e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-«Αδειάζει» τον Παπανδρέου ο καθηγητής του. Αποκλειστική συνέντευξη του ανθρώπου που έμαθε οικονομία στον πρωθυπουργό, του Αμερικανού καθηγητή του Πανεπιστημίου Μασαχουσέτης, Ρίτσαρντ Γουόλφ: «Το βρίσκω περίεργο που ένας σοσιαλιστής επιβάλλει μέτρα λιτότητας στο λαό για να προστατέψει τους τραπεζίτες».

2.000 offshore στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ.


 
Διαβάστε στην Press Time




Θα τις ψάξουμε μια προς μια λέει ο διευθυντής ελέγχων της Δίωξης οικονομικού εγκλήματος.

Οι Τροϊκανοί, το γεύμα των 750 ευρώ που τους κέρασε ο υπουργός και η τσιγκουνιά.


 
Διαβάστε στην Press Time




Έφαγαν, ήπιαν και μας… κάρφωσαν. Τους πληρώσαμε ακριβό γεύμα που εκείνοι παρήγγειλαν και δεν τους αφήσαμε να φάνε σάντουιτς.

Κεραυνοί του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κατά της Δικαιοσύνης.



Διαβάστε στην Press Time



Συνέντευξη- σοκ του Λέανδρου Ρακιντζή στην “PRESS Time”. Λέει ότι η λειτουργία της είναι αναποτελεσματική και ότι «φταίει» για τη διαφθορά.

Κατονομάζει αυτούς που έχουν απειλήσει τη ζωή του.



Διαβάστε στην Press Time




Ο Αλέξης Κούγιας ταράζει τα νερά: Τι λέει για το περίεργο ατύχημά του στην PRESS.

Αποκλειστική συνέντευξη του ανθρώπου που έμαθε οικονομία στον πρωθυπουργό


Διαβάστε στην Press Time


«Αδειάζει» τον Παπανδρέου ο καθηγητής του., ο Αμερικανός καθηγητής του Πανεπιστημίου Μασαχουσέτης, Ρίτσαρντ Γουόλφ: «Το βρίσκω περίεργο που ένας σοσιαλιστής επιβάλλει μέτρα λιτότητας στο λαό για να προστατέψει τους τραπεζίτες».

Με δόσεις η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης


Μετά από την είδηση για την επιβολή διπλής έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης που θα κληθούν να πληρώσουν το 2012 μισθωτοί και συνταξιούχοι, το Υπουργείο Οικονομικών, σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι καταβολή της εισφοράς θα γίνει σε δόσεις «ώστε να αποσυμφορηθεί η πίεση» των φορολογούμενων.

Από 23 ετών έγινε 73 μέσα σε λίγες ημέρες

Μια παράξενη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και έχει προβληματίσει την ιατρική κοινότητα. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας η Βιετναμέζα Νγκουγιέν Τι Πιονγκ, η οποία ενώ η χρονολογική της ηλικία είναι 26 ετών, η βιολογική της είναι 73!

Νέα δημοπρασία εντόκων ύψους 1,25 δισ.


Το ποσό των 1,25 δισ. ευρώ θα επιχειρήσει να αντλήσει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ, μέσω νέας δημοπρασίας εντόκων γραμματίων που θα διενεργήσει στις 18 Οκτωβρίου.

Στοπ στην αισχροκέρδεια των καυσίμων!


Για να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας όσο διαρκέσει η απεργία των τελωνειακών η κυβέρνηση προχωράει από απόψε τα μεσάνυχτα σε τιμές πλαφόν για τα καύσιμα.

Σάλλας: Όχι σε μεγαλύτερο "κούρεμα"


Την αντίθεση του σε ένα μεγάλο "κούρεμα" εξέφρασε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.

Σολάριουμ τέλος για νέους κάτω των 18 ετών


Οι ανήλικοι στην πολιτεία της Καλιφόρνια δεν θα μπορούν πλέον να καταφεύγουν στο σολάριουμ για να αποκτούν μπρούτζινο χρώμα, μετά την υπογραφή νομοσχεδίου από τον κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν που απαγορεύει σε οποιονδήποτε είναι κάτω από 18 ετών να χρησιμοποιεί συσκευές μαυρίσματος με υπεριώδεις ακτίνες.

Έρχεται η λίστα με τους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου


Τη διαβεβαίωση ότι τα ονόματα των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου θα δοθούν στη δημοσιότητα την προσεχή εβδομάδα, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Ευ. Βενιζέλος.

Ετοιμάζονται για haircut 60% οι Γερμανοί τραπεζίτες

Προδιαγεγραμμένο φαίνεται πως θεωρούν οι Γερμανοί τραπεζίτες ένα «βαθύτερο» haircut της τάξης του 60% στα ελληνικά ομόλογα, καθώς σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σύμφωνα με τρία πρόσωπα- γνώστες του ζητήματος- που επικαλείται το πρακτορείο, οι γερμανικές τράπεζες ετοιμάζονται για haircut 60% στα ελληνικά ομόλογα.

Αγοράζει ισπανικά και ιταλικά ομόλογα η ΕΚΤ


Λίγες μόνο ώρες μετά από την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ισπανίας από τη Standard & Poor's, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προχωρά σήμερα στην αγορά ιταλικών και ισπανικών ομολόγων.

Ελεύθερο το Twitter στη βρετανική Βουλή

Οι νέες τεχνολογίες μπαίνουν για τα καλά στο βρετανικό κοινοβούλιο καθώς οι βουλευτές με συντριπτική πλειοψηφία στήριξαν πρόταση βάσει της οποίας θα μπορούν χρησιμοποιούν το Twitter κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

G20 με φόντο την ευρωπαϊκή κρίση και επίκεντρο την Ελλάδα

Στο επίκεντρο της Συνόδου των υπουργών Οικονομικών της G20, στην οποία θα συμμετέχουν και οι κεντρικοί τραπεζίτες, την Παρασκευή στο Παρίσι θα βρεθεί η οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη καθώς και η υπόθεση της Ελλάδας.Επί τάπητος στη Σύνοδο των 20 ισχυρότερων οικονομικών του κόσμου θα τεθεί το γαλλογερμανικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ευρωζώνη, καθώς και οι αποφάσεις για το τραπεζικό σύστημα και την αντιμετώπιση του ελληνικού ζητήματος.

Αναστάτωσε ολόκληρο αεροπλάνο η Whitney Houston

Στο παρελθόν έχει ψηφιστεί ως η μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών. Και όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα η Whitney Houston δεν έχει χάσει όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν μια ντίβα, όπως για παράδειγμα την παράλογη συμπεριφορά. Μόνο που δεν πέταξαν από αεροπλάνο την τραγουδίστρια, αφού δεν έλεγε να υπακούσει στις οδηγίες...

"Εάν χρεοκοπήσει η Ελλάδα η ΕΚΤ δεν θα δέχεται ελληνικά ομόλογα"

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ διεμήνυσε ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας, η ΕΚΤ δεν θα δέχεται πλέον τα ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση για τη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών.

Νέες αυξήσεις στο ρεύμα από Νοέμβριο

"Αγγελιοφόρος" κακών ειδήσεων θα είναι πλέον οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, οι οποίοι εκτός από το ειδικό τέλος για τα ακίνητα, θα περιλαμβάνουν από την 1η Νοεμβρίου - έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2012 - και αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος, λόγω αύξησης κατά 4,80 ευρώ του τέλους υπέρ Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Πατάει "γκάζι" ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης


Επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις, ανοδικά κινήθηκε ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης το Σεπτέμβριο, ανερχόμενος στο 3% σε σχέση με τον Αύγουστο οπότε και βρισκόταν στο 2,5%.

Ψάχνει κατεύθυνση το ΧΑΑ


Με οριακές απώλειες ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά τα χθεσινά κέρδη, εν μέσω των συνεχών διαβουλεύσεων για το ύψος του ελληνικού haircut και την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη σημερινή συνεδρίαση της G20, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί και το ελληνικό ζήτημα.

Στη «μαύρη λίστα» του Fitch ακόμα και η Deutsche Bank


Αφού τελείωσε με τους «μικρούς» αρχίζει να στρέφεται σε υποβαθμίσεις μεγάλων τραπεζών.

Λίγες μόλις μέρες μετά την υποβάθμιση ισπανικών και ιταλικών τραπεζών με αρνητική μάλιστα προοπτική, ο Fitch βάζει στο στόχαστρο 12 εμγάλες τράπεζες μεταξύ των οποίων είναι η γερμανική Deutsche Bank, η βρετανική Barclays και οι γαλλικές BNP Paribas και Societe General, ενώ την ίδια στιγμή υποβαθμίζονται δύο μικρότερες γερμανικές τράπεζες.

Αύριο το παγκόσμιο ραντεβού των Αγανακτισμένων

«Είναι ώρα για μας να ενωθούμε. Είναι η ώρα γι' αυτούς να ακούσουν. Λαοί του κόσμου, ξεσηκωθείτε» είναι το σύνθημα της ιστοσελίδας «Ενωμένοι για μια παγκόσμια αλλαγή» (http://15october.net.), της διεθνούς κινητοποίησης που διοργανώνεται αύριο στις 15 Οκτωβρίου.

Η μάχη των…σκουπιδιών

Συνάντηση ΠΟΕ ΟΤΑ - ΚΕΔΕ

Στα «χαρακώματα» είναι η κυβέρνηση με τους εργαζομένους στην καθαριότητα, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλου ότι δεν θα πληρωθεί κανείς εργαζόμενος στην ΠΟΕ-ΟΤΑ που κάνει απεργία ή συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης που εμποδίζει την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Τραγική πτώση ενδιαφέροντος για ακίνητα


Μεγάλη πτώση των επενδύσεων στα ακίνητα καταγράφει το εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της Alphabank, καθώς σύμφωνα με τους αναλυτές, για το 2011 οι επενδύσεις στην κατοικία εκτιμάται ότι θα κατρακυλήσουν στα επίπεδα των 4,9 δισ. ευρώ, 23% χαμηλότερες σε σύγκριση με το 2010 αλλά και 70% κάτω σε σύγκριση με το 2006.

Κούρεμα χρέους με θεατή τον Πρωθυπουργό


Η επιστροφή του κ. Γ. Παπανδρέου από το τελευταίο ταξίδι του στις Βρυξέλλες, δεν θα πρέπει να ήταν και ιδιαιτέρως ευχάριστη. Όσα άκουσε, κυρίως, από τον κ. Βαν Ρομπάι, θα πρέπει να τον έριξαν σε βαθιά περισυλλογή.Οι πληροφορίες επιμένουν ότι αυτή τη φορά προετοιμάζεται ένα πραγματικά μεγάλο haircut για το ελληνικό χρέος. Σε αυτή την περίπτωση, τα όρια μεταξύ μιας ελεγχόμενης χρεοκοπίας κι ενός πιστωτικού γεγονότος το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, είναι περισσότερο δυσδιάκριτα από κάθε άλλη φορά.