεται στον τηλεφωνητή του Τόλη

http://i39.tinypic.com/64nkt4.jpg
Πήραμε τηλέφωνο τον κ. Βοσκόπουλο και μας βγήκε το ακόλουθο μήνυμα στον τηλεφωνητή:

Οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν σε 504,8 εκ. ευρώ το Α΄ τετράμηνο

Σε 15.719 ανήλθαν σε τεμάχια οι ακάλυπτες επιταγές και σε 138,8 εκατ.ευρώ σε αξία τον Απρίλιο του 2010, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας Τειρεσίας ΑΕ, παρουσιάζοντας αύξηση 4,79% σε τεμάχια και μείωση 7,94% σε αξία, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα του ιδίου έτους.

Από Τετάρτη τα δελτία κοινωνικού τουρισμού

Αρχίζει η χορήγηση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας προς τους δικαιούχους των παροχών του, που απογράφησαν, για να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα έτους 2010.

Ινδία: Δεκάδες νεκροί από ανατίναξη λεωφορείου


Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν δέχθηκε βομβιστική επίθεση από μαοϊστές αντάρτες στην Κεντρική Ινδία.

Το πρώτο σκάνδαλο της Κυβέρνησης Παπανδρέου

H αποκάλυψη της Ελευθεροτυπίας για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι αυτή η ιστορική εφημερίδα κάνει ακόμα πολύ καλά της δουλειά της. Παρά την πτώση της κυκλοφορίας της ξέρει να βγάζει πολιτικά θέματα και ρεπορτάζ.

Άννα Βίσση: Live στη σκηνή με τον Dave Stewart

Άννα Βίσση: Live στη σκηνή με τον Dave StewartΤο παρόν στα Βαλκανικά βραβεία έδωσε η Άννα Βίσση.Η τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Βιντεοκλίπ των Βαλκανίων για το 2010 με το τραγούδι της "Στην Πυρά", ενώ τιμήθηκε και για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Η Άννα Βίσση...

Η πρώτη Πρόβα του Αλκαίου στο Όσλο

Αυτή είναι η πρώτη πρόβα του Αλκαίου στο Όσλο, δηλαδή ειλικρινά κάποιοι περιμένουν να φτάσουμε 10αδα με αυτό το τραγούδι;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ιατρικό Κέντρο ο Γ. Καρατζαφέρης


Με κολικό του νεφρού μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ιατρικό Κέντρο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΟΤΕ:Ο Βουρλούμης, το «σκαμνί» και οι παρενέργειες...


Σφόδρα πιθανή θεωρείται πλέον η παραπομπή σε δίκη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος του ισχυρού άνδρα του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμη, μετά τη σχετική πρόταση του εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο, που αναμένεται να λάβει τις τελικές αποφάσεις. Ενόψει των αποφάσεων του συμβουλίου, γίνεται εσπευσμένα η προετοιμασία της διαδοχής Βουρλούμη στον ΟΤΕ, ενώ η ξαφνική απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ για delisting από τη Ν. Υόρκη θεωρείται από πολλούς συναφής με τις δικαστικές περιπέτειες του κ. Βουρλούμη.

Μπουλάς, Φιλιππίδης και Χαϊκάλης πίνουν μπύρα "FIX"


Μετά από αρκετά χρόνια η μπύρα "Fix" και πάλι στην αγορά αλλά και στον "αέρα" με τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές του Mega.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στη Νέα Δημοκρατία σύμεφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της prionokordela. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δεχτεί εισηγήσεις για ριζικές αλλαγές στο κόμμα...

Εμμένει το Υπ. Εσωτερικών στις προσλήψεις στα ΚΕΠ μέσω ΑΣΕΠ

Παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων στα ΚΕΠ, το Υπουργείο Εσωτερικών εμμένει στην απόφαση να «ανοίξουν» οι προσλήψεις, παρέχοντας την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες πολίτες να δοκιμάσουν την τύχη τους στους διαγωνισμούς που θα προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ.

Πέτρος Μαντούβαλος: Συντετριμμένος με τον θάνατο του πατέρα του

Πέτρος Μαντούβαλος: Συντετριμμένος με τον θάνατο του πατέρα του
Πέθανε ο πατέρας του Πέτρου Μαντούβαλου και σήμερα στις 12 το μεσημέρι έγινε η κηδεία του. Φανερά συντετριμμένος ο  πρώην βουλευτής της ΝΔ έφτασε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μάνη για την κηδεία του πιο αγαπημένου του προσώπου.

Δευτέρα και Τρίτη η συνεδρίαση των Eurogroup και Ecofin

Στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin, θα συμμετάσχει, σήμερα και αύριο, αντίστοιχα ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με την Ελλάδα να μην αποτελεί αυτή τη φορά το κύριο θέμα συζήτησης. Αντίθετα Πορτογαλία και Ισπανία θα παρουσιάσουν τα πρόσθετα μέτρα που θα λάβουν για τη μείωση του ελλείμματος τους.

Βουτιά σε ευρώ και χρηματιστήριο

Νέα βουτιά τόσο στο ευρώ όσο και στο χρηματιστήριο προκαλούν οι φόβοι για μείωση της ανάπτυξης σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, λόγω της λήψης μέτρων για μείωση των ελλειμμάτων...

Και όμως... τρέφεται με αέρα ''κοπανιστό''

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης στράφηκε στον 82χρονο Ινδό, Prahlad Jani , που υποστηρίζει ότι ζει εδώ και επτά δεκαετίες (70 χρόνια!!!) χωρίς τροφή ή νερό και πως τρέφεται από μία...

Απεργούν και οι γιατροί στις 20 Μαΐου


Τη συμμετοχή των γιατρών στην πανελλαδική πανεργατική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 20 Μαΐου αποφάσισε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Οι απαντήσεις στη Φυσική



Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων στη φυσική...

Έργα στη Λεωφόρο Κηφισού και την παραλιακή


Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Κηφισού και την παραλιακή, λόγω εργασιών αντικατάστασης και επισκευής κατεστραμμένων αρμών.

Πτώση στην ευρωπαϊκή αγορά ΙΧ


Σημαντική μείωση εμφάνισαν για πρώτη φορά σε διάστημα 10μήνου, οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2010.