e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

«Βουτιά» 6,92% στο Χ.Α.

«Βουτιά» 6,92% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στον απόηχο των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που προκάλεσε η πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.Εν μέσω και του αρνητικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 752,65 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 75,72 εκατ. ευρώ.

"Παράδεισος" υδρογονανθράκων η Κρήτη


Την άποψη ότι από την εκμετάλλευση των αποθεμάτων υδρογονανθράκων που υπάρχουν νότια της Κρήτης, η Ελλάδα σε βάθος χρόνου 25 ετών θα μπορεί να έχει ένα εισόδημα 500 δισ. ευρώ, με το 5% των χρημάτων αυτών να μένουν στην περιφέρεια Κρήτης, εξέφρασε, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας, σε εκδήλωση στα Χανιά, ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος.

"Είναι παράνομο η Ελλάδα να βγει μόνη από το ευρώ"


Η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφασίσει μόνη της να βγει από την ευρωζώνη υιοθετώντας εκ νέου το παλαιό της νόμισμα, εκτίμησε σήμερα ένας γερμανός ειδικός.

Ελιξήριο μακροζωίας η ευτυχία


Οι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι όχι μόνο απολαμβάνουν περισσότερο τη ζωή τους, αλλά είναι επίσης πιθανότερο να ζήσουν πιο πολλά χρόνια, σύμφωνα με νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που έρχεται να επιβεβαιώσει ανάλογες διαπιστώσεις προηγούμενων μελετών.

Αναγέννηση κυττάρων από ανθρώπους 100 ετών!


Μια νέα εποχή στην αναγεννητική ιατρική, ιδίως για τους ηλικιωμένους, φαίνεται να ανατέλλει, καθώς για πρώτη φορά γάλλοι επιστήμονες κατάφεραν να αναπρογραμματίσουν γερασμένα κύτταρα ανθρώπων που πλησίαζαν τα 100 - ένας μάλιστα ήταν 101 ετών! - και να τα μετατρέψουν σε νεανικά βλαστικά κύτταρα όμοια με αυτά που υπάρχουν στα έμβρυα.

Η ΕΚΤ αγοράζει ιταλικό και ισπανικό χρέος για προληπτικούς λόγους


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αγοράζει ιταλικό χρέος φοβούμενη μια διάχυση της κρίσης του ελληνικού χρέους, δήλωσε χρηματιστής, τη στιγμή που ο νέος διευθυντής της ΕΚΤ, ο Ιταλός Μάριο Ντράγκι, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.

Απειλεί με παραίτηση και η Καϊλή

Πριν καλά-καλά συνέλθει ο κ. Παπανδρέου από την παραίτηση της Μιλένας Αποστολάκη και τις δηλώσεις που παραπέμπουν σε εκλογές της Βάσως Παπανδρέου έφθασε συστημένη επιστολή στα χέρια του από την Εύα Καϊλή.

Ποιοι δείχνουν την πόρτα την εξόδου στον Παπανδρέου;

Την πόρτα της εξόδου στον πρωθυπουργό δείχνουν έξι μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Κατά του δημοψηφίσματος και οι γερμανικές τράπεζες


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έξωθεν αντιδράσεις για το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας, μετά τη χθεσινή προαναγγελία του Πρωθυπουργού.

Fitch: Κίνδυνος ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ

 Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Fitch Ratings για τους κινδύνους που ελλοχεύει τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωζώνη, συνολικά, μία ενδεχόμενη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στη χώρα μας.

Εκλογές ζητά και η Βάσω Παπανδρέου

Η παραίτηση της Μιλένας Αποστολάκη φαίνεται πως στάθηκε η αφορμή για να απορυθμιστεί το ΠΑΣΟΚ εκ των έσω.

Οργισμένη παρέμβαση του Μίκη για δημοψήφισμα

Παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη μετά την προαναγγελία δημοψηφίσματος προκάλεσε αίσθηση τόσο στον πολιτικό όσο και στον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Τι κρύβει η έκτακτη σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ;

 Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ, με μόνο θέμα την αλλαγή της στρατιωτικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων.

Κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη


Δύσκολη ημέρα αναμένεται να είναι και η αυριανή για το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, λόγω των στάσεων εργασίας στις οποίες θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και στα τρόλεϊ.

Δύο χρόνια φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ


Κατηγορούμενος κρίθηκε από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο τέως πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος για παράβαση καθήκοντος και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.

Τι ακολουθεί μετά την παραίτηση Αποστολάκη στο ΠΑΣΟΚ;

 Η Μιλένα Αποστολάκη είχε προειδοποιήσει, είχε χτυπήσει πολλές φορές το καμπανάκι μα κανείς δεν έδειχνε να το άκουγε.

Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός

Μετά το σάλο που προκάλεσε εντός και εκτός συνόρων η χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή του για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συγκάλεσε για τις 18:00 σήμερα, Τρίτη, έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη.