e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-Χρωστάτε στις τράπεζες; Λάθος! Ίσως σας κλέβουν! Ο απόλυτος οδηγός με συμβουλές από τους ειδικούς ως προς το πώς θα διαγράψετε τα χρέη σας από δάνεια- κάρτες.

-Το «κούρεμα» των δανείων, οι αιτήσεις για τη διαγραφή των χρεών που γίνονται δεκτές και οι «οδηγίες». Πώς να δημιουργήσετε εκκρεμοδικία  και να οδηγήσετε την τράπεζα σε αδιέξοδο. Τα νόμιμα επιτόκια, η διακοπή διαταγής πληρωμών και η κατάθεση αγωγής.

Κερκόπορτα στα ναρκωτικά ανοίγει ο Ρουπακιώτης.


Διαβάστε στην Press Time


Η αποποινικοποίηση της χρήσης, οι υποσχέσεις στον Κορυδαλλό και το νέο νομοσχέδιο.

Επίθεση μίσους από τον ψευδομουφτή της Ξάνθης.


Διαβάστε στην Press Time

 
Μιλά για τεμπέληδες Έλληνες και, ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει «καλά να πάθουν οι Έλληνες που ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια».

Αποκάλυψη: Η λίστα του γαλάζιου στρατού.



Διαβάστε στην Press Time

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» των επιλογών για ΔΕΚΟ και Οργανισμούς. Οι αλλαγές σε ΤΑΙΠΕΔ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΤΧΣ κ.α.

Χρωστάτε στις τράπεζες; Λάθος!


Διαβάστε στην Press Time


 Ίσως σας κλέβουν! Ο απόλυτος οδηγός με συμβουλές από τους ειδικούς ως προς το πώς θα διαγράψετε τα χρέη σας από δάνεια- κάρτες.
Το «κούρεμα» των δανείων, οι αιτήσεις για τη διαγραφή των χρεών που γίνονται δεκτές και οι «οδηγίες». Πώς να δημιουργήσετε εκκρεμοδικία  και να οδηγήσετε την τράπεζα σε αδιέξοδο. Τα νόμιμα επιτόκια, η διακοπή διαταγής πληρωμών και η κατάθεση αγωγής.

Βενιζέλος: Ξεκινάει η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ

Ξεκίνησε, με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Εθνική Συνδιάσκεψη για το συντακτικό Συνέδριο του κόμματος το Φθινόπωρο.

Επιστροφή 200 εκατ. ευρώ από το τέλος ακινήτων

Το υπουργείο Οικονομικών θα επιστρέψει 200 εκατ. ευρώ σε φορολογουμένους που κατέβαλαν το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) αν και έπρεπε να τύχουν απαλλαγής.

Σημαντικό όσο ο ηλεκτρισμός το μποζόνιο του Χιγκς

Επιστήμονες που συνεδρίασαν στην Αυστραλία συνέκριναν την ανακάλυψη ενός νέου σωματιδίου, συμβατού με το περίφημο μποζόνιο του Χιγκς, με εκείνη του ηλεκτρισμού, που όταν έγινε ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς όλες τις συνέπειές της.

"Ανάγκη για αειφόρο ανάπτυξη"

Σαράντα σημαντικές προσωπικότητες, από τρεις ηπείρους παρουσιάζουν το όραμά τους για τον ρόλο της ηγεσίας στην αειφόρο ανάπτυξη, στην 5η έκδοση του EuroCharity Yearbook, που έχει τίτλο Leadership for Sustainability και παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο κεντρικό αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Ένα φόρεμα από... 50.000 ζελεδάκια

Τελικά στη μόδα μπορούν να γίνουν τα πάντα!  Και μια υπέροχη τουαλέτα τύπου Alexander Mc Queen από... 50.000 πολύχρωμα ζελεδάκια το οποίο δημιουργήθηκε για χάρη του περιοδικού TWELV1 το οποίοα κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Μάιο και στο εξώφυλλο του φιλοξένησε την Μischa Barton.

Εμπόδιο στη σύλληψη καφές και λιπαρά

Πέντε ή περισσότερα φλιτζάνια καφέ την ημέρα δυσχεραίνουν την επιτυχία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και το ίδιο συμβαίνει όταν η διατροφή είναι πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά.

Ανάσα για τους δανειολήπτες η μείωση των επιτοκίων

Ανακούφιση αποτελεί για χιλιάδες νοικοκυριά με στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια κυμαινόμενο επιτόκιο, η απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για μείωση κατά 0,25% στο επιτόκιο του ευρώ.

Χ.Α.: Διακυμάνσεις εν όψει προγραμματικών

Διακυμάνσεις σημειώνει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την πολιτική και επενδυτική κοινότητα να αναμένει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης το απόγευμα.

Τα έσοδα στο μικροσκόπιο της τρόικα

Με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών θα συναντηθεί σήμερα κλιμάκιο της τρόικα, προκειμένου να ενημερωθούν ενδελεχώς για την πορεία των εσόδων, την αναδιάταξη του φορολογικού μηχανισμού, τις αλλαγές στα τελωνεία, την καταπολέμηση της φοροκλοπής και του λαθρεμπορίου, αλλά και ευρύτερα θέματα που άπτονται της φορολογικής πολιτικής και των προσαρμογών που προβλέπει το Μνημόνιο.

Στα 12,57 εκατ. ευρώ τα ανείσπρακτα πρόστιμα

Στα 12,57 δισ. ευρώ ανέρχονται τα ανείσπρακτα φορολογικά πρόστιμα, επειδή καθυστερούν οι δικαστικοί χειρισμοί φορολογικών υποθέσεων, αλλά και λόγω της αδυναμίας των Εφοριών να προβούν στην εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων.

Λαγκάρντ: Πρέπει να γίνουν περισσότερα

 Χρειάζεται να γίνουν περισσότερα για την αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη τόνισε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, χαιρετίζοντας τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.