e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Τρεις πλειστηριασμοί για τον Εμφιετζόγλου.
Για 1,5 εκατ. ευρώ έναντι συνολικής οφειλής 6 εκατ. ευρώ την ώρα που το δημόσιο του οφείλει 250 εκατ. ευρώ.
Η Χαλυβουργική του Κων/νου Αγγελόπουλου για το κτίριο των γραφείων της Μηχανικής και για ακίνητο της εταιρείας στο Νέο Φάληρο.
Ο Γιάννης Λαρσινός της ομώνυμης εταιρείας για 6.683.415 μετοχές της θυγατρικής Βαλκάν.
Η αισιοδοξία πως η γιγαντιαία επιχείρηση θα βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.
Δεν πρόκειται να προσφύγει στο άρθρο 99.
Ολοκληρώνεται ήδη η διαδικασία αποπληρωμής και ρύθμισης με τους επιχειρηματίες που θέλουν να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους και οι πλειστηριασμοί σύμφωνα με πληροφορίες, της τελευταίας στιγμής θα σταματήσουν.

Σχέδιο για την διάσπαση του ευρώ.
Ασκήσεις για την επιστροφή μας στη δραχμή – ποιοι ετοιμάζονται.
Τα τρία σενάρια – λύσεις για την ευρωζώνη.
EFSF – εκτύπωση χρήματος – ευρωομόλογο.

Τα χρέη του Alter

Διαβάστε στην Deal news



Ο πλήρης κατάλογος των χρεών του Alter. 486,5 εκ. τα φέσια σε δημόσιο, τράπεζες, εταιρίες κλπ. Τι αναφέρουν τα έγγραφα του τμήματος πτωχεύσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Κατασκηνώνουν στη Λιβύη οι επιχειρηματίες



Διαβάστε στην Deal news



Λιβύη, μετά Καντάφι εποχή. Η «παρέλαση» των ελληνικών επιχειρηματιών για την επόμενη μέρα και το Ελ Ντοράντο των business .
Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με άνθη. Ποιες εταιρίες ήδη πήγαν στην Τρίπολη. Ποιες θεωρούνται «καμένες» γιατί «συνεργάστηκαν» με τον δικτάτορα .
Ποιοι θα επανακάμψουν και οι «νέοι».
Ακόμα. Ο πόλεμος για το πετρέλαιο, τα χρέη και η Επαναστατική Επιτροπή.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Ο Θ. Λιακουνάκος ψάχνει λύσεις



Διαβάστε στην Deal news



Θα βρεί τη «θεραπεία» για τη Euromedica ο Θωμάς Λιακουνάκος;
O AXON – ας σωτηρίας με την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή.
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τα δάνεια μαμούθ και τα project που πάγωσαν.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Το κράτος «σκοτώνει» τον Εμφιετζόγλου



Διαβάστε στην Deal news



Το απόλυτο «φέσι» του Δημοσίου. 250 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει το κράτος στη Μηχανική του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.
Την ίδια ώρα για 1,5 εκ.ευρώ-συνολικές οφειλές 6 εκ. ευρώ-βγαίνουν σε πλειστηριασμό: Το ακίνητο των γραφείων της Μηχανικής, ένα κτίριο στο Ν. Φάληρο και μετοχές του από την Χαλυβουργική του Κ. Αγγελόπουλου και την Λαρσινός Α.Ε.
Ο αγώνας για τη σωτηρία του μεγαλοκατασκευαστή που προχώρησε σε ρύθμιση και οι κινήσεις για να βγεί από το αδιέξοδο.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Τα βρίσκουν ολοκληρωτικά Vodafone - Wind



Διαβάστε στην Deal news

Πως έφτασαν κοντά στην πλήρη συμφωνία για συνένωση Wind και Vodafone. Πιο δυνατή μετοχικά η Wind. Γιατί η Vodafone έκανε το αποφασιστικό βήμα. Νάσος Ζαρκαλής : Αν δεν γίνει η ενοποίηση μια εταιρία θα πτωχεύσει. Εμείς συνεχίζουμε.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Πόλεμος για τις Τράπεζες


Διαβάστε στην Deal news



Η μεγάλη σύγκρουση Κωστόπουλου με Βενιζέλο. Τι συνέβη με την Alpha Bank και εξοργίστηκε ο «τσάρος»
- Οι πιέσεις για «κοινά» επωφελή συμβιβασμό
- Ο σεισμός για τα αποτελέσματα του 9μηνου
- Ο Παπαδήμος και το μυστικό για τα 30δις.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Μας οδηγούν στη δραχμή


Διαβάστε στην Deal news


Τι συμβαίνει στην Ευρώπη; Το σχέδιο για τη διάσπαση του ευρώ και οι «ασκήσεις» για την επιστροφή μας στη δραχμή. Ποιοι την προετοιμάζουν.
Ακόμα. Τα τρία σενάρια-λύσεις για την Ευρωζώνη. Ποια έχουν ελπίδα, ποια «απομακρύνονται» από τα συμφέροντα των ισχυρών. EFSF-ΕΚΤ και εκτύπωση χρήματος-Ευρωομόλογο.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Απώλειες 0,39% στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε τελικά το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο δεν κατάφερε να διατηρήσει τα κέρδη που κατέγραφε κατά το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής συνεδρίασης.

Συμφωνία Λοβέρδου με φαρμακοποιούς

Δικαίωμα αντικατάστασης του συνταγογραφούμενου φαρμάκου με άλλο ισοδύναμο του, θα έχουν οι φαρμακοποιοί, όπως συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.Οι εκπρόσωποι των Φαρμακοποιών ζήτησαν τη λήψη του συγκεκριμένου μέτρου καθώς, όπως είπαν, παρατηρείται έλλειψη βασικών φαρμάκων από την ελληνική αγορά -κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο υπουργός Υγείας- αφού, όπως τόνισαν, πολλές φαρμακευτικές εταιρείες αρνούνται να τους προμηθεύσουν με πίστωση, ενώ κάποιες άλλες ζητούν ακόμη και να προκαταβάλουν οι φαρμακοποιοί το κόστος των φαρμάκων.

Διευρύνεται το ελληνικό spread


Ανοδικά κινείται σήμερα το spread των ελληνικών δεκαετών ομολόγων, σε αντίθεση με εκείνα των υπολοίπων χωρών της περιφέρειας της Ευρωζώνης, τα οποία καταγράφουν οριακή υποχώρηση.

Ριζικές αλλαγές στο σύστημα των Πανελλαδικών

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι σημαντικές αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου.

H Disney κι επισήμως στο Υοutube


Διαθέσιμες προς ενοικίαση είναι οι ταινίες της Disney μέσω της ιστοσελίδας του Youtube, αφού η μεταξύ τους συμφωνία έλαβε "σάρκα και οστά". Ο ιστότοπος της Google ανακοίνωσε ότι οι ταινίες από τα στούντιο της Walt Disney είναι πλέον διαθέσιμες, ενώ πρόκειται για εκατοντάδες, από την Disney, την Pixar και την DreamWorks.

"Κούρεμα" 250.000 με απόφαση δικαστηρίου

Tο Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου δικαίωσε έναν ακόμη δανειολήπτη διαγράφοντας ποσό ύψους 250.000 ευρώ από τις 300.000 ευρώ τις οποίες εμφανιζόταν να οφείλει σε διάφορες τράπεζες καλώντας τον να πληρώσει το υπόλοιπο του χρέους του, 50.000 ευρώ όπως αυτός είχε ζητήσει.

Ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ ο μοναχός Αρσένιος


Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, μετά από μαραθώνια απολογία ενώπιον της Εφέτη Ειδικής Ανακρίτριας Ειρήνης Καλού, ο μοναχός Αρσένιος, κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος στην υπόθεση των ανταλλαγών του Δημοσίου με την Ιερά Μονή Βατοπεδίου.

Οι δικαστικοί καταγγέλλουν την αστυνομική βία στη ΔΕΗ

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) με ανακοίνωσή της, «καταγγέλλει την αστυνομική βία και την απαράδεκτη τακτική καταστολής των αγώνων των εργαζομένων της ΔΕΗ και των λοιπών φορέων αντίδρασης κατά των βάρβαρων εισπρακτικών μέτρων της κυβέρνησης της υποταγής στους ξένους τοκογλύφους».

Μέρκελ-Σαρκοζί-Μόντι για το ρόλο της ΕΚΤ

Με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι θα συναντηθεί σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί στο Στρασβούργο, με κεντρικό θέμα τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ικανοποιημένος από την "παρτίδα" ο Σαμαράς

Ικανοποιμένος εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από το αίσιο τέλος που είχε το "θρίλερ" των επιστολών και αφού όπως όλα δείχνουν, το ξεμπλοκάρισμα της έκτης δόση βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Ο Πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη θετική αυτή εξέλιξη, παρομοιάζοντας τη διαπραγμάτευση με μία παρτίδα σκάκι.

Στον εισαγγελέα οι 15 συλληφθέντες συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ

Η παρέμβαση των ΜΑΤ τερμάτισε την κατάληψη του κτιρίου έκδοσης εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ στη Μεσογείων από τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σημειώθηκαν επεισόδια και εντάσεις και έγιναν 15 προσαγωγές και συλλήψεις συνδικαλιστών που είχαν αποκλείσει την είσοδο.

Ηλεκτρικά τα οχήματα του κοντινού μέλλοντος

Η μεγάλη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) που έχει επιτευχθεί από τα οχήματα τα τελευταία έτη, θα ενισχυθεί σημαντικά με την περαιτέρω εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης, την παρουσίαση εναλλακτικών συστημάτων μετάδοσης, αλλά και τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων. Σε αυτή την κατεύθυνση, η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας για την κίνηση των οχημάτων αστικής μετακίνησης είναι απαραίτητη για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων προς το μηδενισμό των εκπεμπόμενων ρύπων στις πόλεις και τη μείωση του θορύβου.

Ράιχενμπαχ: Δεν έχετε "πιάσει" πάτο ακόμη

 Διόλου αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις του επικεφαλής της taskforce της ΕΕ Χορστ Ράιχενμπαχ για την παρούσα κατάσταση αλλά και για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Σε συνέντευξή του προς τη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο κ. Ράιχενμπαχ εκτιμά πως η κρίση στην Ελλάδα θα οξυνθεί περαιτέρω και πως η χώρα μας δεν έχει φτάσει ακόμη στον πάτο. Όταν ωστόσο συμβεί αυτό, σύμφωνα πάντα με τον Mr task force, θα ξεκινήσει και η δραστηριοποίηση των ξένων επενδυτών στη χώρα μας.

"Η Μέρκελ θέτει σε κίνδυνο την Ευρωπαϊκή Ένωση"


Η απαίτηση της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ να αναθεωρηθούν ορισμένες ευρωπαϊκές συνθήκες για να ενισχυθεί η δημοσιονομική πειθαρχία θέτει σε κίνδυνο την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτιμά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Λουξεμβούργου.

Φτωχά και τα φετινά Χριστούγεννα των Ελλήνων

«Μνημονιακά» θα είναι και φέτος τα Χριστούγεννα των Ελλήνων καταναλωτών, σύμφωνα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), τονίζει όμως ότι παρά το σκηνικό του τρόμου στην αγορά, ελπίζει στις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες συνήθειες των πολιτών, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα επιβίωσής του και το 2012».

Το σπίτι που "κόβει" την ταχύτητα!

Ένας κάτοικος μιας επαρχιακής περιοχής της Βρετανίας απηύδησε από τη φασαρία των αυτοκινήτων και των φορτηγών έξω από το σπίτι του και αποφάσισε να πάρει... πρωτότυπα μέτρα!Ο Τιμ Μπακχάουαζ απευθύνθηκε στις τοπικές αρχές, του Ντέβον, ζητώντας κάποιες ρθυμίσεις ώστε να μειωθεί η ταχύτητα των οχημάτων στο δρόμο έξω από το σπίτι του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο George Michael νοσηλεύεται με πνευμονία

Ο George Michael εισήχθη σε νοσοκομείο στη Βιέννη της Αυστρίας, όπου νοσηλεύεται με πνευμονία, και αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία του σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Γερμανία και Πολωνία οι μεγαλύτεροι ρυπαντές της ΕΕ

Η Γερμανία και η Πολωνία είναι οι μεγαλύτεροι παραγωγοί βιομηχανικών ρύπων στην ΕΕ, σύμφωνα με έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την περιβαλλοντική υπηρεσία της Ένωσης.Η Βρετανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ρουμανία και η Ισπανία ακολουθούν στον κατάλογο, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος (EEA) που έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη, βασιζόμενη στα ευρήματά της με βάση δεδομένα του 2009 που περιλαμβάνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Πρόσληψη 100.000 ανέργων στους Δήμους


Πρόγραμμα πρόσληψη 100.000 ανέργων ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, για απασχόληση στους Δήμους σε έργα αυτεπιστασίας.

Βασιλικός - γίγας ύψους 3,20 μέτρων για Γκίνες


Ένας βασιλικός ύψους 3,20 μέτρων στο κέντρο της Ιεράπετρας διεκδικεί θέση στο βιβλίο Γκίνες, καθώς η ιδιοκτήτριά του έχει ερευνήσει ότι ο μεγαλύτερος σε ύψος βασιλικός που κρατεί την πρωτιά στα ρεκόρ είναι μόλις δύο μέτρα και δέκα εκατοστά, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ''Νέα Κρήτη''.

Ύφεση: απειλή για τις χώρες της ευρωζώνης

Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's προειδοποίησε ότι οι βαθμίδες αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας των ευρωπαϊκών χωρών μπορεί να δεχτούν πιέσεις εφόσον μεγάλα τμήματα της ευρωζώνης πέσουν σε ύφεση, όπως αναμένεται, το επόμενο έτος.

«Καμπανάκι» Ζιπέ για παρέμβαση της ΕΚΤ

 Την άμεση παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ζητά ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Αλέν Ζιπέ, ενόψει της κρίσιμης συνάντησης των ηγετών της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη.

Λήγει η διορία για τους μεγαλοοφειλέτες


Λήγει σήμερα η προθεσμία που έχει δώσει το Υπουργείο Οικονομικών τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου για να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, εν μέσω προσδοκιών ότι η επιστολή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την ΕΕ και το ΔΝΤ θα ξεμπλοκάρει την έκτη δόση.«Οι σωρευτικές απώλειες 5,15% για τον γενικό δείκτη από την αρχή της εβδομάδας και η έντονη πίεση που έχει εκδηλωθεί και στις ξένες αγορές ενδέχεται να βελτιώσει τις πιθανότητες εκδήλωσης μιας τεχνικής βραχυπρόθεσμης ανοδικής αντίδρασης κατά την σημερινή συνεδρίαση», ανέφερε η Beta Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

Έρχονται αυξήσεις "φωτιά" στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Τη στιγμή που οι έλληνες πολίτες παλεύουν να επιβιώσουν σε μια χώρα που βάλλεται από την οικονομική κρίση και επιβάλλει δυσβάσταχτους φόρους και «χαράτσια» η ΔΕΗ ανακοίνωσε αυξήσεις έως και 19% στα τιμολόγια της ΔΕΗ από την 1η Ιανουαρίου του 2012.

Νοικοκυριά σε... απόγνωση

Ποιο είναι το μέλλον μιας χώρας όπου περισσότερες από 1 οικογένειες στις 10 δεν έχουν κανένα εργαζόμενο μέλος στις τάξεις τους;