e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Παναθηναϊκού;

 Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν .Ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναικού. Πολλοί ποντάρουν σε μια θριαμβευτική λογική του Νίκου Πατέρα.Τουλάχιστον αύριο, απο την άλλη πλευρά θεωρείται αδύνατο να  τοποθετηθεί στο θώκο ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Εμείς θεωρούμε ως επικρατέστερη εκδοχή τουλάχιστον για αύριο το μεσημέρι

Εγκρίθηκε το οικονομικό Fair Play από UEFA

Την περικοπή των υπέρογκων ποσών που δαπανώνται στο ποδόσφαιρο αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας την Πέμπτη (27/05) σε σύσκεψή της στη Νιόν, φέρνοντας νέα δεδομένα στις μεταγραφικές κινήσεις στη Γηραιά Ηπειρο...

Εκτός άγονων γραμμών η Athens Airways

Έκπτωτη κηρύχθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η εταιρία ATHENS AIRWAYS, που είχε αναλάβει την εξυπηρέτηση για 9 προορισμούς άγονη γραμμής.

Πετρελαιοκηλίδα στην Ακτή Μιαούλη

Ρύπανση από πετρελαιοειδή παρατηρήθηκε, σήμερα το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή «Ακτής Μιαούλη» του λιμανιού Πειραιά, επιφάνειας περίπου 60 τ.μ.

Προαγωγές - τοποθετήσεις Δικαστικών

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο κρίσης δικαστικών λειτουργών Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων προέβη στις κάτωπι προαγωγές μεταθέσεις και τοποθετήσεις των κάτωθι δικαστικών λειτουργών:
Οι κάτωπι πρόεδροι Πρωτοδικών προάγοντασε σε εφέτες: Κων. Μπάτζιος, Παρασκευή Δημοσθένους - Μαλακάση, Χρ. Δημητριάδης, Ουρανία Φωτοπούλου, Καλλιόπη

Πτώση του Moody's

Η γνωστή Εταιρεία αξιολογήσεων της πιστωλιπτικής ικανότητας διέρχεται κρίσιμη περίοδο δεδομένου ότι αμφισβητείται έντονα η αξιοπιστία της. Αποτέλεσμα είναι αυτό να έχει αντίκτυπο την ίδια την μετοχή της που από το ύψος των 73 δολλαρίων που ήταν στις καλές μέρες,κατρακύλισε στο ύψος μόνο των 20 δολλαρίων!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της DEALnews

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Τα 27… καυτά χαρτιά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Οι 15 «μικροί» και οι «γίγαντες» που θα πάνε ψηλά.
Στο φως όλο το «παιχνίδι» που θα ανεβάσει την αγορά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ο Μαντέλης είναι ακόμα στην ΕΛΛΑΔΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrC5X0j9LumTusyTQA5B-H2I-LubvG53bK9T_2TSGGjXTvP4TCOZ7jtnw1_caj_HHlxiVywDyG09egyacDhP1e_lPSKbdOTrzCXHzDaMb1NQqaBpXMcnRXnPYKpPHKtodtVQBzoGT4o6v1/s320/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%82.jpg
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο πρώην Υπουργός, ''καταζητούμενος'' πλέον, βρίσκεται εντός των συνόρων. Σχεδιάζει να...

VIDEO απο τη φωτιά στη Βούλα
















Οι Έλληνες είναι τα μεγαλύτερα «φουγάρα» στην Ευρώπη!

Παραμένουν στην πρώτη θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οι Έλληνες στην κατανάλωση καπνού, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο που ανακοινώθηκε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Εφευρέθηκε το αντι-Ρhotoshop

ENTOΠΙΖΕΙ ΤΟ ΡΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπελάδες στο κεφάλι των σταρ, αφού εφευρέθηκε το αντι-photoshop, ένα λογισμικό το οποίο είναι ικανό να εντοπίζει τις ψηφιακές "αλλαγές" που έχουν γίνει σε μία φωτογραφία. Πρόκειται για το Tungstene, που μπορεί να τονίσει το ρετούς...

Το πρόγραμμα αγώνων του Μουντιάλ 2010


Η Ελλάδα θα παίξει 12, 17 και 22 Ιουνιου!
Αναλυτικά:
12 Ιουνίου/Πορτ Ελίζαμπεθ/Ν. Κορέα - ΕΛΛΑΔΑ
17 Ιουνίου/Μπλουμφοντέιν/ΕΛΛΑΔΑ - Νιγηρία
22 Ιουνίου/Πολοκουάνε/ΕΛΛΑΔΑ - Αργεντινή

Δείτε όλο το πρόγραμμα αναλυτικά μέχρι τον Τελικό...

Η επίσημη απάντηση της Google για το troktiko

Ρευστοποίηση πρόσκαιρων κερδών και πτώση στο ΧΑ

Το ελληνικό χρηματιστήριο δεν κατάφερε να ακολουθήσει την έντονα ανοδική κίνηση των διεθνών αγορών, υπό το βάρος των αρνητικών αποτελεσμάτων που ανακοινώνουν οι τράπεζες για το πρώτο τρίμηνο του 2010.

Προειδοποίηση για το Alli: Τελικά μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο συκώτι

Σε παλιότερη ανάρτηση σχετικά με το Alli (χάπι αδυνατίσματος) είχαμε αναφέρει ότι υπήρχαν κάποιες αναφορές για περιπτώσεις βλάβης στο συκώτι και γινόταν έρευνα από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Τελικά το FDA ανακοίνωσε χθες ότι...

Τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε στην Deal news


Όλο το παρασκήνιο για το καυτό σημερινό Δ.Σ. που θα «δείξει» αν θα μείνει ο Πατέρας στην Προεδρία – ποιος κερδίζει πόντους.
Σκληρό πόκερ εξουσίας και πόλεμος εκατομμυρίων στην «πράσινη» ΠΑΕ.
Τα 7+1 σενάρια για το πολυμετοχικό ΠΑΟ.


- Πόσο πουλάει (;) ο Τζίγγερ
- Τι θα κάνει ο Πατέρας
- Αγοράζει ή… αποχωρεί ο Βγενόπουλος;
- Γιατί το σκέφτεται ο Γιαννακόπουλος
- Η κρούση στον Μυτιληναίο
- Η πρόταση έκπληξη και έσχατη λύση του Βαρδινογιάννη

Πτωχεύουν τα Atlantic

Διαβάστε στην Deal news


Τι συμβαίνει στα Atlantic. Κινδυνεύουν με χρεοκοπία τα Super Market; Ο πόλεμος των συνεταίρων και τι αποκαλύπτει στην Deal o ιδιοκτήτης Μανώλης Αποστόλου.

Νέα Τράπεζα ο Λαυρεντιάδης

Διαβάστε στην Deal news

Ο Λαυρεντιάδης ξαναχτυπά. Μετά την εξαγορά της PROTON bank συζητά για απόκτηση της USB bank. Όλες οι λεπτομέρειες.

Εργολάβοι και Ενέργεια

Διαβάστε στην Deal news


Οι εργολάβοι τώρα ξαναβλέπουν Βαλκάνια. Τα έργα που χτυπούν στις γειτονικές χώρες αλλά και λεπτομέρειες από το πόλεμο στο εξωτερικό. Οι συμμαχίες, οι προσδοκίες και τα χρέη.
Σε καλύτερη μοίρα όσοι ποντάρουν στην ενέργεια. Τα project που έχουν στα πλάνα τους, τα αγκάθια για Μυτιληναίο, η αντεπίθεση Κοπελούζου και τα δύο σχέδια του Λάτση.

Το μετέωρο βήμα του Στέγγου

Διαβάστε στην Deal news


Κωνσταντίνος Στέγγος. Ο Mr Porto Karras και το μετέωρο βήμα του. Τα προβλήματα του παρελθόντος, οι σχέσεις του τώρα με το ΠΑΣΟΚ και το αγκάθι της διαμάχης με τους μικρομετόχους της Τεχνικής Ολυμπιακής.
Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, η έκπληξη και τα έργα που διεκδικεί.

Νέα «ναυμαχία» για το Ναβαρίνο

Διαβάστε στην Deal news


Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.
Ο «καπετάνιος» συνεχίζει να έχει φουρτούνες με το Ναβαρίνο καθώς οι περιβαλλοντικές οργανώσεις δεν σταματούν να πολεμούν το ξενοδοχείο. Η επένδυση, οι στόχοι και όλες οι άλλες δραστηριότητες του επιχειρηματία σε Ελλάδα και ΗΠΑ.

Stop στις χορηγίες και τα event

Διαβάστε στην Deal news


Στην κρίση ακόμα και οι ισχυροί κάνουν περικοπές. Stop στις χορηγίες και στα event από τους μεγαλοεπιχειρηματίες που πρωταγωνιστούσαν στην προβολή και τις κοσμικότητες.
Γιατί ο Λιακουνάκος απέσυρε μία χορηγία μόλις 2.000 ευρώ

Στην εντατική ο Βοσκόπουλος- Αναβάλλεται το αυριανό χειρουργείο

Στην εντατική ο Βοσκόπουλος- Αναβάλλεται το αυριανό χειρουργείο

Εκτάκτως μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ο Τόλης Βοσκόπουλος. Οι γιατροί έκριναν υποχρεωτική τη μετακίνησή του στη Μ.Ε.Θ. εξαιτίας των συνεχών αρρυθμιών που παρουσίαζε η καρδιά του τραγουδιστή.

Κάθε τρία τσιγάρα και μια γονιδιακή μετάλλαξη

ΛΟΝΔΙΝΟ Δεκάδες χιλιάδες μεταλλάξεις παρουσιάζονται σε έναν βαρύ καπνιστή, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Νature». Ερευνητική ομάδα από τη βιοτεχνολογική μονάδα Genentech της εταιρείας Roche στην Καλιφόρνια συνέκρινε όλες τις γενετικές μεταλλάξεις στον όγκο πνεύμονα ενός ασθενούς που κάπνιζε περί τα 25 τσιγάρα την ημέρα επί 15 χρόνια. Οπως ανακάλυψαν έκπληκτοι οι επιστήμονες, στον όγκο του ασθενούς εμφανίζονταν περί τις 50.000 μεταλλάξεις!

Οι αρεστοί της κυβέρνησης

Διαβάστε στην Deal news


Ποιοι επιχειρηματίες τρίβουν τα χέρια τους με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί είναι οι αρεστοί των σημερινών υπουργών. Τα έργα που διεκδικούν και οι έριδες.
Μέσα στην κρίση η ελπίδα των μεγάλων λέγεται ενέργεια. Πως διαμορφώνονται τώρα οι ισορροπίες. Τα σχέδια του Λάτση, γιατί ο Μυτιληναίος βρίσκεται εκτός κυβερνητικών πλάνων και η μεγάλη αντεπίθεση Κοπελούζου.

Ποιοι μπλοκάρουν τις επενδύσεις

Διαβάστε στην Deal news


Ελλάδα ώρα μηδέν για τις επενδύσεις και ένα ρεπορτάζ φωτιά για το ποιοι εμποδίζουν την οικονομική Ανάπτυξη στη χώρα. Δεν είναι μόνο η γραφειοκρατία και ο λαβύρινθος των προσφυγών, του ΣΤΕ και τα συμφέροντα.
Πως η Ελλάδα «καταπίνει» και μπλοκάρει σχέδια εκατομμυρίων.

Ξεκινά η επιδότηση ενοικίου από τον ΟΕΚ

Την επιδότηση ενοικίου στους δικαιούχους του ανακοίνωσε σήμερα ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο ΟΕΚ θα...

Ψηφίστηκε ο Καλλικράτης με 160 ψήφους υπέρ

http://www.935radio.gr/images/stories/boylh.2.jpg

Ψηφίστηκε επί της αρχής ο Καλλικράτης με 160 ψήφους υπέρ.

Έρχεται άνοδος στο χρηματιστήριο


Διαβάστε στην Deal news
Τι μας περιμένει τώρα στο χρηματιστήριο;
Οι ειδικοί περιμένουν πρόσκαιρη άνοδο.
Στο φως όλο το παιχνίδι που θα ανεβάσει την αγορά. Ρεπορτάζ, πληροφορίες και αναλύσεις για τα καυτά χαρτιά του χρηματιστηρίου.
 Οι 15 «μικροί» και οι «γίγαντες» που θα πάνε ψηλά. Ποιοι σπρώχνουν τον δείκτη και τι ρόλο έπαιξε το ξεφόρτωμα με τις πωλήσεις των ξένων.

Τι κάνουμε όταν οδηγούμε;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1.800 άτομα με ερωτήσεις για το τι κάνουν την ώρα της οδήγησης έδειξε πράγματα που, σίγουρα, θα μπορούσαν να θεωρηθούν ανησυχητικά, όσον αφορά στην ασφάλεια.

Κομισιόν: Μόλις στο 7% η χρήση κρατικών ενισχύσεων στην Ελλάδα

Το Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα σταδιακώς απεξαρτάται από τις κρατικές ενισχύσεις, χάρη στις οποίες κατάφερε ως ένα βαθμό να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Παρέμβαση του ΣΕΠΕ για το ατύχημα στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του βαρύτατου τραυματισμού ενός 37χρονου εργαζόμενου της κοινοπραξίας «AIASA», που επιμελείται τα έργα του Μετρό στο σταθμό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Μαία πέθανε από το... βάψιμο στο μαιευτήριο όπου εργαζόταν

Πήγαν να βάψουν το μαιευτήριο στο οποίο εργάζονταν. Ωστόσο, η μπογιά που χρησιμοποίησε το συνεργείο στάθηκε αιτία για να χάσει τη ζωή της. Ο λόγος για τη μαία του «Ελενα Βενιζέλου» Μαρία Νέζη, που βρήκε τον θάνατο πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στο μαιευτήριο.

Ο πρώτοs άνθρωπος με ιό υπολογιστή!

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Ο Mark Gasson είναι ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία με ιό, όχι της γρίπης αλλά από τους άλλους, των υπολογιστών. Ο Dr Gasson έβαλε στο χέρι του ένα τσιπάκι το οποίο λειτουργεί για την αναγνώρισή του και για να μπορεί να ελέγχει κάποιες συσκευές. Στο τσιπάκι αυτό όμως...

Πυρ ομαδόν κατά Λοβέρδου από τη ΓΣΕΕ

Επίθεση στην κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας εξαπέλυσαν σήμερα οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων της ΓΣΕΕ.

«Ανοίγει» το Αττικό Άλσος για τους φίλους του αθλητισμού

Δωρεάν μπορούν πλέον να αθλούνται οι φίλοι των σπορ στο αθλητικό πάρκο πολλαπλών δραστηριοτήτων του Αττικού Άλσους, ύστερα από πρωτοβουλία της Υπερνομαρχίας Αθηνών- Πειραιώς και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Καυτός» Ιούνιος για ΕΡΤ

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης οι οποίοι κάνουν, όπως λέγεται, φύλλο και φτερό μικτές και εξωτερικές παραγωγές, συμβάσεις και συμβόλαια στην ΕΡΤ, ενώ παράλληλα το δικό τους έργο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έχουν αρχίσει και ορκωτοί λογιστές. Τον ίδιο μήνα η διοίκηση της ΕΡΤ...
 θα πρέπει να πάρει τελικές αποφάσεις για το τι θα γίνει με τους 1.047 συμβασιούχους των οποίων οι συμβάσεις λήγουν, αλλά και να έχει καταλήξει στη φιλοσοφία των καναλιών της και στις επιλογές των προγραμμάτων που θα πάρουν «πράσινο φως» για να αρχίσει η παραγωγή τους καθώς τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει. 

Η άλλη όψη στην υπόθεση Βοσκόπουλου





Στοχοποίησαν τον τραγουδιστή την ώρα που τα μεγάλα λαμόγια της πολιτικής ζουν και βασιλεύουν


Τα σαρκοβόρα αρπακτικά(που ουκ ολίγα είναι) στην υπόθεση Βοσκόπουλου μπορούν να χαίρονται. Κατάφεραν κυριολεκτικά να του ραγίσουν την καρδιά και να οδηγηθεί για επέμβαση στο νοσοκομείο.

Τι είπε ο Σαμαράς για Μαντέλη και "Καλλικράτη" (VIDEO)

http://s.enet.gr/resources/2009-11/samaras-8-thumb-large.jpg
Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
στη Βουλή επί της αρχής του Νομοσχεδίου «Καλλικράτης»
Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

Σύμβουλος στην Ε.Ε. ο Τάσος Μαντέλης

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
- Δουλεύει ως σύμβουλος της ΕΕ σε όλες τις ανατολικές χώρες
- Πως έγινε πλούσιος από την πολιτική
- Έφοδος του ΣΔΟΕ στη Siemens
- Χλιαρή δήλωση Σημίτη για το στενό του συνεργάτη

Σε Ουζμπεκιστάν, Μολδαβία, Ρωσία και Αζερμπαϊτζαν εργάζεται τα τελευταία χρόνια ο Τάσος Μαντέλης ως ανεξάρτητος σύμβουλος για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.