e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Σημαντική άνοδος σε ποσοστό 4,23% στο Χ.Α.

Το διαρκώς αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές οδηγεί την αγορά σε μεγάλα κέρδη, προσεγγίζοντας και τα επίπεδα των 1.700 μονάδων. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 16:30, διαμορφώνεται στις 1.694,51 μονάδες σημειώνοντας κέρδη σε ποσοστό 4,23%.

Προκήρυξη από τη «Σέχτα» στα ΝΕΑ

Προκήρυξη από την Οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», με την οποία γίνεται η ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του Σωκρ. Γκιόλια, έλαβαν τα ΝΕΑ. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.

Ανακάμπτει το δολάριο έναντι του ευρώ


Ανακάμπτει το δολάριο έναντι του ευρώ μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τις τιμές κατοικίας στις ΗΠΑ το Μάιο.

Πληροφορίες για τον Μπιν Λάντεν «κρύβουν» τα έγγραφα που διέρρευσαν στο Wikileaks

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Νέες λεπτομέρειες -ανάμεσά τους και πληροφορίες για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν που χρονολογούνται από το 2006- φέρνουν στην επιφάνεια τα 90.000 απόρρητα έγγραφα για το Αφγανιστάν που διέρρευσαν μέσω της ιστοσελίδας Wikileaks. Τα «ημερολόγια του πολέμου» αποκαλύπτουν ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ απέκρυψαν στοιχεία για θανάτους αμάχων. Την ίδια ώρα, το Πεντάγωνο προσπαθεί να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη διαρροή.

Ανακαλύφθηκε εβραϊκός κώδικας νόμων 3.700 χρόνων

Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακοίνωσαν την ανακάλυψη για πρώτη φορά εκτός της Μεσοποταμίας, ενός θραύσματος από ένα νομικό κώδικα, που συντάχθηκε πριν από περίπου 3.700 χρόνια, παρόμοιο με το περίφημο κώδικα του Χαμουραμπί.

Τα τελευταία στοιχεία για τον πληθυσμό της Ελλάδας

Την 1η Ιανουαρίου 2010, ο πληθυσμός της Ελλάδας ήταν 11.295.000 κάτοικοι, σημειώνοντας αύξηση κατά 35.000 κατοίκους σε σχέση με την 1η Ιανουαρίου 2009, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Ελληνοβουλγαρική συνεργασία στον τομέα των υδάτων

Στην ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας αναφορικά με ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία στον τομέα των υδάτων μπορεί να συνοψιστεί η σημασία κοινής διακήρυξης που υπέγραψαν σήμερα...

Ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια ο πληθυσμός της Ε.Ε.

Ξεπέρασε το όριο των 500 εκατομμυρίων κατοίκων ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2009, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat

Άδεια λειτουργίας παίρνουν τριάντα ιδιωτικά κολέγια


«Κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης»


Τριάντα από τα σαράντα κολέγια που υπέβαλαν φάκελο στο υπουργείο Παιδείας έλαβαν άδεια λειτουργίας και θα μπορούν πλέον να λειτουργούν ως «κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης».

Αποκλιμακώνεται σταδιακά η δημοσιονομική κρίση, διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός


Συνέντευξη σε βουλγαρική εφημερίδα


Αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βουλγαρική εφημερίδα Trud.
«Προχωράμε σταθερά στην αποκλιμάκωση της δημοσιονομικής κρίσης» σημείωσε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι...

Πρωταθλήτρια στις απομιμήσεις η Ελλάδα

Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση, μεταξύ των κρατών μελών της Ε.Ε., στα προϊόντα «μαϊμούδες», που δέσμευσαν τα ελληνικά τελωνεία την προηγούμενη χρονιά.

ΕΣΕΕ: Κατάθεση προτάσεων για τον αναπτυξιακό νόμο

Βαρύτητα στην παραγωγική διαδικασία και τις επιχειρήσεις που προωθούν επενδύσεις για την παραγωγή ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών ζητά να δοθεί μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ .

Πώληση μονάδων της ΔΕΗ ζητεί η Κομισιόν

Την πώληση του 40% της δυναμικότητας της ΔΕΗ [DEHr.AT] ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του μνημονίου που υπέγραψε η χώρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου της Κομισιόν στο Reuters.

66 νεκροί στην Ιαπωνία

Περίπου 15.000 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν και τουλάχιστον 66 άνθρωποι κατέληξαν από τον ισχυρότατο καύσωνα που πλήττει τις περισσότερες περιοχές της Ιαπωνίας εδώ και εβδομάδες, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Μία καλύτερη ζωή, με νέο πρόσωπο, προσδοκά ο Όσκαρ


Την πρώτη δημόσια εμφάνισή του έκανε μπροστά στις κάμερες ο Ισπανός που έγινε τον περασμένο Μάρτιο ο πρώτος άνθρωπος που υποβλήθηκε σε πλήρη μεταμόσχευση προσώπου.

Μουσική βραδιά με ιερό σκοπό

Το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 22:00 οι Φιλόζωοι Λέρου σας καλούν στον «Ζέφυρο». Αυτή η μουσική βραδιά έχει ιερό - φιλοζωικό σκοπό! Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυση του, το φιλοζωικό σωματείο έχει επιδείξει σημαντικό έργο.

Χ.Α.: Αλμα των τραπεζών

Έντονα ανοδικές τάσεις καταγράφονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών με αιχμή τον τραπεζικό κλάδο εν μέσω σεναρίων για συγχωνεύσεις και εξαγορές στον κλάδο.

Υπ. Μεταφορών: Το κράτος πρέπει να λειτουργήσει συντεταγμένα

Τη διάθεση της κυβέρνησης να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου με τους ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ και βυτιοφόρων εξέφρασε ο γ.γ. Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών Χάρης Τσιόκας, μιλώντας στον Real Fm, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει, εμμέσως, το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης - εάν αυτό χρειαστεί.

Στο Χάρβαρντ για... πειράματα οι έλληνες καπνιστές

Σε ποσοστό 42% καπνίζουν οι έλληνες, στο 29% το ποσοστό των εταίρων καπνιστών...

Είμαστε σε όλα πανάκριβοι! Απλησίαστα ρούχα - καύσιμα - καφές - τρόφιμα!

Την πρωτιά στις αυξήσεις τιμών πολλών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης...

Εντείνονται οι φορολογικοί έλεγχοι από το φθινόπωρο

Σε εντατικοποίηση των φορολογικών ελέγχων προχωρά από το φθινόπωρο το υπουργείο Οικονομικών, έχοντας ως στόχο να αναστρέψει την αρνητική εικόνα των εσόδων κατά το α΄ εξάμηνο με την είσπραξη σημαντικών ποσών, τόσο από την πάταξη της φοροδιαφυγής, όσο και από τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

MPB: Διαψεύδει τα περί εξαγοράς από ING

Σε διάψευση δημοσιεύματος, το οποίο κάνει λόγο για φήμες περί επικείμενης εξαγοράς της από τον ολλανδικό όμιλο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ING, προέβη η Marfin Popular Bank.

"Έφυγε" ο ιδρυτής του Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων Π. Βρέλλης

Στερνό αντίο από τους Ηπειρώτες, και όχι μόνο, στον Παύλο Βρέλλη, τον διάσημο πλέον γλύπτη που ίδρυσε στην Ελλάδα το πρώτο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, που στη συνέχεια ονομάστηκε Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας και λειτουργεί στο Μπιζάνι Ιωαννίνων. Ο Παύλος Βρέλλης πέθανε σε ηλικία 88 χρόνων και η κηδεία του έγινε την Κυριακή στα Γιάννινα.

Στα "βαρέα και ανθυγιεινά" το sex!

Κάθετη πτώση σημειώνει τον τελευταίο μήνα η λίμπιντο των ελληνίδων λόγω της οικονομικής συγκυρίας και κυρίως λόγω της συζήτησης για τον νέο ασφαλιστικό νόμο.

Μέλη της Greenpeace έκλεισαν βενζινάδικα της ΒΡ στο Λονδίνο



Μέλη της Greenpeace έκλεισαν σήμερα πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων της ΒΡ στο κέντρο του Λονδίνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού.

Την κούρσα των αυξήσεων στην ΕΕ οδηγεί η Ελλάδα

Σύμφωνα με την ανάλυση των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης , που πραγματοποίησε το ΕΛΚΕΚΑ και αφορούν τις χώρες της Ευρωζώνης, για τον μήνα Ιούνιο 2010 σε σχέση με τον Ιούνιο2009, προκύπτει ότι η Έλλάδα κατέχει σταθερά την πρωτιά στις αυξήσεις, σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.


Συγκεριμμένα:

Πτώση 80% στα ενοικιαζόμενα επανδρωμένα σκάφη

Με αφανισμό απειλείται ο κλάδος των επαγγελματικών σκαφών όπως σημειώνει ο Αντώνης Στελιάτος, πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού αναφερόμενος στα νούμερα με τα οποία "τρέχει" η εν λόγω αγορά.


Μέσα σε 2 ώρες έπεσαν 2.500 με 3.000 κεραυνοί!

"Πάρτι" έκανε ο Δίας χθες στον ουρανό κατά την διάρκεια των καταιγίδων που έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας. Μέσα σε ένα δίωρο ...

Την Πέμπτη καταθέτουν προσφυγή κατά του μνημονίου

Έτοιμη είναι η προσφυγή, κατά του Μνημονίου, του Δικηγορικού Συλλόγου, της ΑΔΕΔΥ και άλλων φορέων. Όπωςανακοινώθηκε από τον ΔΣΑ, το κείμενο της αιτήσεως ακυρώσεως κατά του Μνημονίου και όλων των εκτελεστικών του πράξεων, κατατίθεται μεθαύριο, Πέμπτη, 29 Ιουλίου, στο Συμβούλιο της Επικρατείας και την ίδια μέρα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Στον Αρειο Πάγο η ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ για το Βατοπαίδι

Τέσσερα πορίσματα που σκοπίμως, όπως λέει, είχε αγνοήσει το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει οτι έχει στα χέρια της η ΝΔ για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.Γι' αυτό τον λόγο αυτή την ώρα ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος και το μέλος της προανακριτικής για το Βατοπαίδι, Ευριπίδης Στυλιανίδης κατευθύνονται στον Αρειο Πάγο για να ασκήσουν όπως είπαν χαρακτηριστικά όλα τα ένδικα μέσα.

Το επιχειρηματικό περιβάλλον εξετάζεται κατά τις επαφές του κλιμακίου της τρόικα


Συνεργασία με την Λ.Κατσέλη


Η υλοποίηση του ΕΣΠΑ, η ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, η υλοποίηση των προγραμμάτων του Αναπτυξιακού Νόμου, θέματα σχετικά με την λειτουργία της αγοράς και η απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης και λειτουργίας επιχειρήσεων θα εξετασθούν στις συναντήσεις της τρόικας με την υπουργό Οικονομίας Λ.Κατσέλη.

Ξεκινά άμεσα η αποτίμηση της πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς

Έως την Πέμπτη ανακοινώνονται οι σύμβουλοι

Τον ορισμό των συμβούλων που θα αξιολογήσουν, μεταξύ άλλων, την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για την απόκτηση της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα ανακοινώσει αύριο ή την Πέμπτη το υπουργείο Οικονομικών.

«Στεγνώνουν» τα ρεζερβουάρ, ξεμένουν από προϊόντα τα νησιά

Απεργούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων

Οι πρώτες ελλείψεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, με τα νησιά να αντιμετωπίζουν σοβαρότερα προβλήματα, εν μέσω τουριστικής περιόδου. Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται έξω από τα πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ πινακίδες «βενζίνη τέλος» έχουν αναρτηθεί στα περισσότερα βενζινάδικα.

Ενδιαφέρον της ING για Marfin Popular Bank «βλέπει» βρετανική εφημερίδα

Δημοσίευμα της Daily Mail

Η ολλανδική ING ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Marfin Popular Bank, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Στην έκδοση ομολογίας ύψους 1 δισ. ευρώ προχώρησε η Alpha Bank


Σημαντική ένεση ρευστότητας
 
Η Alpha Bank ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, πως στις 23 Ιουλίου εξέδωσε καλυμμένη ομολογία ύψους 1 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο του νεοσυσταθέντος προγράμματος καλυμμένων ομολογιών που προβλέπει απευθείας έκδοση από την Τράπεζα μέχρι ποσού 8 δισ. ευρώ.

Την αποχώρηση του διευθύνοντα συμβούλου Τόνι Χέιγουορντ ανακοίνωσε η BP

Αμερικανός στο «τιμόνι»

Την αποχώρηση του Τόνι Χέιγουορντ από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και την αντικατάστασή του από τον Αμερικανό, Ρόμπερτ Ντάντλεϊ, ανακοίνωσε την Τρίτη ο βρετανικός πετρελαϊκός κολοσσός της BP.