e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Εξαργύρωση χρησιμοποιούμενων εισιτηρίων από καταστήματα

 Την αξία των εισιτηρίων τους και των καρτών ΜΜΜ θα μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές μέσα από το σύστημα Money Back, που επιστρέφει στους επιβάτες την αξία των εισιτηρίων μέσω συμβεβλημένων επιχειρήσεων και καταστημάτων.

Κεφαλαιακή ενίσχυση 46,8 εκατ. για την Ελληνική Τράπεζα

Ποσό 46,8 εκατ. ευρώ μέσω της άσκησης Δικαιωμάτων Προτίμησης και ικανοποίησης Αιτήσεων Προεγγραφής, άντλησε ο όμιλος της Ελληνικής Τράπεζας μέσα από το Πρόγραμμα Κεφαλαιακής Ενίσχυσης, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης μελετά το "Ανάπτυξης"

Χορήγηση επιδόματος σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών σχεδιάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο σύμφωνα με τον υφυπουργό, Αθανάσιο Σκορδά, θα δοθεί με κριτήρια κοινωνικά, οικονομικά αλλά και γεωγραφικά ενώ βασικός σημείο του σχεδίου είναι ότι θα δοθεί με πίστωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

"Να πληρώσουν οι πλούσιοι για τα χρέη των χωρών τους"

Την συμμετοχή των πλουσίων - μέσω προσωρινών φόρων, φόρων ακίνητης περιουσίας ή υποχρεωτικού δανείου - στην αναχρηματοδότηση των χωρών τους προτείνει, σε σχετική μελέτη του, το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών του Βερολίνου (DIW), ως λύση για την οικονομική κρίση.

Προβολέας αυτοκινήτων αποφεύγει τις σταγόνες βροχής

Έναν προβολέα, οι δέσμες φωτός του οποίου "χορεύουν" ανάμεσα στις σταγόνες της βροχής, δημιούργησαν επιστήμονες από τη Βρετανία, θέλοντας να δώσουν λύση στο πρόβλημα ορατότητας που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί, όταν οδηγούν με κακές καιρικές συνθήκες.

Ιταλία: Βραδιά αφιερωμένη στην Ελλάδα

Βραδιά αφιερωμένη στην Ελλάδα οργάνωσε το τρίτο διαμέρισμα του δήμου της Ρώμης, στην ιστορική συνοικία του Σαν Λορέντσο, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού και την Ελληνική Κοινότητα Ρώμης και Λατίου.

Μαθήματα e-learning στο πανεπιστήμιο Αιγαίου

Προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) θα προσφέρει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά (2012-13) το πανεπιστήμιο Αιγαίου, σε 15 διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα και επιστημονικά πεδία, στα πλαίσια της δράσης για την Δια βίου Μάθηση.

Σήμερα η σύνθεση προσωρινών οργάνων του ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανακοινώσει σήμερα τη σύνθεση των προσωρινών οργάνων του ΠΑΣΟΚ, τα οποία θα λειτουργήσουν ως τη διενέργεια του συνεδρίου του φθινοπώρου και έως ότου υπάρξει εκλογή νέων.

Συνάντηση Σαμαρά – Alexander στο Μαξίμου

 Με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Stubb Alexander θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε αρνητικό έδαφος το Χ.Α.

Πτωτικά κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την αγορά να αναμένει τις κινήσεις της κυβέρνησης για το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας.

Αρχές Αυγούστου τα ειδοποιητήρια για το τέλος ακινήτων

Από τις αρχές Αυγούστου, το υπουργείο Οικονομικών θα ξεκινήσει την αποστολή των ειδοποιητηρίων για το τέλος ακινήτων του 2012.

Πρόκειται για ένα από τα μέτρα με τα οποία η κυβέρνηση στοχεύει να εισπράξει έσοδα 3 δισ. ευρώ, προκειμένου ο προϋπολογισμός να επανέλθει σε τροχιά σύγκλισης με το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής που προβλέπει το μνημόνιο, κάτι το οποίο τέθηκε ως προϋπόθεση από το Εurogroup ώστε να ξεκινήσουν πάλι οι συζητήσεις με την τρόικα για την καταβολή της επόμενης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας.

Η γάτα του Lagerfeld νέα μούσα της Chanel

Η νέα μούσα της Chanel φαίνεται πως θα είναι τετράποδη καθώς σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, ο Οίκος ετοιμάζει μια νέα τσάντα που θα φέρει την ονομασία της αγαπημένης και δημοφιλούς γάτας του Karl Lagerfeld!

Πολυτελείς πάνες για μωρά δια χειρός D&G

Πάνες πολυτελείας για μωρά λανσάρει η Dolce & Gabbana, ωστόσο το κόστος για την απόκτηση τους είναι μέχρι στιγμής άγνωστο.

Καθυστερούν τις δηλώσεις για να γλιτώσουν το φόρο

Την τελευταία στιγμή περιμένουν όπως πάντα οι Έλληνες πολίτες για να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις, καθώς μέχρι την Τετάρτη, πέντε μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας, περίπου 1,8 εκατομμύρια φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλλει δήλωση.

Με βιβλιάριο υγείας όλα τα νεογέννητα

Ανάσα για χιλιάδες γονείς είναι η απόφαση του υπουργού Υγείας για παροχή μπλε βιβλιαρίων υγείας στα νεογέννητα από τα δημόσια και ιδιωτικά μαιευτήρια της χώρας.

Νέα «καυτά» μέτρα 3 δισ. μελετά η κυβέρνηση

Έρχεται «καύσωνας» νέων μέτρων ύψους 3 δισ. ευρώ καθώς ο πρωθυπουργός μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που μετέχουν στη κυβέρνηση συνεργασίας, αναμένεται να αποφασίσει σήμερα το πακέτο.