e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Παραιτήθηκε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός

Πριν από οκτώ μήνες, το Δημοκρατικό Κόμμα του Γιούκιο Χατογιάμα θριάμβευε στις εκλογές, βάζοντας τέλος στην πολιτική κυριαρχία μισού αιώνα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και των συμμάχων της. Χθες, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, με δάκρυα στα μάτια, υπέβαλε την παραίτησή του, μαζί με τον δεύτερο στην ιεραρχία του DJP, γενικό γραμματέα Ιτσίρο Οζάβα.

Το 20% των νοικοκυριών πνίγεται στα χρέη

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τα ελληνικά νοικοκυριά που έχουν λάβει καταναλωτικά δάνεια από το 2009, καθώς παρατηρείται σταδιακή μείωση της δυνατότητας αποπληρωμής τους.

Άγνωστο αντικείμενο πλησίασε τη Γη

Οι επιστήμονες της NASA ανέφεραν πως ένα άγνωστο αντικείμενο πλησίασε τη Γη από το μακρινό διάστημα, ενώ είναι σχεδόν βέβαιοι πως πρόκειται για τεχνητό αντικείμενο και όχι για αστεροειδή.

Πιγκουίνοι παίζουν ποδόσφαιρο


ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ


Η μανία των Κορεατών για τη συμμετοχή της ομάδας τους στο Μουντιάλ ειναι τέτοια που ακόμα και τους πιγκουίνους έβαλαν να παίζουν ποδόσφαιρο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=6543774n&tag=api

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Deal News

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Ένωση «μπαίνουν» στις Τράπεζες.
Θα τοποθετήσουν τοποτηρητές στα Διοικητικά Συμβούλια.
Ο κρυφός όρος του μνημονίου διάσωσης.

Φεύγουν Βουρλούμης-Τσαμάζ... Μένει το Δημόσιο;

vourloumis
Θα τον σώσει η χορηγία;

Την απομάκρυνση του Π. Βουρλούμη από τη διοίκηση του ΟΤΕ, αλλά και τη διατήρηση του στρατηγικού πακέτου μετοχών του ελληνικού Δημοσίου στον Οργανισμό μέχρι νεοτέρας, ανήγγειλε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, δίνοντας τέλος στο σίριαλ των σεναρίων για το μέλλον του ΟΤΕ.

Παρ' όλα αυτά μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια προσπαθεί να στηρίξει την υποψηφιότητα Τσαμάζ για την προεδρία του ΟΤΕ, πιέζοντας τον Παπακωνσταντίνου και ενώ αντιδρά ο Πρωθυπουργός!

Επενδύουν οι εφοπλιστές

Διαβάστε στην Deal news


Η έκθεση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Νέες Ναυπηγήσεις πλοίων αξίας 1,8δις ευρώ, εκτινάσσουν στα ύψη τη ναυτιλία μας. Ελέγχουμε το 20,28% του παγκόσμιου στόλου.
Ποιοι εφοπλιστές κυριαρχούν και ποιοι είναι κερδισμένοι από το Αμερικάνικο Χρηματιστήριο.

3 ισχυροί σε κρίση

Διαβάστε στην Deal news


Ασκήσεις ισορροπίας για τρείς ισχυρούς που χτυπήθηκαν από την κρίση.
Ν. Στασινόπουλος Βιοχάλκο, Γ. Στρούτσης Ηλεκτρονική και Σ. Χατζηιωάννου Sprider.

Ο «γαλάζιος» πιλότος

Διαβάστε στην Deal news


Σάκης Ανδριανόπουλος. Ο γαλάζιος πιλότος με κομμένα φτερά. Η περιπέτεια της Athens Airways η «αποβολή» της από τις άγονες, οι business με… πολιτικές προεκτάσεις και η φιλία με τη Φεβρωνία Πατριανάκου.

Ρίσκο με την FIX

Διαβάστε στην Deal news


Ο Mr Ζαγόρι τζογάρει με μπύρα και μπαίνει στα δύσκολα μονοπάτια του σκληρού ανταγωνισμού. Το σχέδιο του Γιάννη Χήτου θα τον οδηγήσει στην επιτυχία ή την καταστροφή. Στάση… FIX με ρίσκα.

«Καύσιμο» ανόδου από τις αποκρατικοποιήσεις

Διαβάστε στην Deal news


Αποκρατικοποιήσεις. Τι θα κερδίσει το δημόσιο. Για ποιους ανοίγεται η ευκαιρία; Τι αλλάζει στα χαρτιά των επιχειρήσεων και τι έσοδα θα φέρει ο τζόγος. ΟΣΕ, Λιμάνια, ΕΛΤΑ, Ύδρευση και τα άλλα ασημικά.
Ακόμα. Πως οι κυβερνητικές αποφάσεις έδωσαν καύσιμο ανόδου στο χρηματιστήριο της Αθήνας. Θα συνεχιστεί η άνοδος. Υπάρχει φόβος για νέο ξεπούλημα.
Ποιες μετοχές προτείνουν η UBS και η Marril lynch.

Ξένοι τοποτηρητές στις ελληνικές τράπεζες

Διαβάστε στην Deal news


Πρώτο ζητούμενο η ρευστότητα για τις τράπεζες. Οι συγχωνεύσεις απλά μπορούν να περιμένουν…
Τι γίνεται με την «ένεση των 10δις ευρώ» από το μνημόνιο διάσωσης και οι κρυφοί όροι για το κοινό ταμείο αλλά και την απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να βάλουν δύο ξένους τοποτηρητές στα Διοικητικά Συμβούλια των ελληνικών τραπεζών. Η στάση της Τράπεζας της Ελλάδας και γιατί σιωπά.

Οι εργολάβοι ζητούν

Διαβάστε στην Deal news


Οι εργολάβοι πιέζουν για νέες αυξήσεις στα διόδια, σε ένα δρόμο-καρμανιόλα. Η εθνική Κορίνθου-Πατρών και τα εγκλήματα.
Εμφύλιος στην κλωστοϋφαντουργία και σφοδρές κατηγορίες. Γιατί δίνουν δάνειο-πρόκληση 62 εκατομμυρίων ευρώ στον Λαναρά.
Το μπλόκο του αλευροβιομηχάνου Κώστα Λούλη στο Κερατσίνι, τα μυστήρια με τον Μυτιληναίο και τον Βαρδινογιάννη και ποιοι και γιατί κατηγορούν τώρα τον Μαμιδάκη.

Η απόπειρα δολοφονίας κατά του Θ. Κυριακού

Διαβάστε στην Deal news


Η Deal news αποκαλύπτει. Η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του Θοδωρή Κυριακού. Οι δύο κατηγορούμενοι. Πότε συνέβη το περιστατικό-μυστήριο. Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες.
Ακόμα. Ο πατέρας του Θοδωρή και μεγάλο αφεντικό του ΑΝΤ1 Μίνως Κυριακού έσβησε κεράκια την ημέρα των γενεθλίων του με νέο deal στη Σερβία. Αγοράζει και δεύτερο τηλεοπτικό σταθμό.

Τι εννοεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος;

Απορίες σε πολύ κόσμο προκάλεσε η συββιλική δήλωση του ηγέτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Παύλου Γιαννακόπουλου "όπως τα χαλάσανε, έτσι να τα ξαναφτιάξουν", σε σχόλιο του για τη νέα κόντρα Τζίγγερ-Βγενόπουλου και την αποχώρηση του τελευταίου από την ΠΑΕ. Τι εννοεί;   

Έφτασαν οι Έλληνες ακτιβιστές στην Αθήνα

Σε ελληνικό έδαφος πάτησαν το πόδι τους οι 31 Έλληνες ακτιβιστές μαζί με τρεις Γάλλους και έναν Αμερικανό, οι οποίοι συμμετείχαν στη νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και δέχθηκε επίθεση από Ισραηλινούς, ενώ βρισκόταν σε διεθνή χωρικά ύδατα.

Διάσημη σταρ έγινε εφαρμογή στο iPhone!

H Kim Kardashian έχει το δικό της avatar μέσα στο iPhone μέσω του οποίου δίνει συμβουλές.Μία τεχνολογική εφαρμογή είναι η τελευταία ασχολία της 29χρονης σταρ. Μέσα από αυτή δίνει από το iPhone συμβουλές για σχέσεις, ομορφιά, υγεία και μόδα.

Ο Μίμης Δομάζος το είχε πει στην DEAL!

Ο Μίμης Δομάζος είχε προβλέψει με αποκλειστική δήλωση του στην εφημερίδα DEAL την αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου από τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι ακριβώς δήλωνε στις 16 Απριλίου:  
«Πιστεύω ότι ο κ.Πατέρας και ο κ.Βγενόπουλος αποτελούν ένα πολύ μεγάλο δίδυμο.....

Σισέ: Ο Ντομενέκ είναι έξυπνος

Το εγκώμιο του προπονητή του στην Εθνική Γαλλίας έπλεξε ο Τζιμπρίλ Σισέ που δήλωσε έτοιμος για θυσίες προκειμένου να κατακτήσουν οι “τρικολόρ” το Παγκόσμιο Κύπελλο.Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στο “foot365.fr” αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός πως αγωνίσθηκε στην δεξιά πλευρά στο τελευταίο φιλικό με την Τυνησία.

Υπόθεση Siemens: Καταθέτει ο διάδοχος του Χριστοφοράκου

Δεν δείχνει και πολύ πρόθυμος να συνεργαστεί.Ο κ. Ρούντολφ Φίσερ, ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο στην Siemens καταθέτει έως αυτή την ώρα ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο Siemens.

Ο θυμός κάνει καλό!

Σας «ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι»; Μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική, όπως όμως φαίνεται ο θυμός κάνει καλό στην υγεία. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε νέα έρευνα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Βαλένθια στην Ισπανία.

Πρόστιμο – ρεκόρ 49 εκατ. δολαρίων στη JP Morgan στην Αγγλία

Με πρόστιμο 49 εκατομμυρίων δολαρίων τιμώρησαν την JP Morgan οι ελεγκτικές αρχές της Αγγλίας, καθώς όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης δεν προστάτευσε επαρκώς τους πελάτης, τα χρήματα των οποίων διαχειριζόνταν για το διάστημα από το 2002 έως το 2009.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Η ΙΩΑΚΕΙΜ!

Χτες το απόγευμα συνελήφθη στην Κυψέλη η Παρασκευή Ιωακείμ ή αλλιώς Βίβιαν,η συμπρωταγωνίστρια της Ντούβλη στο ..κλασσικό αριστούργημα "Sex in the city of Athens"

Θύελλα στην Επιτροπή για το e-mail προς Σαμαρά



ΤΟ Ε-ΜΑΙL του Ευάγγελου Σέκερη προς τον Αντώνη Σαμαρά με το οποίο του ζητά να μεσολαβήσει στον Μιχάλη Χριστοφοράκο ώστε να αποφευχθεί μια δυσμενής για τον ίδιο μετάθεση στη Siemens, που παρουσίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου...

Ο Barack Obama βράβευσε τον Sir Paul McCartney

Τι βραβείο του απένειμε;














Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σε μια ξεχωριστή τελετή στον Λευκό οίκο, βράβευσε το "σκαθάρι". Ο τραγουδιστής των Beattles έλαβε το βραβείο Gershwin Prize, ενώ τραγούδησε..


Στην επιτροπή των ΗΠΑ για τη διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Μπραντ Πιτ


Ο Μπραντ Πιτ ανήκει στα... βαριά χαρτιά του φακέλου υποψηφιότητας των ΗΠΑ για την ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκοσμίου κυπέλλου είτε το 2018 ή το 2022. Ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να ενώσει δυνάμεις με τον πρώην προέδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, τον πρώην υπουργό εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ, τον σκηνοθέτη Σπάικ Λι και τον κυβερνήτη της πολιτείας της Καλιφόρνια, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Πως ήταν και πως έγινε...


Μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς , η Claudia Cardinale έχει περάσει σε άλλη δεκαετία της ζωής της. Πως είναι σήμερα η πανέμορφη star;







ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...

Ιδιωτικοποίηση χωρίς... ιδιωτικοποίηση για ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛ.ΠΕ.




ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κράτησε η κυβέρνηση για τα καυτά θέματα ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛ.ΠΕ. και ΟΠΑΠ, για τα οποία κατά περιόδους είχαν υπάρξει εισηγήσεις για περαιτέρω μείωση της συμμετοχής του Δημοσίου...

Τροϊκός πόλεμος για τις «μισές συντάξεις»


Το μεγάλο αγκάθι στο νέο Ασφαλιστικό παραμένει ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων, εκτός από τη ριζική ανατροπή στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης (από το 2015 κανένας δεν θα μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με λιγότερα από 40 έτη και σε ηλικία 60 ετών) που έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση, καθώς προβλέπεται ρητά στο μνημόνιο.

Τι έκανε η Τζούλια στο αεροδρόμιο;

Τι έκανε η Τζούλια στο αεροδρόμιο;

Με έκπληξη είδαν πριν από λίγες ημέρες οι επιβάτες του αεροπλάνου που επέστρεφε από τη Σκιάθο την Τζούλια Αλεξανδράτου να βρίσκεται ανάμεσά τους. Η tv persona είχε ταξιδέψει στο νησί για μια special guest εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί, και επέστρεφε με την απογευματινή πτήση στα….

Το τρίγωνο Βουρλούμης-Τσαμάζ-Παπακωνσταντίνου

http://img.protothema.gr/77B19342F62DB11077E18B3107E0DC61.jpg
Ποια μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια προσπαθεί να στηρίξει την υποψηφιότητα Τσαμάζ για την προεδρία του ΟΤΕ, πιέζοντας τον Παπακωνσταντίνου και ενώ αντιδρά ο Πρωθυπουργός;

Η αλήθεια είναι πως ο κ. Τσαμάζ προσπαθεί, έστω και την ύστατη ώρα, να διαφοροποιηθεί από τον μέντορα και Πρόεδρο που τον ανέδειξε στη θέση την οποία σήμερα κατέχει!

Πωλούνται τρένα, αεροδρόμια, ταχυδρομεία και λιμάνια

Σε ιδιώτες το 49% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το 39% των ΕΛΤΑ - προς διάθεση ακίνητα του Δημοσίου

Ένα ευρύτατο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων αλλά και τη δημιουργία σειράς εταιρειών αξιοποίησης των δημοσίων επιχειρήσεων καθώς και των ακινήτων του Δημοσίου, ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς.

Πέθανε, αφότου κατέκτησε το Έβερεστ

Ορειβάτης που κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Έβερεστ άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα, αφότου έχασε την όρασή του.

Απεργούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα ενημέρωσης

«Σιγούν» σήμερα τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι αντιδρούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Την Παρασκευή δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες.

Και κουμπάρος της Λόη το "βαποράκι" της Siemens...

Ο Μάριος Κάτσικας, ένα από τα "βαποράκια" κατά τον βουλευτή Δημ. Παπαδημούλη, που βρέθηκαν στο λογαριασμό του 200.000 ευρώ της Siemens αλλά μέχρι χθες δήλωνε οτι η μόνη σχέση που είχε με την Siemens ήταν ένα παλιό πλυντήριο, ήταν και ο...

Πότε προσελήφθη στη Siemens ο Σέκερης;

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που λογικά θα πρέπει να τεθούν στον Ευάγγελο Σέκερη, συγγενή εξ' αγχιστείας του Αντ. Σαμαρά, ο οποίος καλείται εκ νέου στην Εξεταστική Επιτροπή -ύστερα από την αποκάλυψη του e-mail στο οποίο αναφέρεται σε "βρωμιές" τις οποίες γνώριζε και είχε πει στο σημερινό πρόεδρο της ΝΔ- είναι...

Οι 16 που συζητούν με Καραμανλή-τι σχεδιάζει ο πρώην Πρωθυπουργός

Πολλοί περνούν την πόρτα του γραφείου του Κ. Καραμανλή στην Π. Κυριακού, μόλις χθες ο πρώην Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με έξι βουλευτές που υπήρξαν στελέχη των κυβερνήσεών του.

Πως σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Diana;

Εχουν περάσει δεκατρία χρόνια και κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε ακριβώς την μέρα του θανάτου της.


Η Πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε σε ηλικία 36 ετών, μαζί με τον 42χρονο σύντροφό της Dodi Al Fayed, όταν η Mercedes που τους μετέφερε τράκαρε κάτω από περίεργες συνθήκες στη σήραγγα Pont de l'Alma στο Παρίσι το 1997.

"Έλαμψαν" οι σύζυγοι τους όσο ήταν υπουργοί!

Τελικά όλο το σύστημα της Ν.Δ. δούλευε με τις...γυναίκες! Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος κυβέρνησε και τότε άλωσε τα ΜΜΕ με τις μεταγραφές της η Μάρα. Ο Γιώργος Βουλγαράκης ήταν υπουργός και τα συμβόλαια τα συνέχιζε η σύζυγος του ενώ ...

χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς

Χειρόφρενο» τραβούν σήμερα όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών, διεκδικώντας την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων του κλάδου.

Η ατζέντα της ημέρας

Σήμερα Πέμπτη 3 και αύριο 4 Ιουνίου στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η 5η Επιστημονική Συνάντηση με θέμα: "Η ελληνική πόλη και η πολεοδομία του Μοντέρνου Κινήματος", σε συνεργασία με τον Τομέα Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Τμήματος Αρχιτεκτόνων και το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ελληνικού Docomomo.