e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Άλλα έπαιρναν, άλλα δήλωναν – Εκτεταμένη η φοροδιαφυγή στελεχών

Στην... παγίδα της εφορίας έπεσαν πολλά στελέχη επιχειρήσεων που επέλεξαν να αποκρύψουν μεγάλο μέρος των αμοιβών τους!



Η εκτεταμένη φοροδιαφυγή αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο μέσα από τις διασταυρώσεις στοιχείων που έκανε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στελέχη επιχειρήσεων δε δίστασαν να αποκρύψουν ακόμη και 300.000 ευρώ. Πλήθος φορολογουμένων αν και έλαβαν επιχειρηματική αμοιβή από την εταιρία στην οποία συμμετείχαν, δεν δήλωσαν ή δήλωσαν μικρότερη αμοιβής στη φορολογική τους δήλωση. Υπήρξαν και περιπτώσεις, μάλιστα, που οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι δεν είχαν καν υποβάλλει φορολογική δήλωση. Σε άλλες περιπτώσεις, δηλώθηκε μικρότερη επιχειρηματική αμοιβή, αν και είχε εξαντληθεί η φορολογική υποχρέωση.

Πτώση 0,81% στο Χ.Α.

Με πτώση 0,81% στις 1.664,50 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 56,98 εκατομμύρια ευρώ.

Σπάνιο άστρο νετρονίων αμφισβητεί τη θεωρία για τις μαύρες τρύπες


Πολύ βαρύ για να υπάρχει


Ξύνουν το κεφάλι τους οι αστρονόμοι για ένα σπάνιο, μαγνητικό άστρο νετρονίων, το οποίο δημιουργήθηκε από το βίαιο θάνατο ενός κανονικού άστρου με μάζα τουλάχιστον 40 φορές μεγαλύτερη από του Ήλιου. Σύμφωνα με την κρατούσα άποψη, η κατάρρευση του άστρου θα έπρεπε να είχε γεννήσει όχι ένα άστρο νετρονίων, αλλά μια μαύρη τρύπα. Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον τα αποτελέσματα της έρευνας ευσταθούν, οι αστροφυσικοί θα πρέπει να τροποποιήσουν τη θεωρία για το σχηματισμό μελανών οπών.

Το Χάρβαρντ παραμένει το καλύτερο πανεπιστήμιο

Το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ παραμένει στην κορυφή της λίστας με τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου για όγδοη συνεχή χρονιά, ενώ δύο ελληνικά πανεπιστήμια, το Εθνικό και Καποδιστριακό της Αθήνας και το Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνονται στη λίστα.Οκτώ αμερικανικά πανεπιστήμια βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις της Ακαδημαϊκής Ταξινόμησης των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων (ARWU) για το 2010, που δημοσιεύεται από το 2003, ενώ ακόμα 54 φιγουράρουν στις 100 πρώτες θέσεις.

ΕΕ: Η Γαλλία πρέπει "να σεβαστεί τους κανόνες" με τις απελάσεις Ρομά

Η Γαλλία "πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες" σχετικά με την προστασία των ευρωπαίων πολιτών, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ το Παρίσι ετοιμάζεται να απελάσει προς τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία Ρομά που δεν διαθέτουν άδεια παραμονής στη Γαλλία.Η Γαλλία "πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες αναφορικά με την ελευθερία της κυκλοφορίας και την ελευθερία της εγκατάστασης" των ευρωπαίων πολιτών, υπενθύμισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαίας επιτρόπου αρμόδιας για τη Δικαιοσύνη και τα θεμελιώδη δικαιώματα των ευρωπαίων πολιτών Βίβιαν Ρέντινγκ.

Τελεσίγραφο σε 90 μεγαλο-οφειλέτες

Ενενήντα οφειλέτες που χρωστούν στο Δημόσιο 35,9 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν στην κατοχή τους 917 ακίνητα, εντόπισε η Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Το υπουργείο Οικονομικών τους απειλεί τώρα με κατασχέσεις των ακινήτων, αν δεν εξοφλήσουν τα χρέη μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.Ο καθένας από τους 90 φορολογουμένους που εντοπίστηκαν οφείλει ποσό άνω των 200.000 ευρώ, ενώ διαθέτουν ακίνητη περιουσία συνολικής αξίας 176,5 εκ. ευρώ. Οι οφειλέτες αυτοί διαθέτουν 917 ακίνητα σε όλη την επικράτεια και, με σχέση οφειλής/αξία ακίνητης περιουσίας: 1/1,5 τουλάχιστον.

Το μέλλον της εργασίας ανήκει στις γυναίκες

Ο Λάρι Σάμερς, πρώτος οικονομικός σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα, έκανε την εξής πρόβλεψη: «Όταν η οικονομία αρχίσει και πάλι να κινείται, σε πέντε χρόνια, ένας άνδρας στους έξι ηλικίας 25 ως 54 ετών δεν θα δουλεύει». Το ποσοστό μπορεί να είναι και ακόμη μεγαλύτερο. Και ο λόγος είναι ότι η Αμερική δεν θα έχει πια τίποτα να τους προσφέρει ή ότι δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στην επέκταση της οικονομίας.

Πειθαρχική έρευνα για απόπειρες αποδράσεων από φυλακές

Πειθαρχική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τις τελευταίες ημέρες επιχειρήθηκαν αποδράσεις κρατουμένων από σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης.Σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρονται τα εξής:

Οι Σοσιαλδημοκράτες παίρνουν τη σκυτάλη από τη Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις

Βαρύ κλίμα για την καγκελάριο

Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD) της Γερμανίας, το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.Το SPD υποστηρίζει το 32% των Γερμανών, ενώ τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση και το αδελφό κόμμα της, τη Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU), υποστηρίζει το 31%, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine.

Σήμερα αναμένεται ανακοίνωση μίας νέας υπηρεσίας εντοπισμού θέσης στο Facebook!

To Facebook ετοιμάζεται να ανακοινώσει σήμερα λεπτομερή στοιχεία για τη νέα υπηρεσία που θα εντοπίζει και θα κοινοποιεί την τοποθεσία που βρίσκεται ο κάθε χρήστης.

Έκθεση αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων στο Ζάγκρεμπ

Έκθεση αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων και άλλων ευρημάτων, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στο έδαφος της Κροατίας, θα εγκαινιαστεί στις 14 Οκτωβρίου, στο Ζάγκρεμπ.

ΕΒΕΑ: στέγνωσαν από ρευστό οι επιχειρήσεις

Εννιά στους δέκα επιχειρηματίες δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας ενώ το ίδιο ποσοστό δήλωσε ότι έχει πρόβλημα...στη χρηματοδότηση από τις τράπεζες. Το 93% των επιχειρηματιών δηλώνει ότι μειώθηκε ο κύκλος των εργασιών λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ το 91% αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αποπληρωμή χρεών από πελάτες.

Η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος

Έγινε η κλήρωση των 4 πρώτων φάσεων του κυπέλλου Ελλάδος Hellas Online. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

ΕΤΕΜ: πώληση συμμετοχών

Ολοκληρώθηκε η πώληση στην ΕΛΒΑΛ του συνόλου της συμμετοχής της ΕΤΕΜ, που ανέρχεται σε 45%, της εταιρίας ANOΞΑΛ ΑΕ

Το συνολικό τίμημα ήταν 5.362.650 ευρώ. Ολοκληρώθηκε και η πώληση ποσοστού 11,33%, της εταιρίας ELVAL COLOUR με συνολικό τίμημα 4.623.000 ευρώ.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από την πώληση της ΑΝΟΞΑΛ ΑΕ προέκυψε λογιστική ζημιά 875.253,62 ευρώ ενώ από την πώληση της ELVAL COLOUR ΑΕ λογιστικό κέρδος 1.041.846,87 ευρώ.

Αυτός είναι ο πιο Hi-tech ανεμιστήρας για το σπίτι!

Ο μοναδικός ανεμιστήρας που μπορεί και σας δροσίζει χωρίς να διαθέτει έλικα.



Με τον καύσωνα όλοι ψάχνουν έναν τρόπο να δροσιστούν στο σπίτι τους με αποτέλεσμα, να καταφεύγουν στη λύση του κλιματιστικού ή του ανεμιστήρα.Το νέο απόλυτο gadget για τον καύσωνα που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των φίλων σας είναι ο νέος ανεμιστήρας της εταιρίας Dyson.

Μόσχα: Απαγόρευση πώλησης δυνατών ποτών μετά τις 22.00

Σε απαγόρευση πώλησης δυνατών αλκοολούχων ποτών από τις 22.00 έως τις 10.00 προχωρά ο δήμος Μόσχας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του αλκοολισμού που σκοτώνει μισό εκατομμύριο ανθρώπους στην Ρωσία ετησίως.

Μegan Fox – Giorgio Armani: η νέα συμμαχία στον κόσμο της μόδας

Μπορεί η Lara Stone να είναι το hot name στο χώρο του παγκόσμιου modeling σήμερα, όμως για τον Giorgio Armani, όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από τη Megan Fox, η οποία και θα αντικαταστήσει την Ολλανδή καλλονή στη διαφημιστική καμπάνια για τη νέα σειρά καλλυντικών του διάσημου σχεδιαστή και επιχειρηματία. Η Fox πρόσφατα δήλωσε: «ο κ. Armani είναι ένας ανατρεπτικός οραματιστής για όλα τα πράγματα που έχουν σχέση με τη μόδα. Είναι τιμή μου που συνδέομαι τόσο με τον ίδιο, όσο και με την καμπάνια του».

Αγοράζει ελληνικό νησί η Madonna!


Της άρεσαν πολύ τα νησιά μας και αποφάσισε να τα πάρει! Όχι όλα, ένα... για αρχή! Στα 52 της χρόνια η βασίλισσα της ποπ, Madonna, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αγοράσει το δικό της νησί στην χώρα μας...

"Έκαναν φτερά" 29,5 δισ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες

Οι Έλληνες βγάζουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες. Μόνο 29,5 δισεκατομμύρια ευρώ "έφυγαν" από τις αρχές του χρόνου. Που τα μεταφέρουν και γιατί;

Πάνω από 29,5 δισ. ευρώ φαίνεται ότι «τράβηξαν» από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις τον τελευταίο χρόνο.Όπως προκύπτει από στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος, από 275 δισ. ευρώ που ήταν οι συνολικές καταθέσεις των τραπεζών ήδη το ποσό αυτό έχει μειωθεί στα 245 δισ. ευρω . Μάλιστα εκτιμάται ότι μόνο τον Ιούλιο η μείωση των καταθέσεων ξεπέρασε τα 4 δισ. ευρώ.

Μικρή άνοδος στο Χ.Α.

Στις 1.683,35 μονάδες ήταν στις 12:40 ο γενικός δείκτης στο χρηματιστήριο της Αθήνας ενισχυμένος κατά 0,32%

Η αξία των συναλλαγών ανερχόταν στα 23,16 εκατομμύρια ευρώ ...Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο 0,21%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται 0,20% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 0,25%.

Αναταραχή στην αγορά από τις αυξήσεις στα άλευρα

Αναταραχή επικρατεί στην αγορά για επικείμενες αλυσιδωτές ανατιμήσεις σε βασικά είδη διατροφής εξαιτίας των τοποθετήσεων μέρους των αλευροβιομηχάνων να προχωρήσουν σε αυξήσεις στην τιμή των αλεύρων, λόγω των αυξημένων τιμών που επικρατούν στη διεθνή αγορά, μετά το ρωσικό εμπάργκο στις εξαγωγές σιταριού, που τέθηκε σε ισχύ στις 15 Αυγούστου. Ήδη κάποιες μικρές αλευροβιομηχανίες άρχισαν να πωλούν άλευρα σε αρτοποιεία και βιομηχανίες τροφίμων με νέες αυξημένες τιμές, ενώ τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις για να ανακόψουν κερδοσκοπικές συμπεριφορές.

Συγκροτήθηκε η διυπουργική επιτροπή για τις «πράσινες» δημόσιες συμβάσεις


Ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ


Συγκροτήθηκε Διυπουργική Επιτροπή για τις «πράσινες» δημόσιες συμβάσεις, έργο της οποίας αποτελεί η χάραξη Εθνικής Πολιτικής και η εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την προώθηση των «πράσινων» συμβάσεων.

Η Εθνική Τράπεζα θα καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Finansbank


Κεφαλαιακή «ένεση» 282 εκατ. ευρώ


Η Εθνική Τράπεζα θα καλύψει την αύξηση κεφαλαίου της θυγατρικής της, Finansbank, στην Τουρκία, με μετρητά, για την μετατροπή κεφαλαίων Tier 2 σε μετοχές, όπως είπε την Τετάρτη ο γενικός διευθυντής οικονομικών της τράπεζας Άνθιμος Θωμόπουλος.

Πτώχευσε και η Kiss Flights

Ακόμη μια εταιρεία οργάνωσης ταξιδίων στη Βρετανία πτώχευσε, η δεύτερη σε διάστημα μίας εβδομάδας, αφήνοντας μετέωρους χιλιάδες πελάτες που βρίσκονται σε διακοπές στις μεσογειακές ακτές.

Αυξήθηκε και τον Ιούλιο η ανεργία


Στα 569.742 άτομα φθάνουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι

Στα 569.742 άτομα φθάνουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά το μήνα Ιούλιο.

Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει μικρή αύξηση κατά 0,52% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.Οι επιδοτούμενοι άνεργοι ανέρχονται σε 184.709 άτομα και εμφανίζονται αυξημένοι κατά 4,09% (7.266 άτομα) σε σχέση με τον Ιούνιο του 2010.

Εντατικοποίηση των συνομιλιών για το Κυπριακό «βλέπει» από το Σεπτέμβριο ο Ντ.Έρογλου


«Στόχος, η λύση στα τέλη του 2010»


Εντατικοποίηση των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, με την επανάληψη των συνομιλιών από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αναμένει ο Ντερβίς Έρογλου.

Το πετρέλαιο της BP μολύνει ακόμα τον Κόλπο του Μεξικού

Σχεδόν το 80% του πετρελαίου που διέρρευσε από κοίτασμα της BP στον Κόλπο του Μεξικού βρίσκεται ακόμα στα νερά του Κόλπου, εκτίμησαν επιστήμονες στις ΗΠΑ, αμφισβητώντας τους πολύ πιο αισιόδοξους κυβερνητικούς υπολογισμούς νωρίτερα εντός του Αυγούστου.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις καταγράφονται στο Χ.Α. μετά την αξιόλογη άνοδο της χθεσινής συνεδρίασης. Αρνητικό είναι το κλίμα στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Οι αποδείξεις που θα διπλασιάσουν την έκπτωση φόρου

Νέα μέτρα θα ... πείσει τους πολίτες να συνεχίσουν να παίρνουν αποδείξεις μελετάει η Κυβέρνηση δίνοντας κίνητρα...όπως διπλασιασμό της έκπτωσης φόρου από αποδείξεις που λαμβάνονται από τεχνίτες, ελεύθερους επαγγελματίες ή το βοηθητικό προσωπικό στα σπίτια.

Στην Εθνική το 95% της Stopanska Βanka

Το 95% ΤΗΣ Stopanska Βanka, είναι τη μεγαλύτερη τράπεζα της ΠΓΔΜ, ελέγχει από χθες η Εθνική Τράπεζα μετά την εξαγορά επιπλέον ποσοστού μέσω του Χρηματιστηρίου των Σκοπίων. Συγκεκριμένα, μέσω δύο συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στο χρηματιστήριο της γειτονικής χώρας, η Εθνική Τράπεζα απέκτησε επιπλέον 20% της θυγατρικής της Stopanska Βanka, έναντι ποσού 35 εκατ. ευρώ.Η Εθνική Τράπεζα κατείχε ήδη το 75% της Stopanska Βanka και το επιπλέον 20% που απέκτησε αντιστοιχεί σε μεταβιβάσεις των μετοχών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΒRD) και του ΙFC, του επενδυτικού βραχίονα της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Eλαφρά υποχώρηση καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου

Eλαφρά υποχώρηση καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία ,καθώς η αγορά αναμένει σήμερα την εβδομαδιαία ανακοίνωση για τα αμερικανικά στρατηγικά αποθέματα ,αλλά...Στις πρωινές συναλλαγές ,η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Σεπτεμβρίου υποχωρούσε κατά 17 σεντς στα 75,60 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του Μπρεντ για προθεσμιακά συμβόλαια παράδοσης Οκτωβρίου υποχωρούσε επίσης κατά 30 σεντς στα 76,63 δολάρια.

Εισαγγελική παρέμβαση για οικονομικές ατασθαλίες στον Δήμο Μυκόνου


Ασκήθηκαν διώξεις


Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για οικονομικές ατασθαλίες στον Δήμο Μυκόνου διέταξε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου Έφη Σαλμά, μετά τις καταγγελίες ότι στελέχη του δήμου κάλυπταν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού ώστε να μην πληρώνουν φόρους. Επίσης, ερευνάται και η υπόθεση υπαλλήλων που κατηγορούνται ότι εισέπρατταν για λογαριασμό τους τούς φόρους που κατέβαλαν επιχειρηματίες του νησιού.

Στη μάχη για την πάταξη της φοροδιαφυγής ρίχνονται 250 «Ράμπο»


Συμφωνία Παπακωνσταντίνου-Καπελέρη


Σε συμφωνία για τη δημιουργία πέντε νέων ομάδων του ΣΔΟΕ με συνολικά 250 «Ράμπο» κατέληξαν ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ιωάννης Καπελέρης, στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Όπως αποφασίστηκε, οι έλεγχοι θα αρχίσουν...Οι κ. Παπακωνσταντίνου και Καπελέρης συμφώνησαν να συνεχιστούν οι έλεγχοι σε παραθεριστικές περιοχές και νησιά μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, ενώ ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ ενημέρωσε τον υπουργό Οικονομικών για το όργιο φοροδιαφυγής που παρατηρήθηκε σε πανηγύρια και συναυλίες τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Το ειδικό σώμα διερευνά «μη κερδοσκοπικούς» συλλόγους που διοργανώνουν εκδηλώσεις σε πλατείες χωριών και κωμοπόλεων ανά την επικράτεια και σε πολλές περιπτώσεις δεν κόβεται κανενός είδους παραστατικό.

Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση Πικάσο στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τεχνών της Νέας Υόρκης



Η πιο επιτυχημένη από το 2001


Τεράστια επιτυχία σημείωσε η έκθεση έργων του Πάμπλο Πικάσο στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τεχνών της Νέας Υόρκης.

Έκπτωση στα πρόστιμα και φόρους για τα αυθαίρετα ετοιμάζει η κυβέρνηση


Αποκλείουν τη νομιμοποίηση


Με ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών ετοιμάζεται «διευκόλυνση» για τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων, μέσω της μείωσης των επιβεβαιωμένων προστίμων, με στόχο να εισρεύσουν έσοδα για το δημόσιο ταμείο.

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στον εμπορικό κόσμο για τις προσφορές


«Πόλεμος» για τις τιμές εν μέσω κρίσης


«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο λιανεμπόριο με φόντο τις αλλεπάλληλες προσφορές από τις μεγάλες αλυσίδες και τα πολυκαταστήματα. Πριν ακόμα τελειώσουν οι θερινές εκπτώσεις, οι μεγάλες επιχειρήσεις ετοιμάζουν νέο γύρο προσφορών από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προκαλώντας την αντίδραση των μικρομεσαίων που αντιπροτείνουν χαμηλές τιμές όλο το χρόνο.