e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Βροχές, καταιγίδες και... ζέστη ως το Σάββατο


Με ζέστη και βροχές θα πάμε μέχρι την Κυριακή σύμφωνα με την ΕΜΥ, η οποία προβλέπει για σήμερα καταιγίδες με... χαλαζόπτωση στα κεντρικά και βόρεια.

Κουβέλης: Κενό γράμμα τα προεκλογικά συνθήματα


Μετά την Αλέκα Παπαρήγα και ο Φώτης Κουβέλης επιτέθηκε σε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «η αγωνία των πολιτών για την επόμενη μέρα, η όξυνση της κρίσης που έφερε το μνημόνιο και οι παραλυτικές παρενέργειες της ακυβερνησίας έχουν καταστήσει γράμμα κενό τα προεκλογικά συνθήματα» των τριών κομμάτων.

Ρωσικός αέρας επενδύσεων


Πώς η ακυβερνησία παγώνει τις κινήσεις

Η εικόνα ακυβερνησίας θολώνει τα νερά με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ελληνική πολιτική σκηνή.

BBC: H "σιωπηλή" ελληνική επανάσταση


Για μία "σιωπηλή επανάσταση" που διεξάγεται στην Ελλάδα κάνει λόγο ρεπορτάζ του BBC που περιγράφει την πρωτοβουλία του δήμου και κατοίκων του Αμαρουσίου, να δημιουργήσουν έναν δημοτικό κήπο, ώστε να καλλιεργούν μόνοι τους τροφή.

Μercedes B Segment - To πιο μικρό αστέρι

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Mercedes ετοιμάζεται να εισέλθει στην κατηγορία των μικρών μοντέλων. Πρόκειται για ένα project που συζητείται εδώ και αρκετό καιρό στον κόλπο της Daimler και που παλαιότερα είχε δοθεί στη smart (forfour).

Ρομπάι: Σε ετοιμότητα για παροχή βοήθειας η Ευρώπη


Έτοιμη να διασφαλίσει την οικονομική σταθερότητα στην ευρωζώνη και να βοηθήσει τα μέλη της είναι η Ευρώπη, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στη Λευκωσία.

«Προσεγγίζοντας το σουρεαλισμό» στην Άνδρο



Σε ένα από τα μεγαλύτερα, σημαντικότερα και ανατρεπτικότερα καλλιτεχνικά κινήματα του 20ου αιώνα, τον σουρεαλισμό, θα επικεντρώσει φέτος τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις το ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, στην Άνδρο.

Η πορεία του Internet στην Ελλάδα


Σταθερά ανοδική παρουσιάζεται η πορεία του διαδικτύου στην Ελλάδα και η εξοικείωση των Ελλήνων χρηστών του με τις συνήθειες, τα… ήθη και τα έθιμά του, σύμφωνα με έρευνα της Focus Bari.

Οι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους". Η Λαγκάρντ;


Προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις της για τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, συνιστώντας στους Έλληνες να "μην περιμένουν καμία συμπάθεια" και ότι τώρα "ήρθε η ώρα να πληρώσουν τους φόρους τους". Πόσο όμως μπορεί η ίδια να υπερηφανεύεται για τη φορολογική της συνέπεια;...

Το ισχυρότερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου


Το μελλοντικό υπερ-τηλεσκόπιο SKA (Square Kilometer Array), το ισχυρότερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου, θα εγκατασταθεί στη Νότια Αφρική και την Αυστραλία, ανακοίνωσαν στο Άμστερνταμ μέλη του οργανισμού που είναι υπεύθυνος για το SKA.

Έτοιμη η Ferrari του Eric Clapton


H Ferrari παρουσίασε τη μια και μοναδική SP12 EC. Πρόκειται για αυτοκίνητο που αποτελεί ειδική παραγγελία του διάσημου τραγουδιστή Eric Clapton.

Επιχείρηση εντοπισμού βρετανού ορειβάτη στον Όλυμπο


Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού 53χρονου αλλοδαπού ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο. Πρόκειται για Βρετανό υπήκοο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Παρών στη δίωξη Τσοχατζόπουλου ο Τζήμερος


Σε μια πράξη ισχυρού συμβολισμού και με το μήνυμα ότι οι έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να διεκδικήσουν την ποινική δίωξη των πολιτικών, που ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα, ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία ξανά!», Θάνος Τζήμερος, κατέθεσε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ανοικτή επιστολή: "Είμαστε όλοι Έλληνες, Εβραίοι"


Την αφύπνιση των λαών της Ευρώπης μπροστά στην άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων επιδιώκουν ευρωπαίοι διανοούμενοι και πολιτικοί, με ανοικτή επιστολή που δημοσιεύει η εφημερίδα Le Monde.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.


Ανοδικά κινείται σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α., ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους αναλυτές να εκτιμούν ωστόσο ότι η πολιτική ειδησεογραφία θα συνεχίσει να επηρεάζει τις συναλλαγές.

Έργο ύψους 21,7 εκατ. ευρώ για Τέρνα στην Αλβανία


Η εταιρεία Τέρνα, 100% θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ Τέρνα υπέγραψε σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Tirana Business Park» στην Αλβανία.

Στον ΕΟΠΠΥ κλιμάκιο της ΝΔ


Τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), στα γραφεία του Οργανισμού θα επισκεφθεί στις 12.00 το μεσημέρι κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.

Χειρόφρενο στα τρόλεϊ την Τετάρτη


Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρόλεϊ την Τετάρτη 30 Μαΐου από τις 12.00 έως τις 17.00, λόγω της στάσης εργασίας.

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα οι Έλληνες εφοπλιστές

Το λεγόμενο «Plan B» μελετούν οι εφοπλιστικοί κύκλοι της χώρας προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε αυτό το δύσκολο οικονομικό-πολιτικό πλαίσιο που υπάρχει.

Fitch: Έξοδος της Ελλάδας θα επηρέαζε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη

Μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ασκούσε πιέσεις σε όλες τις αξιολογήσεις των κρατών της περιοχής και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις  θα πρέπει να εφαρμόσουν πολιτικές ανάπτυξης και να απομακρυνθούν από την βαθιά λιτότητα, αναφέρει ο John Olert, γενικός διευθυντής και chief credit officer στην Fitch Ratings.